10050
  • Zan
    Én úghy tudom,legalább is ezt tapasztaltam,hogy szabad játékmódban akár hányszor kinyírhatod a bossokat!
  • vexdecore
    Hali.
    Kicsit rosszul fogalmaztam a dolgot.Természetesen silverben érdemes játszani.Erre gondoltam inkább:28-as szinten végignyomtam a Terrus küldit,a végén lezúztam Terrust,aki lvl 29 volt.Dobott 2 set tárgyat.
    Viszont így már később nem tudom lezúzni,magasabb lvl tárgyakért.Szóval kicsit hiányzik a Diablo2 szerű run-olás.Ha leölöm az összes boss-t alacsony szinten,akkor csak a főküldi boss-ok maradnak.A játék végére vajon összejön legalább 1 set,vagy ez csak multiban lehetséges?Esetleg minden boss ugyanazon set különböző darabját dobja,nem random?
  • Fantusz
    Bronz fokozaton egyszerűen nem érdemes játszani...
    Annyi értelme van csupán, hogy azok, akik még soha nem játszottak hasonló játékkal némi gyakorlatra tegyenek szert, de nekik is néhány szintlépés után érdemes átlépni ezüst fokozatra.

Szintváltáskor úgyis visszakerülsz a játék elejére, megkapod a bossokat is, attól függetlenül, hogy bronzon legyőzted, vagy sem.
    Az lehet kiábrándító, ha bronzon addig játszol, hogy unalmassá válik a kihívás nélküli hentelés, és akkor lépsz át ezüstre, ahol ismét a játék elején találod magad, ismét a már ismert küldetéseket kellene megcsinálnod, picit keményebb ellenfelekkel szemben. - jobb ennek elébe menni, ezüstön sem rettegnivalóak az ellenfelek, ha picit odafigyelsz, több a TP, jobb cuccok esnek, érdekesebb a játék.
  • vexdecore
    Hali.
    Köszi a válaszokat.Tehát érdemesebb single-ben várni a boss-okkal,magasabb szintig(silver),mert gondolom magasabb szinten magasabb szintű cuccokat dobnak?
  • grebber
    Ahogy halodok előre és csinálom a melékküldetéseket akad pár érdekes küldetés.Egymástól 2 méterre álló karakter adja a küldiket és egymásnak üzengetnek rajtam keresztül lol.

Volt 2 bebugzott küldim is de szerencsére megjavultak.
  • wesker24
    Ahhoz hogy 2 kardod legyen ahhoz is egy újabb képesség kell a Kétkezes kardhasználat képesságe ha jól tudom !
  • grebber
    Olyat mikor lehet majd csinálni hogy mint a két kezünkbe kard legyen ??
    Ezt is egy új képességként kell hozzáadni a meglévő tulajdonságainkhoz ,mert ezt nem is néztem???
    Mert van csomó kardom azt kipróbálnám őket dualba mit tudnak.
  • TGWH
    Engem meg nem érdekel. Amíg nem lehet a konzollal nyomtatni, fájlrendszert kezelni, netezni, open officolni, addig engem egyszerűen nem érdekel.
  • Titan
    Nekem is vegyesek az érzéseim...
    Az Árharcos még ott is úgy szalad, mint akit tökön rúgtak, viszont a másfajta hajszínek és frizurák jobbak mint a PC verzióban...
  • wedge31
    Érdekes de ez az elsö sacredben is igy volt ,mármint hogy a méregsebzés a legjobb.
    Saját tapasztalatom is az hogy a skorpiok és a mocsári szörnyeket leszámitva a méreg sebzés a leghatékonyabb.
    Persze ez a egész sebzés átalakitás akkor a legütösebb ha felveszed mellé a sebzés ismeretet.
  • Dante73
    Sacred2 PS3
    Lassan jön a konzolos átirat. Kinek, mi a véleménye róla? Egyes hangok szerint szebb lesz, (ezek a hangok a videó megjelenése előttiek) Én megmondom őszintén, így első blikkre ezt nem venném meg, bár a menü szebb, mint PC-n. (és az is nyilvánvalónak tűnik így, hogy a térkép, a könyv, a karakter forgatása a konzolosoktól érkezett hozzánk a 2,4-es patchban) De atöbbi, akár az effekteket, akár a mozgást nézem, sokkal vérszegényebb, mint PC-n...
  • TGWH
    Ha multiban játszol, és átmész másik szerverre, akkor elvileg a minibossok újra ott lesznek. Sőt, ha bemész egy barlangba, kiírtod, majd vissza a felszínre, akkor néha visszatermelődnek azok az ellenfelek, akiket a barlang előtti részen már megöltél (de miniboss vagy főellen soha singleben, csak ha új hadjáratot kezdesz).
