Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert a kék csik lemegy és élete nem esik le
seraphim mal
johnnie_walker
Errõl a nagyszerû ork szakácskönyv jut eszembe, melynek terjedelme vetekszik az Enciclopedia Britannica-val: "Öld meg ami él, és fõzd meg!"

Szóval üsd, vágd amíg mozog. <#vigyor> Nincs vele semmi extra teendõ, van egy pajzs csíkja, meg egy életerõ csíkja, lenullázod és kész.

Jó gyorsan! xD
Mivel vagy?

sziasztok
hogy kel megölni a gar colossust?
Na kijött a Reloaded...ergo angoloknál megjelent..kiváncsi leszek a serverek népességére innentõl:)
bepe79
Es itt a kep a karimrol (SW HC lvl8):

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
lvl 8 lett a Shadow Warrior-om Hardcore / Silver-en. A Hafted Weapon Lore-ra rasegitettem a Tactics Lore skill-el es a Speed Lore skill-el, szeleteli az elleneket / NPC-ket rendesen. Az elso varosban felvettem a Goblin kuldetest, aminel egy behemot nagy kodobalot kellett vegul legyakni, ugy, hogy korulottem millio kis goblin sertepertelt, de aztan mind meghaltak. :D Kaptam is a kuldiert egy jo kis sarga unique item-et. Es a tobbi sarga unique cucc is surubben hullik kicsit. Az allando vedelmemet a 2-es szintu aktiv buff adja (a nevet most kapasbol nem tom', ott lathato a jobb also sarokban, a secondary attack-emen pedig a Demonic Blow van, amivel jo nagyokat odacsapok 6-7 masodpercenkent.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Elinditottam Hardcore Mode-ban es Silver fokozaton a Shadow Warrior karakterem, mar lvl3-as:

Elso skill-nek az Armor Lore-t valasztottam, hogy az alap vedettsege meglegyen, es egy sima Brigand ne pufolje szet, masodik skill-nek pedig a Hafted Weapon Lore-t, ahogy azt jo elore el is terveztem, es hullott mar az elejen egy jo kis kek szeletelo bard, ami a kezeben van. Az elejen a temetoben minden sirt felnyitogattam es osszeszedtem jopar holmit meg egy csomo health potion-t, indulasnak ez igy pont jo volt. <#smile> Az ellenfelek erossegen erzem, hogy itt kicsivel jobban kell majd vigyaznom, de hat ettol HC. Az Armor Lore melle kesobb felveszem a Toughness-t is termeszetesen, hogy meg jobban be legyen vedve.

Suzuki Swift GL 1.3

Morfi
Én 60-as vagyok és a fõszálban még csak a sivatagban tartok :D

bepe79
A Shadow Warrior-t, amit inditok most, lehet, hogy Hardcore fokozaton inditom, felteszek mindent nala egy lapra. Az egig tapolom nala a hafted lore-t, es kap a kezebe egy brutal nagy war hammer-t vagy valami nyelez buzoganyt. Es csinalom vele a Sacred 2-ot, amig meg nem hal. Utana vege, mert Hardcore-on ha meghal egyszer a kari, akkor megyek a fomenube, es a karinak szevasz. <#gonosz2>

Suzuki Swift GL 1.3

Neten? Én úgy tudom, és az elsõ részben is úgy volt, hogy a szintekhez kötött nehézségi szint csak multiban volt, emiatt is szívtam meg, kb. 60as szinten goldon, egyszerûen agyoncsaptak az uw részen...

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

wedge31
Még nyolcat léphetél volna és akkor zuzhatnál aranyon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mondjuk...hmmm...elf?

nincs, nem is lesz...

lipovics
Kijátszottam 52-es shadow warriorral.
Mi legyen a következõ karakter? Varázslósat szeretnék :)
Nõk közül melyik jó?
Morfi
Köszi, akkor addig ázok míg este nem lesz :D

bepe79
Azt hiszem, a Dryad-om mellett el fogok inditani egy Shadow Warrior-t, csak most a legnagyobb damage-re megyek, es valoszinuleg a hafted weapon-t fogom tolni neki, meg ennek vonzatakent a strength-et. :) Ma melo utan utjara is inditom. :)

