10030
-
Gabesz026 #5750 Hi!
Az enyém most így néz ki de nincs vele gond jöhet akár 10 ellenfél is!
-
#5749 Most lett lvl 25 a Shadow Warrior-om, most mar van Spell Resistance-e is, es 81 / sec a HP regen-je. :) Ugyhogy alakul, a 25 Troll-os kuldinel egyetlen egy health potit nem kellett nyomnom, de meg csak 70-80% koruli ertekre sem esett a HP-m, meg akkor sem, mikor egyszerre 4-5-en voltak rajtam. Ugyhogy brutalis lesz a nagy HP regennek es a Toughness (valamelyik CA gold / 3. MOD-ja)-nek koszonhetoen. Ha erre meg felveszem a Toughness skill-t majd, akkor nincs az az Isten, amelyik kinyirja, kivancsi lennek, hogy a peti2mtag altal emlegetett boss ugy mit tudna kezdeni vele. No majd meglatjuk. Most igy nez ki:
-
tomcsa4 #5748 Hmm de faszán mutat nálad a játék. Én az 1950GT-en nem mertem felhúzni, de az optimizáló pecseknek köszönthetően lehet feltolok mindent csutkára.
Hát nézd, én kitettem a szálfegyvereket (tudom, baromság...és az is) meg a kardot. De esnek kardok és szálfegyverek dögivel, csak utóbbiakat eladom, mivel a 2x 1 kezes híve vagyok. -
vidu01 #5747 Eddig elég sok fegyvernemet kipróbáltam már, nekem az jött le hogy amit épp használ az ember (amire skillje van) abból ritkábban esik, egyéb fegyókból többet találni. Pl most kardos árnyharcossal megyek eddig akármelyik karival voltam swordból esett a legtöbb most meg alig találok (még szerencse hogy raktam félre bőven). Cáfoljon meg vki ha nem így van, de mondom nekem jópár karakter után ez a tapasztalatom.
Ja és képet is rakok ha már itt vagyok.:)
-
TGWH #5746 32-es szintű lett a szeráfom. A köd megszívatott, mert 6-8 fps-re esett le az amúgy 20-30-cal futó játék... nincs nagy baja, néha egy-egy piros itóka, de amúgy nagyon darálós. 2 setrészt találtam, potyognak néha ,,értékes'' tárgyak is, mondja is a szeráf, de ezek legtöbbször szálfegyverek és balták...
-
#5745 lvl 21 lett a Shadow Warrior-om (arnyharcos), a HP regenem mar 74 / sec, es fizikai damage ellen is iszonyatosan be van vedve a kari most, + az armor szintje is jo magas az lvl szintjehez kepest. Valoszinuleg lvl 25-on a Spell Resistance (Varazslat elleni vedelem)-t kene felvennem, mert jonnek a lefagyasztos Orc-ok, meg a varazsolgatos Orc-ok, meg majd a 2. boss, ami ilyen elektromos / lightning damage-el tamad. Most igy nez ki:
-
TGWH #5744 Alakulgat a szeráfom is, úgy döntöttem hogy végigfutok a történeten. Csak az első faluban vállaltam el pár küldetést (kobold törzsfőnök, rúnamester eltűnt fia, eltűnt őrjárat meg a kovács), azóta csak a fűküldetés és a kék körök után futkorászom. Meg persze tigrisem is van, 3-4szer mentem vissza, és mindig 30-40 ezer körüli összeg hiányzott... Ez van perpill:
-
menpe #5743 Nem bug, a Taktikai Ismeret adja a pontokat mindkét ághoz -
#5742 lvl 19 lett a Shadow Warrior-om, kezd nagyon durvava valni: felvettem a Concentration (koncentraco) skill-t is, igy most mar 2 buff aktiv, a Reflective Emanation skill-t Gold MOD-oltam (mindharom MOD megvan), igy visszaveri az ellenre a close combat-ot (kozelharc), a stun-t, es a magic-et is. Emellett valamelyik CA-nak valamelyik MOD-ja a + HP regen volt, azt valasztottam, igy 72-es HP regen-el ugy tekeri vissza az eletemet / HP-mat, hogy csak na. (: Tul vagyok az elso boss-on, a Gar Colossus semmit nem tudott csinalni velem ,ugy, hogy belealltam direktbe az osszes utesebe, es egy deka HP-m nem ment le (na jo, par millimeter, de olyan gyorsan visszatoltodott, hogy szinte semennyi HP-t nem vesztettem). Egyetlen HP potit nem kellett innom igy sem, hogy az osszes bazi nagy uteset beszedtem direktben. Bele sem merek gondolni, hogy milyen egy ilyen kari kesobb spell res-el, toughness-el, es damage lore-al... Most igy nez ki:
-
vidu01 #5741 Meg tudod idézni a gazdáját a Moribund Animus buffal. Nem igazán éri meg használni a másik 2 buff fontosabb. -
shyning #5740 Köszi a segítséget, közben megtaláltam. :) Még egy kérdés, mi szerepe van a Shrunken Head-eknek (Dryad-om van természetesen). Mert védelmet nem igazán ad, viszont 6-8%-kal növeli a reg időt, ennek mi értelme? -
#5739 thx -
#5738 Tudodtommal 2 bazi nagy sárkány van és egy még nagyobb démon.
