10030
  • TGWH
    Csoportkép:
  • bepe79
    Meg nyomtam ma egy kicsit, igy lvl 21 lett a High Elf-em (Mystic Stormite) HC / Silver-en, en tovabbra is Glacial Thorns-ra + Crystal Skin-re gyurom. A jeg-szilank skill-em (Glacial Thorns, ami a kepen is latszodik es ki van emelve) mar 7-es szintu, 375-ot sebez (ice), 4.6 sec alatt toltodik, 194 fokban terit, es 75 tusket lovell szana-szejjel. E mellett a 3 runa biztositja, hogy no a fragmentek szama, es van esely ra, hogy athatol az ellenen es a mogotte allokat is kivegzi kapasbol:

• TopGun
    "Koszonom" A sok segitokesz jatekosnak a "segitseget" :( belehaltatok volna,ha valaki kuldott volna egy nyomorult balance.txt-t! :(
  • TGWH
    A fenébe is, 62 oldalt durva lenne átnyálaznom egy olyan képért, amit már lehet töröltek is...
  • árnyharcos
    elég ködösek már az emlékeim, de úgy rémlik, hogy 2.12 alatt már a lvl 1 kovács skill is bőőven bealázta a falu kovácsát.
    aki még azzal a verzióval nyomja meg tudná erősíteni ? :D
  • árnyharcos
    max ha találok egy képet magamról 20ason akkor megmondom, de tudod, hogy 2.12-be sokkal jobb volt a kovácsolás :D
    de sztem amikor 20 voltam még csak 2.10 volt, sőt tuti
  • TGWH
    bepe, a Delphic Arcania-ból vedd még fel az utolsó, azt a kígyósat ;)jó kis erősítés.
    Árnyharcos, én per pill 4 karaktert kezdtem el, az árnyharcosom mindjárt beéri a többieket, 20as szint a cél. 20as szint körül mennyi volt a sebzésed, nem emlékszel? Védelem, ellenállás, támadás? Jó lenne ez a Kovácsolás tul., de elég lassan akarja bealázni a falu kovácsát... pedig már csak 3 szinttel gyengébb, mint szintem, és jók lettek volna másra is azok a pontok... na mindegy, még lesz egy Hatékonyabb észlelés is :D
    Dorn, akkor már komoly gondok vannak ha alig tudod az ellenfeleket leverni. Később jól megszívhatod. Nem tennél be a karakteredről egy képet?
  • árnyharcos
    bepe :)
    létezik még olyan karakter amit nem kezdtél el ? :D
    valamelyikre most mond már azt, hogy: IGEN EZ AZ!! ezt most addig fejlesztem amíg bele nem őszülök :> (nem sértés)
  • bepe79
    En meg inditottam egy High Elf-et, csak most Mystic Stormite-re fejlesztve, azon belul is Glac. Thorns-ra. A Thorns-ot mar max-oltam, 3 runa benne van, es 190 fokos szogben, 70 jegtusket lovell az ellenfelekbe, jelenleg 5.2 sec alatt toltodik, ami meg nem tul jo, de nem is tul rossz, lesz meg sokkal jobb is, mert a Mystic Stormite Focus skill-em szepen huzza lefele a regen idot. Most lvl 18 Hardcore / Silver fokozaton, es meg nem jutottam el az elso boss-ig, tehat nem tudok nyilatkozni, hogy milyen gyorsan szedi le:

Nagyon tetszik, tenyleg nagyon eros a 2.31.0 alatt ice-ra fejlesztve.
  • McFrost
    Terus csontivezér levágását ki adja?
    Kellene a csonntszelője.
  • árnyharcos
    pontosan, azok csak úgy ott vannak, általában fő küldetés vonalától jó messzire :)
    eddig megtaláltam:
    - griff
    - vaddisznó :)
    - T-mutáns ork mágus
  • Dorm
    de ha az 5 szinttel gyengebbet is kinlodva olom nagy tetelben akkor bahhatom a nagyokat :D keringek mint a tojogalamb korbekorbe mire egyenkent meghalnak :DDD annak sincs sok ertelme :) meglassuk.. szombatig megalmodom. Talan ha atmegyek a vizsgan akkor ezt is beprobalom :P
  • Gabesz026
    Hello!

