Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és mégis, hogy szerezhetem meg? <#pardon1>
wedge31
Csak rajtad mulik hanyas szinten szerzed be a specko mountodat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

haladok

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Pontosítsunk kicsit.😊 3 buff van az elfnél (ill 4 de a tûzdémonnal most ne foglalkozzunk)
1. ragyogó erõnlét ez a pirosász ez visz mindent magyarul az összes CA regenidejét leviszi módosítóval egyikét kifejezetten csökkenti. Lehet rúnázni az égig nincs káros hatása.
2. izzó bõr csak a tüzes CA csoport regen idejét csökkent viszont a másik kettõét növeli nem is kicsit fõleg ha néhány runát olvasol rá
3. kristálybõr ua mint elõzõ csak a jeges CAkra vonatkozóan
Ja és utóbbi kettõt nem lehet feltenni egyszerre. Szóval nagyon meg kell gondolni az elfnél hogy mit hogyan, de mióta ennyire zúz a jegestüske egyszerû a választás.😊

bepe79
Na, nekem meg lvl 30 lett a Temple Guardian-om (Templomor) Devout Guardian-nak fejlesztve, Hardcore / Silver fokozaton. Egyelore most nincs mitol felnie, amig nem jon meg egy sarkany, az meg ugyis majd a sivatagban lesz, ha jol tudom. Most igy nez ki:

Suzuki Swift GL 1.3

Ja, aszittem elf 😄 akkor semmi.
Mindig elfelejtem leírni, hogy az új patchnek van egy másik igen jó újítása, méghozzá hogy min beállításoknál most már kikapcsolja a füvet a gép. Áldás érte, ez igen kellet.
Norec79, érdekes lesz, ugyan így fejlesztem én is az elfemet, csak felvettem még az Alkut is 😄
Darál a csaj, és ha árnyharcos õt is megpróbálja molesztálni, akkor úgy seggberúgja az elf csúcsos orrú csizmájával, hogy eltolódnak a rothadt belei 😄 :kacsintkacsint nagyon erõsen hehe szép erõs kis ribi :>:

Honnan a paripa 18as szinten?
[/url][/img]
Harbonah
csökkenti a regenidõ növekedést amit a buff okozna

Most 2.6mp a visszatöltési idö, ha a hátasomon ülök(amit most szereztem meg) akkor 3 mp.
Ha már irok éppen lvl 18-as lettem.
[/url][/img]
Driádnál misztikus viharvivõ? 😄
Ezt nem értem.
Van két erõsítés ha erre gondolsz. A Misztikus viharhívõnél lévõ a MV ca-k vissz.tölt.idejét csökkenti, a Homályos Ancariai meg a HA ca-k vissz.tölt.idejét csökkenti. Az egyik, nem tudom melyik növeli még a másik ca-inak vissz.tölt.ideit, de ha a kettõ egyszerre aktív, egyáltalán nem vészes a dolog.

Ez engem is érdekelne, majdnem mindegyik buffnak a módosítói között van olyan hogy kevesebb energiát igényel a fenntartása, másik ágon meg mondjuk vmi sebzésnövelés persze hogy inkább azt válassza az ember.😊

Hány másodperc alatt töltõdik vissza az a jégszilánk (vagy mineve)?
Én is túlvagyok az elsõ bosson, a kobold törzsfõnökön. Még a driádomnál is jobb az elf, kb. 1-2 perc alatt lenyomta azt a fehér óriást. A visszatöltési idõk is elég emberbarátiak, 4,3 sec körül, talán fejlesztem is egy kicsit a támadó ca-imat. Tényleg iszonyat durva lett a patch óta a jégszilánk.

kéregbõr* 😊
Könnyedség ("A kéregbõl kevesebb energiát igényel") fejlesztés a driád kéregbõl skillnél mit is növel/fejleszt ? <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
Én ezt találtam, már 2-3 nappal ezelõtt is írtam. De szerintem egy jó kétkezes többet ér.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Tényleg, megnéztem nem mindegyikbe lehet gyûrût meg amut is rakni. A világosbarnák a jófajták.😊

Tudom hogy már csak rare itemeket lehet vásárolni és nem is sajnálom hogy kijavítottaák.Mert elveszi a játékélményt hogy megtaláld esetleg csere-beréld másokkal a talált cuccot de ha már volt ez a lehetõség kihasználtam amíg lehetett.
árnyharcos
miket*
áá kéne egy szerkesztés gomb 😄

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

árnyharcos
berakod a kovácshoz és ha rámész a slotra egérrel kiírja milyen fajta és hogy mikre lehet belerakni

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

Találtam egy 4slotos kardot amin mindegyik hely más színû. Ennek van jelentõsége? Azt tudom hogy az utolsó kékbe a sebzésátalakító kütyüket lehet tenni, de a másik 3 ugyanazt a célt szolgálja. Vagy nem?

bepe79
Mukodik az, csak nem ugy, ahogy te gondolod. Merthogy az nem normalis, hogy set item-eket lehet venni az arusnal, ezt ne is varja szerintem senki. Meg szep, hogy ezt kijavitottak a 2.31.0-as patch-el. Mukodik a Burgaining / Alku skill, csak nem zold cuccokat lehet venni az arusnal, hanem jobbfajta kekeket, meg esetleg sargakat.

