10030
-
szripio #4990 sziasztok. leszedtem a sacred2-t, mert nem akart valamiért elindulni, de a végén b***ott megkérdezni, hogy akarom e az aktiválást visszavonni Mit kellene csinálni, hogy visszavonhassam az aktiválást? -
#4989 Ha minden slotjába kovács-rúnát tettél, akkor el kell adnod majd visszavenned, így "kitisztul". Kissé drága mulatság értékesebb cuccok esetén. :D -
Caine #4988 Ha kiveszel valamit a kovácsolt cuccból, akkor a többi megsemmisül.
Tehát egy dolgot tudsz "kimenteni" belőle.
Ha meg akarsz szabadulni a blacksmith art-tól, akkor vedd ki a másik cuccot és a többi eltűnik.
Ha több gyűrűt/amulettet raktál bele, akkor cumi.
Én szoktam tenni egy gyűrű/amulettet, egy követ (tűz/fagy/magic/méreg) és egy blacksmith artot.
Így a gyűrű/amulett mindig megmenthető. -
Caine #4987 Nekem is ez a kedvencem, van belőle már több is. Az egyik:
-
#4986 Nem rossz, tegnap én is találtam egy hasonjót! :)
-
Sheol #4985 A kovács által nyújtott szolgáltatás belekovácsolását nem lehet később eltávolítani?
Belekovácsoltattam a high elfemnek plusz sebzést, és most nem tudom kiszedni és helyére mást rakatni; mindezt egy set item-be, fasz kivan.
Gyűrűket, amuletteket ki tudom venni később is ahogy néztem. -
Gabesz026 #4984 Bocsi nem 19 hanem 1.9 milla! -
Gabesz026 #4983 Hello!
Ezt a kardot most találtam és már bele is kovácsoltam egy csomó finomságot csekély 19 milláért
-
#4982 Hát kissé eltévedtem a sárkányoknál, és ami az egyik térképen van jelölve plusz 2 sárkány a Seraphimoknál, azt próbáltam megkeresni, de hiába(kis szigeten egy, ami sárgával van jelölve, és egy ami a seraphim kezdősziget jobb tetején van jelölve)
Remélem már nem lesz ilyen hoszzú girbe-görbe alagutas helyszín. -
TGWH #4981 Bronzon tényleg szörnyű lehet... 1 kerek nappal kevesebb idő a 20. szint, mondanom sem kell, hogy 8 szint nem egy nap... Megszenvedsz látom, miért nem silveren játszol? -
A mai fejlődés :) -
#4979 Ooops, ezt nem tudtam. Fogalmam sincs, hogy az en laptop winyom hanyas fordulaton kering, es valoban a RAM is talan csak 667-es DDR2. De ezeken kene segitenie, hogy van ReadyDrive, meg hogy nem (P)ATA-s, hanem SATA-s a rendszerem. Na mind1. Hogy ONtopik is legyek:
lvl 27 lett a High Elf-em (Mystic Stormite), Hardcore / Silver fokozaton, meg a 2. boss elott vagyok. A Glacial Thorns-om (Jegtuske) 4.x sec alatt toltodik, 200 fokban szorodik, es 80 fragmentet / jegtusket lovell az ellenekbe, es 556-ot sebez. Az Armor-om pedig a Crystal Skin buff-nak koszonhetoen jelenleg 1636. (: Az elso sarkanytol ezzel a karimmal is felek, nem is kicsit, mivel ott, ha egy tized-masodperccel kesek a health poti ivassal, akkor mar halott lehetek. Az valami nayon durva fizikai damage-el tamad, utlegel, amire meg egyik karimmal sem talaltam megfelelo ellenszert. Itt a karim:
-
vidu01 #4978 Lassú neki a vinyód laptopokba 5400RPM es wincsiket raknak a kisebb fogyasztás meg melegedés végett az asztali gépekbe meg 7200asok vannak. A memód is 660Mhz es lehet szerintem tehát gyenge hiába van belőle 2 Gb. -
#4977 Frissitettem az alairasombeli laptopom - amin a Sacred 2-ot nyomom - BIOS-at, a VGA drivert a 8600M GT-hez (Acer 175.90-es driver-re), es a SATA drivert is, erezhetoen, nagysagrendekkel jobban fut a game. Igaz, hogy most is butitva van rendesen, de eddig butitva is akkora FPS dropok voltak, hogy a Warrior-arenas resznel meg a Troll-os kuldinel 2-3-4-5 FPS-re esett le. Most ilyet nem tapasztalok, jatszhato marad a game, ami nem egy hatrany. Ja, es nalam a 2GB DDR2 RAM mellett van meg + 1 GB TurboMemory / Vista ReadyBoost / ReadyDrive + 3 GB swap terulet, de meg igy is nagyon surun nyul a winyohoz.. sot, az nem kifejezes, hogy surun nyul, eddig voltak olyan reszek, ahol folyamatosan tekerte, mintha virust ellenoriztem volna jatszas kozben. -
vidu01 #4976 BFGs szerával csak ügyességre rakok én is talán még nem is tettem másra (lvl51). Jó mert tolja a távolsági sebzést és a támadó + védekezőértéket is. -
shyning #4975 De a tiedet néztem a 4902-ben, csakhogy nem nagyítottam ki, és a 2-es 9-esnek látszik...hehe... fasza, nem is vagyok fáradt, dehogy...
