10050
  • Lobsterman
    Ezt nekem is sikerült régebben előhoznom egy kis teleportálgatással :)
  • McFrost
  • Broafka
    bemehettél volna pár szörny közé, kíváncsi lettem volna hogy támadsz így :)

(u.i.: rendesen kifejlesztetted a speed lore-t! :D)
  • Titan
    Ezt sasoljátok, mibe futottam bele...sajnos csak egy ideig tartott..:(

• zsloti
    Játszottál már a super mario-val HARD fokozaton?
    Azok a vérszomjas teknősök
    brrrr
    Még most is kiráz a hideg ha rágondolok :D
    zs
  • szaba75
    Jó de felszerelést meg ilyeneket kell fejleszteni ha kell akkor nehéz fejleszteni?
  • shyning
    Hát a Super Mario-nál egy fokkal valóban nehezebb. ;)
  • szaba75
    Sziasztok ez a játék nagyon bonyolult kell ruhát fejelszteni meg fegyvert
    Most szeretném megvenni azt a játékot!
  • vidu01
    A démoni csapásnak van olyan módosítója hogy több célpontot sebez, azt kell választani s úgy már jobb mint a 2. piros CA. Dualos karival megyek egy ilyen sorozat kombináció 6-7 mobot megfektet ha közel állnak hozzám (démoni csapás+tomboló örjöngés). Nekem is az tetszik benn hogy megkeresi magától a célpontot ha az előző megmekkent.
  • Broafka
    én a pirosból a 2.-at szoktam használni, az amolyan "területi" sebzés, és tulajdonképpen nem üt sokkal gyöngébbet mint az első, viszont körülöttem mindenkit sebez, vagy hát velem szemben pontosabban, viszont a sárga első azért is jó, mert (nálam legalábbis) ha végez a kiszemelttel, és még körülöttem van valaki de a kombónak nincs vége, akkor arra is ráüt.
  • vidu01
    Ja én is a piros elsőt meg a sárga elsőt használom combóba szép kis sorozatot lehet vele így ütni.
  • vidu01
    vagy csak az nVidia kártyákon működik?

Ezt most komolyan gondoltad? Ennyire nem lehetsz lammer, egyszer már válaszoltam neked hogy működik a game ATIs vgaval nálad is menni fog (nekem is fent van az Elite graphics).
  • Broafka
    én azt nem értem hogy a kardhasználatot mniek fejlesztetted?
    két kard használatnál nem számít, felülírja. + így a baltás izét, meg a pajzsot se értem hogy mniek vetted fel :)

amúgy szerintem a sárga skillek közül az első az egész szépen tud írtani
  • titani
    Üdv
    én a sacred2 CE verziót rendeltem meg.
    abban van 1 dvd amin van az ELITE GFX ,
    ami grafikus update.
    a videókártyám Asus Ati Radeon 4850-es.

a kérdés az hogy ehez a kártyához feltehetem-e
    az Elite GFX-et?
    vagy csak az nVidia kártyákon működik?
  • johnnie_walker
    Ennek már nem fogod tudni felvenni, ugyanis legalább 5 pontnak kellene lenni előtte a harcművészeti képességeken a bal oldali oszlopból (Csillagúr Ismeret, Halott Harcos Fókusz, Ellenséges Bajnok Fókusz, Csillagúr Fókusz).

Elég sokszor le lett már írva, hogy az összes képességcsoportban csak akkor tudsz felvenni képességet a jobb oldali oszlopból, ha ugyanabban a csoportban a bal oldaliak valamelyikén (lehet többön is) van legalább 5 pont. Felszerelés ilyenkor nem számít, ezeknek ténylegesen hozzáadott pontoknak kell lenniük.
  • DORSANAX
    Árnyharcosom még nem volt,de ez tényleg elég ütősnek látszik.
    Inaktív a Koncentráció képesség?Ez nagyon meglepő,nemtom mi lehet a probléma.
  • McFrost
    Árnyharcos. Pontosan: Ő
  • DORSANAX
    Bocs,ezt félrenyomtam,egyébként milyen kari ez,ahol nem tudod felvenni a Koncentrációt?
  • DORSANAX
    Egyébként minden futó alkalmazást le lehet tenni átmenetileg a tálcára és vissza is lehet venni onnan,ha normálisan működnek a dolgok.Szerintem emiatt nem kell ablakban futtatni.
    Az előre pontosan tervezett pontelosztás pedig nekem személy szerint nem szimpatikus,mivel azért szeretek gondolkodni magam is.
    A sacred2.hu oldalon biztosan találsz ilyen dolgokat.
  • DORSANAX
    Beállítások-Grafika-Videó beállítások sorban ablak mód bepipálása.
    Én nem Pistát használok,de nem a tálcára akarja csak letenni?Miért azt írja ki,hogy mentés és kilépés???
  • titani
    Üdv
    Dorsanax én vistát használok és alt+ctrl+del-re azonnal ki akar lépni
    ezért jobb ha ablakban futtatom a gamet ugy könnyű lessz menteni :)
    / nincs még meg a game ,kedd vagy szerdán hozzák meg./

