10050
  • bepe79
    Ja, meg is van: tegnap töröltem a high elf karit closed net alól (régen próbálgattam a dolgot, de nem jött be, úgyhogy nem foglalkoztam vele), amikor indítottam a Shadow Warrior karim, csak ezek szerint még nem frissült át az EU ladder-en. Akkor pár nap, és jól fogja mutatni.
  • bepe79
    A Sacred2.net-re bejelentkezve miért az ezer éves high elf karimat mutatja, amit már rég töröltem is?
    Miért nem a mostani Shadow Warrior / Árnyékharcost mutatja? Hogy lehet frissíteni?
  • bepe79
    Jaja, a smiley-kat néha elfelejtem átírni
    Többnyire ugyanazt írom a hwsw-re is, így egyszerűen copy-paste
  • huhuhorgasz
    na helló mindenkinek!

Lassan visszakapom az elbarmolt 34-es árnyharcosomat. 10 óra játék után már 30-as vok. Hentelek is rendesen. A problémám a következő. Ti hogyan játszotok a neten? Valaki egy képet tudna dobni arról, hogy mit kellene lássak pl az open net beállításainál? Mert nekem ezeket írja ki a játék.

Zárt háló->új karakter->belépés az előszobába.
    Ekkor ezt írja ki:
    HIBA
    Ez a karakter/fiók már létezik (71). Ez a név már használatban van. Próbálkozz másikkal.

Nyílt hálózat->Karakter betöltés->Új játék indítás->itt beállítok mindent-
    Erre ezt írja ki:
    HIBA
    A port nem található.
    Ha beírom neki a 6850-es Portot, akkor is ez jön elő.

Már eredeti játékom van, amit a telepítés végén aktiváltam a könyvön lévő kulcsommal. Ez után bementem a játékba és létrehoztam egy fiókot. Ez közben időtúllépés miatt megszakadt. Lehet hogy ez a probléma? Mi a megoldás? Kihez lehet fordulni ilyen esetben? Hol tudnám leellenőrizni, hogy jó-e egyáltalán a fiókom?

Előre is köszi.

Egyébként mióta megvan az eredeti játék és kapott a gép egy új XP-t, a múlt havi ATI driverrel tökéletesen működik a játék fagyások nélkül.
  • vidu01
    Köszönjük, de mindenki ismeri a questet.:)

Ha a másik fórumból bekopizod ide is a szöveget arra figyel hogy nem működnek az ottani szmájlik.
  • bepe79
    Elkezdtem csinálni az Undead Legion parancsnok küldit, hát ez eszméletlenül szopatós, nem ajánlom senkinek a végigvitelét. Erről itt még nem írt senki, de én most eszméletlen nagyokat sz.p@m vele...
    Felvettem ugyebár a küldit, ekkor el kellett menni ezer kilóméterre, és közben minden utamba kerülő (5 méterenként természetesen) csontváz-falkát legyakni, a bennük lévő 1-2 sárga champion skeleton-al együtt, ami ugyebár elég kemény legény szokott lenni, főleg a buzogányos fajta. Ez semmi, elértem a városba, felvettem a következő részét, végig vissza ugyanazon az úton, vissza a quest eredeti adójához, a legelső személyhez. Az adott ilyen küldit, hogy szerezzek tárgyakat csontiktól, ismét ezer csontváz lemészárlása, majd vissza hozzá... ekkor szerezzek csontváz mágusoktól akármit, akik közben új csontikat kasztoltak (egyszerre 3-at), meg még a csonti máguson, meg a kasztolt csontijain kívül még vagy 2-3 champion is jött rám of course. Mindebből 4 ilyen mágus volt, a hozzájuk tartozó kis csoportkaikkal együtt. Megyek vissza a quest adóhoz, erre azt mondja, hogy menjek vissza a nagy városba, és beszéljek ezzel meg azzal. Jó, vissza. Ott útba igazítanak, le kell mennem a város déli pontjára, és beszélni a kihalt városrészben valami inquisitor-al, aki ad új quest-et. Menjek vissza a sátrakhoz, és beszéljek a főparancsnokkal. Ez is megvolt, utána őjabb quest, menjek vissza a barlangba, a pincelejárathoz az inquisitorhoz, és a pincében is rakjak rendet. Csináltam egy screenshotot:

El tudjátok képzelni, hány ellen volt itt ezen a részen. És utána jött az, amilyen még nem volt!

