10030
  • Norec79
    [IMG][/IMG]
  • árnyharcos
    nem volt komoly, csak "hülye kérdésre hülye válasz" :D
    amúgy meg tényleg érdemes az összes CA-ra legalább egyet rárakni, hogy lásd hogyan működik, úgyis annyi rúna pottyan hogy ha a ládád 10x nagyobb lenne akkor is betelne elég hamar :D

#Nyenyere: már meglévő skilledre raktál véletlen pár fölös pontot vagy felvettél egye teljesen haszontalan új skillt, azért ez nem mindegy és nem egyértelmű amit írtál :)
  • TGWH
    Igaz, de 20as szint környéke az már 6 óra, az meg azért mégis csak 6 óra. Mondjuk nekem több volt, mert egy rakat karin csak próbálgattam ezt-azt, de legalább nem rontottam el a tulajdonságokat :D
    Az elején azt mondtam, hogy csak azokat a ca-kat kell felvenni, amit használni akarsz. Az első részben így működött. Most viszont azt mondom, inkább felveszem az összes ca-t, látom mi mit csinál, majd 1es szintnél többet pakolok arra ami tetszik. Raktam pár rúnát a tűz alapú varázslatokra az elfemnél, hátha kell még v.mire.
    Megyek vissza játszani :)
  • árnyharcos
    ha ennyire elrontottad, és nem a 10. skilledet akkor még nem késő újrakezdeni :D
  • nyenyere
    sziasztok, elrontottam egy skillt..nem kellett volna rátennem, nemtud valaki olyan progit amivel újra lehet osztani a pontokat? elöre is kösz
  • bepe79
    Tul vagyok a Carnach-on, sokkal konnyebben ment, mint gondoltam volna, gyakorlatilag gyorsabban toltodott vissza a HP-m, mint ahogy utotte lefele, volt olyan, hogy meg a T-Energy Shield is toltodott visszafele, annyira nem tudott csinalni semmit a karimmal. A masik sarkany sokkal nehezebb volt, valoszinuleg azert, mert mar akkor fire damage-re keszitettem fel teljes mertekben a karim, az meg nem azzal tamadott, ellentetben a Carnach-al. Most igy nez ki a karim:

• bepe79
    Huhh, az elso sarkannyal is nagyon megszenvedtem, vert izzadtam kozben szo szerint. Es most jon a Carnach, lehet, hogy ez lesz a vegallomas a Temple Guardian-om szamara, merthogy Hardcore fokozat.. Felvettem a Carnach kuldit, most megyek, lvl29-es a TG-m:

• wedge31
    Már háromtól is ad bonuszt.
  • bepe79
    TopGun: valaszoltam a privire. Kozben a Temple Guardian-om (Devout Guardian) meg mar lvl 25 lett (Hardcore / Silver fokozat), es a Seraphim 's Island-on jarok:

• árnyharcos
    egy fajta setból 3 darab már ad bónuszt
  • Tovi
    Nekem is bebugolódott az egyik küldetésem, egy áruló papot kellene megölni, aki a hétvégi házában bujkál. A kör jelzi is,hogy a házban van, de az üres, sehol sem találom (emelet nincs a házan).
  • tomcsa4
    Köszönöm segítséged, sajnos nem lett jó. Csinálom a többi küldit akkor.
  • vidu01
    A TQs változat ésszerűbb szerintem, úgy több értelme lenne itt is feltenni a sett cuccokat még ha csak 2-3 db van meg belőle akkor is. Mondjuk a te példádnál maradva 3 cucc esetén adna +5öt minden képességhez, meg a többi bónusznak is egy bizonyos töredékét.
  • laikuss
    Igen van dobverő is, de a csontreszelőm vagy mi meg a pajzs ami van sokkal jobb igaz nem ér annyit pénzben.
  • dante3
    Aha, emlékszem, én is nyomtam TQ-t, pl. Lineage2-ben is a teljes szett ad csak bónuszt, ha jól rémlik!
  • vidu01
    Van ott egykezes is pl dobverő, és mellé még fel tudod tenni a cintányért pajzsnak.:) Ha nem kellenek akkor meg vidd el valamelyik kereskedőhöz egy valag pénzt adnak érte.
  • laikuss
    Elkerülte a figyelmemet ezért meglepett amikor az egyik küldi végén Blind Guardien videoclipp jött be és utánna kaptam kétkezes cuccokat mint "heavi metal" "Blind Guardien" stb. kár mert nem kétkezesre gyúrok.
  • vidu01
    Jó csak pl Titan Questbe meg úgy volt hogy egy sett adott mondjuk 5 bónusz (különféle plusszokat) és ahogy több darabot talált az ember rakta fel őket úgy váltak aktívvá. Értelemszerűen az utolsó darabra adta a legértékesebb bónusz tulajdonságot. De ezek szerint itt nem így van.:)
  • dante3
    Van ilyen nálam is néha, kilépsz főmenübe, utána vissza, és jó lesz!
  • dante3
    pl:

