10030
  • tomcsa4
    Én egy giga peccs után mindössze az egyetlen bebugzott küldit és az alt tabnél lévő teleportálást* tudom felhozni hibaként.

*Ki alttabolok és a kari elmászkál. Pontosabban a program arrébb rakja. A játékon kívül eltöltött idő nincs hatással a távolságra.
  • rizsa1669
    kicsit bugos a cucc??
    azon a fehér sziklatömbőt átmentem a pók segítségével :DD
    (elmentem a pókkal ameddig tudtam és a végén leszáltam róla.. jó kis game :DD
    nembaj, de sikerült végül is ^^
  • menpe
    Igaz, elírtam. Azért a lényeg átment :)
  • rizsa1669
    köszi szépen a választ.
    most értem el a poliphoz, de a gátat nem tudom felrobbantani:S
    tudom hogy egy hordót kéne robbantani, de nem tudod a hordóhoz jutni :(
    van egy fehér szikla, amin lakat van lehet h azt kéne valahogy "kinyitnom" ??
  • TGWH
    Combat Arts, azaz harcművészetek. A jobb klikkes támadások. Varázslatok, és erős csapások.
  • rizsa1669
    őő lehet h láma kérdés sőt biztos.. de mi az a CA ?? mindenki ezt írja de foggalmam nincs h mi:DD
    amúgy a hátas térképet köszi így már megtudtam találni :P
  • Norec79
    Az utolsó patch előtt kb a fele volt a sebzése a jég tüskének és ugy is elég zúzós volt.
    A hordárördögöt pedig ha jól tudom a 3-ik dvd tartalmazza(amit letöltve si
    is fel lehet telepiteni mert csak grafikai elemeket tartalmaz)és cak netes játéknál használható single player módban nem.
  • Gabesz026
    Sziasztok!

Szerintem még ha a felére is csökkentik a jégtüske varázslat erejét még úgyis bőven használható lessz!
  • envoka
    Ez azért szemétség. Többek között nálunk jelent meg elsőként, mi voltunk a kísérleti nyulak, teszteltük nekik a gamét, és ez a hála tőlük, minket kihagytak. Nem mintha kellene nekem. Úgy sem venném meg.
  • rage
    Azt lehet vásárolni valamennyi EUR-ért (hozza utánad a ládát) de pl magyar verzióhoz nem is hozzáférhető...
  • Sheol
    Sokak szerint nerf-elni fogják ezt a GT CA-t a következő patch-ben, mert irreálisan erős.
  • TGWH
    Én is ilyen karaktert indítottam, úgy hogy akkor nekem sem lesz gondom. Miért nem kovácsolsz a mágusbotba egy méregagyart vagy lávakövet? Akkor asszem alapból nem jéggel támadnál, hanem méreggel vagy tűzzel. Nekem nem a fizikai (sárga) csík alakult át méreggé, hanem a kék, és nem %-ban amit írt, hanem az egész. Így a sebzés mellett még mérgez is, méghozzá a sebzés 2/3át.
    Indítottam egy szeráfot, bfg-re fejlesztettem, de nem nagyon tetszett, így töröltem. Lehet bfg nélkül indítok majd egyet.
  • bepe79
    Na, most mar tudom, mert nyomultam a mocsarban, a teknosokkel sem volt semmi gond. Igaz, hogy meg-megallitottak valami varazslattal par masodpercre, de utana mentem tovabb, es lehenteltem oket csordastul. Eddig ezzel a karival a legkonnyebb szintet lepni, magamra huzok 10-20-x ellent, elnyomok egy kek szinu lotyit (Potion of Mentor), ami + x% XP-t ad, es olyan konnyen osszehozom a kovetkezo szinthez elegendo XP-t, hogy csak na. Most mar lvl 37-es a High Elf-em (Mystic Stormite) Hardcore / Silver fokozaton, ime:

A Thorns-om (Jegtuske) mar 2.5 sec alatt toltodik, gyakorlatilag folyamatosan tudom hasznalni, es akkorat sebez, hogy minden elsore meghal a kozelemben (kiveve par csonti, mert azok ugye neha ujjaelednek, mint az elso reszben).
  • bepe79
    A teknocot nem tudom, mert most ertem at a teleporttal erre a mocsaras reszre a Seraphim szigetrol, de nem nagyon fog a varazslat sem a karimon. Amugy is van rajta egy csomo + x% spell resistance-es cucc, meg ugye van kulon spell resistance (varazslat ellenallas) skill-em is. Az orc varazslok kozul nemelyik ugyan lefagyasztott azzal a feher korrel par masodpercre, meg kasztolgattak a fejemre azt a meteor-eso varazslatot, de azoktol sem ment le egy cseppet sem a HP-m, es par masodperc mulva mindegyik halott volt. Ugyhogy eddig semmi nem tudja megfogni ezt a karimat, de nem is csoda, mert ice-ra van fejlesztve (Mystic Stormite).
  • TGWH
    bepe, a varázslat ellenállás elég védelmed ad ilyen szinten? Vagy néha el tud kábítani egy teknőc?
  • bepe79
    lvl 35 lett a High Elf-em (Mystic Stormite), Hardcore / Silver fokozaton, a sarkanyok sem eltek tul sokaig a talalkozast. :cool: A Glacial Thorns (jegtuske) CA-m 2.4 sec alatt toltodik, 1061-et sebez, es 95 jegtusket lo 214 fokos szogben az ellenekbe. Namost ezt a nagy bohom boss-ok begyujtottek egy az egybe, igy kb par masodpercig eltek. Itt a karim:

• shyning
    Nem, nem 2, 18 órája.
  • bepe79
    lvl 31 lett a High Elf-em (Mystic Stormite) Hardcore / Silver fokozaton, most vagyok a Seraphim szigeten, es kozelitek az elso ellenfelhez, amitol minden karakterrel tartok egy kicsit, az elso sarkanyhoz. Bar az armor-om mar most 2000, a HP-m meg 1400, ugyhogy nem fogja tudni ugy lepufolni konnyen, mint a tobbi karinal, HP potim meg van vagy 300, ugyhogy folyamatosan fogom nyomni a space-t, nem kell sporolni vele. Amugy lassan nagypalyas lesz az Elf-em, Crystal Skin CA lvl22-es es 3 runa berakva, Glacial Thorns CA-m lvl15-os es 3 runa berakva, 898!!!-at sebez, 200 akarhany fokban lovell szet 90-100 jegtusket, ugyhogy a boss-ok is eddig hullottak, mint a legyek. + most mar a 2. buff-om is aktiv, a Grand Invogiration, ami + HP regent es jo kis ujratoltodesi ido csokkenest ad. Igy a Glacial Thorns elsodleges CA-m 3.x masodperc alatt toltodik, ami mar jonak mondhato szerintem, lehet vele szepen haladni. Itt van a karim:

• DORSANAX
    Mióta játszol,2 órája?
  • shyning
    Igen, csak egy karakterem van. Köszi a segítséget mindenkinek!
    (ja, nekem egyetlen egyszer sem fagyott még ki)
  • DORSANAX
    Igen,én is azt csinálom,de nem mindég tudsz időben kilépni,azért jó a mentéseket megcsinálni.
    Igen,ott van még néha a sacred2.exe kilépés is,én játék közben is sűrűn nyomok F9-et...
  • josi
    itt részletesen leírják
  • rizsa1669
    hello
    az egyedi hátasokat melyik faluban találom??
    újat kezdtem, az előzőben megtaláltam csak most a másodikban a főküldiket csinálom elsőnek, de kéne az egyedi hátas csak nem találom :S
    vmi uthrak-nál van de nem tudja valaki nekem bejelölti térképen és belinkelni h hol van a küldi első része?? köszi előre is
  • haata
    Tudja valaki, hogy mi az a hordár ördög és hol lehet olyat szerezni?
  • Tovi
    Ha megpurcansz, vagy a veled lévő NPC-t kinyírják, egy azonnali alt+F4 és újra belépve folytathatod a játékot, és a bónusz és a küldetés is megmarad.
    Persze ez nem jó abban az esetben, ha a sacred.exe végzetes hibával kilép, és közben csapják agyon a Herót...
  • DORSANAX
    Lehet.Nálam 3 van,a lényeg,hogy az egész mappát érdemes menteni...
  • josi
    pedig lehet annyi ha csak 1 karakter van.
  • DORSANAX
    Bocs,de az nem lehet 12 kb,majd megnézem,ha hazamegyek.Az szerintem valamivel több,mint 1MB-os,az egészet úgy,ahogy van mappával együtt backupold el...
  • DORSANAX
    Az utolsó patchel elrontották a kovácsnál a dolgokat.Csak úgy tudom elengedni pl. a nekem nem megfelelő dolgait,ha a tábla mellé,a "levegőbe" klikkelek...
  • DORSANAX
    Minden játék végén csinálj mentést róla,így ha megpurcansz,akkor visszateheted az előző állást és nem romlik a "túlélési bónuszod"...
  • envoka
    Elég. Más nem kell.
  • shyning
    A karakterről hogy lehet biztonsági másolatot csinálni? A Dokumentumok...stb mappában van 4 file:
    chest.sacred2chest
    hero01.sacred2save
    hero01.sacred2stats
    latest

Elég ezeket? Csak mert össz-vissz 12 kb...
  • bepe79
    A fizikai memoriat nem tudod kikapcsolni, amirol te beszelsz az a swap, a virtualis memoria (lapozofile).
  • menpe
    Nekem 2G RAM+kikapcsolt fizikai memória az akadásmentesség kulcsa. Mondjuk XP-m van, pistával nem volt még dolgom memóriaügyben.
  • Sheol
    1 db socket van csak a tárgyon amiről beszéltem.
    Beleraktam a kovács egyik ajánlatát és onnantól nem lehet kiszedni, még csak megfogni sem engedi többé.

Egyedül csak a johhnie_walker által javasolt módszerrel lehetett megszabadulni tőle. (Kösz neki ezúton is.)
    Nem tudom, hogy ez bug-e vagy direkt így van kitalálva, szóval csak óvatosan a kováccsal azt tanácsolom.

Mivel balfasz vagyok a képbeszúráshoz, itt a link is.

Balfasz kovács
  • bepe79
    Veszek + 2GB DDR2 / 667-es soDIMM SDRAM-ot a laptopomba, es 4 GB-al mar sokkal simabban kell majd mennie a Sacred 2-nek, meg a Vista is meg fogja halalni valoszinuleg. Per pill hihetetlen, hogy mennyit tekeri a SATA-s HDD-t, nehany reszen meg mindig szinte jatszhatatlanul akad, es nem a VGA meg nem a proci miatt.
  • TGWH
    Majd telepítés után visszavonod, majd újra aktiválod, szóval lesz rá lehetőséged.
  • McFrost
    A Blind Guardian-os falutól északra.
  • vidu01
    Merrefele van ez a Terus?:)
  • McFrost
    Tudja valaki, ki adja a verd le Terus c. küldit? :)