10050
  • bepe79
    Miért van az néha, hogy belépek a closed net lobby-ba, kreálok, hogy folytathassam a campaign-omat, és úgy tölti be a karit, hogy velem van valami hülye pics@ ???

Mikor senki és semmi nincs velem (erre direkt figyelek, és csak a main questeknél van velem bárki is), egy nő volt, de azt leadtam a nagy város kapujában, tehát teljesített quest-ként el is lett könyvelve. És utána nem is jött velem, ez meg ugyanúgy néz ki, mint az a csaj (fehér ruha, tudjátok...).
    Ilyenkor kilpek a lobby-ból, újra be, kreálás, és már nincs velem. Ez mi a here??? Ilyen szinten bugos még a multi?
  • bepe79
    Az a baj, hogy még ma sem (eddig) hivatalosan.
    A sacred2.com-nál az update-nél 2.34 van, a sacred2.net oldal nem megy, a játék a closed.net-re való bejelentkezéskor azt mondja, hogy a 2.34 UK patch fent van és ez a legújabb is. Szal' kirakhatnák az oldalukra is, mert az alább belinkelt az US patch, nekem meg csak az UK jó.
  • RaveAir
    Tegnap bizonyára nem merték publikálni... :D
  • bepe79
    Itt nem az időjárás kikapcsolásáról van szó, hanem a falevelek forgásának, bővített villámeffektnek, stb.-nek, tehát a Physicsnek a kikapcsolásáról. De másik fórmon írták, hogy lesz Physics ki-be kapcsoló.
  • TGWH
    Ha nem tűnt volna fel, az időjárást alapból ki lehet kapcsolni... időjárás = villámlás, eső, szél...
    Hang nem tom mitől mehetett el, más játéknál nem megy el?
  • Zan
    Következő eddig még elő nem fordult probléma lépett fel...:

Elmegy a hang egyik pillről a másikra...mitől lehet ez?
    Annyit csináltam,hogy felhúztam a procit egy kicsit most az előbb,de szerintem ez nem befolyásolhaja a játékot....beszarok komolyan...!
  • bepe79
    Sacred 2: Fallen Angel 2.4.0 Physics Patch Download:

http://www.nvidia.com/content/graphicsplus/us/download.asp

• bepe79
    Ugye ki lehet majd kapcsolni az új patch felrakása után a Physics-et? Mert a laptopomban lévő 8600 GT már az alap effekteket sem bírja fullon, nemhogy a faleveleket meg villámlásokat még pluszban.
  • bepe79
    http://www.sacred2.net/

''Error 500
    Our server seems to be injured. Maybe it was hit with a banishment spell. Or seismic interferences with the T-Energy occured.
    The damage has been assessed and our healers have begun with the restoration of the server. Soon, it will be back to serve the needs of the respected citizens of Ancaria stronger and more powerful than ever before.''

Ez éprilis elsejei tréfa lehetett, viszont ma már április 2-a van, így remélem, hogy ez az új patch előszele, és a sacred2.net a 2.4.0-ás patch-el "éled újra".
  • Zan
    Nos,ez most mi?Ha fent van a 2.34 es patch fel kell rakni ezt a patchet mellé,vagy hogy van?Elég zorallul néz ki!!!Sőt,annyira,hogy megveszem ezt a sz@rt mostmár:D!
  • Zan
    Nos!

Átmentem ezüstre,igazatok volt:),persze tudtam,hogy sokkal jobb lesz ott a helyzet magamtól is...na jó,nem tudtam,csak sejtettem:).Egy óra alatt annyi sárga esett,mint bronzon 15 óra alatt...egy óra emellett elég volt 4 szintre:).

Mentor ital alap nálam,majdnem mindig be van nyomva,az összpontosító sem rossz,sokszor hasznát veszem,mert még sajnos a fókuszokat nem vettem fel képességnek,ezért elég sok a recharge...de majd jó lesz.(vajon el lehet-e érni a -100% recet,ugyan ugy mint a TQ-ban?Az elég jo lenne:))

Szóval nagyon megy a hent...!Köszi a tippet srácok!Remélhetőleg nem sokára megveszem a játékot,mert ennyit nagyon megérdemelnek a fejlesztők!

Na majd re.
  • Titan
    Mint ATI tulajdonos nem nagyon fog érinteni.. :(
  • bepe79
    Sacred 2: Fallen Angel Patch 2.4.0 (PhysX-Patch) HD-Movie:

http://www.youtube.com/watch?v=qhnqQhGh6C8

(ez nem áprilisi tréfa!!!)