• tomcsa4
    Üdv! Act2 Elrabolva küldetés másnál is bebugzott?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lecsaptam a manust, de még mindig mutatja a helyét, de semmi nincs ott!
  • dante3
    Persze, azért set!
  • vidu01
    Csináld meg az energiapajzsnak is a módosítóit úgy több sebzést tud felvenni + harc közben is visszatöltődik (miközben ütnek). Persze ha ezt a módosítót választod akkor.
  • vidu01
    A settekre csak akkor ad bónuszt ha az összes megvan belőle? Mert nekem most fent van egy fajtának két alkotója de semmiféle bónuszt nem ír ki.
  • bepe79
    Kidobta lvl22-on az elso zold unique item-et a TG karimnak, +2-ot ad hozza a Devout Guardian Focus-hoz. ;)
    Emellett talaltam egy olyan kest, aminek valami Cheops 's Eye a neve, ez van most a karim kezeben, es olyan hihetetlen gyorsan es nagy sebzessel kaszablo ossze-vissza mindenkit vele, hogy hullanak az ellenek, mint a legyek. Az egyik allando vedelmem (buff-om), a Battle Aura / Combat Alert mar lvl13-as, igy valami +80%-ot ad hozza a tamadashoz is, es a vedelemhez is, ami oriasit dob a karin. A T-Energy Shroud-om is mar lvl11, amit meg erosit a Warding Energy Lore is, ehhez kepest a pajzsot eleg gyorsan lepufolik az ellenek, kulonosen akkor, ha valami varazslat eri. Szoval kezd utos lenni a karim, ha a sarkanynal eletben marad, akkor onnantol kezdve egy jo ideig nem lesz gondja. Most lvl 22 Hardcore / Silver fokozaton, most jarok a 2. boss elott, igy nez ki:

• dante3
    Én is szedegetem a setes cumokat, már 6 féle sethez vannak összetevőim, valamelyikből már 4db is van, jó lenne már egy teljes setecske az Elfemnek!
  • árnyharcos
    végre platinán le tudtam cserélni az árnyharcosom gatyáját :D
    már nagyon régóta egy olyan lábvédője volt ami úgy nézett ki mint egy rövidnadrág, és abban elég viccesen mutatott. (pottyant 1 zöld gatya és most az van rajta, végre hosszú szárú)
    meg pottyant még egy új minisetes páncél :)
    2.32-es patch új setjei sokkal jobbak mint a régiek

• TGWH
    Üdv,
    szerintem azt fogom majd használni, ami éppen jön. Pajzs biztos kell majd, de a Pajzsismeret tulajdonságot nem akarom felvenni. Nézegettem a pajzsokat, és csak a blokkolás esélyéhez kell a Pajzsismeret. Bár a büntetés majd meglátjuk mi lesz, mert az jelentősen megnövelheti a var.vissz.tölt.időt. Éppen ezért se Nyeles fegyver, se Kardismeret, sem Mágusismeretet nem szeretnék felvenni, de majd elválik. Egyelőre a var.vissz.tölt.időt kell lehúzni ahogy lehet.
    Dorsanax, semmi gond.
  • TGWH
    Üdv,
    szerintem azt fogom majd használni, ami éppen jön. Pajzs biztos kell majd, de a Pajzsismeret tulajdonságot nem akarom felvenni. Nézegettem a pajzsokat, és csak a blokkolás esélyéhez kell a Pajzsismeret. Bár a büntetés majd meglátjuk mi lesz, mert az jelentősen megnövelheti a var.vissz.tölt.időt. Éppen ezért se Nyeles fegyver, se Kardismeret, sem Mágusismeretet nem szeretnék felvenni, de majd elválik. Egyelőre a var.vissz.tölt.időt kell lehúzni ahogy lehet.
  • Gabesz026
    Sziasztok!

