10030
  • T4sY
    Aha, majd megnézem... :D Amúgy mire jók ezek a kék küldetések? Csak annyit mondj, hogy lesz-e értelme...
  • DORSANAX
    Köszi a választ,a védelmemet én is viszonylag jól megoldottam.Viszont,ha kardot használok Szeráffal és a kardhasználat is fejlesztve van rendesen,akkor időnként csak áll és nem mindég indítja időben a támadást,mindha lebénult volna a kicsike.Arról már nem is beszélve,hogy a találati pontosságával sem vagyok megelégedve.Most majd én is indítok még karaktereket,hogy tapasztalatokat szerezzek a tulajdonságok fejlesztése ügyében,mert jobb megtapasztalni a dolgokat még az elején,mert pl.40-es szinten nehezebb helyrehozni az elrontott fejlesztést...
  • árnyharcos
    az mekkora egy játék!
    megvan a gold verziója amibe benne van az összes kieg :)
    hármat én is nagyon várom!
  • tomcsa4
    Én említettem az orosz játékokat. Disc nem próbáltam, de viszont van Goldenland, Fatherdale, Gods: Lands of Infinity, melyek nagyon jók.
  • TGWH
    Jah, elfelejtettem v.mit. Nem tudom ki szidta az orosz játékokat, de nagyon is jók! Először tessen játszani egy Disciples2-t, utána szólja le az oroszokat. Na az tényleg dark fantasy! Én perpill várom a harmadik részt, idén jött volna ki, de csúszik...
  • TGWH
    khhm... khmmm, nos, sacred2.hu... rejtély, de piszokgyorsan betölti a weblapot :D van fórum is, ogmog csinált mindent, tiszteletre méltó eredmény, jó sok szabadideje van :D írtam hogy talán később regelek, hát regeltem. Ahhoz képest hány felhasználót ír ki a számláló, nagyon kevesen szólnak hozzá a témákhoz. De akkor minek regelnek? Nem is értem... na mindegy. Kissé kusza a fórum, de ki lehet rajta igazodni. El is kezdtem a krónikámat, pár tesztem eredményét feltettem oda, ott azért jóval könnyebb megtalálni, mint itt. Majd regelek egy tárhelyet is a képeimnek, csak az extra nem engedi, fejlesztik... pár hónapja állítólag... persze más tárhely is megtenné, de jobb lenne az extra.
  • wedge31
    Sejtheted ,ment a parasztozás ezerel ,de hagyjuk már töröltem ,a gyereket sajnos nem tudom
    Kár ,hogy nincs házigazdánk az rendbetarthatná a topicot és törölné az ilyen hsz -eket ,meg ellkelne egy faq is térképel stb.
  • TGWH
    Nemtom már melyik képet rendeljem hozzád, de ha karddal mész, akkor Karhasználat tul.-t kell növelni, ha baltával akkor meg a Nyel.fegyv.haszn. tul.-t. De ezek nélkül is meg lehet lenni, pl. Kétkezes fegyverhasználattal. Pl. 5 tul.-nak vettem fel a mágusbot használatot az inkvizítornak régebben, és simán ütöttem előtte mindenkit. Nagyjából mindent növelni kell. Sebzés, támadás, védelem, ellenállás. Sebzésbe tartozik a fegyver használatának sebessége, első- és másodlagos sebzés. Ezt növeli a Taktikai ismeret és pl. a Kardhasználat. Támadást és védelmet kovácsok erősítenek, ez is szorosan kapcsolódik a karakter védelméhez és sebzéséhez. Ellenállás meg a bekapott találatokat csökkenti, v.milyen szinten ez is kapcsolódik a Védelemhez, csak nem tudom hogyan. Legjobbnak találtam mindig növelni a sebzést, támadást, védelmet, ellenállást. Már az első rész óta, és ott vontam le azt a következtetést, hogy a támadás és a védelem nagyon sokat számít, ha alacsony szinten van, az cumi. Nem is gondolkodtam hogy a második részben ez így maradt-e, de nem is volt olyan bajom hogy nem találta el az ellent. Azaz párszor volt, de lecseréltem jobb cuccokra az öreg páncélokat és fegyvereket, és máris helyreállt a dolog (páncélokban persze támadás, védelem, fegyverekben meg méregagyar, lávakő, mágikus gyöngy van). Persze bőven elég ha 33%-át tűzzé és 33%-át méreggé alakítja a fizikai sebzésnek, többet nem is igen tudtam eddig pakolni a fegyverbe. Magasabb szinten persze lehet hogy a sebzés 33%-a méreg, 33%-a tűz, és 33%-a mágiává alakul. Vagy még magasabb %-a. De érdekes, hogy 33%-a nálam tűzzé, és 33%-a méreggé alakul. Ez ugye 66%. És a sebzésnél a csík 2/3-a mégis sárga, azaz fizikai. Na ez hogy van?
    árnyharcos, nembaj, úgyis elolvastam volna :D
    wedge, mit írt? :D
  • wedge31
    Ahogy igértem.
  • árnyharcos
    upsz nem neked akartam írni persze, csak úgy :D
  • árnyharcos
    diablo 2 ? hehe
    saját idejében tényleg nem volt rossz, elég sokat játszottam is vele, de ahogy öregszem kezd egyre nevetségesebbé válni.
    kiegészítővel együtt hány fejezet volt benne ?
    ha emlékeim nem csalnak akkor 5
    5 fejezet alatt ha jól emlékszem max 30 küldetés volt :D
    és nem is kellett mindent megcsinálni, hogy átvihesd a játékot, arról nem is beszélve, hogy abból a 30-ból legalább 20 olyan küldi volt hogy:
    menj ide és öld meg x-et