Na, akkor tárgytalan a kérdés. -
#4974 Akkor nem az én képemet nézted / ami nagy hiba / mert nálam az intelligencia 247. -
shyning #4973 Hmm, köszi, ekkora pluszokat ad?! 900 felett van neked az intelligencia meg a kitartás, nem semmi, bár lehet, hogy nem furcsa, én max 8-as szintig jutottam még jópár próbakarival (hogy meglássam, merre érdemes fejlődni...). És ez csak úgy feltűnt, de akkor ok. -
#4972 Csak ügyeségre rakok ,intelligenciára meg minden másra magától rak a játék. -
shyning #4971 Köszi, ezt én is tudom, ...na majd írja le legyenszíves, aki többféle verziót is tud, mit miért. Thx! -
#4970 Jah tényleg, mivel távolsági fegyót használ! Az ügyességre mindenképp. -
shyning #4969 Félreértettél, én tulajdonságokról kérdezek, nem képességekről. -
#4968 Távolsági fegyó, alkat, páncél ismeret! szerintem -
shyning #4967 Arra adjon valaki tanácsot, melyik tulajdonságokra érdemes rakni egy driad-nak? Mert itt láttam, van, aki kitartásra meg intelligenciára rakott csomót (wedge képe), más csak az ügyességet javasolta. -
vidu01 #4966 Ott a pont.:) Én ezeket el szoktam adogatni. -
#4965 ki kellene próbálnod, de nem az véletlen, hogy minden ütésnél 0.2 sec-et töltődik vissza egy éppen elhasznált harcművészeten ?
ha gyorsan ütsz még jó is lehet xD -
DORSANAX #4964 Akkor nemtom... -
#4963 ez s-ot ad hozzá, nem hp/s-ot -
#4962 akkor life leech per hit lenne(hp elszívás) -
DORSANAX #4961 Ha minden jől megy ez az "ütésenkénti életnövekedés",de lehet,hogy tévedek.Hozzáteszem,hogy én még csak "ütésenkénti tapasztalattal"találkoztam... -
#4960 A regeneration per hit mit jelent, mert találtam olyan gyűrűt, ami +0.2 s-ot ad hozzá
Ez nem hitpoint regeneration, mert akkor úgy tüntetné fel. -
#4959 persze így van, de amikor először érsz oda valakivel akkor tuti meg tudod csinálni az összes küldit amit akarsz anélkül hogy fehérekbe botlanál :) -
DORSANAX #4958 Hogy érthetőbb legyen,az újonnan felvett tulajdonságok mintha nem fejleszttek volna úgy,ahogyan teljesen új karakter indításakor.
Egyébként bocs:"lineáris"... -
#4957 Ez így ebben a formában nem igaz.
Tegnap a lvl. 46-os driádommal, ezüst fokozat, már túl jártam a nagy falon, gondoltam visszamegyek Fehér Griffhez, őt még nem öltem meg.
Lvl. 39 volt a szintje, frankón fehér a kör alatta, és az odavezető úton a monstak is annyira gyengék voltak, hogy max. 20 XP-t adtak.
Szóval visszafelé nem érdemes menni, gondolom minden területnek van egy bizonyos minimum-maximum levelszintje.
-
DORSANAX #4956 Nem kell újrakezdeni,lehet váltani minden további probléma nélkül.Csak annyit még ehhez a témához,hogy 2.12.0-nál én is váltottam még az elején,de azt vettem észre később,amikor "tisztán" új karaktert indítottam,hogy a megkezdett karakter váltása után mintha nem fejlődött volna tovább normálisana dolog.Úgy értem,hogy nem volt lieáris a fejlődés.Szerintem érdemes újat kezdeni... -
tomcsa4 #4955 De nem kell újrakezdeni, ha nehézséget váltasz? Még nem próbáltam, lehet megnézem egy level 2-es karival (vagy ha megválaszoljátok, az is jó). :) -
#4954 bronz és silver között bármikor lehet váltani :)
elején gyenge karinál az sem hülyeség, hogy elkezded bronzon lépsz 5-6 szintet addigra lesz pici pénzed pár CA-d és pár üvegcséd és már rögtön magabiztosabban mehetsz silverre :D -
TGWH #4953 Ezt akartam én is mondani. Talán még azt is megérné, hogy silveren újrakezded, 6 órát vesztesz, de biztos erősebb karaktert kapsz. Meg hát a patch ki tudja mit művel szegény karakterrel... de hogy lehet újrakezdeni silveren? Úgy tudom nem tudod átállítani amikor kiválasztod a karaktert...
rtfmZoli, nem próbáltam, a jövőben játszódó játékok nem jönnek be, nálam a határ ott van, hogy ha szerepel puskapor a játékban, az még elmegy, de ami fejlettebb, azt már nem nagyon szeretem. -
#4952 először is felraknám a legújabb patchet és kezdeném silveren :)
ott nyugodtan csinálhatod a küldiket sose lesznek fehér szörnyek körülötted :D -
#4951 21-es vagyok a shadow warriorommal, merre menjek tovább, hogy a szintemhez jobban megfelelő ellenek jöjjenek(bronze)
Vagy érdemes lenne silverre átmenni most a 21.-es szinten?
karakter
eddigi utazásom
u.i.: TGWH #4892: stratégiai játékban nem próbáltad a Supreme Commandert, ill. a kieg.-jét, és a Sins of Solar Empire?
Ezek azért rendesen újítanak a műfajukban.(Bár s SinsoSE-nál talán az IG2 jobb egyes részletekben)