Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

envoka
Elég. Más nem kell.

http://sacred2.hu/

A karakterrõl hogy lehet biztonsági másolatot csinálni? A Dokumentumok...stb mappában van 4 file:
chest.sacred2chest
hero01.sacred2save
hero01.sacred2stats
latest

Elég ezeket? Csak mert össz-vissz 12 kb... <#wow2>
bepe79
A fizikai memoriat nem tudod kikapcsolni, amirol te beszelsz az a swap, a virtualis memoria (lapozofile).

Suzuki Swift GL 1.3

Nekem 2G RAM+kikapcsolt fizikai memória az akadásmentesség kulcsa. Mondjuk XP-m van, pistával nem volt még dolgom memóriaügyben.

nincs, nem is lesz...

1 db socket van csak a tárgyon amirõl beszéltem.
Beleraktam a kovács egyik ajánlatát és onnantól nem lehet kiszedni, még csak megfogni sem engedi többé.

Egyedül csak a johhnie_walker által javasolt módszerrel lehetett megszabadulni tõle. (Kösz neki ezúton is.)
Nem tudom, hogy ez bug-e vagy direkt így van kitalálva, szóval csak óvatosan a kováccsal azt tanácsolom.

Mivel balfasz vagyok a képbeszúráshoz, itt a link is. <#zavart1>

Balfasz kovács

bepe79
Veszek + 2GB DDR2 / 667-es soDIMM SDRAM-ot a laptopomba, es 4 GB-al mar sokkal simabban kell majd mennie a Sacred 2-nek, meg a Vista is meg fogja halalni valoszinuleg. Per pill hihetetlen, hogy mennyit tekeri a SATA-s HDD-t, nehany reszen meg mindig szinte jatszhatatlanul akad, es nem a VGA meg nem a proci miatt.

Suzuki Swift GL 1.3

Majd telepítés után visszavonod, majd újra aktiválod, szóval lesz rá lehetõséged.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

McFrost
A Blind Guardian-os falutól északra.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Merrefele van ez a Terus?😊

McFrost
Tudja valaki, ki adja a verd le Terus c. küldit? 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sziasztok. leszedtem a sacred2-t, mert nem akart valamiért elindulni, de a végén b***ott megkérdezni, hogy akarom e az aktiválást visszavonni<#conf> Mit kellene csinálni, hogy visszavonhassam az aktiválást?
johnnie_walker
Ha minden slotjába kovács-rúnát tettél, akkor el kell adnod majd visszavenned, így "kitisztul". Kissé drága mulatság értékesebb cuccok esetén. 😄

Ha kiveszel valamit a kovácsolt cuccból, akkor a többi megsemmisül.
Tehát egy dolgot tudsz "kimenteni" belõle.
Ha meg akarsz szabadulni a blacksmith art-tól, akkor vedd ki a másik cuccot és a többi eltûnik.
Ha több gyûrût/amulettet raktál bele, akkor cumi.

Én szoktam tenni egy gyûrû/amulettet, egy követ (tûz/fagy/magic/méreg) és egy blacksmith artot.
Így a gyûrû/amulett mindig megmenthetõ.

Nekem is ez a kedvencem, van belõle már több is. Az egyik:

dante3
Nem rossz, tegnap én is találtam egy hasonjót! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

A kovács által nyújtott szolgáltatás belekovácsolását nem lehet késõbb eltávolítani?
Belekovácsoltattam a high elfemnek plusz sebzést, és most nem tudom kiszedni és helyére mást rakatni; mindezt egy set item-be, fasz kivan.
Gyûrûket, amuletteket ki tudom venni késõbb is ahogy néztem.

Bocsi nem 19 hanem 1.9 milla!
Hello!
Ezt a kardot most találtam és már bele is kovácsoltam egy csomó finomságot csekély 19 milláért

rtfmZoli
Hát kissé eltévedtem a sárkányoknál, és ami az egyik térképen van jelölve plusz 2 sárkány a Seraphimoknál, azt próbáltam megkeresni, de hiába(kis szigeten egy, ami sárgával van jelölve, és egy ami a seraphim kezdõsziget jobb tetején van jelölve)
Remélem már nem lesz ilyen hoszzú girbe-görbe alagutas helyszín.