• bepe79
    Túl vagyok a Seraphim-szigeten is, 0 death-el abszolváltam a kis északi szigetet, így most már a mocsárban / lápban járok, és lvl 30 a Shadow Warrior-om (Multiplayer Closed Net)

A Carnach inkább csak menekült előlem, teleportálta magát egyik helyről a másikra. A legközelebbi boss, amitől egy kicsit tartok, az a sivatagi nagy skorpió boss, de lehet, hogy meglátogatok valami mini-boss-t is ismét.
  • huhuhorgasz
    még egyszer köszi szépen a linket
  • envoka
    [URL=http://sacred2.hu/letoltesek/fraps2.zip]Fraps 2.9.8 "teljes verzió"[/URL]
  • bepe79
    Én a Fraps-ot használom, a legújabb 2.9.8-as verziót. Ingyenesen letölthető innen: http://www.fraps.com/download.php

Viszont ez a "demo" verzió, amely nem teljes szolgáltatásokkal bír, ezért én beszereztem belőle a teljes verziót, ami tud .jpg-be is képet lopni, meg egy csomó mást is. A teljes verzió beszerzésének lehetőségeire pedig gondolom mindenki rájön saját maga.
  • huhuhorgasz
    Na majd lehet hogy én is csinálok valami videofélét vagy valamit. Csak még nőljek egy kicsit. Majd valamikor lvl40 körül szerintem. Mit használtok a kép kimentésére és az FPS mérésére? Fraps-et? Ha igen melyik verziót? Egy link lenne a legjobb ahonnan leszedhetem. Előre is köszi
  • bepe79
    Már lvl 27 a karim (Shadow Warrior, MP, Closed Net), most megyek a sárkány(ok) ellen. Az én karim valóban nem csak támadásra épül, de támadásban sem rossz, és elég gyorsan szétkap bármit. Az enyém inkább ki van egyensúlyozva jól, rendesen be is van védve, támadásban is elég jó úgy érzem, és a regen időkben sem úsztam el nagyon, azt is próbálom leszorítgatni. Az Armor Lore + Toughness + Shield Lore garantálja, hogy ha egyszerre több ellen vagy 1 boss jön rám, akkor sem gyepálják szét a védelmemet (ami multiplayerben nem hátrány, ahol jöhet egy lag is). Most így néz ki:

• bepe79
    Jaja, én silver-en viszem a closed net-es karim, azért dobálja sűrűbben a sárga, a special, meg a set (zöld) item-eket.
  • huhuhorgasz
    én is az ogre-kra gondoltam amikor nagy orkokat írtam :D

Nem válaszoltatok viszont az esti játékkal kapcsolatban.
  • Fantusz
    Pl. Orkföldön, ahol sok az ogre, vagy a sivatagi skorpiók (de ezt elmondtad te is).

Zan - bronzon nem érdemes sokáig játszani, az csak egy bemelegítő tanuló pálya azoknak, akik még soha nem játszottak hasonló játékkal, akinek már van némi gyakorlata legjobb ezüstön elkezdeni.
    Ezüstön több a TP, jobb cuccok várnak, bár az ellenfelek is erősebbek, megijedni nem kell tőlük, legfeljebb a gyógyitaloknak is veszed némi hasznát.
    Ahol meg sok az ellenfél a kék lötyit is ajánlott vedelni +50% TP-t ad minden megölt ellenfél után, így még gyorsabban fejlődik a kari.
  • huhuhorgasz
    még nem mentél át ezüstre??? :D
    Mondtuk, hogy menj át. Nekem pl már 5-ös szinten dobott sárga cuccost.Ha pl eljutok az orkokhoz, ott nekem 2 karival is eldobta ugyanazt a barna feliratos kardot.Csak szintben volt különbség köztük. Kíváncsi vagyok, hogy most 3. alkalomra is esik-e valakitől. lvl 17 vagy? én összesen 3 órája tolom, de már 13-as vagyok és csak most fogok beindulni. Az egyik single playeres karimmal 10 óra alatt már lvl32-n tartottam. Vadásszatok!!!! :DDDD

Nyírjátok az orkokat. De ne a kicsiket, hanem a nagyobbféléket. Bár a kicsibe csak belecsapsz egyszer azt jó TP-t ad. Mind1. Nyírjátok akit értek, csak ne a kis koboldokat!!! Attól nem igazán fejlődtök. Nekem eddig az orkostéma vált be, meg a sivatag, meg a dzsungel.
    A sivatagban az a jó, hogy "részekre bontottam". Gyenge vagyok a skorpiókhoz? Semmi gond. Oda megyek ahol 1 sincs, viszont van egy csomó skarabeusz vagy micsoda. Ők is jól adják. Meg a nagy pókok is fikák, le lehet őket csapni hipp-hopp.
    Csak menjetek hentelni, mert ha hetekig csak lvl 10-20 között mozogtok, akkor megunjátok a játékot. Pedig a java még csak most jön. Most fognak esni a jobbnál jobb cuccok.

