10030
-
#4710 Oké, lehet félreértettem a dolgot. Mondom én 46-os vagyok, de még nem jártam az elfemmel arra! Sztem attól is függ ki merre indul el az elején, vagy ő direkt a hátasra hajtott! -
#4709 Teljesen felre erted! En nem szoktam vegig szaladni egy jatekon sem! az elso reszt is 100% terkeppel, szinte max. mellek kuldivel fejeztem be. Ezt sem szandekozom maskent, csak azon csodalkozom en is, hogy pl.
18. szintem mar van speci hatasa, en 23. vagyok es meg a kozeleben sem jarok a helynek. -
#4708 Ez a játék nem arról szól, hogy mindent hamar megszerezz, elég gagyi lenne ha az első tíz ellnenféltől megkapnád a legerősebb setet + fegyót, és unalomba fulladna a game! Az én Elfem lvl46-os, de még csak a térkép 12%-a van felfedezve, viszont lenyomtam közel 200 küldit, spéci hátasom még meg sincs! Élvezd a játékot, ne akarj végigszaladni rajt! -
#4707 Vilagos, en nem a fizikai idore gondoltam, hanem a sok "buktatora" akik egyekeznek kozben kibelezni amig odajutsz, hogy ne legyen egy vasarnapi seta odaig sem. -
#4706 Ha csak a föszálon mész szük két óra. -
#4705 Van egy kerdesem: Valaki meg tudja mondani, hogy itt a kek szinu egyes ponttal jelolt helyen, Clearview Ruinstol lefele, mit fogok talalni ha odamegyek? csak azert kerdem, hogy erdemes-e odamenni? szoval, hogy az ott egy atjaro a bal also sarokba?
Terkep -
#4704 Viszont amig oda eljutsz megoszulsz! :) :( -
#4703 Csak a te kedvedért beteszem századjára ezt a térképet amit még oktoberben csináltam és ha vissza nézed a forumot sok helyen megtalálsz.
Az x-el jelölt faluban van egy nö aki fénysugárban áll nem lehet nem észrevenni töle kapod a specko mounts küldit. -
#4702 Hi! ez k**rva jol nez ki! Mitol lett ilyen csillogo a hatas meg a kari is? elpukkantottal egy jegtusket? -
TGWH #4701 Az emberek földjének észak-nyugati részén, a gólemhez közeli településen lehet felvenni a küldetést. Ha követed a fősztorit, előbb-utóbb eljutsz oda. Ha nem, akkor meg a http://sacred2.hu/http://sacred2.hu/oldalon találsz egy térképet. Vagy a fórumban, most hirtelen nem tudom. -
T4sY #4700 és mégis, hogy szerezhetem meg? -
#4699 Csak rajtad mulik hanyas szinten szerzed be a specko mountodat. -
TGWH #4698
haladok -
vidu01 #4697 Pontosítsunk kicsit.:) 3 buff van az elfnél (ill 4 de a tűzdémonnal most ne foglalkozzunk)
1. ragyogó erőnlét ez a pirosász ez visz mindent magyarul az összes CA regenidejét leviszi módosítóval egyikét kifejezetten csökkenti. Lehet rúnázni az égig nincs káros hatása.
2. izzó bőr csak a tüzes CA csoport regen idejét csökkent viszont a másik kettőét növeli nem is kicsit főleg ha néhány runát olvasol rá
3. kristálybőr ua mint előző csak a jeges CAkra vonatkozóan
Ja és utóbbi kettőt nem lehet feltenni egyszerre. Szóval nagyon meg kell gondolni az elfnél hogy mit hogyan, de mióta ennyire zúz a jegestüske egyszerű a választás.:)
-
#4696 Na, nekem meg lvl 30 lett a Temple Guardian-om (Templomor) Devout Guardian-nak fejlesztve, Hardcore / Silver fokozaton. Egyelore most nincs mitol felnie, amig nem jon meg egy sarkany, az meg ugyis majd a sivatagban lesz, ha jol tudom. Most igy nez ki:
-
TGWH #4695 Ja, aszittem elf :D akkor semmi.
Mindig elfelejtem leírni, hogy az új patchnek van egy másik igen jó újítása, méghozzá hogy min beállításoknál most már kikapcsolja a füvet a gép. Áldás érte, ez igen kellet.
Norec79, érdekes lesz, ugyan így fejlesztem én is az elfemet, csak felvettem még az Alkut is :D
Darál a csaj, és ha árnyharcos őt is megpróbálja molesztálni, akkor úgy seggberúgja az elf csúcsos orrú csizmájával, hogy eltolódnak a rothadt belei :D :kacsintkacsint nagyon erősen hehe szép erős kis ribi :>: -
T4sY #4694 Honnan a paripa 18as szinten? -
Norec79 #4693 [IMG][/IMG] -
#4692 csökkenti a regenidő növekedést amit a buff okozna -
Norec79 #4691 Most 2.6mp a visszatöltési idö, ha a hátasomon ülök(amit most szereztem meg) akkor 3 mp.
