10050
  • titani
    az mit jelent ? armoron van pl :Opponent's chance to Burn -11.5 %
    ez jó nekem vagy negatívum ?
  • TGWH
    Sőt, még pajzsot sem használhat. De az inkvizítor sem használhat pajzsot. Sőt, a szeráfom ott bukta el rögtön a legelején, hogy nem használhatott két db egykezes lézerpisztolyt.
  • titani
    A templom őr nem használhat semilyen 2kezes fegyvert?
    hát ez kitolás :S
  • Fantusz
    Patchek után is maradnak a karik, ami viszont okozhat kellemetlen meglepetéseket egy-egy javítás után: tulajdonságok változása.
  • titani
    ha majd március végén kijön az uj patch és felrakjuk.
    attol még a karik megmaradnak ?
    vagy ujat kell kezdeni ? /a zárt online mód érdekelne/
  • Gabesz026
    Sajnos csak március végén jön a javítás!

http://www.gamestar.hu/sacred-2-fallen-angel-physx-tamogatas-a-kovetkezo-frissitesben.html
  • GPoWeR
    Alapesetben Q
  • titani
    Melyk gomb az amelykel fel lehet venni az összes cuccot
    ami kiesett ha rálépsz a környéken ?
    és nem kell 1-esével felszedni?
  • szaba75
    Sziasztok!
    Eladó a GTA 4-em.
    Vagy cserélném Sacred 2-re.
  • GPoWeR
    A teljes sebzés, ami neked 42-52, akkor 27%-át alakítja át fizikai sebzésből jég alapú sebzésre.
  • Munyos
    Na sikerült!! :D de még 1 gb ram tényleg jól jönne! sikerült szagatás mentesre beállitani mostmár csak akkor akad meg amikor vagy 20 an rám jönnek.
  • titani
    Üdv
    érdeklődnék hogy a kovácsnál a berakható tárgyak
    pl :jégszilánknál ezt írja , Conversion Physical to Ice + 27 %
    ez azt jelenti

1: az alapsebzés ami 42-52 , annak a 27 %-a jég alapú sebzés lessz és nem fizikai, de a sebzés ugyanannyi marad ?

2:az alapsebzés ami 42-52, annak a 27%-át pluszban hozzáadja jégsebzésnek , tehát többlessz a sebzés ?

bocs ha noob kérdést teszek fel még csak lvl 10 vagyok. nem rég sikerült elindítani a játékot/vista64-et nem bírta atival.xp-t kelett felrakni/
  • Broafka
    oké, erre voltam kíváncsi, köszi
  • Norec79
    Zárt netes játéknál egy központi szervere menti a karakteredet ha nyitot szerveren nyomulsz azt a te gépedre menti.
  • McFrost
    Gépre:c-d&s-user-dok-ascaron-sacred2-hero x
  • tugyiti
    már irta valaki itt lentebb is,nekem is az volt a gond(audigy 2zs-vel) a hang minőséget vedd le játékon belül hátha segit
  • Broafka
    az lrenne kérdésem ,hogy az online karaktereket valami központi szerverre menti a játék, vagy az én gépemre, mert a kézikönyvben mintha azt olvastam volna hogy az én gépemre teszi, és ha igen, akkor hova teszi őket? köszi
  • McFrost
    Szerintem a gép karcsú a gémhez.
  • Munyos
    Most próbálkozom a traytoolssal...hát ha.....de azt se könnyü normálisan beállitani
  • McFrost
    1 giga ram karesz.
  • Dante73
    Ott hiába keresed. Játék menüjében kapcsold ki. (Gondolom, ott van, bár még nem láttam, de minden játékban, ami támogatja, kell lennie.) Ha nem találod, akkor valami reális mozgásos dolgot keress, vagy részecskeszámolást, ezekért felel a Physix.
  • Munyos
    Nos....physix beállitási lehetőséget nem találom a catalyst control centerben :(
  • Dante73
    Ati karid van, keress egy Physix beállítási lehetőséget, és kapcsold ki. Valószínű, az a ludas. (ATI karik mellé kellene egy Physix chip, nV karikon alapból van)
    Ha az sem segít, akkor gyenge a gép, bár a 2600pro, azért nem annyira gyenge kari, hogy ne vigye.
  • Munyos
    Sziasztok!
    Az a problémám hogy 1 kicsit nagyon szaggat a game ugy is hogy minden low-ra állítottam amit lehetett mindent kikapcsoltam és a szagatás megszünik 15 perc játék után mert kifagy a kép, hang van a gép meg tölt mint állat!!!
    VGA: PCI-e hd2600 pro 512MB-vel 128bites busszal, 1 gb 800mhz rendszer memoval, 2,2Ghz-n ciripelő athlon64 es procival, satás samsung hdd. Win XP sp3,frissitet vga driver,alaplapi driver....ennyi. A game peddig 2.12 es patchel szerelve, az ujakkal nem indul, ja és reloaded-es.