Milyen fegyvert fogsz használni az elfel mert látom most kard van nálad?
    Amúgy nekem most 6-os szinten van a jégtüske varázslatom 230-at sebez és 70 tüskét lő ki 4.5 mp-ként írt mint az állat :)
  • DORSANAX
    Ja,megvan,elnézést...
  • TGWH
    Gyakorlatot lásd lejjebb, vagy kétszer is leírtam.
  • DORSANAX
    Megnéztem azt az oldalt,amit írtál,köszi a választ.Csak arra voltam kíváncsi,hogy mit mutat a gyakorlat...
  • TGWH
    Próbáld ki. Egy szóval betterlót.

Enhanced Perception

Increased chance to detect hiding places, traps and stealthed creatures.

* Detection chance +X% (refer to table below)

Mastery

* Chance to find secret compartments in chests and hiding places.

* Unlocks the "Chance to Find Valuables" skill bonus. /75. szinttől van ilyen/

Properties

* This skill will unlock item attributes that require Enhanced Perception skill (like the similar "Attack Speed (Sword Weapons)).

* This skill results in better loot. The actual mechanics of it are currently under debate.

Breakpoints

* The bonuses are increased in steps as shown in the Enhanced Perception full table.

Íme a harmadik karakterem, az elf hölgyike. Tetszik hogy mindegyik tulajdonság var.vissz.tölt. idő csökkentő :D (még az alku is, hisz jobb tárgyakat találsz, amikben ugye van var.vissz.tölt. idő -x% meg ilyesmik). 18. szintig jön még 3 tul. Homályos Arcania fókusz és ismeret, és Misztikus viharhívő fókusz vagy ismeret. Az erősítésemet gondolom muszáj lesz feljebbtolni, ahhoz meg kell a Hom. Arc. tulajdonságpáros.
  • DORSANAX
    Most akkor mit tapasztaltatok a "hatékonyabb észlelés" ügyben,érdekelne esetleg mielőtt kipróbálom,hogy mi a vélemény?
  • bepe79
    lvl 21 lett a Temple Guardian-om (Devout Guardian) Hardcore / Silver fokozaton, megcsinaltam a 25 Troll-os side quest-et. Egyre kevesbbe van gond a vedettseggel, de tovabbra is nyomom az Armor Lore-t es a Warding Energy Lore-t felfele, mert a sarkanyoknal gond lehet. A buff-okat is pumpalom (T-Energy Shroud + Battle Aura (Combat Alert)), most mar azok is oriasi vedettseget adnak. Itt van a karim:

• Gabesz026
    Hello!

Hát én ezért kérdeztem hogy fel kellene-e vennem a tűzvarázslatokat is mert ezzel a jégszilánk-al leírtok mindenkit sőt ha megnézed a sacred2.hu-n a youtub-os videóknál a srác 5-6 jégtüske varázslattal megölte a skorpiót!Amúgy köszi a választ az előző kommentemre most már eldöntöttem marad csak a jég.
  • TGWH
    Hogy mikre rá nem jövök. Nézzétek ezt a képet, az új patchben javítottak végre a jégszilánk vagy mineve varázslaton. Itt az igazi gyilkológép kéremszépen, erősebb még a driádomnál is:

Nézzétek a farkas életét. 167. Egy csapásra meghalt. Végre nem csak az első egy tüskét nézi a gép, mint az előző patchben, hanem bezony szilánkonkét számolja a sebzést, így 3 bandita egy csapásra az alapfeladatok közé tartozik!
    Azt hiszem indítok egy elfet is, és ha már így összejöttek, mindegyiket 20-as szintre húzom, oszt meglátjuk ki lesz a legerősebb.
    Páncélismeret elsőre, majd Alku, és csak ezután jöhet a Koncentráció, Harctudomány és az Ősi mágia, attól függően melyik lesz a jobb. Vagy épp mindhárom. Misztikus viharhívő ismeret és M. V. fókusz talán ráér később is.
    A Harctudomány az a normál ca-kat erejét is javítja, vagy csak azokat, amik csoportban vannak? És az Ősi mágia?
    Lehetséges lenne talán hogy az elf lehet misztikus viharhívő és nótorikus gyújtogató is egyben?
  • árnyharcos
    az 1 slothoz képest éri a plusz kettőt
  • RaveAir
    Igazából a három erősítés együttes használatára nyújt lehetőséget, és nem adja a +2 rekeszt.