és amint már írtam kicsit hamarabb, dio2 játszhatatlan volt 1.07 patch előtt...
    diablo 2 népszerűségét az egyszerűségében kell keresni és a hihetetlen jó átvezető videókban.
  • DORSANAX
    Sokáig én sem értettem,hogy miért annyira gyenge a találati arányom és a sebzés erőssége.Tulajdondonképpen ezért üt a karakterem annyit mellé akkor olyan bénán?Tehát a "taktikai ismeret" emelésével jelentősen nő a találati pontosságom?
  • TopGun
    Ertem, lehet hogy akkor az a baj, majd kiprobalom, koszi.
  • dante3
    Én az alsót!
  • TopGun
    Koszi,kiprobalom delutan, sajna most melozok :(
  • TopGun
    Szia! En is ezt hasznalom kep feltoltesre es a kozepso "csikot" jelolom ki es ugy masolom be ide, ennek ez az eredmenye :( lehet, hogy nem azt kellene kijelolni?
  • TopGun
    Koszi a tanacsokat, megfogadom,kiprobalom A 43 pont ugy jott ossze, hogy csak leptem a szinteket, de mivel templomorrel vagyok, nem nagyon tudtam mire pakoljak es igy inkabb hagytam, mondvan majd jo lesz valamire kesobb :)
  • wedge31
    Hát ja most kaptam egy " kulturált " privit a kis okostojástól ennyit az értelmes vitáról.
  • TGWH
    Ezt annyira de annyira szeretem :D jönnek a nagy dio fanok, és írják hogy jobb a dio2 mint a Sacred 1-2 meg hogy jobb lesz a 3 mint a Sacred 2 (még a Sacred 2 sem jelent meg, sőt még demó sem volt, a dio3-ból meg volt vagy 3 kép, már akkor kezdték). És folytatták, hogy mennyivel lesz jobb a dio3, mert abban lesz haccck meg hess, és csúcsgrafikája lesz meg dárkos lesz. Nem lesz dárkos, derült ki a hírekből. Nembaj, akkor is dárkos lesz, mert dárkosnak néz ki a barlang :D És megkérdezem miért lenne jobb, miért nem jó a Sacred 2? Mi a válasz? Mert szar, (nem is játszottak vele!) mert a nagy császár Blizz törődik a rajongókkal, az ő igényeiknek megfelelően fejleszt, mert a blizz és a dio a világtörténelem egyetlen és egyeduralkodó nevei, életünk értelme. Hát a Blizz a wow óta szarik bárkire is, nyíltan kimondták hogy nem a rajongóknak csinálják a dio3-mat, hanem maguknak. Ami szerintük jó, az kerül bele. Innentől jelentősen megnő az esélye hogy bukta lesz a játék, de remélem nem. Mert ha ez azt jelenti hogy nem lesz annyi harc, és sokkal több olvasnivaló lesz, meg lesz egyfajta bő háttér, akkor még jó is lehet a cucc (azaz legyen Sacred 2-sebb, egérbarátabb játék).
    Érdekes, mindenki mondja hogy milyen jó a dio2, de nekem egyáltalán nem jött be. Unalmas. Megérkeztem a ,,nagy sötét alvilág kapujába'', jött 31559485 db szörny minden sarkon, nah akkor mondtam hogy ezt már nem bírom. És nem azért nem volt félelmetes mert jópár éves a grafikája. Egyszerűen unalmas, kevés az npc meg miegymás. Hiába van random térkép, ettől még nem játszom újra.
    Érdekes módon nekem simán fut a Sacred 2. És ha kifagy óránként akkor mi van? Mentek előtte, vagy fagyás után, és visszadob oda ahol fagyott. Mivel nincs pause, így is úgy is ki kell lépnem pipilni enni inni, udvarra. Annyira hülye meg nem vagyok hogy a vadon közepén ott hagyjam szegény karaktert.
    Alig jön ki pár jó játék (a Fallout-ot is lehet megnézem, de az sem izgat annyira), stratégiák közül az összes úgy szar ahogy van (Golden Horde még jó is lett volna, csak easy szinten olyan szinten csal a gép, hogy 5-6 támadásnál tovább egyszerűen nem lehet kihúzni).
    Igen, véleményt lehet kifejteni. Én és mindenki más tud játszani, azaz nem játszhatatlan a játék. A Sacred 2-t a megjelenése óta veszik, azaz jól működik a másolásvédelem, és a warez példány után sem mondják sokan hogy ez szar, ez játszhatatlan. Vagy egyszerűen megtetszik nekik. Tényleg, azóta lehet kapni a dio2-t? A sims-et is lehet kapni, meg a fifa 06-ot is, meg a cod 5-t is, mégsem rohanok megvenni, mert szvsz rendkívül igénytelen rókabőr játékok.