UI.:
    -1:remélem van szoftveres megoldás ,nincs $$ fejlesztésre
    -2: Clearsky nem szagatott ennyire peddig azt mediumon elporoszkált IDE-s vinyóról:)
  • Broafka
    vicces egy játék ez.
    Beraktam a fegyveremet a kovácsnak az ablakába (hozzá teszem tettem már bele dolgokat, szóval drága is volt, ja és narancssárga, szóval tényleg jó volt) erre mit ad isten, beteszem és nyomtalanul eltűnt.
    kééész, vége, puff, eltűnt a fegyverem

jah és kb vagy 6X dobott ki 1 órán belül...
  • Fantusz
    Hellgate London más cipőben járt, egy hatalmas bughalmazt adtak ki, aminek a javítását is nagyon sokáig elodázták, s mire kijöttek egy használható verzióval már annyira megcsappant a játékosok száma világszerte (kivéve talán Távol-Kelet), hogy a folyamatot visszafordítani nem tudták - a játék néhány hónap alatt véglegesen megbukott.
    Ráadásul tönkre ment a gyártó cég, a veszteséges európai, amerikai szervereket a felvásárló nem vette át (Távol-keleti szerverek most is működnek).

Ebben a világban évekre előre látni nem lehet, bármikor becsődölhet egy-egy cég, jelenleg a Sacred2 sikeres, vélhetően üzletileg is nyereséges játék, pillanatnyilag kétlem, hogy bezárás fenyegetné a szervereket.
  • TGWH
    Az első rész zárt szervereit nemrég zárták be, csak nyitott szerverek vannak. Nem tudom mikor jött ki, de jópár évig működtek ezek a szerverek.
    Szerintem amíg ilyen sokan játszanak, nem szüntetik meg a szervereket, talán maradnak az első rész példájánál.
  • Nyugis
    Sziasztok!

az a kérdésem, hogy van arról valakinek infója, hogy a sacred 2 - szerverei mennyire vannak biztonságban? Olyan értelemben, hogy pl: a hellgate london megszüntette a netes szervereit...
    niob utan nem hiszem h van meg nehezebb szint mert amikor a save-t megnyitod egy szovegszerkeszto programal akkor ott irja h GAMEWIN (GameWin: 0,1,1,0,0)v is bronz,ezust,arany,platina es niob. tobett en sem tudok
  • l-toro
    niobium fokozat utan nem adott erosebb szintet ez normaélis vagy bug?
  • TGWH
    Ott a www.sacredwiki.org, www.sacred2.hu. Minden le van írva angolul, a másodikon meg magyarul. Átolvasod a kézikönyvvel együtt, és minden tök egyértelmű lesz.
  • szaba75
    Sziasztok ha valaki tudna nekem adni egy msn címet annnak örülnék ahol leírja ,hogy mit hogyan kell csinálni.
  • Broafka
    szerintem ő arra gondol, hogy F9 kilép és ugyanonnan folytatja mint ahol mentett.
    zárt szerveren ilyen nincs, egy monolitot vagy egy portál kaput mindig aktiválni kell hogy onnan folytasd
  • TGWH
    A gép ment maga. Barlangokba ha lemész, monolitot ha aktiválsz, valamint ha kilépsz a játékból, vagy meghalsz.
  • titani
    Üdv
    érdeklődnék , hogy single módban működik a gyors mentés /f9/
    kiírja hogy game saved.
    de online closed server-en , hiába nyomom az f9-et:
    NEM MENT.
    ez direkt van így ? vagy valahogy másképp kell gyorsmenteni
    online zárt szerveren ?
  • McFrost
    Ha eredeti, mennie kell.
  • SovereignX
    Azt szeretném kérdezni, hogy ha felteszem a 2.34es patch-et akkor a 2.31es kimentések minden további nélkül mennek vele vagy akadhat vmi problémám esetleg?
  • GPoWeR
    Ezt nevezem, látom nyomtad több, mint egy hétig :)
  • Imremagdi
    felraktam a 2.34-es patch-et, és mentés betöltésekor kilép.
    ilyenkor lehet valamit tenni?
  • vidu01
    Itt: http://www.sacredwiki.org/index.php5/Sacred_2:Skills