10050
  • grebber
    "NEM,nem elölről kezded a fejlődést,amikor belépsz ezüstre,csak a játékot kezded elölről." HEH??Ez ellentmondásos.
    Szóval amilyen mentésem most van betöltésnél csak állítsam át ezüstre?
  • Zan
    Nos kedves Grebber!

Amint látod itt mindenki neked próbál már segíteni egy jó pár napja!Elhisszük hogy szar,amikor 1 tp-ket kapsz egy szörnyért!Képzeld el,hogy nekem is volt ilyen bajom warez verziónál és rendesnél is.De aztán ráköttem,hogy azért kapok,mert tul kicsiket ölök,akik nálam már alacsonyabb szintűek,azokat hagyom a francbe,mivel nagyon semmi értelme kinyírni,mert 1 tp,vagy semennyi.Viszont a koboldok bronzon velem egy szntűek véltam és emlékszem 6. szinten 6. szintű koboldokat nyírtam,amiért olyan 30-40 xp-t kaptam bronzon warez verzióban és anélkül is.Szóval szerintem nem a játék baja ez,hanem egyszerüen nem akarod felfogni,hogy ha gyorsan akarsz fejlődni akkor nem bronzon kell ápolgatni a mobok(ellenség) lelki világát,hanem ezüst fokozaton!Szóval fogd azt a k*rva karaktered,akivel elkezdted bronzon és menj át ezüstre!Remlem a következő kommentedben már arról fogsz beszámolni,hogy mit tapasztaltál az züst fokozatnál!NEM,nem előlről kezded a fejlődést,amikorbelépsz ezüstre,csak a játékot kezded előlről,de minden ellenfél alatt piros lesz a kör,mert mindenki átlagosan 1-2 szinttel nagyobb mint te!Könyörgöm próbáld már meg!LÉGYSZIVES!

Ha nem vetted volna észre itt mindenki segíteni akar,te meg csak mondod a magadét!

Bocs a kirohanásért!
  • grebber
    Értem én. írtál konkrét értékeket amik nem valósak mit kell ezen variálni?
  • Titan
    Felvetésem csupán segítő szándékú volt, de látom, hogy nem érte meg foglalkozni a problémád megoldásával, mert sem a szándékot nem érzékeled, se a mondatokban megbúvó tartalmat nem érted!
    Bocsáss meg, hogy zavartam a szemed...
  • grebber
    Akkor nekem speciális verzióm van mivel nekem bronz szinten 6-os voltam és a koboldok is 6-osak voltak szal a felvetésed téves lehet.
  • wedge31
    Ezt vitathatnám de inkább nem teszem.
  • Titan
    Bronz és ezüstön a legszembetűnőbb különbség, hogy pl. a koboldok bronz szinten nem változik a szintjük! Vagyis ha 15-ös vagy akkor is 1-5-ös szintűek! Ezüstön sokkal jobban közelít mindig a szintedhez az ellenfelek szintje!
    Pl. Nem úgy van a játék megcsinálva, hogy egy adott területen találhatók az 1-15-ig szintűek és 15-30-ig akárhol és így tovább, mint a legtöbb RPG játéknál... Itt a Sacred 2-ben a szintedhez igazodnak az ellenek...
    A szintkülönbség mértékét látod az ellen alatt levő kör színéből! Vagyis, ha fehér akkor sokkal alacsonyabb nálad és kevés XP-t kapsz, ha piros akkor ad rendesen...
  • TGWH
    Pont fordítva. Egyedül unalmas, de több játékossal együtt már igen jó.
  • grebber
    Többjátékost nem erőltetem egyenlőre majd ha végigviszem valaha a single player majd utánna ránézek.Bár ha letolok majd vagy 100 órát coop az uncsi lenne szal felejtős lesz szerintem.!
  • TGWH
    többjátékos üzemmód
  • grebber
    Milyen lobby? Nekem magyarul beszélj hogy értsem is!
  • Zan
    Na ne szarozz,kezd el ezüstön!
    Amugy EE-lobbyn vagy,mert akkor majd találkozni is fogunk fent.
  • wedge31
    Végtelen de csak akkor ha uninstall után deaktiválod ,ha nem teszed akkor háromszor ,de ez benne van a kézikönyvben.
  • grebber
    Tényleg amugy mennyiszer lehet a gamet telepíteni? (védelem miatt kérdem)
    Uninstallnál ugye deaktiválja az ember.
  • McFrost
    Ja de ez tiszta játék volt!Tehát 130 óra tiszta gém. Amúgy nekem 5 hónap volt a végéig.
  • grebber
    5 és fél nap?? Gratula!Nekem lesz vagy 4 hónap ha minden rendben megy és nem fog baszakodni.Sok sok mellékküldit akarok csinálni fő küldi az 2-odlagos lesz.
  • McFrost
    Én 5 és fél nap alatt toltam végig ezüstön. Szóval hajrá az újrajátszásig:D
  • grebber
    De én minden gamet legkönnyebben kezdek.Ha tetszik ,nehezebben végigtolom újra.
    De ha ezüst beválik és nem lesz ilyen 1 xp-s szarság tolom azzal.Max futkorászok ellenek elöl mint az 1-ben!
  • wedge31
    Akkor addig ne foglalkoz tp-vel mert a bronz szint gagyi ,ezüstön mindjárt másképp többet kapsz majd a monszták után.
  • grebber
    Nem még.Küzdök vele minden 4-re indul csak a game!
  • wedge31
    Probáltad már ezüstön ?
  • grebber
    De amúgy van ilyen a játékban amit leirtam? Mármint hogy ahol már csináltam küldit és később visszatérek ott nálam kisebb szintű ellenfelek lesznek??Mert csak ezekért ad 1xp-t máshol ahol nem voltam ott velem egyszintűek vannak.
  • Zan
    Megmondom én neked mit csinálj!Ebből ki kell derülnie,hogy most a rendszered szar,vagy csak egyszerűen túl könnyű szinten vagy,túl kicsi ellenfeleket nyírsz!

