Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jöhet a sárkány.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egyetlen kérdés: "a nõ adja a fényben, aki elküld..." ez egy Elf fõvárosi mellékküldetés?
Most csinálom, de a hajózás még vissza van.
Gyanítom azért, mert nincs meg a hátas küldetésem.
Kérlek benneteket mondjátok meg, hogy melyik az a hátas küldetés, és az hol szerezhetõ be, ill. miért dob vissza?
Forrás😛C Guru Online
"Ez az alkalmazás nem lett aktiválva a számítógépeden, az aktiválás visszavonás nem történt meg. (ok)"
Akkor most ezt, hogy is? Nekem olybá tûnik, hogy nem túlságosan több felhasználó-barát a program. :-/
Ha az a felhasználói fiók megszûnik, amelyikben aktiváltam, akkor hogy lehet deaktiválni? Sehogy? Vagy nem is kell, csak egyszerûen írjam be újra az aktivációs kódot, majd öröm és bódottá? És ezt vajon hányszor lehet eljátszani?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
www.unlock.sacred2.com
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a másik az az hogy elmész arra az oldalra ami a kézikönyv hátsó oldalán van az aktivációs kód alatt. (kézikönyvem nincs a közelben ezért nem tudtam pontosat leírni)
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
Az XP-m többfelhasználós, és az egyik felhasználói fiók törlésre került.
A gond csak az, hogy ott volt aktiválva a Sacred 2.
Most hogy lehet visszavonni az aktivált kódot? (mert ugye a többi felh. fiók alatt meg kéri, hogy ugyan aktiváljam már...).
Mondta is nekem hogyha nem hiszem el nézzem meg de vigyázzak vele.
El is mentem a házába, lementem a pincébe és ki volt ott ??
igen a felesége! 😄
ezen dõltem a röhögéstõl xD
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
A legtöbb monszta egy-két pofon, a bossokat/különleges ellenségeket meg nem nagyon szokott meghatni, hogy kicsit megégetem, vagy fagyasztom.
Inkább gyúrok arra, hogy nagyot sebezzek és gyorsan üssek 😊
De ha felvette valaki, majd biztosan megírja, hogy mi vele a helyzet ...
De az is tetszik hogy a kapu után lévõ emberrel beszéltem és üdvözölt a földjükön, majd adott 100 aranyat, hát én nagyon hálás voltam érte 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes Easter eggel találkoztam ma.
Még mielõtt átmennék az emberek földjére, a nagy falon való átmenés elõtt elvállaltam egy küldetést, hogy nyomozzam ki, hogy kik csinálják a gabonaköröket egy paraszt mezején.
A nyomozás végül egy barlanghoz vezett, ahol egy gyanús gépezet bekapcsolása után nekem ugott egy alien warrior! Igen, a nyolcadik utas 😊 Az is a neve, hogy alien és a fejét kell visszavinni a parasztnak bizonyítékként.
Ha volt már, akkor bocs, de ezeket a dolgat értékelem nagyra ebben a játékban. Mint az egyben a hoki maszk meg a bozótvágó a Péntek 13-ból 😊
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

én kutyám 83-as pedig még csak 65 vagyok.