    Az meg alapból elárul v.mit, hogy ,,nem személyeskedem'', de leparasztozok egy ismeretlen embert. Meg a ,,nem reagálok, én felülemelkedem'' szöveg is. Reagálj csak, hisz ki kell beszélni a gondodat, max egyetlen értelmes érvet sem tudsz felhozni, ennyi. Az is sokat elmond az emberről, hogy amihez nem ért, vagy nem tetszik neki, az már rossz, mert csak ,,én'' van, és nincs te, nincs ő, nincs ők, nincs mi, max ti parasztok van, mert nem értek fel eget verő intelligenciámmal és éntökéletességemmel.
    Bétateszttel ne tessenek összehasonlítani, tudod egyáltalán hogy mi az? Mert ez nem az.
    Pontosítás: nem is az AE adta ki a játékot, hanem a Deep Silver...
  • DORSANAX
    Azért azt szerényen megjegyezném én is,hogy érdekes módon,amikor az ASCARON által "elkövetett" technikai jellegű hibák kerülnek terítékre,akkor egyesek úgy védik a kiadót,mint egy anyatigris.Sajnos a hibák kultúrált megtárgyalása is a fórum témakörébe tartozik véleményem szerint,nem feltétlenül gyalázni kívánja az ember magát a játékot...
  • árnyharcos
    fogd meg a második buffot és húzd oda az első mellé :)
    ha megvan a koncentráció akkor engedni fogja és utána mindkettőt magadra teheted
  • wedge31
    Pedig kéne neki egyböl ad egy slotot amint felveszed lv75 után meg a harmadikat.
    Ide töltöm a képeket a gallériámba.
  • dante3
    Tudom, hogy nem nekem írtál, de én ezt az oldalt használom!
    LINK
  • TopGun
    Kiprobaltam, de ugy emlekszem, hogy nem engedte berakni a masodik erositest, pedig mar allandora kimaxoltam! :( Te hova toltod fel a kepeid, hogy engedi kinagyitani?
  • wedge31
    Szerintem a topicot kerüld ha csak fikázni tudsz.
  • dante3
    Sztem, neked ezt a fórumtémát is kerülni kellene! Napok óta a nyavajgásoddal szemeteled tele a topikot, elsőre is megértettük, hogy neked nem tetszik! Viszlát
  • Nyugis
    vannak emberek, akik képtelenek, a kultúrát eszmecserére, hanem elkezdenek személyeskedni. mivel nem tudnak érdemeben hozzászólnia témához. aztán ha helyreteszik őket, még nekik áll feljebb.
    Elnézést mindenkitől Az Off-ért. a jövőben igyekszem kerülni!
  • DORSANAX
    Idáig azért nem kellene elfajulnia a vitának.Tegnap kultúráltan tudtunk beszélgetni a témáról.Érdekes módon nem vitatta senki a játék pozitívuait,maga a game szerintem is nagyon jó és élvezettel játszom magam is.Nem értem,miért kell egymást gyalázni.Merem remélni,hogy ehhez a durva szóváltáshoz az én hozzászólásom nem járult hozzá.
  • wedge31
    Ezzel most nagyon lejáratad magad remélem érzed
  • Nyugis
    nos, hozod a formádat! :D
    mit is várjon az ember egy buta parasztól? ;)
    ezzel én befejeztem, nem reagálok a kis stílű bunkó, primko megjegyzéseidre.
    bár remélem, (sőt tudom), hogy azért még teszel az ügy érdekében, hogy megmutasd primitívséged mélységeit! ;)
    Hajrá! :D
  • tomcsa4
    Igen elég gáz, hogy peccselni kell, hogy érdemben játszhass. Én is ezért halasztottam a megvételét, de nem bírtam sokáig :). Mindegy, a javítások itt vannak, játszható a gamma. Legalább a fejlesztők foglalkoznak vele és nem olyan a történet, mint a Gothic 3 esetében (hogy leszarták az egészet, mondván jobb dolguk is van - folytatás elkészítése). G3-nál a rajongók javították ki a súlyos hibákat. Na ez már szánalmas. Sajnos ilyen kort élünk meg, játékkiadás és utána ezerrel pecselés.