A térképen észrevettem a nagy falat (főküldi), a nagy várostól délre jelezve !!!

Íme:

Na mondom, ha már itt vagyok, megnézem, hogy mi a fene ez, és hogy át lehet-e menni, ekkor kicsit még a pincében megyek délebbre, és olyan irdatlan erősséggű ellenfelek jöttek rám, hogy majdnem beszartam... Nem lehet könnyen mostmár leverni az lvl13 SW (ÁH)-m életét, de ezeknek sikerült, olyan varázslók meg olyan kasztolások voltak ellenem, hogy szinte az egész HP-m lement egyből, és akkor még ott voltak a championok, amikből egyszerre 3-4 ütlegelt, meg a sima csontik is. :rolleyes: :smoker: Úgyhogy itt kondult a harang, megittam vagy 20-30 potit, az összeset, ami nálam volt, és hihetetlen módon menekültem meg. Az utolsó potim is elfogyott, HP-m nullához küzelít, rohanok el, mögöttem a mágus kasztolja a poison meg freeze meg fire meg tökömtudja milyen varázslatait (amikor közel mentem, olyanokat vert rám a bottal, mintha 20 szinttel magasabb ellenfél lenne...), és éppenhogy megúsztam, úgy, hogy elrohantam, gyorsan ESC és save and exit... Így nem döglöttem meg, de írtózatosan necces volt, nagyon kevesen múlott. Mindehhez ugye laggolt is a szerver, tehát az is nehezítő körülmény volt. És itt az lvl 13 Shadow Warrior Mulitplayer Closed NET karim, amit úgy vertek szana-széjjel a mágusok meg a championok sokszor, hogy csak néztem:

de még mindig 0 death-el állok így. És még mindig sehol sincs a boss, csak 2 óra szopás után most kiléptem, hogy lassan aludni is kéne menni. Még csak ezután jön a csonti-légió parancsnok mini-boss, hát ezek után kíváncsi leszek, hogy az milyen lesz. Nem ajánlom senkinek ezt a küldi-sorozatot, aki belekezdett, az hagyja a fenébe:), aki meg bele sem kezdett, az ne tegye, ha jót akar magának.
  • TGWH
    Ha egyszer-kétszer kilépsz mentéssel, vagy mentés nélkül, máshova fog kitenni.
    Ha multiban f12-t nyomsz, akkor a szigetre fog teleportálni, hiába van aktivált monolitod.
    Velem nem történtek ilyen érdekességek... csak egy arénában ragadtam be, de két kilépés után már jó is volt.
  • vidu01
    A Szeráfod menthető lehet, ha átmész a következő nehézségi szintre (gondolom goldra ha 50es vagy) akkor el fog tűnni. Nem 100% de egy próbát megér.
  • Dante73
    1; Az új patch miatt a 30-as Driádom használhatatlan lett.
    2; 50-es közelharcos Szeráfot elvesztettem, mert rajtamaradt egy npc; értelmetlenné vált a játék, mert az npc hallhatatlan, és az xp-m felét elveszi, mivel legyilkolja a már meggyengített ellenfeleket.
    3; A BFG-s Szeráfom beragadt. F9 - mentés kilépés, betöltés. (Mindig így csinálom, már-már automatikus) Szeráfom (értelemszerűen ugyanott) nem mozdul. Jött a pánik.... Azt sem tudtam mit csináljak, gondolkodni sem ment... Nézegettem a könyvet, látom F12 ugrás az utoljára aktivált újjáélesztő monolithoz. Micsoda megkönnyebbülés volt.