Indíts egy karaktert egyből ezüst fokozaton!!!NEM bronz...az ultraláma...már sorry.Ha ezüstön is ez van,tényleg "nem tehetsz róla"!:)
  • grebber
    Éppen ez az amikor elsőnek baszakodott installáltam reg cleaner progi meg csak 1 sacred 2 találatot adott ki azt is töröltem.És ígyse jó.
    Akkor majd xp vagy majd új rendszerújrarakásnál visszatérek rá.Úgyis van 90 game a gépemen addig tolom azokkal.
  • TGWH
    Akkor egyszerűen törölj ki mindent a registryből, a merevlemezről, és elvileg mennie kell. Vagy ha még ez után is 1 tp-ket kapsz, akkor rakd újra a wint, működnie kell.
  • grebber
    Még annyit megprobálhatok hogy átlépek xp-re mert oda nem tettem fel a gamet ezért nem lehet semmi maradék a warezből (bár ígysem kéne).
  • rage
    Ugye, az 1 XP/kill hibáról tudjuk, hogy az a másolásvédelem része.
    Nem lehetséges, hogy úgymond az előző verzióból ez nálad benne maradt?
  • grebber
    Kezdtem egy újat. Elvittem gyorsan 6-os szintig.És azt vettem észre nem velem van a gond.Halál nélkül csináltam!
    Csinálgattam a küldiket és hát 1 helyre több küldi is visz és van hogy 1 barlangba 3 szor kell mennem.Na szóval az első alkalom után mikor jövök vissza másodszorra pl akkor itt már csak 2-3 szintű ellenfelek vannak (ellenben ahol még nem jártam és járkálok ott velem egyszintű 6-os szintűek) és ezeket lezuzva megint csak 1 xp-ket ad.
    Szóval ha ilyen a game hogy ahol már voltam mindig csak 1 xpket fog adogatni akkor adom is el a gamet a fenébe.Márha ez nem valami oltári hiba valami végett!
  • TGWH
    De a három halálhoz már nagyon is sok köze van. A játék ilyenkor úgy értelmezi, hogy meghaltál, ezért hogy könnyebb dolgod legyen, lejjebb viszi az ellenfelek szintjét.
  • grebber
    Magyarázzad már el mitől lett volna eltolva a karakterem mert egyszer luzozok egy koboldot kapok érte rendesen xp-t utánna meg semmiért nem ad csak 0-5.ig.Köze nincs a karakterhez szerintem.