1. hogy lehet ablakban futtatni?
    2. van olyan honlap mint pl a wow-ban hogy el lehet osztani előre a
    Tulajdonság és a Képeség pontokat?
    mert akkor fel lehetne írni
    köszönöm előre is a segítő válaszaidat :)
  • McFrost
    Na most kell egy kis segítség:
    65-ös szintű lettem és NEM tudom felvenni a koncentrációt!!!!! Miért? Kell hozzá valami előképzés?
  • krisztajo
    Hát ez tényleg nem valószínű! Ha elvonatkoztatok attól, hogy halott még úgy is túl nagyok a páncélok és mindent eltakarnak!
    A játék már a megjelenése óta megvan csak eddig több okból is hanyagolnom kellett, bár ezt már leírtam.
    A következő telepítés ez lesz, és akkor majd újra jelentkezek!
  • DORSANAX
    Szerintem nézegetheted,de nem hiszem,hogy felizgatna.
    Azért telepíthetnéd már,mert így nem látod igazán a dolgokat,vagy még meg sem vetted?
  • krisztajo
    Nálam máshol úgy működik (már ahol egyáltalán) de akkor majd meglátjuk!
    Gondoltam, hogy ezért írtad, ahogy én is!
    De azért jellemző, hogy a női gamerekre nem gondoltak!!!
    Mondjuk az Árnyharcos izmos popóját miért nem lehet nézegetni???
  • DORSANAX
    Bocs,Krisztának ment...
  • DORSANAX
    Engem a Ctrl+Alt nem tesz a tálcára,de gyanítom,hogy téged sem fog.
    XXX tartalom csak nekünk van,amikor Szeráf-al toljuk és azt lessük hátulról végig.:D
    Azt csak brahiból írtam és,hogy keress olyan helyet,ahol addig amíg a mentést csinálod nyugalmad legyen és ne halálozz el.
  • GPoWeR
    A karakterek elosztatlan tulajdonság ( 401 pont ) és képesség pontokal ( 911 pont ) rendelkeznek.

a sacred2.huról :)
  • krisztajo
    DORSANAX! Oké ezt a kilépéses dolognak, én is után fogok járni!
    Bár úgy látom, már nem kérdés mit kell csinálnom! Jól kiveséztétek nekem!
    Megerőszakolni egy kobold???
    Ó nem is gondoltam, hogy ebben a játékban találhatok ilyen xxx tartalmat is!!!
    Az asztalra téttel nem csak Ctrl+Alt?
    Nekem legalább is eddig ezzel a billentyű kombinációval ment máshol és a Del sosem kellett.
    Viszont azt hogy mennyi a megszerezhető (tehát bonuszok nélküli) tulajdonságok és képességek max. pontszáma, azt senki sem akarja leírni nekem. Pedig tényleg érdekelne!
  • DORSANAX
    Felmerülhet azonban az a jogos kérdés,hogy mi lesz azokkal a tárgyakkal,amiket esetleg a szint végigvitele során találtunk és esetleg a ládánkba tettünk,vagy magunkra aggattunk.
    Nos,a láda tartalom mentése is megoldható,de ez már szerintem is meghaladná a tisztességes játékmenet határait...
  • DORSANAX
    Ez az egész arra jó,hogy egy szintlépéskor "elrontott" döntésemet/pontok elosztása,tuladonság felvétele,technológia fejlesztés/esetleg a későbbiekben megváltoztathassam azzal,hogy visszatöltöm az előző szintet és más döntést hozhassak,amire esetleg csak későbbjövök rá és így nem kell feltétlenül aggódni,hogy teljesen korcs karakter jön létre és tényleg a végén ne kerüljön a kukába.
  • DORSANAX
    Ha arra gondoltál,hogy kilépés nélkül menthetsz is és vissza is tölthetsz,az nem megy magyarul,de ez azt hiszem logikus is.
  • DORSANAX
    Igen,de akkor is kell a megfelelő időben az F9 és utána a mentés backupolása.Közben mehet tovább a játék.Menet közben azonban nem tölthetsz vissza mentést.Csak akkor lesz eredményes az akció,ha kilépés után visszatöltöd az elmentett állást és újra aktiválod a játékot.
  • zsloti
    A kttes pont helyett az is megoldás ha ablakos módban játszom?
    Zs
  • zsloti
    Akkor marad az egyjátékos mód vagy még egy kicsit fejlődnöm kell de az meg egyedül uncsi:(
    zs
  • Narandil
    Üdv!

Egy kis segítség kellene egy mellékküldiben. Az elfek legnyugatibb városában - a sivatag előtt - kaptam egy kisebb küldetéssorozatot, s a végén megkellene ölni egy papot, de ha odamegyek a szürkekörhöz, akkor nem történik semmi, viszont ha rányomok, akkor a kör átugrik egy másik helyre (ezt is írja a leírásban, hogy a célszemély elment a hétvégi lakjába), de mikor odaérek a körhőz (a képen piros körhőz), akkor ott sincs senki.

Remélem jól látszik a képen. Egyébként a küldi neve "Renik végzete".
  • TGWH
    Csak ha 10es szintű társakkal mész harcolni, akkor az ellenfelek úgy agyon vernek, hogy esélyed sem lesz. Veled azonos szintű játékosokat kell keresni, vagy egy-két szinttel magasabbat max.
  • DORSANAX
    Egyébként erre lehet,hogy érdemes lenne írni egy progit,mert ez olyan lenne,mint a Fraps esetében egy egyszerű screenshot.Megoldható szerintem és nem bánt senkit...
  • DORSANAX
    Magyarul működnie kell,hiszen a futó alkalmazást nem szakítom meg...
  • DORSANAX
    Ha előkészíted előre a mappákat és a TC-t is beállítod előre,akkor ez a művelet nem tarthat tovább 5 másodpercnél,tehát ott is megteheted,ha gyorsan visszaveszed a tálcáról a játékot.Egyébként ott még nem próbáltam,de logikus,hogy mennie kell,hiszen az aktuális alkalmazást/Sacred 2/nem szakítod meg,az folyamatosan fut.
    Ezét utaltam arra,hogy biztonságos helyet válasszon,mert az élet megy tovább,amíg pö**ölök vele...