10030
-
rizsa1669 #5110 még egy kérdés: ezüst fokozaton milyen változásokat lehet tapasztalni a bronz szinthez képest ?? -
DORSANAX #5109 Köszi a választ,akkor itt a szöveget tekintve rendben van minden.Úgy értem,hogy ezek szerint az angol és a magyar is a helyén van...
"Jobb esély búvóhelyeken az élőlények által elrejtett tárgyak megtalálására"/Szabadon./
Azonban lehet úgy is értelmezni,hogy "kincsesládában elrejtett",/...in kisten/és akkor lehet értékesebb tárgyról szó... -
armysaviola #5108 mind1 azér kössz -
rizsa1669 #5107 hello
amikor megnyomom az E betűt és kijönnek a képességek, akkor ott mit jelent az a kis zöld kör a képesség szintnek a száma körül és miért van nekem 8,1-es skillem ??:S -
vidu01 #5106 De jó, hogy minden ilyen egyértelmű! -
#5105 Azt hiszem, hogy ez az:
"Bessere Chance, Verstecke, Fallen und getarnte Lebewesen zu entdecken. Kann in Kisten und Verstecken Geheimfächer entdecken."í -
DORSANAX #5104 RaveAir:Az eredeti német szöveg mit ír ezügyben pontosan,nem tudod véletlenül?Tudom,hogy csak angol szöveget kaptatok,de gondoltam van német eredetid is,azért merem megkérdezni... -
TGWH #5103 Legalább tájékozódj mielőtt baromságokat beszélsz. A játék már rég készen van. Pár apróbb hiba még van, ez igaz, de nem zavaróak.
Miért csak mindig azok fikázzák a játékot, akik nem vették meg? -
DORSANAX #5102 Én az utolsó patchel sem találtam "jobb cuccokat",ahogyan írod,amíg fel nem vettem a "hatékonyabb észlelést".Csak utána dobált normális dolgokat,nemtom... -
M.A.D. #5101 Én is 1 hete várok a 2.31-es magyar patch crackjére, de még sehol sincs. :((( Így meg nem kezdem el a félkész játékot a 2.12-es patchcsel.
-
DORSANAX #5100 A játékban a szöveg szerint értelmezve nem befolyásolja,de a tapasztalat azért azt bizonyította,hogy a "hatékonyabb észlelés" jobb és értékesebb cuccok drop-ját eredményezi.Nem hiszem,hogy karakterfüggő lenne,mert nekem leginkább Szeráf tapasztalataim vannak.A "hatékonyabb észlelés" nálam mindég hozott a konyhára,bár én az alkura is nyomattam viszonylag sokat de csak a varázsgömbök segítségével.Lehetséges,hogy véletlenszerű a dolog,de én a szerény játéktapasztalataimmal ezt vettem észre idáig.
Azért az is igaz,hogy a 2.12.0-val ez jobban érvényesült,de 2.31.0-es patchel is számított nálam,hogy használom az "alkut" és a "hatékonyabb észlelést"... -
#5099 Az első mondatod zárójeles részét alá tudom támasztani. A patchekben mindig korrigáltak a korábbi angol szövegeken is... -
#5098 A level-táblázat egy dolog, az EP pontos működése a SacredWiki szerint is vita tárgyát képzi:
"This skill results in better loot. The actual mechanics of it are currently under debate." -
TGWH #5097 Na ja, akkor csak véletlenszerűen találok jó cuccokat :D Úgyis fel akartam tornázni lvl 75-re. Ezek szerint az utolsó patchben javították, és attól lehet jobb cuccokat találni. -
#5096 #5093-ra. -
#5095 Nem, a Sacredwikit Gogoblender és más sacredfanok készítik, és abból indul ki amit a játék kiír (állítólag nagyon rossz a német->angol fordítás, ezért a sok pontatlanság). Ezek az adatok aztán folyamatosan pontosítva, javítva vannak felhasználói, fórumozói tesztelések, visszajelzések alapján, ugyanis az Ascaron mereven elzárkózik minden game mechanicst érintő infó kiadásától. Éveknek kell eltelnie mire a SacredWiki teljeskörű és "hiteles" lesz (persze csak nemhivatlosan). -
vidu01 #5094 Igen, és csak lvl75től adja az Enhanced Perception masteryként:
Unlocks the "Chance to Find Valuables" skill bonus.
