10050
  • huhuhorgasz
    Az elit grafot meg szerintem fölösleges felrakni, mert szerintem magas fokozaton is szép a játék. Az árnyékokat ha feltolod, akkor bajod lehet a barlangokban. Legalábbis nekem volt hogy meghaltam, mert a barlangban beakadt egy 5mp-re. Az pont egy főbosst nyírtam volna.Pedig van hozzá gépem. Ezért én személy szerint árnyék tökig le. Meg az árnyék elvesz egy csomó FPS-t. Valamiért.
  • huhuhorgasz
    ha eredetid van akkor keress egy szervert lépj be azt hentelj. Nagyon fasza. Ha belép valaki, akkor növekszik a TP-is. És nagyon élvezetes játszani Zárt neten.
  • Zan
    Szerintem felengedi,nincs vele probléma,az csak egy text pack,szóval nem tartalmaz túl sok eredetiséggel kapcsolatos dolgot;nekem is megvan,de még nem raktam fel,mert nem érzek túl nagy különbséget a high,meg az elit között(azt a +20 fps-t azért igen:)).

Ma amúgy sikerült minimum grafikai beállításokkal futásra bírni a játékot egy 3700+ os athlon64 en 2gb rammal,meg egy Gef 7900GTO-val:)!Teljesen játszható,tök jó,csak Highend grafhoz szokva bűnronda...!:)
  • McFrost
    Ezt nem tudom,én nem használom, de nem lehet vele gond.
  • grebber
    Értem!

Ha felrakom a gamet rá a 2.4-es patchet ,akkor utána ugyanúgy felrakhatom elite grafikát igaz nem lesz vele gond?
  • McFrost
    Ha valaki létrehoz egy szobát és beenged 15 embert és mentek darálni.
    A nyíltan meg mintha játszanád a hadjárstot. Szerintem:D
  • grebber
    Huh lehet láma vagyok sőt biztos,de mi az a "zárt net"?
  • Zan
    nekem van egy single playeres karakterem SW,36.szintű.Kipróbálhatnánk,ha esetleg van kedved,hogy milyen a coop.

Closed neten még csak lvl 10 es elfem van...de nagyon lusta vagyok most vele menni:D!Apropo elf:A lángviharnak a 2. bónusza vagy az ,hogy meggyullad az ellenfél,vagy az hogy gyorsabb lesz a visszatöltés;szerintetek melyiket?
  • huhuhorgasz
    ha cooperativat szeretnél tolni,akkor szerintem elölről ekll kezdened. Ha zárt net-en akarod tolni, akkor oda nem tudod bevinni a single playeres karidat, tehát ott is újra kell kezdeni egy karaktert. A nyíltat nem tudom, de asszem ott lehet használni a single playeres karidat.

Ha valamit nem jól tudnék akkor légyszi javítsatok ki.
  • grebber
    Még valami: Ha én tolom a singleplayert de szeretnék coopozni akkor azt akkor elölről kell kezdenem vagy onnan folytathatjuk a storyt ahol tartottam vagy ez most hogy van?
  • Zan
    Igen,elég az!Én is csak azt tettem fel,Vistán és Xp-n is egyaránt működik,sőt.Xp-n nekem az alap patchetlen game el sem akart indulni.
  • grebber
    Na megvan az eredeti Sacred 2!
    Elég ha erre felteszem csak ezt a 2.40 FULL patch-et? Ez tartalmazza az előző javításokat is egyben igaz?
  • Zan
    Az engem is érdekelne...mert már kaptam én is egy jó pár cuccot a küldikért.Viszont úgy vettem észre,hogy attól függ milyen lesz a cucc,hogy mekkora a szintem!Szóval lehet hogy csak majd később csinálom meg a mellék-küldiket...(persze lehet hogy ez nem is így van,csak most eddig ezt tapasztaltam).

Amúgy csinált már valamelyikőtök olyan fajta Elfet,mint amit leírtam a #7457-es hsz-emben?
  • huhuhorgasz
    oké köszi megnéztem. A kard nekem is van hála istennek, tényleg nagyon zúzós. Azt néztem, hogy a küldetésekért végülis milyen jól dobálja a settes cuccokat. Ha már a setteknél tartunk. Van esetleg valakinek valami híre és link-e arról, hogy milyen új settekkel bővült a játék? Mert én árnyharcoshoz találtam vagy 3-at pluszban. Az egyik igéretes is lenne és csak 3 darabból áll. De eddig nem találtam hozzá csak 1-et.
  • RaveAir
    Remek. Érdemes volt szenvedni a fontokkal, és kérni a készítőket, hogy oldják meg...
  • McFrost
    Gyenge pontja a gémnek ez a fegyver ellátás.
  • envoka
    Régebben már belinkeltem.
    és a
    A második képen látszik az egyik kard, amit Terrus, az élőhalott tábornok dob. Ilyenből van kettő, csak különböző nehézségi fokozatból.
  • huhuhorgasz
    nagyon fasza :D

