10050
  • Broafka
    hát, még így is elég rövid idő alatt felhúzták magukat
    mondjuk a 2 day alatt 200-as szint az jónak tűnik :)
  • Lobsterman
    Hát úgy néz ki a dolog hogy nagyjából van 30-40 foknyi kameraállás ahol visszajönnek a fények. A többi állásban feketeség. Bár van némi fény, meg effektek, csak az ambient és dinamikus megvilágítás tűnik el. Legalább is számomra nagyon úgy tűnt.
  • DORSANAX
    Kösz,megelőztél
  • DORSANAX
    Az lenne a kérdésem mindkettőtökhöz,hogy normál,vagy "elite" grafikával nyomjátok?
    Egyébként tényleg csak bizonyos szögben állva csinálja és elég egy kicst elfordulni és helyreáll a házirend...
  • Lobsterman
    Nálam normál pakkal, 1280ban, közepes-high beállításokkal
  • Lobsterman
    Ja és 7900gs.
  • Lobsterman
    Nálam meg az emberek földjén levő sárkánynál csinálja ezt MINDIG. Meg a barlang előtt 20 méterrel, de bizonyos szögből nézve visszajönnek :D
    Érdekes úgy kinyírni egy sárkányt hogy csak pár foltot látsz belőle :)
  • DORSANAX
    Valamit azért kipróbálnék,de most nem kavarok Thylysiumban és a karácsonyi barlangokban sem.Én az ELITE grafikával játszom és arra gondoltam,hogy mi van akkor,ha kikapcsolom ezeken a helyeken.Szóval az lenne a kérdésem,hogy Te milyen grafikával nyomod,mert ha normálon jelentkezett nálad,akkor én sem próbálkozom...
  • DORSANAX
    Ott még nem jártam,azért az zavaró lenne.Az azért érdekes,hogy soha más játéknál,vagy grafikai teszteknél nem voltak problémák,csa a Sacred 2-nél jelentkezett ez.Mindenképpen valami egyéni GeF 7-es tulajdonság okozhatja,ha másoknál nem jelentkezik...
  • rage
    Nálam az egyikben a karácsonyi pályán igen.
    Nem mindben.
  • DORSANAX
    Nálam barlangban még nem jelentkezett soha az NVIDIA GeForce 7950 GT-vel/512MB-os/
  • rage
    Meg a barlangokban, ami kevésbé jó...
  • DORSANAX
    Sajnos a városban,de csak Thylysiumban bizonyos helyeken besötétedik,de az FPS szint nem csökken.Szerintem így azért ezzel a 2009.jan 22-i driverrel jobb és stabilabb a futása.Nálam városban 40-45 FPS,de ez a sötétedési probléma nem zavaró.Csak este és éjszaka jelentkezik...
  • rage
    Azóta amúgy még nem javult meg a hiba, ami GeF 7-es kártyákkal jött elő valamelyik új patch után? Tudod, mikor este kialszanak a fények, s tök sötét lesz bizonyos helyeken.
  • DORSANAX
    A 181.22-es driver-el pl.nekem már automatikusan feltette a 9.09.0010.-es PhysX-et...
  • johnnie_walker
    Ja, attól biztos eltűnik, bár lennie kéne egyszerűbb megoldásnak is. Talán majd egyszer javítják.
  • DORSANAX
    Ez a legújabb:
    PhysX System Software version 9.09.0010.
    http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0010_whql.html
  • Drilla
    Itt megnézheted, hányszor 5 perc kell egy karinak a neten:

http://www.sacred2.net/#/ladder.html

A jobb oldalon ki lehet választani az EE szervert (kelet-európai), azon belül pedig külön a HC karikat is.
  • TGWH
    Megpróbálom, elrontani csak nem lehet :D vissza lehet tenni a 8-ast gond nélkül. Remélem :D
  • rage
    A legújabb driver már 9-essel kezdődik :)
    Vajon azzal már száguldana is ? :)
  • TGWH
    Eddig egyszer sem volt fatal error, úgyhogy még reménykedek, bár kissé félek visszalépni :D
  • elitehun
    Ja és mire következőre belépsz kiírja:
    FATAL ERROR
    XD
  • TGWH
    Rohadt jó hírem van! Úgy néz ki (koppkoppkopp, jól lekopogom azért), hogy amióta feltettem a legújabb (PhysX_8.10.13_SystemSoftware.exe) PhysY drivert, NEM FAGY A JÁTÉK! :D 1,5 órát játszottam, méghozzá zárt szerveren! Egyszer sem fagyott le! Sőt, ha jól érzékeltem, akkor a városokban sem szaggat annyira! Tiszta happy vagyok :D
  • bepe79
    Jo is lenne, bar ugy lenne. (: Az elmult napokban meg sem alltam, annyi elinteznivalom volt. Estenkent volt 1-1 oracskam, amikor vittem a karit, igy vittem el lvl harmincakarmeddig most a sivatagig. (: Hamarosan jonnek a kepek rola.
  • vidu01
    Akkor eltűnik? Mert az jó lenne hamar átmegyek platinumra, úgyis túl könnyű ez így.