Bronzon tényleg szörnyû lehet... 1 kerek nappal kevesebb idõ a 20. szint, mondanom sem kell, hogy 8 szint nem egy nap... Megszenvedsz látom, miért nem silveren játszol?

rtfmZoli

A mai fejlõdés 😊

bepe79
Ooops, ezt nem tudtam. Fogalmam sincs, hogy az en laptop winyom hanyas fordulaton kering, es valoban a RAM is talan csak 667-es DDR2. De ezeken kene segitenie, hogy van ReadyDrive, meg hogy nem (P)ATA-s, hanem SATA-s a rendszerem. Na mind1. Hogy ONtopik is legyek:

lvl 27 lett a High Elf-em (Mystic Stormite), Hardcore / Silver fokozaton, meg a 2. boss elott vagyok. A Glacial Thorns-om (Jegtuske) 4.x sec alatt toltodik, 200 fokban szorodik, es 80 fragmentet / jegtusket lovell az ellenekbe, es 556-ot sebez. Az Armor-om pedig a Crystal Skin buff-nak koszonhetoen jelenleg 1636. (: Az elso sarkanytol ezzel a karimmal is felek, nem is kicsit, mivel ott, ha egy tized-masodperccel kesek a health poti ivassal, akkor mar halott lehetek. Az valami nayon durva fizikai damage-el tamad, utlegel, amire meg egyik karimmal sem talaltam megfelelo ellenszert. Itt a karim:

Suzuki Swift GL 1.3

Lassú neki a vinyód laptopokba 5400RPM es wincsiket raknak a kisebb fogyasztás meg melegedés végett az asztali gépekbe meg 7200asok vannak. A memód is 660Mhz es lehet szerintem tehát gyenge hiába van belõle 2 Gb.

bepe79
Frissitettem az alairasombeli laptopom - amin a Sacred 2-ot nyomom - BIOS-at, a VGA drivert a 8600M GT-hez (Acer 175.90-es driver-re), es a SATA drivert is, erezhetoen, nagysagrendekkel jobban fut a game. Igaz, hogy most is butitva van rendesen, de eddig butitva is akkora FPS dropok voltak, hogy a Warrior-arenas resznel meg a Troll-os kuldinel 2-3-4-5 FPS-re esett le. Most ilyet nem tapasztalok, jatszhato marad a game, ami nem egy hatrany. Ja, es nalam a 2GB DDR2 RAM mellett van meg + 1 GB TurboMemory / Vista ReadyBoost / ReadyDrive + 3 GB swap terulet, de meg igy is nagyon surun nyul a winyohoz.. sot, az nem kifejezes, hogy surun nyul, eddig voltak olyan reszek, ahol folyamatosan tekerte, mintha virust ellenoriztem volna jatszas kozben.

Suzuki Swift GL 1.3

BFGs szerával csak ügyességre rakok én is talán még nem is tettem másra (lvl51). Jó mert tolja a távolsági sebzést és a támadó + védekezõértéket is.

De a tiedet néztem a 4902-ben, csakhogy nem nagyítottam ki, és a 2-es 9-esnek látszik...hehe... fasza, nem is vagyok fáradt, dehogy...<#buck>
Na, akkor tárgytalan a kérdés.
wedge31
Akkor nem az én képemet nézted / ami nagy hiba<#idiota> / mert nálam az intelligencia 247.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hmm, köszi, ekkora pluszokat ad?!<#merges2> 900 felett van neked az intelligencia meg a kitartás, nem semmi, bár lehet, hogy nem furcsa, én max 8-as szintig jutottam még jópár próbakarival (hogy meglássam, merre érdemes fejlõdni...). És ez csak úgy feltûnt, de akkor ok.
wedge31
Csak ügyeségre rakok ,intelligenciára meg minden másra magától rak a játék.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Köszi, ezt én is tudom, ...na majd írja le legyenszíves, aki többféle verziót is tud, mit miért. Thx!
dante3
Jah tényleg, mivel távolsági fegyót használ! Az ügyességre mindenképp.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Félreértettél, én tulajdonságokról kérdezek, nem képességekrõl.
dante3
Távolsági fegyó, alkat, páncél ismeret! szerintem

Arra adjon valaki tanácsot, melyik tulajdonságokra érdemes rakni egy driad-nak? Mert itt láttam, van, aki kitartásra meg intelligenciára rakott csomót (wedge képe), más csak az ügyességet javasolta. <#fejvakaras>
Ott a pont.😊 Én ezeket el szoktam adogatni.

