10030
  • Sheol
    Vagy ugyanaz a kari más irányba fejlesztve.
  • elitehun
    Szerencsére 6 karakter közül lehet választani így ha végigvittük egyel elkezdhetjük egy másikkal. Vagy ha nem akarjuk akkor még mindig ott van az internetes móka
  • shyning
    Ez tényleg így van??? Vagy csak vicc? Mert akkor semmi értelme, hiszen ahogy haladsz egyre feljebb a szintekben, egyszer csak eléred a maxot, a (200?), és aztán utána mitől játszaná bárki is tovább a game-et?
  • johnnie_walker
    Elkéstem. :)
  • johnnie_walker
    Az a 'collateral damage' rosszul sikerült magyarítása. Ha a két szót külön-külön fordítod, valóban járulékos sebzés, de így egyben ez egy NATO szakkifejezés a civil álodzatok számára. Szóval helyesen 'civil áldozatok' vagy esetleg 'járulékos veszteség' lenne. (Ja, fény hadjáratnál esetén van collateral damage, a sötét oldalé victims asszem.)
  • Lobsterman
    A járulékos sebzés az egy félrefordítás. Angolban collatral damage, gonosz karakternél victims, és azt mutatja hány monsztát öltél meg.
  • McFrost
    Több, mint 1 millió xp kell a következő szinthez, szal elhanyagolható...
  • elitehun
    Legalább több XP-t kapsz
  • McFrost
    Ma egy érdekességbe botlottam:
    -Főküldi szála a mocsárban, egy falu előtt kavarog a Gyilkos Köd, nagy nehezen legyűrjük rettegett csontijaimmal
    -bemegyek a faluba és megcsinálok minden munkát, indulok tovább a fő szálon
    -kilépek a faluból, ott ahol beléptem és mit látok? Ott kavarog a Gyilkos Köd, újabb nehéz csata a "semmiért".
  • McFrost
    Hetek óda 1 kesztyűre és egy csizmára várom, hogy meglegyen a set-em.
    De nem "hullik", minden más set-hez pedig esnek a szarok.

Az egyik kardom még mindig Terus hússzeletője, mert egyszerűen nincs jobb, pedig már a mocsár felénél tartok.
  • elitehun
    Ja ok tehát koncentráció. Csak az előbb nem olvastam el a nevet angolul de azért THX.
  • elitehun
    És annak magyarul mi a neve? XD
  • Sheol
    A seteknek az egyetlen előnye az általában sok slot ami rajtuk van.
    Egyébként egyetértek, hiányolom az igazán egyedi tárgyakat, mert az elég langyos, hogy 15-30-45 stb. szinteken megtaláljuk ugyanazokat a cuccokat kissé jobb statokkal.
  • Gabesz026
    Azért éléggé el van szúrva a game azzal hogy nincsenek benne normális cuccok kardból eddig találtam vagy 4-5 fajtát (arany színűt) ezeknek csak a szintjeit emelgeti a program ugyan ez a helyzet a set itemekkel is.
    Az árnyharcosomnak eddig csak sisakot , pajzsot és páncélt találtam arany színűt másból nem. Valaki talált már mondjuk csizmát vagy kesztyűt mert én most járok lvl. 85-ön de még egyel sem találkoztam és ez eléggé elkeserítő. Találok viszont sok set itemet persze majdnem mindíg ugyanazt dobja a program és annyira nem is jók hogy hordjam őket , és persze arra vigyáz hogy 1 komplett set-et nehogy össze tudjak rakni.
  • Drilla
    Nekem mindig ezt írja ki:((

A skorpiótól azért félek, mert távharcos driádom életét kétszer is levitte egy ütéssel 2 HP-ra, csoda hogy túléltem. Igaz annak nincs ilyen magas páncélja.
  • Drilla
    Az erősítések miatt:
    10% kritikus csapás (mindig jól jön )
    csökkenti az ellenfelek kitérési esélyét (jobb találati arány)
    és mivel nem vettem fel a Szeszélyes Vadász képességet, ezzel tudom csökkenteni a Fullánk támadás újratöltődését.
    Az első kettő eredménye itt látszik is:

• Sheol
    Én csak jányokat vagyok hajlandó nézegetni a játékban, szóval csak a fele karit ismerem, de azok mind félistennők lesznek.
  • hegege
    Melyik kari lehet a legnagyobb kihívás akkor szerintetek, akiből nem lesz úgy mondva félisten? :D
  • envoka
    A meglévővel folytatod.

Drilla, én inkább azt nem értem, ha közelharcra gyúrsz (kétkezes fegyverhasználat), akkor minek a Vészjósló ragadozó ?
  • hegege
    Igaz én azon vagyok, hogy minden küldit megcsináljak :D Amik azért elég poénos szövegűek néha :D Meg a szép táj kárpótol :D
  • hegege
    egy kérdés, mikor átmész egy köv nehézségi szintre akkor végig kell vinni azon a szinten és újra kedded egy első szintű karival vagy a meglévő karimmal folytatom?
  • Sheol
    Sajnos ez így van velem is, épp ezért mondom, hogy nem gond az ha visszavesznek a karik erejéből.
  • envoka
    Az a megölt ellenfelek száma. Nem tudom miért így írja ki. Nálam nem ezt írja.
  • hegege
    A "Concentration" skill igen egyből ad két buffot és a ha eléred belőle a 75. szintet akkor kapod meg a harmadik helyet is.

Lehet hogy akkor rosszul fejlesztetem a karim mert már 50. szinten tényleg félistenként közlekedek a Templomőröm :) Akkor valamit másképp kellene csinálni, hogy ne így legyen? :D
  • Sheol
    Na most ennek a játéknak nem az a célja, hogy istenkét végigszántsd a térképet, hanem legyen benne valami kihívás is.
    Ezt a célt szolgálják a patch-ek, nem azt, hogy veled kibasszanak.
  • Sheol
    Amint a "Concentration" skillt felveszed rögtön lehet 2 db buff rajtad, tehát nem szintfüggő a dolog.
  • rizsa1669
    hááth ettől a patchektől nem nagyon jött meg a kedvem.. mint írtam a 4100~6100as démini csapásból csinált 2500~3000et.. a patchek után így jobban megnézve, dobodd a játék 3 set itemet (amiket rögtön eladtam mert semmire nem voltak jók..) azon kívül hiába dob kék meg sárga cuccokat.. semmit nem érnek .
    akkor pl volt egy "méregagyar" nevű cucc ( mindenki ismeri :D ) és patch előtt a sebzés 85%-át alakította méreggé, most meg a 45%-át
    és mint olvasgattam ezeket a 2.34-es patch hibájára írható..
  • menpe
    A niobium után a Molibdén következik. Azt hiszem, durván hosszú a játék, mire végigérsz a periódusos rendszeren :)
  • l-toro
    sziasztok van vkinek tapasztalata a niobium nehezsegi szintrol? eljutottam a vegere es a 4 robot olyan eros hogy tukrozo kisugarzas aminek visszavero ertekei 70 60 60% 15000 pancel es 22000 eletet egy utesre leveri. ill. ha ezt is kivegzi az ember van meg nehezebb fokozat vagy mi van utana?
  • elitehun
    Hányadik szinttől lehet egyszerre 2 erősítést használni?
  • elitehun
    Nem tom. Még én sem láttam ilyet hogy járulékos sebzés
    Drilla: Nyugi a skorpiót könnyű legyőzni
  • Gabesz026
    Nem rossz a kari.
    Az a járulékos sebzés az micsoda amúgy?
  • Drilla
    46-os szintű lett a driádom, az Éles elme továbbra is hasít, íme:

A páncélzatom ennek a finomságnak köszönhetően egész elfogadható lett, kell is, mert most fogok menni a skorpió bosshoz.

lvl46 closed HC driad
  • Lobsterman
    Én nemrég csináltam Elfet, szintén shardokkal, most 35ön 500 körül sebez a picike, kicsit gyanús is volt a durva sebzésed, de így oké. Amúgy 500as sebzéssel is elég gyorsan fekszenek. Plusz mellé feltoltam a raging nimbust is, úgyhogy most úgy ölök hogy összeszedek egy csomó ellent, egy területre húzom őket és betolok egy vihart meg mentor potit, és csak figyelem ahogy röpköd a damage meg a rengeteg xp :) A tüskéket akkor szoktam nyomni nagyon ha ritkásabban vannak az ellenek, de úgy is fekszik mindenki ha 2-3 tüske eltalálja őket. Márpedig el szokta.
  • vidu01
    Én pont ezért nem tettem fel a leguccsó patch-et, nem volt kedvem ahhoz, hogy 1/6-od sebzéssel erőlködjek tovább, ahhoz másféle build-et kellett volna csinálnom (több def., több HP stb.)

Na ezért volt nekem gyanús az a túl nagy Glacial Thorns sebzés.
    Egyébként a CAk találati esélyét nem befolyásolja a támadóérték, nekem volt 0,6 sec regenes Magic Coup-al (hatékonyan) gyilkoló elfem aminek még csak a Magic Staff skillt sem vettem fel minimális támadóértékkel mégis mindig betalált. Ha mentem vele a balklikket nem igazán kellett használni.:)
  • Charadras
    Eleinte én is mindig bef*stam, hogy wazz, ez milyen alacsony... de aztán úgy tapasztaltam, hogy ez valszeg arra a találatra vonatkozhat, amit a bottal vihetnék be, de azt meg ugye nem használom ilyesmire A tüskék a tapasztalataim szerint mindig találnak, meg amúgy is van belőlük 105 darab lövésenként, úgyhogy akár mellé is mehet egy része

Én pont ezért nem tettem fel a leguccsó patch-et, nem volt kedvem ahhoz, hogy 1/6-od sebzéssel erőlködjek tovább, ahhoz másféle build-et kellett volna csinálnom (több def., több HP stb.)
  • Charadras
    Egyetértek, én affelé hajlok, (a szélkígyó hátán 2.8 sec. a regen); az armor/defense értékem amúgy is mellékes jelenleg...
  • TGWH
    Shield lore kellemes bónuszokat ad, pl. már 5-6. szint körül olyan pajzsok vannak, amik vagy a közelharci, vagy a távolsági fegyvert 28-30%-os sikerrel kerülik ki.
    Ami durva, az a találati esélyed... 43% nagyon kevésnek tűnik. Az utolsó patch nekem megölte az elfemet, 3000-res sebzésből csinált 500-asat... Találati esélyt mindenképpen ajánlatos lenne növelni, legalábbis a többi karakternél nagyon ajánlatos. Nem tudom, de csak tippelem hogy a mágiára is vonatkozik a találati esély. Attackot tápold majd felfele, ha sokat mellélősz.
  • vidu01
    1 szavazat a ridingra, gyakorlatilag raksz rá 1 pontot pluszokkal lesz kb 30as az már elég ahhoz hogy a hátas regen büntetését eltüntesse és még a többi bónuszt is javítja.
  • Charadras
    Eddig kb. 25-öt

Most már kéne nyomnom a Dark Arcania Focust, mert nem tudja teljes mértékben figyelembe venni a rúnákat, de úgyis nagyon alacsony a regen (2.1 s), úgyhogy inkább másokat növelek mindig...

Lassan eljön az uccsó előtti skillem kiválasztása, kacérkodok a Shield Lore-ral, a Speed Lore-ral és a Ridinggal is, nem tudom, melyik lesz majd.