Suzuki Swift GL 1.3

Hát igen kicsit erõs lett a patch óta. A szettet pedig még a patch elött gyûjtöttem alku képességgel az árusoktól.De mióta fenn a patch azóta az alku nem müködik.
nemár, biztos van valami újra pontozó legalábbis minden hasonló játékhoz szokott lenni
árnyharcos
akkor ha nem szeretnéd újrakezdeni hagyd úgy, árnyharcos simán kibír pár fölösleges skillt 😄

árnyék harcosomnak csillag úr képeségeket fejlesztek de még az elején tettem az elsõre is 2-õt nemtom mi a neve de ahelyett más skill-t kellett volna és ezt szeretném kijavítani, már 8 órát játszottam vele úgyhogy nemnagyon szeretném újrakezdeni :S
Ok már világos csak Dante3 meg lejjebb azt írta hogy az összes kell hozzá.

Azzal a jégtüskével jóhogy könnyen kinyírtad, szerintem túl erõs lett a patch óta. A settet honnan szerezted?😊

Itt egy kép az elfemröl hardcore/silver fokozaton, túlvan az elsõ boss-on kb 8mp alat végeztem vele.
[/url][/img]
árnyharcos
nem volt komoly, csak "hülye kérdésre hülye válasz" 😄
amúgy meg tényleg érdemes az összes CA-ra legalább egyet rárakni, hogy lásd hogyan mûködik, úgyis annyi rúna pottyan hogy ha a ládád 10x nagyobb lenne akkor is betelne elég hamar 😄

#Nyenyere: már meglévõ skilledre raktál véletlen pár fölös pontot vagy felvettél egye teljesen haszontalan új skillt, azért ez nem mindegy és nem egyértelmû amit írtál 😊

Igaz, de 20as szint környéke az már 6 óra, az meg azért mégis csak 6 óra. Mondjuk nekem több volt, mert egy rakat karin csak próbálgattam ezt-azt, de legalább nem rontottam el a tulajdonságokat 😄
Az elején azt mondtam, hogy csak azokat a ca-kat kell felvenni, amit használni akarsz. Az elsõ részben így mûködött. Most viszont azt mondom, inkább felveszem az összes ca-t, látom mi mit csinál, majd 1es szintnél többet pakolok arra ami tetszik. Raktam pár rúnát a tûz alapú varázslatokra az elfemnél, hátha kell még v.mire.
Megyek vissza játszani 😊

árnyharcos
ha ennyire elrontottad, és nem a 10. skilledet akkor még nem késõ újrakezdeni 😄

sziasztok, elrontottam egy skillt..nem kellett volna rátennem, nemtud valaki olyan progit amivel újra lehet osztani a pontokat? elöre is kösz
bepe79
Tul vagyok a Carnach-on, sokkal konnyebben ment, mint gondoltam volna, gyakorlatilag gyorsabban toltodott vissza a HP-m, mint ahogy utotte lefele, volt olyan, hogy meg a T-Energy Shield is toltodott visszafele, annyira nem tudott csinalni semmit a karimmal. A masik sarkany sokkal nehezebb volt, valoszinuleg azert, mert mar akkor fire damage-re keszitettem fel teljes mertekben a karim, az meg nem azzal tamadott, ellentetben a Carnach-al. Most igy nez ki a karim:

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Huhh, az elso sarkannyal is nagyon megszenvedtem, vert izzadtam kozben szo szerint. Es most jon a Carnach, lehet, hogy ez lesz a vegallomas a Temple Guardian-om szamara, merthogy Hardcore fokozat.. Felvettem a Carnach kuldit, most megyek, lvl29-es a TG-m:

Suzuki Swift GL 1.3

wedge31
Már háromtól is ad bonuszt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bepe79
TopGun: valaszoltam a privire. Kozben a Temple Guardian-om (Devout Guardian) meg mar lvl 25 lett (Hardcore / Silver fokozat), es a Seraphim 's Island-on jarok:

Suzuki Swift GL 1.3

árnyharcos
egy fajta setból 3 darab már ad bónuszt

Nekem is bebugolódott az egyik küldetésem, egy áruló papot kellene megölni, aki a hétvégi házában bujkál. A kör jelzi is,hogy a házban van, de az üres, sehol sem találom (emelet nincs a házan).

Köszönöm segítséged, sajnos nem lett jó. Csinálom a többi küldit akkor.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

A TQs változat ésszerûbb szerintem, úgy több értelme lenne itt is feltenni a sett cuccokat még ha csak 2-3 db van meg belõle akkor is. Mondjuk a te példádnál maradva 3 cucc esetén adna +5öt minden képességhez, meg a többi bónusznak is egy bizonyos töredékét.

Igen van dobverõ is, de a csontreszelõm vagy mi meg a pajzs ami van sokkal jobb igaz nem ér annyit pénzben.
dante3
Aha, emlékszem, én is nyomtam TQ-t, pl. Lineage2-ben is a teljes szett ad csak bónuszt, ha jól rémlik!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Van ott egykezes is pl dobverõ, és mellé még fel tudod tenni a cintányért pajzsnak.😊 Ha nem kellenek akkor meg vidd el valamelyik kereskedõhöz egy valag pénzt adnak érte.

Elkerülte a figyelmemet ezért meglepett amikor az egyik küldi végén Blind Guardien videoclipp jött be és utánna kaptam kétkezes cuccokat mint "heavi metal" "Blind Guardien" stb. kár mert nem kétkezesre gyúrok.
Jó csak pl Titan Questbe meg úgy volt hogy egy sett adott mondjuk 5 bónusz (különféle plusszokat) és ahogy több darabot talált az ember rakta fel õket úgy váltak aktívvá. Értelemszerûen az utolsó darabra adta a legértékesebb bónusz tulajdonságot. De ezek szerint itt nem így van.😊

dante3
Van ilyen nálam is néha, kilépsz fõmenübe, utána vissza, és jó lesz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
pl: