10030
-
SovereignX #5990 ÁÁÁ! Jól van! Eddig mindig elhasználtam őket a másik két karakteremmel. aztán jobban megnéztem és rájöttem be lehet tenni ezt is fegyverbe páncélba. Ezért mondom most inkább gyűjtögetem őket. Jól van! Ez volt a hiba :S -
#5989 Pont azt mondom hogy váltsd be az elhullott rúnákat olyanra ami kell, és azt tanuld meg. -
SovereignX #5988 A karakter képernyőn gondolom. Vagyis a Combat Artson. Nem az elhullott rúnákra gondoltam. Van már 3 hely is ahova húzhatnám a Combat Artoskat de semmi. Csak az az egy darab van.
Az nem hinném, hogy zavarná, hogy szintlépésnél tettem olyanra is pontot ami még nem volt meg. Így folyamatosan ott villog, hogy még van pontom - 1db - de nem tudom elosztani meg nincs még unlockalva a Combat Arts kategória. A középső a 3ból. -
#5987 Viszonylag random jönnek a CA-k. Ha nem olyan esik ami kell, váltsd be őket. -
SovereignX #5986 Egy kérdés. A Temple Guadrian-nak mikor ad be értelmesebb Combat Arts-ot?
10es szintű vagyok és még mindig csak az a DNS ikonos T-Energia mutációs sugárizém van. Semmi egyebet nem adott be. A többi karakternél amit próbáltam - Inkvizítor meg Varázslós néni - ilyen szinten már több mint a fele megvolt.
Bugos vagy csak nehezen kapja meg a cuccait? -
TGWH #5985 Van egy program, amit az Ascaron készített, nem hivatalos, tehát nem vállalnak garanciát érte, de ha érdekel, elküldöm e-mail-ban. Ki lehet törölni a beállításokat, a temp (vagy más) mappában lévő szemetet, mentéseket és a készített képeket. Ha visszaáll az alapra, talán kisebbre tudod venni a felbontást.
Esetleg még a monitor fajtája befolyásolhatja a felbontást, nem? Nekem csak crt-m van, de úgy hallottam hogy az újabbak már fix felbontásra vannak tervezve, vagy v.mi ilyesmi. -
jnc #5984 Találkozott már olyannal valaki, hogy a játék egyszerűen nem tud átváltani, a desktop felbontásánál kisebbre? Gondoltam lejjebb veszem a felbontást 1440x900-ról, hátha akkor jobban fut, de csak villódzik, és a reset gomb segít :( -
#5983 Imádom a villámlást. Baromi hangulatos effekt. Talán a legjobb a játékban :) -
#5982 Jaaa. villámra nem is gondoltam -
#5981 Igen, villámlik és akkor így kivirul minden, ütközetben további nehézséget adva, a pillanatnyi vakság. -
TGWH #5980 Ha villámlik akkor igen, de az csak egy villanás. Bár én nem tudom, mivel elég gyenge gépen játszok, de az Ascaron videói alapján normálisnak tűnik a kép. -
#5979 Az első kép az így kell kinézzen? -
#5978 A mocsárban állandóan esik:
és régi ismerősökkel is összefutni :D
-
#5977 Inkvizitor karival valakinek megvan már egy teljes set? -
GPoWeR #5976 Az itt jelen lévők közül kinek van a legmabasabb szintű karaktere és milyen fajta? -
#5975 59 Árnyharcos -
#5974 Mért hányas szintű vagy? -
#5973 Mondtam már, annyi xp-t ad, amennyi itt már szart sem ér:)
Ráadásul, ha mást verek le ezidő alatt, ugyan ott vagyok. -
GPoWeR #5972 Mivelhogy meguntam egy kicsit az árnyharcos karimat, úgy gondoltam, hogy kezdek egy BFG-es szeráfot :) Főleg a darálásra megyek rá, de a hatékony észlelést is szeretném nyomatni. Majd rakok képeket :) -
#5971 Lehet valami bug. Legalább több XP-d lesz :D -
#5970 Nem, sajnos. -
#5969 Lehet hogy itt a főellenség is
A többi Boss nem termelődik újra? -
#5968 Egy főellenség? Nem hinném....mert eddig még nem fordult elő. -
#5967 Gondolom azért mert újratermelődnek a lények ;) -
#5966 Igen, az alagútban kell lennie, erre már 3x itt volt a falu előtt, de gyanítom, ha arra megyek, megint ott lesz. -
l-toro #5965 abba segítsen vki hogy árnyharcosnál mit kovácsoljak a fegyverbe mágia, tűz, fagy, vagy méreg átalakítót? mi a leghatékonyabb?
ill. találtam egy vérdriádok kardját amiben 1.ik tulajdonság hogy felbőszített játékos sebzése x% +. mikor van a játékos felbőszítve? gondolom mikor kifagy a jaték :) de játékon belül? -
TGWH #5964 Én kétszer. Egyszer egy falu előtt, egyszer meg a mocsár végében, ahol egy alagúton keresztül át lehet jutni a sivatagba. -
#5963 Értem. Na mind1 majd megyek másik kikötőből -
#5962 Á akkor ez lehet az oka. Amióta új patchem van csak a 2 gonosz karimmal jártam arra :D -
#5961 Már 3x verem el a Gyilkos Köd boss-t!
Nem egészséges ez így -
TGWH #5960 A 2,34-es patch teszi oda a kapitányt. -
#5959 Inkvizitorral vok úgyhogy elég furcsa -
#5958 Amúgy nekem gonosz karimmal volt csak ott az a kapitány amit a képen is mutattál, szeráfommal nekem se volt ott. Ha a part mentén mész orkföldön, akkor ott van 2 kikötő is, de az elfek fővárosából is oda tudsz hajózni. -
#5957 Elf fővárosból indulj. -
#5956 Azt én is tudom csak az a baj hogy fejből nem tudom hol van másik kikötő :D De mind1 majd hamarosan küld egy másik szigetre (emlékeim szerint) és akkor megszerzem a hátast is -
#5955 Menj másik kikötőből :)
Nem muszáj onnan indulni. -
#5954 És a térképen se mutatja a jelét. Ezt a képet a netről szedtem -
#5953 Segítség kéne! Nem tudok eljutni a hátasok szigetére mert a kapitány nincs ott ahol lennie kéne. Valakinek valami 5let? -
vidu01 #5952 Ennek kicsit ellent mond hogy 70es szinten 70 pontos koncal a serám már megkapta a 3. erősítésnek a slotot.
-
#5951 Pontosan! Ez már 10 lehetőség