Egész addig ki van húzva a find valuables rész. -
TGWH #5093 http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Enhanced_Perception
A Sacredwikit tudtommal az Ascaron fejleszti... -
#5092 Meg a jatekban a leirasa szerint sem befolyasolja a drop-ot, de egyesek eskusznek ra. A jatekban en igy olvastam, hogy a csapdak eszrevehetoseget segiti, az ellenfelekben valtoztat valamit, meg meg valami, de a jobb drop nem volt koztuk. -
vidu01 #5091 Milyen szinten van a Hatékonyabb észlelés skilled? Biztos hogy attól dobál jobb cuccokat? Nálam úgy tűnt hogy nem befolyásolja. -
#5090 En elhiszem neked, csak ha az ellenkezojet olvasom a jatekban, akkor elhiszed ugye nekem, hogy egy kicsit elbizonytalanodom... Az atlag player ugy gondolna, hogy authentikusabb / szignifikansabb az az info, amit a jatekban ! olvas, mint amit mindenfele web-lapok irnak. De hiszek neked of course, mert az a lenyege a skill-nek, hogy fejlessze a karit, es ne pedig negativ iranyba vigye. Csak furcsa, hogy a jatek a skill leirasaban az ellenkezojet allitja... -
#5089 Azt hiszem, hogy kenytelen-kelletlen ujra kell kezdenem megint a Dryad-ot, barmennyire is nem akartam most. Egyszeruen jatszhatatlan amiatt, hogy elhasznaltam ket skill-t gyakorlatilag az elejen feleslegesen (Alchemy / Enhanced Perception es Bargaining), plusz azt az 5 + 5-10 (kb. 15) skill pontot beleoltem olyan skill-ekbe, amik a karakteremen egy dekanyit nem fejlesztenek, csak jobb aruk lesznek az arusnal, es tobb jo cuccot talalok. Hat ennek vege. Ujra kezdem a karit, es sem Enhanced, sem Alchemy, sem Bargaining, hanem kokemenyen tolom a Ranged Lore-t, a Capricious Hunting Focus-t, a Combat Reflexes-t, a Combat Disciplint-t, a Concentration-t, es az ilyen es ehhez hasonlo ezerszer fontosabb skill-eket. Komolyan mondom, hogyha latnatok, hogy mit kellett szenvednem ezzel a karakterrel, amiatt, mert felvettem a Bargaining-et meg a masik felesleges skill-t (minden csontvaznal fel-le ronhangaszas nem tulzok 10-20-szor az uton fel s ala, varok az ujratoltodesre, belelovok egyet (egy dekanyit nem megy le a HP-ja sem a Ravage-dtol, sem a Darting-tol), megint futok, amig toltodik, s ujra s ujra...))
...
nevetseges. Vagy inkabb siralmas. Ugyhogy kezdem elolrol, es nem szarok el egy csomo skill-t, meg egy rahedli skill pontot a semmirekello skill-ekre. Raadasul hiaba van bargaining-em, hogyha az arus olyan aron ad mindent, hogy meg 20 szintet kell lepnem, hogy megvehessem oke. Na szoval kesz rohej. -
Sheol #5088 Miért, szerinted az lenne a jó, ha csak 1 irányba lehetne fejleszteni a driádot?
A másik meg, hogy a bossok azért bossok, hogy ne 2 Glacial Thorns-tól pusztuljanak el, mint az elfnél; legalábbis szerintem.
A Combat Reflexes-re meg itt egy újabb leírás: "Improves player's Evasion statistic (chance to dodge attacks) & reduces the chance that the character will get hit with a critical hit from a monster."
Ha ezek után sem hiszed el, hogy kevesebb eséllyel kapsz be critical hit-et, akkor nem tudlak már mással meggyőzni.