Ha már itt tartunk. Hol van a legjobb hentelős hely? Ahol esik a TP rendesen?
  • Zan
    Figy,nem rossz kis karakter,bár a sebzése lehetne több.Én most lvl 17 vagyok,ugyanugy sw,de dual swordos,mert a pajzsnak ebben a játékban valahogy nem látom az értelmét,vagy csak lehet rossz helyen keresgélek(értem itt azt,hogy én ugy tudom,hogy a shiftel tudok védekezni?!vagy az magától is véd?).A sebzésem alapbal kb 300-400 ig,harcmüvészetben 1000 felett is van.(tegnap sikerült egy 2000 es critical dmg-t bevinnem...:P,mondta is,hogy clean hit..:D!)Szóval dualos a kari,most fogok vele átmenni ezüstre,mert nevetségesen könnyü a bronz(az a legios küldit gond nélkül megcsináltam,csak rohadt hosszu....:)).Szóval csak annyi lenne a kérdésem,hogy honnan a rákból pottyannak neked ilyen szépséges vértek,meg ugy amblock armorok?Mert nekem valahogy nem nagyon esik semmi..:S,mármint ilyen téren!
  • bepe79
    Az official fórumon azt írják a srácok, hogy április első két hetében érkezik az új patch, de egyesek azt írták, hogy szerintük már kb. egy héttel Húsvét előtt várható. Tehát akár ezen a héten is befuthat. Apropó patch, a szervereken már azt hiszem 2.34.1 vagy 2.34.2 van, pont az említett 2 nap alatt lvl 200 kiküszöbölésére Dryad-al (a cheater banda minden létező CA bugot és lvl lépés bugot kihasznált) ...
  • RaveAir
    Jól megérkezett a március végi patch...
  • bepe79
    Na, lvl 25 lett a Shadow Warrior-om (Multiplayer, Closed Net), kinyírtam az Octagolamus 2. fő-boss-t és a Thranak nevű mini-boss-t Za' Zuruik-tól délre. Most már nem nagyon tudják lepüfölni a HP-m hogyha a 2 buff aktív, amikor elfelejtem őket felrakni, akkor viszont érezhető, látványos a különbség. Most így néz ki, nemsokára a Seraphim szigetén leszek vele északon:

• huhuhorgasz
    Ma reggel toltam egy kicsit zárton. Nem volt semmi hiba meg lag. Beléptem az egyik serverre ahol volt egy lvl20-as valaki. Amikor beléptem, akkor ő meg ki. Bolyongok azt látom, hogy néhány bandita 20-as szintű, amikor én még csak 8-as voltam. A servernek nem kellene visszaállnia az én szintemre? Meg az volt a fura, hogy általában csak a banditák voltak 20-asok. A koboldok azok meg olyan szintűek mint én. Megcsináltam azt a küldit, amikor ki kell irtani a koboldfalut. A végén a trollal. A trollt nagynehezen legyűrtem, kaptam érte 719TP-t. Na mondom fasza mert 4 főkoboldért többet kapok. Nem is dobott el semmi extrát. De összességében odafelé fejlődtem 2 szintet, visszafele 1-et, meg a küldiért kaptam 4000 valahányszáz TP-t. De hogy egy főgenyáért csak ennyit adjon...
    Na mindegy. Ma este kb fél 7 körül valaki nem jön closed net-re? Valami magyar serverre? De végülis felőlem lehet külföldi server is. Most lvl 13 vagyok.
  • bepe79
    Ezek alapján visszavonom a feltételezést, egyáltalán nem az Ascaron szervereivel van a gond, folyton a core0 meg a border1 pocket lost-ozik, tehát megint a qrva Matáv / Telekom a ludas.
  • bepe79
    Csináltam egy traceroute-ot a sacred2.net-ig, hát nem csalódtam, a gyanúm beigazolódott. A telekom routereinél vagy szervereinél packet lost-os a dolog:

C:\Users\username>tracert sacred2.net

Tracing route to sacred2.net [81.3.59.111]
    over a maximum of 30 hops:

1 12 ms 12 ms 8 ms host-94-248-138-1.kabelnet.hu [94.248.138.1]
    2 11 ms 13 ms 13 ms 192.168.250.161
    3 13 ms 11 ms 12 ms 84.1.97.213
    4 18 ms 16 ms 14 ms 84.1.93.14
    5 16 ms 26 ms 41 ms t0-14-0-2.core0-ip2.net.telekom.hu [84.1.93.134]

