Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csoportkép:

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

bepe79
Meg nyomtam ma egy kicsit, igy lvl 21 lett a High Elf-em (Mystic Stormite) HC / Silver-en, en tovabbra is Glacial Thorns-ra + Crystal Skin-re gyurom. A jeg-szilank skill-em (Glacial Thorns, ami a kepen is latszodik es ki van emelve) mar 7-es szintu, 375-ot sebez (ice), 4.6 sec alatt toltodik, 194 fokban terit, es 75 tusket lovell szana-szejjel. E mellett a 3 runa biztositja, hogy no a fragmentek szama, es van esely ra, hogy athatol az ellenen es a mogotte allokat is kivegzi kapasbol:

Suzuki Swift GL 1.3

TopGun
"Koszonom" A sok segitokesz jatekosnak a "segitseget" 😞 belehaltatok volna,ha valaki kuldott volna egy nyomorult balance.txt-t! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A fenébe is, 62 oldalt durva lenne átnyálaznom egy olyan képért, amit már lehet töröltek is...

árnyharcos
elég ködösek már az emlékeim, de úgy rémlik, hogy 2.12 alatt már a lvl 1 kovács skill is bõõven bealázta a falu kovácsát.
aki még azzal a verzióval nyomja meg tudná erõsíteni ? 😄

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

árnyharcos
max ha találok egy képet magamról 20ason akkor megmondom, de tudod, hogy 2.12-be sokkal jobb volt a kovácsolás 😄
de sztem amikor 20 voltam még csak 2.10 volt, sõt tuti

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

bepe, a Delphic Arcania-ból vedd még fel az utolsó, azt a kígyósat 😉jó kis erõsítés.
Árnyharcos, én per pill 4 karaktert kezdtem el, az árnyharcosom mindjárt beéri a többieket, 20as szint a cél. 20as szint körül mennyi volt a sebzésed, nem emlékszel? Védelem, ellenállás, támadás? Jó lenne ez a Kovácsolás tul., de elég lassan akarja bealázni a falu kovácsát... pedig már csak 3 szinttel gyengébb, mint szintem, és jók lettek volna másra is azok a pontok... na mindegy, még lesz egy Hatékonyabb észlelés is 😄
Dorn, akkor már komoly gondok vannak ha alig tudod az ellenfeleket leverni. Késõbb jól megszívhatod. Nem tennél be a karakteredrõl egy képet?

árnyharcos
bepe 😊
létezik még olyan karakter amit nem kezdtél el ? 😄
valamelyikre most mond már azt, hogy: IGEN EZ AZ!! ezt most addig fejlesztem amíg bele nem õszülök :> (nem sértés)

bepe79
En meg inditottam egy High Elf-et, csak most Mystic Stormite-re fejlesztve, azon belul is Glac. Thorns-ra. A Thorns-ot mar max-oltam, 3 runa benne van, es 190 fokos szogben, 70 jegtusket lovell az ellenfelekbe, jelenleg 5.2 sec alatt toltodik, ami meg nem tul jo, de nem is tul rossz, lesz meg sokkal jobb is, mert a Mystic Stormite Focus skill-em szepen huzza lefele a regen idot. Most lvl 18 Hardcore / Silver fokozaton, es meg nem jutottam el az elso boss-ig, tehat nem tudok nyilatkozni, hogy milyen gyorsan szedi le:

Nagyon tetszik, tenyleg nagyon eros a 2.31.0 alatt ice-ra fejlesztve. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

McFrost
Terus csontivezér levágását ki adja?
Kellene a csonntszelõje.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

árnyharcos
pontosan, azok csak úgy ott vannak, általában fõ küldetés vonalától jó messzire 😊
eddig megtaláltam:
- griff
- vaddisznó 😊
- T-mutáns ork mágus

de ha az 5 szinttel gyengebbet is kinlodva olom nagy tetelben akkor bahhatom a nagyokat 😄 keringek mint a tojogalamb korbekorbe mire egyenkent meghalnak 😄DD annak sincs sok ertelme 😊 meglassuk.. szombatig megalmodom. Talan ha atmegyek a vizsgan akkor ezt is beprobalom 😛
Hello!

De ez most hogy van boklászik az ember és belebotlik egy minibossba vagy külön küldetést kell felvenni és az küld el hozzá hogy öld meg!
árnyharcos
ezért kell silveren kezdeni és akkor mindig jó erõs szörnyek jönnek rád 😄
platinán nálam 14/15 szinttel erõsebbek jönnek, és hiába kell több mint 3 milla xp most már egy szinthez, nagyon gyorsan megvan 😊

ja, nalam alam mindig mindenki feher 😊 ezek akik kigyepaltak zoldek voltak... ami annyira nem teccik. Anno letevedtem a 7es palyara a sivatagba, es ott is jol elgyilkolasztam, felfedeztem majd a felet joval nagyobb szintu moncokkal is, mind piros volt. Most meg az uj patchel kinlodok a zoldekkel. Igaz a kuldikbol kb 2 ora alatt lepek 1 szintet, de azert idegesito, hogy amikor tobbtizezer exp kell 1 szinthez, akkor egy 32tp-t ado moncnak tobb csapas kell. boven 200 folotti kuldim megvan mar, az biztos.
árnyharcos
úgy jártam, hogy bementem egy városba, megcsináltam a környéken 3-4 küldit és már rögtön mindenki fehér színû lett 😄 (mert léptem közben 1-2 szintet)
szóval több küldetést már nem volt érdemes felvenni, mehettem tovább...
de szerencsére silevren és goldon pótoltam amiket kihagytam és érdekelt, most platinán meg minden csücsökbe próbálok benézni 😄
már 3 új minibosst megtaláltam :>

rosszul miert? rosszul nem, csak sehova se haladok... mondjuk igy patch utan amugy se, 30ason bedaraltak a 24es szeraf sarkanyok majdnem, vagyis a nagy egy megakadassal ki is gyepalt 😊 igaz, hogy a drop nagyon jo, de nekem valo aranycuccot nem nagyon dob, ugyhogy biza engem jol visszavetett...
árnyharcos
én nagyon megszívattam magamat, hogy bronzom kezdtem, silvert ajánlanám.
bronzon ha elkezded csinálni a kis küldiket nagyon rosszul jársz.

árnyharcos
azt kérdeztem, hogy ahol uninstallálni (programok telepítése és eltávolítása) kell, nincs-e véletlen egy repair funkció 😄
én nagyon szívesen elküldeném azt a file-t ha nem lennék az irodámban 😄

akkor maradok a fenynel asszem. Hetvegen neki is indulok, bar mivel en minden kis ize kuldit megcsinalok, igy kb 2 ev mire bronzon is vegigmegyek. Silveren nem merek kezdeni, nemtom mennyire durva. Bar vegiggondolni, hogy az 500 kuldit bronzon/ezuston/aranyon/platinan megcsinalom... haaat, lehet elobb lesz jarokeretem 😄D
wedge31
A végkifejlett más legalábis az end videók különböznek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

repvez
Amugy valaki már végigtolta a játékot 2 különbözö hadjáratban? van különbség a végkifejlett terén és feladatoknál vagy csak annyi az egész hogy más istent lehet választani segitségnek?A jo és a rosz oldal mennyire érezhetö.
wedge31
Részemröl semmi jelentösége ,most például a shadow wariorom fényhadjáratos tul nagy különbséget eddig nem vettem észre.

koszi szepen wedge, es persze TGWH-nak is koszi.
van annak jelentosege, hogy arnyekhadjaratoltok, vagy csak az a szimpibb? 😊 en maradok asszem a noiesebb feny hadjaratnal 😊
McFrost
Már végeztél volna.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

TopGun
Gondolod, hogy uninstallalok tobb mint 13GB-t es utana ujra felteszem? 😞 nem egyszerubb ha valaki elkuldi azt a par kb-s filet, mint egy reinstall?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

árnyharcos
😄
uninstallnál nincs repair ?
az valszínû segítene

TopGun
Sziasztok! Van egy keresem: valaki kuldjon nekem egy erintetlen balance.txt-t mert en atirtam, de elotte bolcsen elfelejtettem az eredeti ertekeket leirni igy most nem tudom vissza erni! 😞 Koszi elore is.

árnyharcos
jah el is felejtettem dicsekedni 😄
még tegnap este írtam, hogy meg kéne lépni a 88-at meló után.
akkor nem sikerült mer hulla fáradt voltam, de délelõtt simán meglett, és vele együtt a negyedik szakértelmem is :>

amúgy nem tudom ti, hogy játszotok vele, de én mindig valami kisebb célt tûzök ki magam elé és azt akarom elérni 😊
tegnapi/mai célom a lvl 88 volt, a jelenlegi meg az hogy átlépjem a bûvös 20k-s élethatárt, amihez már nagyon közel járok! (19.3k most)

McFrost
Adtam újabb célt magamnak ;D

Kis cheat, de ha máskor meghalsz véletlenül, akkor azonnal nyomj alt+F4-et, amig nem ment a játék, így megmarad a túlélési bónusz, csak a legközelebbi monolitnál éledsz újra

Nekem is bejön a játék, és tényleg csupán az, aminek készítették, egy remek hack 'n' slash hentelés. És azért igényel némi agymunkát is az egérnyomkodáson kívül, el lehet agyalni néha a fejlesztési irányokon.
Egy valami bosszant azért a küldik még mindig random módon bebugolnak, nem lehet folytatni õket, már a 4.-el jártam így.
Nem is zavarna a sidequest annyira, csakhogy most a druidám küldije (kék) bugolt be végérvényesen az orkok földjén, szóval azt nem tudom folytatni :-(
Eredeti játékom van, javíthatnák ezt egy hotfix-el lassan. Nem tudom másnak is csinál-e ilyent, kicsit bosszant a dolog.
Egyébként alaposan kiélvezem a játékot, lvl 50-es vagyok, és még csak most jutottam el az Orkokhoz :-)Ö

McFrost
Ma sikerült levernem az elementálokat, kicsit taktikáztam😄
Sajnálom a 80%-os túlélési bónuszt😞

Bneten se volt rossz tolni D2-t... 😊 (kurva sok mf, meg baalrun <#dumcsi>)
árnyharcos
Disciples 2-ben én már átvittem az összes létezõ fajjal ami benne van az összes küldetést 😄 (összes kiegészítõvel együtt)
elsõ része is megvan a polcon de az annyira nem fogott meg.

árnyharcosra visszatérve, nagyon kevés dexxel kezd ezért fordulhat elõ, hogy az elején melléütöget, de mivel én a legelejétõl kezdve duallal mentem nem volt feltûnõ, pár szint után meg tuti meg fog szûnni mert nálam platina közepén vannak szörnyek akiket 100% feletti eséllyel találok el 😄 ( ami kicsit vicces mert olyan nincs, hogy valakit 115% eséllyel találjak el )
gyakorlatilag ha melléütök akkor is eltalálom haha 😄

Hát igen, én csak a birodalommal voltam, a többit még ki sem próbáltam... meg az elsõ rész is milyen jó. Grafikailag talán még jobb is mint a kettõ, annak ellenére hogy randább 😄 hangulatosabb nah.
Indítottam egy árnyharcost, háááát nekem is elõjött az a gond, mint Dorsanax-nak. Egyszerûen hiába vettem fel a fegyverhez illõ tul.-t, a Taktikai ismeretet és a Sebzés ismeretet, egyszerûen béna... nem mindig találja el az ellent... nem is értem miért nem tud célozni. Talán Páncélismeret kell neki? Majd meglátjuk, 8. szint, hamarosan vehetem fel a negyedik tul.-t. Az utána lévõ is megvan, majd teszek be képet 18. szint környékén.

Bocs,#4905-re ment volna az elõzõ szövegem,elnézést...
Ott én is regeltem,tényleg igényes és szép az oldal.Természetesen az emberek azokat az oldalakat részesítik elõnyben,ahol max kielégítõ infókat kapnak,ill. majdnem minden kérdésükre válaszolni tudnak.A megfelelõ információkat ott is megkapják,viszont kell még egy plusz is hozzá,mégpedig az,hogy egy jó társaság összeverõdjön.Biztos vagyok benne,hogy a közeljövõben ez is kialakul majd ott is...
Az viszont nem meglepõ,hogy ott jóval könnyebb megtalálni bizonyos dolgokat,mert pl. ez a HSZ-om is Off volt.😄
Egyébként ott van a furmányosság ebben a tulajdonságfejlesztés kérdésben,hogy tegyük fel 10-15-20-as szintig a megfelelõ és optimális tulajdonságokat nyomatom,de nem feltétlenül biztos,hogy a továbbiakban is azon az úton kell járnia az embernek.Vannak kritikus szintek szerintem,ahol,ha nem veszem fel az optimálisan legmegfelelõbb tulajdonságot,akkor kaka az egész a továbbiakat tekintve.Viszont ez a szép a játékban,hogy agyalhat az ember,ráadásul minden karakternek más titkai vannak...
árnyharcos
LESZ!!
fõleg, ha egy bizonyos fegyverfajtára vagy kigyúrva 😄

Aha, majd megnézem... 😄 Amúgy mire jók ezek a kék küldetések? Csak annyit mondj, hogy lesz-e értelme... <#banplz><#banplz><#banplz>
Köszi a választ,a védelmemet én is viszonylag jól megoldottam.Viszont,ha kardot használok Szeráffal és a kardhasználat is fejlesztve van rendesen,akkor idõnként csak áll és nem mindég indítja idõben a támadást,mindha lebénult volna a kicsike.Arról már nem is beszélve,hogy a találati pontosságával sem vagyok megelégedve.Most majd én is indítok még karaktereket,hogy tapasztalatokat szerezzek a tulajdonságok fejlesztése ügyében,mert jobb megtapasztalni a dolgokat még az elején,mert pl.40-es szinten nehezebb helyrehozni az elrontott fejlesztést...
árnyharcos
az mekkora egy játék!
megvan a gold verziója amibe benne van az összes kieg 😊
hármat én is nagyon várom!

Én említettem az orosz játékokat. Disc nem próbáltam, de viszont van Goldenland, Fatherdale, Gods: Lands of Infinity, melyek nagyon jók.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Jah, elfelejtettem v.mit. Nem tudom ki szidta az orosz játékokat, de nagyon is jók! Elõször tessen játszani egy Disciples2-t, utána szólja le az oroszokat. Na az tényleg dark fantasy! Én perpill várom a harmadik részt, idén jött volna ki, de csúszik...

khhm... khmmm, nos, sacred2.hu... rejtély, de piszokgyorsan betölti a weblapot 😄 van fórum is, ogmog csinált mindent, tiszteletre méltó eredmény, jó sok szabadideje van 😄 írtam hogy talán késõbb regelek, hát regeltem. Ahhoz képest hány felhasználót ír ki a számláló, nagyon kevesen szólnak hozzá a témákhoz. De akkor minek regelnek? Nem is értem... na mindegy. Kissé kusza a fórum, de ki lehet rajta igazodni. El is kezdtem a krónikámat, pár tesztem eredményét feltettem oda, ott azért jóval könnyebb megtalálni, mint itt. Majd regelek egy tárhelyet is a képeimnek, csak az extra nem engedi, fejlesztik... pár hónapja állítólag... persze más tárhely is megtenné, de jobb lenne az extra.

wedge31
Sejtheted ,ment a parasztozás ezerel ,de hagyjuk már töröltem ,a gyereket sajnos nem tudom<#nyes>
Kár ,hogy nincs házigazdánk az rendbetarthatná a topicot és törölné az ilyen hsz -eket ,meg ellkelne egy faq is térképel stb.

Nemtom már melyik képet rendeljem hozzád, de ha karddal mész, akkor Karhasználat tul.-t kell növelni, ha baltával akkor meg a Nyel.fegyv.haszn. tul.-t. De ezek nélkül is meg lehet lenni, pl. Kétkezes fegyverhasználattal. Pl. 5 tul.-nak vettem fel a mágusbot használatot az inkvizítornak régebben, és simán ütöttem elõtte mindenkit. Nagyjából mindent növelni kell. Sebzés, támadás, védelem, ellenállás. Sebzésbe tartozik a fegyver használatának sebessége, elsõ- és másodlagos sebzés. Ezt növeli a Taktikai ismeret és pl. a Kardhasználat. Támadást és védelmet kovácsok erõsítenek, ez is szorosan kapcsolódik a karakter védelméhez és sebzéséhez. Ellenállás meg a bekapott találatokat csökkenti, v.milyen szinten ez is kapcsolódik a Védelemhez, csak nem tudom hogyan. Legjobbnak találtam mindig növelni a sebzést, támadást, védelmet, ellenállást. Már az elsõ rész óta, és ott vontam le azt a következtetést, hogy a támadás és a védelem nagyon sokat számít, ha alacsony szinten van, az cumi. Nem is gondolkodtam hogy a második részben ez így maradt-e, de nem is volt olyan bajom hogy nem találta el az ellent. Azaz párszor volt, de lecseréltem jobb cuccokra az öreg páncélokat és fegyvereket, és máris helyreállt a dolog (páncélokban persze támadás, védelem, fegyverekben meg méregagyar, lávakõ, mágikus gyöngy van). Persze bõven elég ha 33%-át tûzzé és 33%-át méreggé alakítja a fizikai sebzésnek, többet nem is igen tudtam eddig pakolni a fegyverbe. Magasabb szinten persze lehet hogy a sebzés 33%-a méreg, 33%-a tûz, és 33%-a mágiává alakul. Vagy még magasabb %-a. De érdekes, hogy 33%-a nálam tûzzé, és 33%-a méreggé alakul. Ez ugye 66%. És a sebzésnél a csík 2/3-a mégis sárga, azaz fizikai. Na ez hogy van?
árnyharcos, nembaj, úgyis elolvastam volna 😄
wedge, mit írt? 😄

wedge31
Ahogy igértem.

árnyharcos
upsz nem neked akartam írni persze, csak úgy 😄