Itt van GPS :D
Én vagy 5 szintet léptem itt.
-
#5737 lvl 16 lett a Shadow Warrior-om, meg 2 szint, es felveszem a Concentration skill-t, utana ket buff lesz, felteszem a reflection buff-ot, amin addigra meglesz a Gold MOD is, es onnantol nincs az a jo Isten, aki egy darabig megallitsa ezt a karimat (eddig se nagyon volt). (: Meg csak lvl 16, de mar esett 2, azaz ketto darab zold set item, holott nincs is Enhanced Perception skill-em felveve. Most igy nez ki:
-
TGWH #5736 Ja, anno az első rész kiegjénél is volt ilyen xp barlang, goldon a minimális szintel mentem oda, majd meghaltam :D -
TGWH #5735 Katt a negyedkörre, ott kiírja hogy mely tulajdonságokat hányas szintre kell vinni, hogy kapj egy pontot. Ha nincs felsorolva olyan képesség ami neked van, akkor bug :D -
#5734 A lenyeg az, hogy a barlangban is kovesd a sarga nyilat a terkepen (main quest / fo kuldetes), mert a barlangban is jo iranyt mutat. A nelkul rendesen el lehet tevedni ott.Egyebkent en meg tobb szintet is szoktam lepni a barlangban, az az egyik kedvenc XP gyujto helyem. Pl. ahol a halott sarkanyt talalod, van egy csomo NPC / ellen ilyen bardokkal a kezukben, na ott elnyomsz egy kek potit (potion of mentor), szetkaszabolod oket huszasaval, hogy csak ugy hullanak, te meg annyi XP-t kaszalsz vele, hogy orom nezni. (: -
#5733 Kéne egy kis segítség! A barlangban vok legyőztem azt a bazinagy sárkányt és nem tudok eljutni a megadott helyre. Megtaláltam hogy merre kellene menni csak az a híd le van szakadva :S És más utat nem nagyon találok. Valaki segítsen mert már annyi ideje bóklászok itt hogy már 24-es szintről 25-re léptem. Előre is THX -
#5732 lvl 14 lett a Shadow Warrior-om, nagyon szepen haladok vele, felvettem a Tactics Lore skill-t is, igy az alapveto skill-ek megvannak. A kovetkezo lvl18-on valoszinuleg a Concentration lesz a 2 buff miatt. Egy valamit viszont nagyon nem ertek, valaki elarulhatna a titkot: miert toltodik nekem a Malevolent Champion CA-m is, amikor nem vettem fel az ahhoz tartozo Lore skill-t sem es a Focus skill-t sem, csakis a mar meglevo Death Warrior Focus-t tolom felfele (rakok ra pontokat) ? :eek: :confused: Ennek ellenere toltodik a Death Warrior is, es a Malevolent Champion is, es tudom is MOD-olni mindkettot, ahogy a kepemen is latjatok. Ha ez bug, akkor oriasi nagy bug, de en nem banom. (:
-
#5731 Próbálj újra regisztrálni bár sztem nem fog menni mert a kódot csak egyszer fogadja el -
doncsabi #5730 hogy tudnák neten játszani ha elfelejtet jelszora katintva se adja meg a jelszot,csak oldalra megy fel angolul nem tudok .
amit adtam neki kodot azt se fogadja el
valakinek van valami ötlete?