Úgyhogy, így utólag tudom, de meleg helyzetnek éltem meg, 2 kari elvesztése után....
  • bepe79
    Újabb kérdés az undead boss side quest-el kapcsolatban. A térkép azt írja, hogy ez egy chain quest. Felvettem az első részét, amikor el kell mennem az undead region-ba. Utána északabbra van egy kis város, és a térkép szerint a chain quest következő részét ott kell felvennem, hogy eljuthassak az onnan észak-keletre lévő General of the Undead Legion boss-hoz. A chain quest 2. részét abban a kisvárosban kinél / hol kell felvenni? Tudtok részleteket, vagy eltéveszthetetlen?
  • bepe79
    Épületbe szorulás miatt szerintem semmiképp sem kell új karit kezdeni, mert egy save and exit-el kilépsz, vissza, és folytathatod az utoljára aktivált monolith-tól. Ha mindez nem menne, ott vannak pár karinak az ugrás varázslatok, az is segíthet.
  • Dante73
    Utoljára aktivált monolit-> F12.
    Legutóbb beszorultam egy épületben, és akkor "jöttem rá", a könyv átolvasgatása közben. Nem akartam ugyanis a 61-es szeráfom helyett újat kezdeni...
  • bepe79
    Jah, hogy úgy! Ezt nem tudtam, hogy a kezdő sziget teleportja utoljára aktivált monolithoz is tud repíteni, azt hittem, hogy csak másik teleportkapuhoz, és ezért a legutóbb végigcsináltam még egyszer azt az útat, ahol már jártam egyszer. OK, így már világos, legközelebb akkor monolithoz teleportálom magam.
  • bepe79
    A Terus mini-boss (Undead General) közelében járok hamarosan, tehát lehet, hogy felveszem ezt a küldit is. Egyedül az taszít vissza, hogy utálom a folyton újraéledő csontik tömegeit (még undead potival is folyton újjáélednek), és ezért még meggondolom, hogy bemenjek-e oda. (:
  • TGWH
    ? Mivan? Ahol kezdesz, ott van egy teleport kapu, meg egy terem tele egyirányú teleportokkal, mint az első részben. Ahova menni akarsz, annak a közelében is van teleport vagy monolit. A kezdő szigetről tudsz menni bármelyik teleport kapuhoz, vagy az utolsónak aktivált monolithoz. Tehát a lényeg annyi, hogy vagy teleportnál lépj ki a játékból, vagy monolitnál.
    Ejjj az a sok vas rajtad :D nem kell ám mindenből a legerősebbet felvenni. Az én árnyharcosom csak olyan cuccokat vesz fel, aminek a páncélbüntetése negatív. Na jó, van egy set meg egy jó karvédő, azok együtt +3,7-et adnak, de a negatívok meg -4 vagy -5-öt. Így a ca-k is sokkal előbb töltődnek vissza. És az ellenfelek sem tudnak komolyabb sebzést bevinni, bár lehetne pár százzal több védelmem is akár.
    Amúgy hülyén van megcsinálva, mert van olyan cucc, hogy ,,az ellenfél esélye a kitérésre: -x%'' na az az ellenfél találati esélyét a csökkenti. A blokkolás közelharci sebzés meg a kitérést növeli, amit akkor látsz, ha az inventoryban a sebzésedre viszed az egeret, ahol az attack meg a defense van. Érdekes módon a ,,blokkolás esélye: harcművészetek: +10%'' már bőven elég, ezt szintén az inventorydban láthatod, a ca-d sebzését ahol kiírja, ott. Ha ott van 10%, akkor már nagyon kevés az esélye az ellennek, hogy elkábítson, pl. a teknőcök szoktak ilyet meg a hárpiák.
    Zan, ez furcsa, mivel van vagy hat szerver, ahol elvileg ugyan azt tudod leszedni, de mégis v.melyik vagy v.mikor nem a 955 mb-osat szedi le, hanem a 600mb-osat.
  • Zan
    A 955 mb-os filet,csak akkor tudod leszedni,ha az international 2.34 es patchet szeded le,mivel az 955 mb,a másik csak 6-700 mb.Szóval ha magyar a game-etek,akkor az internationalt kell szerintem leszedni,mert abban van csak magyar nyelv.
  • bepe79
    Jah, a grafikát kicsit feljebb vettem, így már szerintem sokkal korrektebbül néz ki. Feljebb nem veszem, mert 1280x800 a laptop natív felbontása, és mivel a felbontás viszonylag így nagy, ha ehhez még ráhúzok árnyékokat meg magasabb textúra-részletességet, akkor meghal szegény gép.
  • bepe79
    Okés, ez eddig rendben va, csak nincs minden monolith-nál teleportkapu, ezért lepett meg. Tehát így gyakorlatilag ha a main quest-et is akarja vinni valaki, akkor érdemes olyan monolith-nál mentenie és kilépnie, ahol teleport kapu is van. Egyébként egyelőre tetszik ez a multi closed net, még nem halt meg a karim, és most már eléggé meg is erősödött, tehát remélhetőleg innentől nem is nagyon fog. Most lvl 8 már a Shadow Warrior-om, felettem a 4 legfontosabb skill-t (már amennyiben valaki egykezes fegyver + pajzs kombóra fejleszti, mint én) az Armor Lort-t, a Sword Weapons-t, a Shiled Lore-t, és a Death Warrior Focus-t. Most így néz ki a karim:

Lassan elkezdem mod-olgatni a Demonic Blow elsődleges CA-mat, még kitalálom addig, mi legyen a bronze MODification.
  • TGWH
    Mindig ugyan azon a szigeten fog kitenni. Ha teszem azt kifagynál, majd visszadobna mindenféle erősítés nélkül egy halom csonti közé, gondban lennél. Monolitokhoz meg teleportkapukhoz lehet teleportálni kapu keresztül, így nem is kell sokat gyalogolnod.
  • bepe79
    Máris lenne kérdésem: elkezdtem egy SW karit closed net-en, és eljutottam egy resurrection monolith / fountain-ig. Aktiváltam, majd save and exit-el kiléptem. Visszatöltöttem, és nem az aktivált mentési pontnál rak le, hanem azon a szigeten, ahol a multiplayer closed net játék kezdődött. Miért? Ez mindig így van? Nem lehet átállítani? Ha én multiplayer closed net campaign-t indítottam, akkor miért nem a kampányom utolsó mentési helyén tesz ki?
  • TGWH
    Hát igen, az árnyékok sok gépet megölnek :D
    Még mindig nem érte, hogy mi az a Felosztás? Tudja v.ki vagy csak bepipáltad?
  • McFrost
    Tettem fel egy fraps-t, próbaképp és eléggé meggyőzött a gépem:D
    Bár a menüben max. 20fps a legtöbb, de a játékban nem esik 30 alá, inkább 40 és 60 között ingadozik ilyen belövés mellett:
  • bepe79
    Azt hiszem mégiscsak a single karim mellett elindítok egy multiplayer Closed Net-es karit is (a single player dryad-ot igy tudom majd open net-re vinni, a closed net-es kari meg ugyebár nem cheatelhető, így closed net-en tisztán lehet játszani másokkal). A closed net-es karinál olyanon gondolkodom, ami egykönnyen nem gyűrhető le, és így lag vagy akadozások miatt nem fog olyan könnyen meghalni, és ez a Shadow Warrior vagy a Seraphim, vagy az Inquisitor szerintem. Még gondolkodom most rajta, hogy mi legyen, és nemsokára útjára indítom. Mivel ez a karim multiplayer kari lesz, és nem szégyen vele meghalni sem (természetesen nem closed HC-t csinálok), így felkeresem majd a legtöbb mini-boss-t is, most, hogy láttam, hogy milyen irtózat brutális cuccokat dobnak.
  • TGWH
    De minek fut a háttérben böngésző?
    Mert kicsit furcsa hogy van 40-90 fps-ed, és olyan randák a hegyek mint nálam, min felbontással.
    Ja, a felbontást most lehet feljebb tehetem 1280-ba, mert a tft bírja, és nem ég ki a szemem a 60hz-től :D
  • bepe79
    Nem mindig, attól függ, hogy a háttérben milyen böngésző fut nálam és hány tab-al. Van, amikor a Safari 4 900 MB RAM-ot zabál és 30 % proci-időt, és akkor a Sacred 2 folyamatosan swappel és van 15 FPS-em.
  • TGWH
    De ha mindig 60-90 fps között van amikor játszol, akkor miért nem rakod magasabbra a beállításokat?
  • bepe79
    Húúú, legyaktam a Thranak nevű boss-t, megszenvedtem vele rendesen. A champion (sárga) medvéknél és vaddisznóknál is erősebb állatokat kasztolt, és közben még lightning meg poison cuccokat is kasztolt ellenem, úgyhogy innom kellett a HP potikat rendesen, de megérte. Ehhez a boss-hoz csodálatos út vezet, a barlang bejáratától egészen megváltozik a táj. Lenyűgöző helyeken keresztül kell megközelíteni, engem szó szerint elvarázsolt, csináltam is egy csomó screenshotot.