Suzuki Swift GL 1.3

árnyharcos
oda kell menni ahova mutat, de csak éjjel tudsz "odateleportálni"
le kell csapni egy vámpírt vagy szörnyet vagy mit és kész :D

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

Morfi
Ha esetleg valaki emlékszik még arra hogy a mocsárban volt egy olyan küldetés ahol valami vámpíros dolog volt, hogy ott mit is kell csinálni. Elmentem a helyre ahova mutat a jel de semmi, küldetésnaplónál meg ott a teleport gomb de nem mûködik.

bepe79
Mert annyira nem voltam biztos benne, hogy a kezdettol jol fejlesztem a Dryad-omat es ezert az onbizalmam sem volt eleg hozza. Az, hogy jobb az item drop es gyorsabban lepek szinteket, nem garancia arra, hogy ott is 0 death-el tudom vinni, meg eppen eleg a nehezsegi szint nekem bronze-on is (lehet, hogy nincs nagy kulonbseg a ketto kozott, ezt nem tudom).

Suzuki Swift GL 1.3

Máskor az ilyet spoilerbe plz vagy sehogy se.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

XeeN
Szvsz ezt a kommentet megtarthattad volna magadnak...

wedge31
<#wilting>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

OFF:
A zsír csak kis mennyiségben ég jól. Nagyobb mennyiségben inkább hátráltatja az égést, mintsem elõsegítené. /gondoljunk csak az Auschwitz-ban gödörben elégetett emberek testnek megsemmisítésére. Ferde volt a gödör alja, hogy a sok kiolvadt zsír oda folyjon, majd azzal locsolták a testeket kis mennyiségben, hogy jobban égjenek./
ON:

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Sõt, még a set-el is más bónuszokat adnak bronzon, silveren, goldon.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Az elején én is szívtam vele, de aztán sikerült 1-1 runát rakni a lángviharra meg a meteorra utána már nem volt gond, felgyújtott mindenkit! Csontikat nagyon könnyû vele irtani úgy égnek mint a zsír! :)

Akkor, miért is érdemes bronzon indítani mikor mindenben jobb a silver nehézségi szint?

enyemben ott nincs :) De nem is szamit, a lenyeg hogy megvan, koszi szepen! bar az is lehet, csak vakulok, a korral jar :/
Rájöttem, hogyan lehet silveren itókafogyasztás nélkül eljutni az elsõ városba az elf kislánnyal. Kezdésnek kaptam egy íjat, azzal mindenkit lenyilaztam, ha közel értek, akkor meg egy varázslat és meghaltak. Persze ha nem íjat kapsz, az már szívás...

bepe79
Az nem olyan biztos. <#wink> Mas karakterrel lehet, de altalaban az ijaszokat nagyon jol tudom fejleszteni. Es sok mindenben jobb es konnyebb a silver: sokkal gyorsabban lepsz szinteket, mert nem 1XP-ket meg 2XP-ket kapsz az elejen, es sokkal tobb jo cucc hullik, jobb az item-drop is.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79, kezdted volna silveren, lehet pár halálozáson már túl lennél.
Dorm, v.hol le volt írva, az biztos. Lehet a bill. kiosztásnál.

reszemrol anno elolvastam a kezikonyvet, sot a bill kombinaciok miatt napi szinten nyitogatom. Most gyorsan atlapoztam, de ilyenrol nem ir. Legalabbis amit en kaptam hozza, vagy letezik valami hosszabb is reszletesebb leiras, mint amit mellekelnek a dobozban?
bepe79
Leptem meg egy szintet, lvl31 lett a Dryad-om, es mar a sivatag melyen jarok. <#wink>

Az Attack ertekem 602, itt a sivatagban a poison relic-eket hasznalom, es az egyik aktiv buff-om a ket aktivbol a kepen lathato Sinister Predator +37% attack-el es +16.2% attack speed-el. Az ellenek hullanak, mint a legyek, tovabbra sem haltam meg egyelore meg.