De ez most hogy van boklászik az ember és belebotlik egy minibossba vagy külön küldetést kell felvenni és az küld el hozzá hogy öld meg!
  • árnyharcos
    ezért kell silveren kezdeni és akkor mindig jó erős szörnyek jönnek rád :D
    platinán nálam 14/15 szinttel erősebbek jönnek, és hiába kell több mint 3 milla xp most már egy szinthez, nagyon gyorsan megvan :)
  • Dorm
    ja, nalam alam mindig mindenki feher :) ezek akik kigyepaltak zoldek voltak... ami annyira nem teccik. Anno letevedtem a 7es palyara a sivatagba, es ott is jol elgyilkolasztam, felfedeztem majd a felet joval nagyobb szintu moncokkal is, mind piros volt. Most meg az uj patchel kinlodok a zoldekkel. Igaz a kuldikbol kb 2 ora alatt lepek 1 szintet, de azert idegesito, hogy amikor tobbtizezer exp kell 1 szinthez, akkor egy 32tp-t ado moncnak tobb csapas kell. boven 200 folotti kuldim megvan mar, az biztos.
  • árnyharcos
    úgy jártam, hogy bementem egy városba, megcsináltam a környéken 3-4 küldit és már rögtön mindenki fehér színű lett :D (mert léptem közben 1-2 szintet)
    szóval több küldetést már nem volt érdemes felvenni, mehettem tovább...
    de szerencsére silevren és goldon pótoltam amiket kihagytam és érdekelt, most platinán meg minden csücsökbe próbálok benézni :D
    már 3 új minibosst megtaláltam :>
  • Dorm
    rosszul miert? rosszul nem, csak sehova se haladok... mondjuk igy patch utan amugy se, 30ason bedaraltak a 24es szeraf sarkanyok majdnem, vagyis a nagy egy megakadassal ki is gyepalt :) igaz, hogy a drop nagyon jo, de nekem valo aranycuccot nem nagyon dob, ugyhogy biza engem jol visszavetett...
  • árnyharcos
    én nagyon megszívattam magamat, hogy bronzom kezdtem, silvert ajánlanám.
    bronzon ha elkezded csinálni a kis küldiket nagyon rosszul jársz.
  • árnyharcos
    azt kérdeztem, hogy ahol uninstallálni (programok telepítése és eltávolítása) kell, nincs-e véletlen egy repair funkció :D
    én nagyon szívesen elküldeném azt a file-t ha nem lennék az irodámban :D
  • Dorm
    akkor maradok a fenynel asszem. Hetvegen neki is indulok, bar mivel en minden kis ize kuldit megcsinalok, igy kb 2 ev mire bronzon is vegigmegyek. Silveren nem merek kezdeni, nemtom mennyire durva. Bar vegiggondolni, hogy az 500 kuldit bronzon/ezuston/aranyon/platinan megcsinalom... haaat, lehet elobb lesz jarokeretem :DD
  • wedge31
    A végkifejlett más legalábis az end videók különböznek.
  • repvez
    Amugy valaki már végigtolta a játékot 2 különbözö hadjáratban? van különbség a végkifejlett terén és feladatoknál vagy csak annyi az egész hogy más istent lehet választani segitségnek?A jo és a rosz oldal mennyire érezhetö.
  • wedge31
    Részemröl semmi jelentösége ,most például a shadow wariorom fényhadjáratos tul nagy különbséget eddig nem vettem észre.
  • Dorm
    koszi szepen wedge, es persze TGWH-nak is koszi.
    van annak jelentosege, hogy arnyekhadjaratoltok, vagy csak az a szimpibb? :) en maradok asszem a noiesebb feny hadjaratnal :)
  • McFrost
    Már végeztél volna.
  • TopGun
    Gondolod, hogy uninstallalok tobb mint 13GB-t es utana ujra felteszem? :( nem egyszerubb ha valaki elkuldi azt a par kb-s filet, mint egy reinstall?
  • árnyharcos
    :D
    uninstallnál nincs repair ?
    az valszínű segítene
  • TopGun
    Sziasztok! Van egy keresem: valaki kuldjon nekem egy erintetlen balance.txt-t mert en atirtam, de elotte bolcsen elfelejtettem az eredeti ertekeket leirni igy most nem tudom vissza erni! :( Koszi elore is.
  • árnyharcos
    jah el is felejtettem dicsekedni :D
    még tegnap este írtam, hogy meg kéne lépni a 88-at meló után.
    akkor nem sikerült mer hulla fáradt voltam, de délelőtt simán meglett, és vele együtt a negyedik szakértelmem is :>