De legalább a másolásvédelme jó Sacred 2-nek. Nekem szimpatikus.
  • wedge31
    Nevetséges vagy és unalmasan ismételgeted magad ez is egy vélemény az enyém.
  • tomcsa4
    Nézd, én inkább játszom egy várt játékkal, még ha bugos is, mint egy olyannal, ami nem érdekel. Érdekes módon a kiadott hack & slashek közül a Diablo 1-2 nem jött be, szerintem szánalmsan szar. Semmi nincs benne, csak a hent. Azért ez már túlzás, ami abban van. Loki is ezerszer jobb számmora, mondom számomra. Ráadásul igen faszán elbánt a Blizz a kieg kiadásakor. Az összes általam ismert RPGvel és hackkel játszottam és egyedül a diablo nem jött be eddig (még az orosz kiadású játékok is jobbak). Ez meg az én véleményem, de egyszer elég leírni.

Sacred 2 evvel az 1 giga peccsel tökéletesen élvezhető.
  • Nyugis
    hogy ki mennyire nevetséges, abba ne menjünk Bele.
    Én sem személyeskedtem, hanem elmondtam a véleményemet, hisz ezért van a Fórum.
  • wedge31
    Itt egyre inkább te vagy nevetséges.
    Csak azt nem értem ezeken a luzereken ha annyira nem jön be egy játék miért tolják 80-100 órákat ? ez valami sado-mazo szakkör ahol esténként szöges korbácsal veritek magatokat vagy mi fene.

Nekem ha ennyire nem tetszik egy játék vágom ki a kukába és nem fosom itt feleslegesen szót.
  • árnyharcos
    bírom amikor mindenki elfelejti a dio2-ről hogy 1.07-es patchig az is játszhatatlan volt...
    és még utána is csomó jött ki

sacred 2-nél most járunk a .32-nél és szerintem már nem sok hiba maradt benne
  • Nyugis
    a sacred 1, és a dio 2 na azok történelmet írtak. még a mai napig is kapható és legtöbbször hiánycikk a dio2!! Azt gondolom, ez elmond valamit a játékról. ez a fos nem fog történelmet irni. legalábbis ebben a formájában. játszhatatlan. Tehát össze sem lehet hasonlítani a dio2-töt ezzel a förtelemmel amit a AE-kiadott. és az egészben az a legfájóbb, hogy spec én már nagyon vártam! Az alap koncepció jó lett volna de a játszhatósága.. minőségen aluli. Az egész olyan mint egy kibaszott béta teszt. nevetséges.
  • tomcsa4
    Teljesen jó. Én az első részét is szeretem.

Múltkor azt mondtam, hogy kétkezes jobb, mint a 2x 1 kezes...hát kurva nagyot tévedtem. Sokkal jobb a 2x 1 kezes.
  • árnyharcos
    árnyharcos ugye ?
    a kovácsnak a kohójára próbálj kattintani :D
  • menpe
    "ölni buta mobok 10 ezreit 2-3 skillel, mindenféle értelem nélkül 100+ órán át!"

tehát hack'n'slash? Vannak benne RPG elemek, meg fantasy környezet, nem is akar több lenni.