@bepe79: üdv újra, azt hittem most egyből lvl70es karakterrel jösz azért volt ez a nagy csend.:)
  • johnnie_walker
    Ne foglalkozz vele, gyorsan csináld végig a fő küldetést, és lépj a következő nehézségi szintre. :)
  • elitehun
    Már hiányoltuk a képeidet :D
  • bepe79
    Na, ujra vagyok, a 2.34-es patch felrakasa utan uj karit kezdtem (termeszetesen), es egy High Elf-et inditottam. Mar a sivatagban jarok vele, idaig nem volt ellenfele, 0 death. Majd rakok be rola kepeket, ma kotottek be a netemet miutan hazatertem, azert nem voltam eddig.
  • elitehun
    patch-eld meg
  • vidu01
    Nincs, dobd el kezd újra! Ha még nem csinálnád akkor minden játék indítás előtt ajánlatos lenne metést készíteni vhova másold ki a karikat.
    Én pont most szívtam meg fullos BFG serát buktam (lvl72). Kb 1 hetet nem használtam, beléptem ott termett egy NPC a semmiből na mondom ezt adom le elsőnek rámegyek az ipsére nem írja ki a küldinek a nevét, gondoltam semmi gond majd kinyíratom vhol de úgy néz ki elpusztíthatatan nem megy le a HPje. Harcolni nem harcol de rohadtul idegesít hogy ott futkozik körülöttem rendesen megkavarja a mobokat. Lathor a neve (nem kicsit irónikus) ha vki tudja melyik küldihez tartozik légyszi írjon (vhol a sivatagba vehettem fel mert boxosképű a faszi).
  • garaib
    Sziasztok!

Multiban 60. szinttől lehet arany fokozaton játszani.

Üdv,
  • GPoWeR
    Véletlenül az egyik skillnek a Pajzsismeretet vettem fel, pedig a Páncélismeretet szerettem volna. Van valami módszer amivel meg lehet ezt változtatni, mert a BFG-s szeráfnak nagyon nincs szükséges a pajzsokra :)
  • Ravasak
    bronz ezüst adott
    ha silvert végigvitted mehetsz aranyon arany utan van asszem a platina utana meg a niobium vagy valami ilyesmi :)
  • GPoWeR
    A történetet kell végignyomni, és akkor folyatathatod aranyon.
  • Titan
    Skacok!
    Az, hogy valaki aranyon mehessen az szint függő vagy a történetet kell végignyomni?
  • TGWH
    Megnyugtatok mindenkit, zárt szerveren nem lehet csalni!
    A bronz az v.mi vicc, sztem csakis v.mi félreértés miatt került be a játékba...
  • Broafka
    hmm, francba, ezért szenvedtem már vagy 3 hetet 2 karakteremmel bronzon! :D
    hát akkor újat kezdek silveren
  • Lobsterman
    bronzzal nem érdemes foglalkozni. silveren több az xp.
  • Broafka
    de gondolom goldot azt csak úgy lehet (vagy érdemes) elkezdeni, hogy mondjuk bronzon végig vitted, aztán lekezded előről golddal nem?
  • Ravasak
    mindig olyan helyre kell menni ahol magasabb szintüek a szörnyek

Pl az elején rögtön át lehet menni a sivatagba itt a lenyek szintlimitje 37 bronze fokozaton igy nagyon hamar fel tudod magad közöttük huzni magasabb szintűre.

Én gold(arany 3. nehezsegi szint) fokozatban tolom itt a siatagba igy nekem a 85 szintű karakterem ellen 100 szintűek jönnek. Gold fokozatban kb 113 a szintlimitjük de állitolag a magas survival bonusszal a lények is magasabb szintűek lehetnek