Suzuki Swift GL 1.3

A KÉZIKÖNYVET kellene elõször ELOLVASNI, és minden bajotok megoldódna...
Tehát:
1, B gombbal ad a társaidnak életerõ elixírt vagy mit
2, a társ nevére ráviszed az egeret, és kiírja melyik küldetéshez tartozik, a név átváltozik a küldetés nevévé
Mindkettõ le van írva a kézikönyvben. Az hogy emiatt utálod a játékot, mert nem tudsz egérrel olyan gyorsan rákattintani hogy ne haljon meg v.ki, az nem a játék hibája, hanem a TIED! Az, hogy elolvasod a küldetések leírásait, és nem írja ki hogy ki van veled, megint csak nem a játék hibája, hanem a TIED! Amúgy oda van írva, hogy kivel kell beszélni, kit kell megölni, még ez is segít. Ha rákattintasz a küldetésre, akkor meg bejelöli a térképen. Ha nem, akkor mentés, kilépés visszalépés és gond megoldva. Az esetek 95%-ában

ahhh, koszi :)
Harbonah
Ha ráviszed az egeret az egyikükre akkor a neve helyén kiírja, hogy melyik küldetéshez tartozik

azt tudom, hogy melyikek a nem teljesitettek, azt nem tudom, hogy a kb 20 kozul melyiket csinaljam meg, hogy eltunjenek a kovetok vegre. Se az L gombnal a pipatlanok leirasa nem utal ezekre a kovetokre egyiknel se, se ha vegignezem a szurke karikakat azok se. Ami tippjeim voltak mar kipusztultak, egyik kuldinek meg a kozelebe sincs olyan leirasu, ami alapjan kovetot utalt volna ki :(
McFrost
L gomb és ahol nincs kis zöld pipa. Valamelyikre ráklikk és be is jelöli a térképen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ujabb huje kerdes: honnan tudom, hogy az engem koveto moncok melyik kuldi utan huznak mar el a rakba? :) 4-an kovetnek (most, volt hogy 10en akaszkodtak ram.. :/), es emiatt sok kuldit mar nem tudok felvenni. 2 ebbol olyan, amit tudom hol van, de tul durva meg, a masik 2rol gozom sincs mar, oly reg kovetnek. (egy ugynok meg egy Heribert vagy ki). Ertelemszeruen a nem megoldott kuldetesek szoveget vegigolvastam, nincs utalas. Fele gyogyitalom az o eletben tartasukra megy el :)
tudom, miert veszek fel ennyit eccerre... :)
bepe79
Kozben most mar lvl30 a Dryad-om, es csinaltam most egy kepet a ket ''buff'' raadasa nelkul:

Gyakorlatilag azok ha rajta vannak a karimon, akkor meg sem tudjak utni, vagy ha megutik is, egy deka HP-ja nem megy le. A resurrection (death) tovabbra is 0, tehat meg egyetlen egyszer sem haltam meg. Irany a sivatagi fo-boss, remelem, hogy mereggel tamad, mert per pill arra vannak a relic-jeim belove (mondjuk egy kezmozdulat atkapcsolni mas vedelemre).

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
lvl29 a Dryad-om es megcsinaltam a special mount kuldit. Egy kicsit jarkalos side quest, de megeri megcsinalni. Nekem foleg jarkalos volt, mert lvl29-nel a sivatagbol delrol mentem vissza az eszaki varosba, ahol adja a pasas, utana at a masik varosba a testverehez, utana felkutatni a konyvet, amiben az info van, utana vissza, utana keresni egy hajoskapitanyt, aki atvisz a special szigetre, es ott nem egy, de nem is ketto gladiator-arena menet utan megkaphattam ezt a Sacred 2 special mountot:

Suzuki Swift GL 1.3

ÁÁÁÁÁÁ utálom!!!!!!!!! A 6. fejezet egy rémálom! Utálom azt a mocsaras területet, mikor lesz már vége. Minden küldetésnél mikor vinni kell valakit meghal mert a semmibõl eljön 600 pók, toxic elemental, az a fura bajszos lény. Így ment el már három, vagy négy küldetésem. Hihetetlen, egyszerûen nem tudok egyszerre ütni meg felvinni az éltemet. Van valami gomb az energiaital megivására? Mert én mindig kattintok és most is egy jobb alsó sarokban lévõ küldetésig elmegyek ott a vérfarkas és meghalok elõtte.:S A másik meg hogy akkora luftokat ütök, pedig 25 a hafted weapon képességem(baltás) és hihetetlenül szar, a pole arm-os fegyverrel jobb vagyok, úgy hogy nincs meg a pole arm(lándzsa, alabárd féleségek) képesség, de még ott is sok a melléütés. Most már sokszor szoktam használni a láthatatlanságot, mert egyszerûen nem bírom. Na ennyit akartam. Egyébként már itt van velem valami rokongyík, már kétszer elüldöztem azt a levegõs szörnyet, de nem megyek tovább a fõküldetéssel, amíg nem csinálom meg a körülbelül 8 függõben lévõ mellékküldetésemet. Utána meg mehetek a sivatagba, remélem nem kell valami nagy mocsaras szörnnyel még elõtte megküzdeni. Na jól kipanaszkodtam magam.:) Holnap folytatom, mármint a játékot.:) Minden jót. Ancaria's future is in our hands.:D
dante3
"off"
Cod5-el kapcsolatban egyet értek veled!
Én is a második pályán töröltem, ez már nem cod, semmi mozgástér, mintha csõben futkároznék!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Alkimiara nemtom marad-e kepzim.. erosen gondolkodok, hogy alku vagy alkimia.. a tobbi nagyjabol fixen fel lett epitve. es mar csak 2 van :)
Dante73
Annyira sok, hogy vagy 2 hete abba is hagytam. Várom a patchot. Mert ez így kissé... érdekes. Olyan dolgokon fenn sem akadok, hogy ha valahová elkísértél valakit, majd bejártad a fél térképet, és visszamész, ott van, ahol hagytad....
Nálam például, állandóan letesz asztalra. Beszaggat, majd asztal, feljön az üzi, hogy a videóillesztõ nem válaszolt, majd helyreállt. Nagyon hangulatos, mit mondjak. Egy másfél óra játék után nekiáll szaggatni, és folytathatnám.
De egyébként, jó a játék. Tetszik. Viszont, nem értek bizonyos kritizáló embereket. Sok órát beleöl, végig játssza, majd közli, hogy nem tetszik. Ugyanakkor a füzetet sem olvasta végig, mert az általa említett hibák nagy részére ott a megoldás. pl a térképre a középsõ egérgomb. Nekem most a CoD 5 nem tetszik. Második pályán uninstall. Nem tetszik. Ha végigjátszanám, azért tenném, mert tetszene. Nem?

Megmondom õszintén, nekem ez a játék bonyolult annyira, hogy csak tanulgatom. Mit, hogyan, miért, mikor fejlesszek. De élvezem. Billentyûzethez nem nyúlok, egy darab egérkével elvagyok, órák hosszat. Ill, egyenlõre nem, de ha kijön valami tapasz, akkor majd megint. Hangulata ugyanis nekem bejön...

http://www.freetvmaci.info/

Morfi
Nálam valami gyíkember delegáció ment tárgyalásra és õk mega pókokat nem bírták nagyon, meg is gebedt mindegyik. gondoltam bukom a küldetést és hagyom. Kiléptem, majd késõbb mikor visszatöltöttem a küldetés még aktív volt,m a gyíkok igaz nem voltak mellettem, csak a nevüket írta ki, de be tudtam fejezni a küldetést és nem buktam el. Sajnos még sok a bug benne.

Morfi
De alkímiával meg lehet növelni az idejét.

McFrost azt egyszer én is elbuktam, de ahogy meghalt a bácsi rögtön ki is fagyott a játékom :D Szóval még is meglett :)

McFrost
Ha <#wow2>

Nálam még nem jelent meg, ne is kísértsen:D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Azt én is elbuktam, ráadásul minden új játék kezdéskor megjelenik mellettem a már halott weapon dealer. <#wow2>
Szerencsére hamar legyakják a monszták, mivel nem jelent nekik nagy kihívást, hiszen csak a puszta öklével csapdos. <#hehe>

ez gyors volt, koszi :)