Itt Te magad is utánaolvashatsz. -
TGWH #5087 Csak kíváncsiságból, az enyém a népszerű, az őrült, vagy az átlagos kategóriába tartozik? :D -
DORSANAX #5086 Igen,nálunk itt úgy megy.Nézz át a warezbe,talán ott sikerül infót szerezned... -
#5085 Olvasgatom folyamatosan a hivatalos forumot is parhuzamosan, es ahany ember, annyifele fejleszti ezt a szerencsetlen Dryad-ot. Itt olvashato a leghajmeresztobb dolog, es ami meg ennel is hajmeresztobb, hogy van benne valami:
''I only have 1 point in both Ravage Impact and Darting assault. I get their damage boost THROUGH Combat Discipline by having the solo CA in a combo. Why dump runes into a CA to increase damage but also increase recharge when you can get your damage through Combat discipline without a negative effect on recharge, just throw it in a combo by itself. Combat discipline scales well, and having both RI and Dart below 1 sec recharge is awesome. At level 60 in Gold (89% Survival Bonus so mobs are all red to me) I am still one shotting every non yellow mob with stray Dartings from a blow gun, so having a sub 1 sec recharge makes for a good time cruising through the bush. 90% of my rune investment goes to Sin Pred and Bark.''
Tehat hogy a Ravage Impact es a Darting Assault-ot hasznalja, de az egesz jatekban mind a kettore egy, azaz 1 !!! runat hasznalt el, es nem fejleszti oket, ehelyett a Combat Discipline skill-t felvette, es arra rakosgatja a pontokat, mert az ugyanugy tolja felfele a damage-et, raadasul nem csinal CA regen ido novekedest ekozben!!! Igy ugyanott van, es azokat a runakat fordithatja, bevalthatja masra. Van, aki Nature agra fejleszti, es arra eskuszik, hogy a Forest Flight es a Tangled Vine a ket legdurvabb skill a jatekban: http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=53315
Szoval fejleszteni en is tudom a Dryad-omat mindenfele iranyban, csak kerdes, hogy az 1000-fele fejlesztes kozul melyik eri meg hosszu tavon, melyekkel lehet boss-t normalisan es nem vert izzadva olni, stb. Szal' nem egyszeru. Lehet, hogy megint ujrakezdem... es elinditom x. Dryad fejlesztesemet is majd. -
armysaviola #5084 hi DORSANAX! nem hiszem, mer nem eredeti és csak regisztrációval megy? -
TGWH #5083 bepe, ne vedd fel az Alkut, ilyen egyszerű. Nekem pl. szép cuccokat dobál Hatékonyabb észleléssel is. Valamelyest kárpótol, de pénzügyileg sokkal jobb megoldás.
Kovácsolás. Nem 90 ezerbe kerül egy kovácsolás 21-es szinten 15-ös képességgel, hanem csak 50 ezerbe. Persze gyengébb lesz mint a kovácsé.
Driád igen is jó karakter, én így csináltam: Távolsági fegyverhasználat, Taktika ismeret, Varázslat ellenállás, Páncélismeret, Koncentráció és Hatékonyabb észlelés. Nem azt mondom hogy másold le, de sebzésnövelőnek ott a Táv. fegyv. és a Takti. ism. Védelemnek Páncélism. és Var. ell. Koncentráció minden var.vissz.tölt.időt csökkent, Hat.észl. meg jobb cuccokat ad.
A lényeg hogy ha jó magas a Koncentráció, akkor 2 aktív buffod (Kéregbőr és Vészjósló ragadozó) lehet, és jó magas szintű ca-id. És így van 6 képességed. A maradék 4-gyel tovább növelhetsz két választott ca csoportot.
Az árnyharcos nagyon jó, egy csapás egy ellenfél, igaz elég jól sebzik... egy kis védelmet kéne neki adni, és minden rendben lenne.
shyning, vazz folyamatosan nyomod az egérgombot, akkor is csapkod...