elöre is köszi -
TGWH #5729 Jaaaaa, de azért egy core 2 egy core2 :D Sztem én kezdtem legtöbbször a játékot, v.hogy nem bírom magasabb szintre fejleszteni a karikat, nagyon sajnálnám őket ha a patch miatt használhatatlanok lennének. Lehet jobb így, most már nagyon kitapasztaltam a játékot. A szeráffal most csak a főküldit csinálom, 17. szintre lépek lassan, és már a kolosszustól sem vagyok túl messze. -
#5728 Kb. a piros X-nél, egész pontosan :]
-
shyning #5727 Köszi a segítséget, még nem tudom, hol az a ház, de megyek, megkeresem. :) -
#5726 Arabszolga tartó melletti ház alatt van egy pince, ott kell átmenni, a világító toronyhoz. -
#5725 Azt úgy tudod, ha lenyomod a priscr gombot, kilépsz és paintbe pl, beilleszted. -
shyning #5724 Akkor a kép, azon a pici szigeten jelöl egy küldetést:
http://i40.tinypic.com/2hntb20.jpg
-
#5723 Ja, neeeeeeemmmm!!! (: Az alairasbeli config az egy laptop, amin most nyomom itt kint a Sacred 2-ot, es ebben van Core2Duo proci. A tervezett gep az desktop, mert azert az egy kicsivel erosebb lenne. De ezek meg csak tervek, ki tudja mi lesz. (: Addig is nyomom a Shadow Warrior-t, aztan ha ujbol kell kezdeni akkor sem fogok sirni, szerintem itt en vagyok az, aki a legtobbszor kezdte ujra ezt a jatekot. :D -
shyning #5722 Áh, köszi, bár térképet egyelőre nem sikerül "lefotóznom", így akkor marad a kérdés, ugyanis ahhoz akartam belinkelni. Szóval az emberek földjén, kb középtájt fent van egy kikötő, ahol hajóval lehet "teleportálgatni. Na ott van egy kis sziget, azon meg egy kérdőjel, vagyis küldetés, de sehogysem tudok átjutni, a hajó nyilván nem oda visz, a tengeren meg nem tudok járni, hogy jutok oda, ötlet vki? Mjad megpróbálok valahogy képet csinálni... -
laikuss #5721 Igen, ha valamiért visszamegyek ilyen régi helyszinekre akkor nem akarnak megtámadni inkább elsunnyognak. -
#5720 C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Képek\Ascaron Entertainment\Sacred 2 -
shyning #5719 Valaki meg tudja mondani, hova menti a játék a prtscr-nel készített képet? Köszi. -
#5718 Vissza mentem ma betörni a fehér griffet, mert az kimaradt:)
Csak úgy hemzsegnek arra a koboldok, akik érdekes mód ha meglátnak egyből lehasalnak és vagy elszaladnak :O
Igaz 55-ös szintű vagyok, ők meg 40, de akkor is. Mikor erősebbek voltak 20ával nyomultak rám. Eleinte kézzel ütlegeltem őket, 1 pofon 1 kobold, de aztán vettem egy íjjat, most azzal darálok:D
Tök sután áll a kezemben látszik, hogy nem értek hozzá:D -
#5717 Akkor menj a dögöddel az gyorsabb, nyugodtan hagyd le őket mert úgyis oda teleportálódnak:)
A célra meg egyből nyomj rá és fogadd el. -
#5716 szia
:D -
Gabesz026 #5715 Sziasztok!
Nem tudjátok a következő javítás mire várható mert kezdtem egy új karit egy árnyharcost (nehéz fokozaton) de állandóan game client hibát észlelt üzenettel kivág az asztalra 20 percenként. Remélem ezt orvosolják mert a többi karaktereimnek amit a kezdetekkor csináltam azoknak semmi baja. -
Drilla #5714 Két egykezes bot, szóval dual wield. Azóta egy kicsit fejlődtem és vettem egy pár cuccot is:
-
laikuss #5713 Én is ezt próbáltam, de kurva sok pók és ufo szerü van amik hozzájuk képest erős és a cél közelében meg kell állni ahol nagyon sűrűn vannak és eddig nem birtam megvédeni őket. -
TGWH #5712 Szerintem simán menni fog, a biztonság kedvéért azért deaktiváld a laptopon a játékot.
Jó világod van, régi core2-est újra cserélni :D -
#5711 Simán megy. Én nemrég kaptam mástól egy driádot és megy gond nélkül.