amúgy nem tudom ti, hogy játszotok vele, de én mindig valami kisebb célt tűzök ki magam elé és azt akarom elérni :)
    tegnapi/mai célom a lvl 88 volt, a jelenlegi meg az hogy átlépjem a bűvös 20k-s élethatárt, amihez már nagyon közel járok! (19.3k most)
  • McFrost
    Adtam újabb célt magamnak ;D
  • Tovi
    Kis cheat, de ha máskor meghalsz véletlenül, akkor azonnal nyomj alt+F4-et, amig nem ment a játék, így megmarad a túlélési bónusz, csak a legközelebbi monolitnál éledsz újra
  • Tovi
    Nekem is bejön a játék, és tényleg csupán az, aminek készítették, egy remek hack 'n' slash hentelés. És azért igényel némi agymunkát is az egérnyomkodáson kívül, el lehet agyalni néha a fejlesztési irányokon.
    Egy valami bosszant azért a küldik még mindig random módon bebugolnak, nem lehet folytatni őket, már a 4.-el jártam így.
    Nem is zavarna a sidequest annyira, csakhogy most a druidám küldije (kék) bugolt be végérvényesen az orkok földjén, szóval azt nem tudom folytatni :-(
    Eredeti játékom van, javíthatnák ezt egy hotfix-el lassan. Nem tudom másnak is csinál-e ilyent, kicsit bosszant a dolog.
    Egyébként alaposan kiélvezem a játékot, lvl 50-es vagyok, és még csak most jutottam el az Orkokhoz :-)Ö
  • McFrost
    Ma sikerült levernem az elementálokat, kicsit taktikáztam:D
    Sajnálom a 80%-os túlélési bónuszt:(
  • T4sY
    Bneten se volt rossz tolni D2-t... :) (kurva sok mf, meg baalrun )
  • árnyharcos
    Disciples 2-ben én már átvittem az összes létező fajjal ami benne van az összes küldetést :D (összes kiegészítővel együtt)
    első része is megvan a polcon de az annyira nem fogott meg.

árnyharcosra visszatérve, nagyon kevés dexxel kezd ezért fordulhat elő, hogy az elején melléütöget, de mivel én a legelejétől kezdve duallal mentem nem volt feltűnő, pár szint után meg tuti meg fog szűnni mert nálam platina közepén vannak szörnyek akiket 100% feletti eséllyel találok el :D ( ami kicsit vicces mert olyan nincs, hogy valakit 115% eséllyel találjak el )
    gyakorlatilag ha melléütök akkor is eltalálom haha :D
  • TGWH
    Hát igen, én csak a birodalommal voltam, a többit még ki sem próbáltam... meg az első rész is milyen jó. Grafikailag talán még jobb is mint a kettő, annak ellenére hogy randább :D hangulatosabb nah.
    Indítottam egy árnyharcost, háááát nekem is előjött az a gond, mint Dorsanax-nak. Egyszerűen hiába vettem fel a fegyverhez illő tul.-t, a Taktikai ismeretet és a Sebzés ismeretet, egyszerűen béna... nem mindig találja el az ellent... nem is értem miért nem tud célozni. Talán Páncélismeret kell neki? Majd meglátjuk, 8. szint, hamarosan vehetem fel a negyedik tul.-t. Az utána lévő is megvan, majd teszek be képet 18. szint környékén.
  • DORSANAX
    Bocs,#4905-re ment volna az előző szövegem,elnézést...
  • DORSANAX
    Ott én is regeltem,tényleg igényes és szép az oldal.Természetesen az emberek azokat az oldalakat részesítik előnyben,ahol max kielégítő infókat kapnak,ill. majdnem minden kérdésükre válaszolni tudnak.A megfelelő információkat ott is megkapják,viszont kell még egy plusz is hozzá,mégpedig az,hogy egy jó társaság összeverődjön.Biztos vagyok benne,hogy a közeljövőben ez is kialakul majd ott is...
    Az viszont nem meglepő,hogy ott jóval könnyebb megtalálni bizonyos dolgokat,mert pl. ez a HSZ-om is Off volt.:D
  • DORSANAX
    Egyébként ott van a furmányosság ebben a tulajdonságfejlesztés kérdésben,hogy tegyük fel 10-15-20-as szintig a megfelelő és optimális tulajdonságokat nyomatom,de nem feltétlenül biztos,hogy a továbbiakban is azon az úton kell járnia az embernek.Vannak kritikus szintek szerintem,ahol,ha nem veszem fel az optimálisan legmegfelelőbb tulajdonságot,akkor kaka az egész a továbbiakat tekintve.Viszont ez a szép a játékban,hogy agyalhat az ember,ráadásul minden karakternek más titkai vannak...
  • árnyharcos
    LESZ!!
    főleg, ha egy bizonyos fegyverfajtára vagy kigyúrva :D