FIGYELEM!!! Innentől kezdve:

!!! SPOLIER !!! (aki nem akarja megtudni, hogy milyen ez a boss, az ne nézze meg a képeimet

http://www.imagenerd.com/uploads/bepesacred2dryadpicture12-rPsPZ.jpg

http://www.imagenerd.com/uploads/bepesacred2dryadpicture13-kdSiV.jpg

!!! SPOLIER VÉGE !!!

Itt pedig a végeredmény, egy bődületesen durva UNIQUE zöld 3 socket-es cuccot dobott érte a Thranak, a képen össze lehet hasonlítani, hogy milyen cucc volt előtte a Dryad-omon:

• envoka
    Itt a legtöbbjéről van videó is.
  • McFrost
    Általában hasonló erősséggel bírnak, mint az oda tévedő karakter. Legyőzhetőek.
  • bepe79
    Úgy látom, hogy ahol én vagyok most, a Thranak nevű boss van elérhető közelségben. A Za Zuruik városban vagyok, ahol felvettem az Octogolomus quest-et (2. fő-boss), és innen délre kell mennem jó sokat, és ott lesz egy barlang mélyén. Valaki találkozott már vele? Ha jót akarok a Dryad-omnak, ne menjek oda, vagy legyőzhető?
  • bepe79
    Ohh, thx, közben guglival én is megtaláltam, most nézegetem:) nagyon cool, mindjárt felkeresem valamelyikőjüket
  • McFrost
    Tessék! Ez a legtutibb!
  • bepe79
    Valaki pls be tudna rakni térképet, ahol boss-ok és fő-boss-ok vannak bejelölve? Mert amiket beraktok, én ilyen ellenekkel még soha nem találkoztam, pedig néha letérek a fő-quest vonalról, és elcsámborgok kicsit. De célirányosan kéne tudnom, hogy merre térjek le, mert soha egyetlen boss-al nem találkoztam még, ami nem a main quest-el van összefüggésben.
  • Dante73
    A Szerafinom 61-es, és most jutottam le a barlangba a Szeráfok szigetén. Majdnem 4 nap játék van benne.... Úgyhogy én, (példának okáért), nem sietek. 330 küldi, 4500 körüli támadóérték, viszont csak 1500 körüli védőérték, amivel nagyon nem vagyok elégedett, úgyhogy most arra gyúrok, bár, így sem sebeznek meg nagyon. Esély értékek megtalálására 55%, két szettem van, amiből csak 1 elem hiányzik. Alig várom, hogy megtaláljam...
  • huhuhorgasz
    valaki írja már le legyen szives, hogy hogyan kell fiókot létrehozni, mert már bekavarhattam valamit, mert nem lát servert meg semmit sem. Most akkor mivan?
  • envoka
    Azon a területen ahol Véreskarom (Bloodclaw) is van, felszoktam fejlődni lvl. 40 fölé, és csak utána indulok Ork földre, így általában 42-es szintű vagyok mire odaérek. A sivatagból pedig addig nem megyek el amíg a lvl. 60 nincs meg. Nem értem egyesek hová rohannak annyira előre ?

• McFrost
  • bepe79
    lvl 16 lett a Dryad-om, most járok annál a résznél, ahol "the magic flows from the earth":) , és most megyek mjad megszerezni a 17 vagy mennyi Troll fogat a nyaklánchoz. Íme a kari:

• bepe79
    Egyébként tényleg rossz helyen élek, itt a 18. kerületben szolgáltatók terén ez a V.dan.t a "mindenes", és olyan sz@r a szolgáltatás, hogy az valami hihetetlen (filmnézés közben elmegy a jel, vagy kiírja, hogy ennek a csatornának a fogására nem vagyok jogosult (holott legmagasabb csomagom van), aztán pár másodperc múlva újra megy, a net is el szokott menni elég sűrűn, úgyhogy valami csapnivaló...)
    De ez van, legutóbbi információim szerint itt a UPC nem szolgáltat, legalábbis ezt mondták, amikor legutóbb bementem és megkérdeztem őket.

P.S.: ennek a gépnek ugyan nem nyomsz reset-et, mert nincs rajta (laptopon játszom)
  • envoka
    Már jártam úgy, hogy zárt netes játék alatt volt egy áramszünet, és akkor sem vesztettem semmit. Úgy látszik, ha a program észleli hogy megszakad a kapcsolat, akkor automatikusan menti az állást.