árnyharcos
ki kellene próbálnod, de nem az véletlen, hogy minden ütésnél 0.2 sec-et töltõdik vissza egy éppen elhasznált harcmûvészeten ?
ha gyorsan ütsz még jó is lehet xD

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

Akkor nemtom...<#conf>
rtfmZoli
ez s-ot ad hozzá, nem hp/s-ot

rtfmZoli
akkor life leech per hit lenne(hp elszívás)

Ha minden jõl megy ez az "ütésenkénti életnövekedés",de lehet,hogy tévedek.Hozzáteszem,hogy én még csak "ütésenkénti tapasztalattal"találkoztam...
rtfmZoli
A regeneration per hit mit jelent, mert találtam olyan gyûrût, ami +0.2 s-ot ad hozzá
Ez nem hitpoint regeneration, mert akkor úgy tüntetné fel.

árnyharcos
persze így van, de amikor elõször érsz oda valakivel akkor tuti meg tudod csinálni az összes küldit amit akarsz anélkül hogy fehérekbe botlanál 😊

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

Hogy érthetõbb legyen,az újonnan felvett tulajdonságok mintha nem fejleszttek volna úgy,ahogyan teljesen új karakter indításakor.
Egyébként bocs:"lineáris"...
envoka
Ez így ebben a formában nem igaz.
Tegnap a lvl. 46-os driádommal, ezüst fokozat, már túl jártam a nagy falon, gondoltam visszamegyek Fehér Griffhez, õt még nem öltem meg.
Lvl. 39 volt a szintje, frankón fehér a kör alatta, és az odavezetõ úton a monstak is annyira gyengék voltak, hogy max. 20 XP-t adtak.
Szóval visszafelé nem érdemes menni, gondolom minden területnek van egy bizonyos minimum-maximum levelszintje.

http://sacred2.hu/

Nem kell újrakezdeni,lehet váltani minden további probléma nélkül.Csak annyit még ehhez a témához,hogy 2.12.0-nál én is váltottam még az elején,de azt vettem észre késõbb,amikor "tisztán" új karaktert indítottam,hogy a megkezdett karakter váltása után mintha nem fejlõdött volna tovább normálisana dolog.Úgy értem,hogy nem volt lieáris a fejlõdés.Szerintem érdemes újat kezdeni...
De nem kell újrakezdeni, ha nehézséget váltasz? Még nem próbáltam, lehet megnézem egy level 2-es karival (vagy ha megválaszoljátok, az is jó). 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

árnyharcos
bronz és silver között bármikor lehet váltani 😊
elején gyenge karinál az sem hülyeség, hogy elkezded bronzon lépsz 5-6 szintet addigra lesz pici pénzed pár CA-d és pár üvegcséd és már rögtön magabiztosabban mehetsz silverre 😄

Ezt akartam én is mondani. Talán még azt is megérné, hogy silveren újrakezded, 6 órát vesztesz, de biztos erõsebb karaktert kapsz. Meg hát a patch ki tudja mit mûvel szegény karakterrel... de hogy lehet újrakezdeni silveren? Úgy tudom nem tudod átállítani amikor kiválasztod a karaktert...
rtfmZoli, nem próbáltam, a jövõben játszódó játékok nem jönnek be, nálam a határ ott van, hogy ha szerepel puskapor a játékban, az még elmegy, de ami fejlettebb, azt már nem nagyon szeretem.

árnyharcos
elõször is felraknám a legújabb patchet és kezdeném silveren 😊
ott nyugodtan csinálhatod a küldiket sose lesznek fehér szörnyek körülötted 😄

rtfmZoli
21-es vagyok a shadow warriorommal, merre menjek tovább, hogy a szintemhez jobban megfelelõ ellenek jöjjenek(bronze)
Vagy érdemes lenne silverre átmenni most a 21.-es szinten?

karakter

eddigi utazásom
u.i.: TGWH #4892: stratégiai játékban nem próbáltad a Supreme Commandert, ill. a kieg.-jét, és a Sins of Solar Empire?
Ezek azért rendesen újítanak a mûfajukban.(Bár s SinsoSE-nál talán az IG2 jobb egyes részletekben)