Ha már irok éppen lvl 18-as lettem.
-
T4sY #4690 Driádnál misztikus viharvivő? :D -
TGWH #4689 Ezt nem értem.
Van két erősítés ha erre gondolsz. A Misztikus viharhívőnél lévő a MV ca-k vissz.tölt.idejét csökkenti, a Homályos Ancariai meg a HA ca-k vissz.tölt.idejét csökkenti. Az egyik, nem tudom melyik növeli még a másik ca-inak vissz.tölt.ideit, de ha a kettő egyszerre aktív, egyáltalán nem vészes a dolog. -
vidu01 #4688 Ez engem is érdekelne, majdnem mindegyik buffnak a módosítói között van olyan hogy kevesebb energiát igényel a fenntartása, másik ágon meg mondjuk vmi sebzésnövelés persze hogy inkább azt válassza az ember.:) -
TGWH #4687 Hány másodperc alatt töltődik vissza az a jégszilánk (vagy mineve)?
Én is túlvagyok az első bosson, a kobold törzsfőnökön. Még a driádomnál is jobb az elf, kb. 1-2 perc alatt lenyomta azt a fehér óriást. A visszatöltési idők is elég emberbarátiak, 4,3 sec körül, talán fejlesztem is egy kicsit a támadó ca-imat. Tényleg iszonyat durva lett a patch óta a jégszilánk. -
T4sY #4686 kéregbőr* :) -
T4sY #4685 Könnyedség ("A kéregből kevesebb energiát igényel") fejlesztés a driád kéregből skillnél mit is növel/fejleszt ? -
tomcsa4 #4684 Én ezt találtam, már 2-3 nappal ezelőtt is írtam. De szerintem egy jó kétkezes többet ér.
-
vidu01 #4683 Tényleg, megnéztem nem mindegyikbe lehet gyűrűt meg amut is rakni. A világosbarnák a jófajták.:) -
Norec79 #4682 Tudom hogy már csak rare itemeket lehet vásárolni és nem is sajnálom hogy kijavítottaák.Mert elveszi a játékélményt hogy megtaláld esetleg csere-beréld másokkal a talált cuccot de ha már volt ez a lehetőség kihasználtam amíg lehetett. -
#4681 miket*
áá kéne egy szerkesztés gomb :D -
#4680 berakod a kovácshoz és ha rámész a slotra egérrel kiírja milyen fajta és hogy mikre lehet belerakni
-
vidu01 #4679 Találtam egy 4slotos kardot amin mindegyik hely más színű. Ennek van jelentősége? Azt tudom hogy az utolsó kékbe a sebzésátalakító kütyüket lehet tenni, de a másik 3 ugyanazt a célt szolgálja. Vagy nem?
-
#4678 Mukodik az, csak nem ugy, ahogy te gondolod. Merthogy az nem normalis, hogy set item-eket lehet venni az arusnal, ezt ne is varja szerintem senki. Meg szep, hogy ezt kijavitottak a 2.31.0-as patch-el. Mukodik a Burgaining / Alku skill, csak nem zold cuccokat lehet venni az arusnal, hanem jobbfajta kekeket, meg esetleg sargakat. -
Norec79 #4677 Hát igen kicsit erős lett a patch óta. A szettet pedig még a patch elött gyűjtöttem alku képességgel az árusoktól.De mióta fenn a patch azóta az alku nem müködik. -
nyenyere #4676 nemár, biztos van valami újra pontozó legalábbis minden hasonló játékhoz szokott lenni -
#4675 akkor ha nem szeretnéd újrakezdeni hagyd úgy, árnyharcos simán kibír pár fölösleges skillt :D -
nyenyere #4674 árnyék harcosomnak csillag úr képeségeket fejlesztek de még az elején tettem az elsőre is 2-őt nemtom mi a neve de ahelyett más skill-t kellett volna és ezt szeretném kijavítani, már 8 órát játszottam vele úgyhogy nemnagyon szeretném újrakezdeni :S -
vidu01 #4673 Ok már világos csak Dante3 meg lejjebb azt írta hogy az összes kell hozzá. -
vidu01 #4672 Azzal a jégtüskével jóhogy könnyen kinyírtad, szerintem túl erős lett a patch óta. A settet honnan szerezted?:) -
Norec79 #4671 Itt egy kép az elfemröl hardcore/silver fokozaton, túlvan az első boss-on kb 8mp alat végeztem vele.