• TGWH
    Az ellen alatt lévő köröket nézd, összefuthatsz gyengékkel is, ha vissza mész arra a részre, ahol kezdted. Pl.
    Az első rész sem volt nehezebb, csak ésszel kellett menni. Sokszor kellett lopakodni :D
  • TGWH
    Ezüstön kb. a 20as szint kerül 5-6 óra játékba.
    Nem a játék baszakodott, hanem TE! Egyszerűen nagyon el lett tolva a kari. Nézd csak meg, nagyon kevés ember kezdi a játékot bronzon, ráadásul akiknek a Sacred 2 az első ilyesfajta játékuk, és féltek attól, hogy nagyon nehezebb az ezüst szint, ők is azt mondták, hogy nevetséges ez a bronz, hiba volt azon kezdeni.
    Túlélési bónuszt: ,,f'' betűvel tudod előhozni azt az ablakot, ahol a karakter nevére kell vinni az egeret, és előhoz egy kis ablakot, ott van.
    Olvasd el a kézikönyvet és a súgót. Minden le van írva.
  • grebber
    Ja persze. Egyszer mindenkiért 1-et ad másszor meg rendesen ad igen biztos azért van mert nem jól fejlődtem.

3halál nem sok Sacred 1 100szor nehezebb volt ott az elején ilyen szinten szinte csak futkároztam az ellenfelek elől ott nagyon sokszor meghaltam.

Várom a Windows 7-et akkor majd friss rendszerre felrakom remélem akkor már jó lesz!
  • Dante73
    Ha fele akkora szintű elleneket ölsz, mint Te vagy, akkor normális a helyzet, sose kapsz többet. 11-12-es szinten, ráadásul bronzon a három halál nagyon sok.
    Nem game hiba...
    Indíts új karit, ezt rosszul fejlesztetted, ha 3x meghaltál eddig.
  • grebber
    Mit ne csodálkozzak már bocs.Tudom hogy segíteni probálsz ,de azért hülyeségek ne beszélj már.
    Eddig is kisebb szinten is nyírtam ki ugyanilyen szintű koboldokat és azokért 30-50 között xpket adott (ekkor még jó volt nem baszodott meg a game).De most minden lényért medve,farkas,szellem,ember,kobold 0-6 xpket ad. Bronzon tolom eddig 6 órám van csak benne és max ha 3szor haltam meg.
    "és a túlélési bónuszod normálisan növekedett" Ezt meg nemtudom mi hol kell megnézni!

Lehet a mentsem a szar nem tudom.
  • envoka
    Bazz... akkor ne csodálkozz. Milyen fokozaton ( bronz, ezüst... ?).
    11-12-es szinten minimum azonos szintű ellenfeleket ad, de ilyen szinten már elkezdi adogatni a magasabb szintű ellenfeleket, feltéve ha nem haltál meg gyakran, és a túlélési bónuszod normálisan növekedett. Menj olyan területekre ahol magasabb az ellenfél szintje.
    Habár én, ezüst fokozaton a kobold főnököt olyan 18-19-es szinten szoktam megölni, addig általában koboldokat ölök, mégsem szokott gond lenni az XP-vel.
  • grebber
    Igen uninstall után a maradék fájlokat töröltem!
    Feltelepítettem egyből patcheltem 2.4.0-el aktiváltam.
    A mentések maradtak a helyükön azokhoz nem nyúltam.
    11-12-es szintű volt a karakterem és 6-7-es szintű koboldok pl.
  • Titan
    Ezt nem nagyon értem...
    Az ellenfelek alatt milyen szinű a kör? Piros? Hányas szintű karakterrel hányas szintű szörnyeket ölsz?
    Mikor uninstalláltad a játékot, akkor a könyvtárat is letörőlted? Nem maradt fent egy tört fájl a warez után?
  • TGWH
    Hát ha neked nem ér meg annyit a játék, hogy a fos rendszert rendberakd, akkor pihenjen csak, te dógod.
  • grebber
    Na újratelepítés után is ugyanolyan fos :( Most már megs em akar javulni kiirtottam a kobold tábort vagy 150-en tuti voltak azt nem sok volt tp-t szereztem. Van olyan hogy nem is ad TP-t (de végülis semmi vagy 1 az tökmindegy ugyanolyan fos mindkettő).
    No mindegy akkor hanyagoljuk a következő rendszer újrarakásig ami a Windows 7 64bit magyar nyelvű kijövetelekor lesz csak addig pihen a szekrényben.