Linkeld már be a karidat, hogy ámuljunk egy kicsit. Ha jól láttam akkor karddal vagy. Honnan lehet ilyen kardot szerezni? Küldi adja vagy micsoda?
  • McFrost
    Láttam már, remek.
    De arany végére én is ilyen brutál leszek:D
    Amúgy nem csak a robotokkal kellett megkűzdenem, hanem a körülöttem harcoló fiammal is:D
  • envoka
    Egy "igazi" árnyharcosnak meg sem kottyan.
    Arany fokozat vége
  • McFrost
    Ajjajj, 90%-ról...
  • wedge31
    A tulélési bonuszt buktad ezért esett vissza.
  • McFrost
    Na fasza:)
  • McFrost
    75-ös szinten értem a végére. 1x megölt a fővazsi és a 4 robora elnyomtam vagy 60 élet löttyöt. Kemény volt a vége, főleg úgy hogy mikor meghaltam, minden értékem vissza esett, nem tudom miért, vagy, hogy így kellett-e lennie? A támadási értékem pl. 300-at bukott...
    Átmentem aranyra.
  • McFrost
    Határozott nem.
  • huhuhorgasz
    Taláétam egy easter egg-et. Nem tudom, hogy tudtátok-e, hogy ez van. Ha nem akkor akit érdekel majd leírom. A poénon kívül semmi extra. Még. Majd meglátom mi lesz belőle.

• Titan
    Nálam sem...
  • wedge31
    Nálam nem.
  • RaveAir
    Egy kérdés, ha már úgyis nagyban játszotok az új patchel: most jók az ékezetes fontok?
  • wedge31
    Az nem a husvéti küldi azt a elf fövárosban veheted fel az inkvizitor templom elötti kertben egy nyuszitol.
  • McFrost
    Voltam a húsvétos küldin, már ha az volt az.....semmi extra, egy hidra puding és egy jetitroll forma fickó. Sem nyuszifül sem kössz, hogy megmentetted a nyulat, semmi....
  • grebber
    Hát pedig biza tegnap este 8 kor még nem élt ott semmi :D
    De mindegy most már bátyám megy úgyis media marktba ott akkor tuti 7000 lesz akkor elhozatom vele!
  • l-toro
    a 2.40 es patch nem hozott ujabb nehezsegi szintet a niobium utan? ugy megjobb erteku targyak esnenek ill nehezebb tobb xp t ado ellenfel lenne mert, sztem 100-115 szint utan niobium szinten mazohizmus fejlodni ill. uncsi.
  • Zan
    Ma reggel felmentem Closedre egy cseppet toltam az Elfemet,6. szinten voltam amikor elkezdtem.Bejött egy srác akinek már több karija volt és megcsinálta velem a hátas küldit,így már 10. szinten(miután mögötte voltam végig,csak ugy ömlött az Xp,4 szintet fejlődtem kevesebb mint egy ora alatt) van sárkányom...:).kellemes,adja a jó kis -33% cooldownt a fire-ladymnek(Dreamguard amugy a neve játékon belül)!

Apropo:

Most arról veszélteggem vele,hogy milyen féle elfet érdemes csinálni,vegyeset,vagy csak tüzes/fagyos/villámosat.Nos,én most úgy tervezem,hogy alapvetően tüzes lesz(Lángvihar,Meteor,+erősítés),a notórikus ismeretet meg a fókusz már felvettem(eddig 3 képességet vettem fel:A két notórikus+a koncentráció-most arra rakom a pontokat inkább-).

A jeseg cuccokból csak a tüskét szeretném használni majd,de azt fel kéne tápolni,viszont akor már kellene a csoport ismerete is,amiben benne van(nem tudom mi a neve,valami misztikus ív,vagy mi).
    2. erősítésnek pedig a ragyogó erőnlétet nyomom be majd folyamatosan szerintem.

Ez eddig a terv.Csak mage lesz,no weapon.Várom a véleményeket hogy szerintetek életképes lesz-e a kari.
  • vandyke
    Helló!

Mivel a Tesco-nál igen nehéz minden, ezért csak tegnap óta él a 6990-es ár náluk.

üdv,
  • Prince23
    LOL én októberben vettem meg 7990- ért :DD
    Rájöttek a kiadók vmire
  • Zan
    Amikor kardrea pakoltam,nem tudtam,hogy dualos lesz....ez az elsö karim,így valamelyest el van b@aszva néhány dolog benne,de hát ez van,majd closed neten akarok most egy Sw-t indítani,ami viszont már számomra tökéletes lesz,szerintem.
  • bepe79
    Túl sokat.
  • grebber
    De pont ezt mondom ott leszarják a bonomat és mindenképpen csak azt szánom a game-re.A Media Marktba bizok csak ott nem tudom hol írják a game árakat mert ott a Sacred 2 csak ár nincs!
  • Thomas8012
    Cd galaxysba nezd ott 6 ezer csak:) Ok thx 2.40 es el probalom meg zartba thx meg 1 ser:)