-
#5082 Es akkor miert irja ugyanakkor ezt is: Chance against critical weapon hits: -x% ??? -
#5081 Darting Assault-al 3/4 projectile-el kivegezni? -
#5080 Irtozatosan gaz, hogy Dryad-nal Bargaining skill-t csak es kizarolag akkor tudok felvenni, hogyha elotte felveszek egy teljesen felesleges es ertelmetlen skill-t, amire nincs es nem is lenne szuksegem (Enhanced Perception vagy Alchemy vagy Divine Divinition), es ez meg nem eleg, el kell ra b@szni 5!!! skill pontot is, hogy fel tudjam venni a Bargaining (Alku) skill-t, mindezt a jatek legelejen, ahol minden skill pont szamit, es ezerszer fontosabb es ertekesebb dolgokra kene pakolnom (Capricious Hunter Focus es Ranged Lore). A harmadik dolog, hogy Armor Lore-t szinten nem tud felvenni, es ezek utan vert izzadok minden egyes szintlepesig, es egy champain csontvazat fel ora alatt sikerult kinyirnom, mikozben fel-le futkostam az uton hatvanszor. Ez igy nem normalis, hiaba fejlesztem tudatosan jo iranyba Capricious Hunter agra a karimat, hogyha egyszeruen lehetetlen vele normalisan menni / haladni. Valakinek van valami otlete, vagy a az Elfen meg a Szeran kivul az osszes tobbi kari ugy van elcseszve, ahogy van?
Temple Guardian: egy zsakutca, egykezes, pajzs kilove, T-Energy Shroud Shiled nem er egy kalap kakit sem MOD-olva sem, stb.
Dryad: fentebb leirtam
Inquisitor: nem lehet normalisan mage-nek fejleszteni, mert egy kalap sz@r lesz belole (hivatalos forum szerint is), malee karinak fejleszteni meg... akkor mar ott a Shadow Warrior
SW: meg-meg elfogadhato kari, de ennel is vannak hatulutok -
shyning #5079 Vazze, 15 perc??!! Sztem az ujjaim nem bírják a folyamatos klikkelést addig, úgyhogy kicsit gyúrok inkább. :) De ksözi a segítséget! -
vidu01 #5078 Ezen minden lényeges info rajt van kapott pontokkal kapcsolatban:
-
Sheol #5077 Miről beszélsz?
"Increases the chance to evade hostile weapon attacks and reduces the chance to sustain critical hits."
Úgy van ahogy Te gondoltad, szóval ne kezdd újra szerintem. -
#5076 Megneztem, igazad van ezuttal is, ezt irja a Combat Reflexes skill-nel:
Chance against critical weapon hits: -x%
Ugyhogy akkor mar 100%, hogy most ujrainditom a Dryad-omat, es ezuttal meg jobban csinalom majd. -
#5075 Jo, hogy mondod, ezt megnezem most maris, es ha igy van, ahogy te mondod, akkor maris ujra kezdem egy masik Dryad-al, ezt meg torlom. Meg ha mar ujrakezdem, akkor megprobalom a Blacksmith (Kovacs) skill-t valasztani, es az arra rakott 5 pont utan a Bargaining-et (Alku). -
#5074 Nagyon köszi. Látva a linket, igazi művész vagyok, hogy sikerült elhagynom... -
#5073 s2 -
vidu01 #5072 Én úgy tudtam hogy a harci reflex növeli támadás elől való kitérés esélyét, de ugyanakkor csökkenti a kritikus találatok elviselésének esélye. Magyarul a criticalt könnyebben benyalja (ha eltalálják). De lehet hogy nincs igazam, majd írd el a tapasztalatokat mert én még ezt a skillt nem próbáltam. -
vidu01 #5071 A hatékonyabb észlelést kiteszteltem low levelen a kari szintjéhez viszonyítva 150%ra felhozva gyakorlatilag nem befolyásolta azt hogy a mobok milyen holmikat dobnak, csak a ládák dropjára van hatással de az sem volt valami meggyőző. Ja és persze ládát jóval kevesebbet nyitogat az ember mint amennyi dögöt leöl.