6 * 16 ms 36 ms 84.1.94.97
    7 23 ms 17 ms 18 ms t1-2.border1-ip3.net.telekom.hu [84.1.94.119]
    8 * 18 ms 21 ms xe-5-0-0-0.bud-001-score-1-re0.interoute.net [89
    .202.178.53]
    9 33 ms 31 ms 30 ms ae2-0.prg-001-score-2-re0.interoute.net [84.233.
    138.213]
    10 55 ms 30 ms 31 ms ae0-0.prg-001-score-1-re0.interoute.net [84.233.
    138.205]
    11 33 ms 69 ms 32 ms ae2-0.fra-006-score-2-re0.interoute.net [84.233.
    138.210]
    12 41 ms 31 ms 30 ms ae0-0.fra-006-score-1-re0.interoute.net [84.233.
    207.93]
    13 32 ms 44 ms 73 ms decix02.f.ip.nacamar.net [80.81.193.29]
    14 58 ms 30 ms 31 ms ge-0-1-1.sw01.r203.f.ip.nacamar.net [62.27.25.86
    ]
    15 33 ms 31 ms 35 ms www.sacred2.com [81.3.59.111]

Trace complete.

Egy ilyen packet lost vagy magasabb ping pedig már pont elég ahhoz, hogy fél perc késéssel lássak a játékban multi alatt mindent, vagy megszakadjon a kapcsolat, amik meg is történtek szépen...
  • bepe79
    Ma ugyanúgy szar használhatatlanok a szerverek:

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=55843

És én is ezt tapasztalom, ezek szerint az US szerver is, meg az EU szerver is. Van, amikor be tudok lépni, de akkora a ping / lag, hogy élvezhetetlen, játszhatatlan az egész. Van, amikor a lobby-ig jutok csak el, éppen kreálok, és fekete képernyő... vár, vár, majd egy fél perc után kivág a desktopra. Van, amikor már a lobbynál vagy a kreálásnál jön a tegnapi 64-es hibaüzi vagy egyéb. Nem tudom, hogy az EE szerver / lobby milyen, de ez használhatatlan (és ezek szerint nem én vagyok a láma, mert érdekes módon, mikor gondom van, akkor mindig éppen egy csomó embernek gondja van még innen-onnan a hivatalos fórumon is.
  • TGWH
    60-as szint kell hozzá.
    bepe, a találati esélyed javítsd fel sztem, mert ha egy sima maci ellen 71, akkor boss ellen lesz kb. 50-60, legalábbis én így voltam.
  • bepe79
    Closed Net-en nekem a szerver kreálásnál azt írja az EU lobby-ban, hogy bronze 0-60 lvl, silver 0-100 level, tehát ezek szerint csak lvl 100 után lehetne gold-ra menni
  • huhuhorgasz
    Zárt hálón hogyan mehetek majd aranyfokozatra?

Vagy ha elérek egy bizonyos szintet és látok servert amit aranyon hoztak létre és oda csatlakozok akkor?

Mert ugye sima single playerben végigviszem a játékoz ezüstön azt kész. Már indíthatom is a karit aranyon.
  • bepe79
    A végülis mindegy-t úgy értettem, hogy nekem aztán teljesen mindegy végülis, sem irígy nem vagyok, sem rosszabb napom nem lesz tőlet

Más: lvl 23 lett a closed net-es SW-m, most indulok majd ezzel is a Thranak mini-boss ellen, ami kicsit keményebb lesz, aztán utána a 2. főboss ellen. Íme:

• bepe79
    Egyszerűbb a megoldás:) A másik fórumon írták, hogy az összes 2 napos lvl200 kari az Dryad és úgy lettek gyártva, hogy kihasználták a Dryad egyik skill-jét, ami bugos, és így úgymond cheat-eltek vele. Pontosabbat nem tudok, de valószínűleg nem tiszta a dolog.
  • TGWH
    Egyáltalán nem mindegy.
    Össz játékidő = ennyit játszott vele.
    x ideje hozták létre = x ideje hozták létre
    És ha a két nap három hét alatt jött össze akkor mi van? Sztem tele volt mindhárom gyűjtőkéje mentol italokkal, és szobrok felé járt, máshogy ez nem lehetséges, csak ha csalt.
  • huhuhorgasz
    mindegynek nem mindegy, mert ha pl azt számolja a kari, hogy dátum szerint 2 napos és 17 órás a kari, akkor az van amit leírtál és folyamatosan tolta az illető a játékot. De ha játékidő, akkor összejöhet akár egy hét alatt vagy egy hónap alatt, ha csak annyi ideje van játszani. Lehet hogy úgy csinálta, hogy talált valami jó XP-s helyet és körbehentelte aztán kilépett majd megint be és elölről az egészet.
    Szólj ha valamit nem jól gondolok. :D
  • bepe79
    Az összes játékidő lehet, mert total time-ként láttam feltüntetve. Elvégre is mindegy.
  • huhuhorgasz
    Az összes játékidő 2 nap 17 óra vagy pedig 2 napja és 17 órája hozták létre a katikat?