  • TGWH
    Nem csak x%-ot alakít mágikussá? Mert pl. ha egy méregagyart kovácsolsz egy kardba, akkor egyharmad méreg, és kétharmad fizikai sebzésed lesz. Lehet olyan ellenfél, akit csak mágiával lehet pl. sebezni, vagy mivel nagyobb fizikai páncélja van (ugyan úgy működik náluk is, mint nálad), ezért csak fizikaival kevesebbet fogsz ellene sebezni, mint ha lenne tűzsebzésed is. Tűz sebzésre érzékenyebbek az ellenfelek, ráadásul a méreg meg a tűz még +ba sebez is. Pl. rácsapsz az ellenre, sebződik 70-et, majd kigyullad (Sebzés ismerettel lehet növelni az esélyed, hogy meggyulladjon az ellen), ez egy tüzes effektel jár, és sebződik még 10-et egyszer, vagy többször. Mágikussá vagy fagy sebzéssé nem szoktam alakítani a sebzésem, de elvileg azoknak is sebezniük kell, ugyan úgy, ahogy a méreg mérgez, és a tűz éget.
    Ha van olyan gyűrűd, hogy fizikai átalakítása a köv.vé: tűz/méreg/mágia/fagy, akkor szerintem azokat a gyűrűket nagyon őrizd meg, és használd bölcsen. Pl. ha csak fizikai sebzésed van, akkor ütsz 100-at, ha egyharmad méregsebzésed és 2/3-mad fizikaid van, akkor meg 100 + 15-öt ütsz, és ha csak méreg sebzésed van, akkor meg pl. 100at ütsz, meg még 30at, mivel megmérgezted az ellent.
    A számoknál csak a hasamra csaptam, attól függ, mennyi esélyed van az égetésre, mérgezésre, fagyasztásra (mágiánál nemtom mi van). F gombot nyomsz, majd oda viszed az egeret, ahol kiírja a sebzésed, és akkor látod részletesen. Elvileg ott van az, hogy hány % az esély, hogy pl. megmérgezd az ellent.
    Én próbáltam azt is, hogy azonos sebzésű fegyverekbe raktam méregagyart, mágikus gömböt, lávakarajt, és bizony méreggel meg tűzzel nagyobbakat ütöttem, mint azzal a fegyverrel, amiben mágikus gyöngy volt, vagy nem is volt bent semmi, csak fizikai sebzése volt.
    Azt is néztem, hogy két kardba egy-egy méregagyart raktam, ez elvileg 60%ot alakít át méreggé, de ugyan az volt, mint ha csak az egyik fegyverbe lett volna méregagyar, azaz 1/3-mad sebzésem alakult csak át méreg sebzéssé.
    Nem találok hirtelen olyan képet, ahol egyik fegyverben méreg, másikban tűz átalakítás van, ezért most azt nem tudom megmondani, hogy ha két fegyvert használsz egyszerre, és egyikben méregagyar, a másikban meg lávakaraj van, akkor 1/3 méreg, 1/3 tűz, 1/3 fizikai sebzésed lesz-e, vagy 2/3 fizikai, és a maradék 1/3 méreg és tűz vegyesen.
  • tomcsa4
    Ha újrakezded ugyanavval a karakterel a játékot, akkor mindent visszatesz. A küldik megoldatlanok, egyedül a térkép marad felfedezett állapotban.
  • vexdecore
    Hali mindenkinek.Lehet,hogy ostoba kérdés:ha újraindítom a játékot,visszatesz minden ellenfelet.A boss-okat is?Esetleg a minibossokat,amik nem kapcsolódnak küldihez?
  • grebber
    Csomo olyan szarom van ami a fizikait változtatja meg mágiára.gondolom a sebzést érti ezalatt bár nem írja.De akkor ennek mi értelme nem értem!
  • TGWH
    Ellenfél esélye a kitérésre -, blokkolás: varázslat harcművészet ugyan az, távolsági/közelharci fegyver, esély a kitérésre + nagyon hasznos. Ahol a képességeid vannak, ott látható, hogy hány % esélyed van eltalálni az ellent, és hogy neki hány % esélye van megütni téged. Esély a kitérésre +- ezt a kettőt növeli, illetve csökkenti.
    Ha nem használsz fegyverhez kötött képességet, akkor a támadási sebesség +x% a neked való gyűrű, de ugyan ez hasznos lehet egy árnyharcosnak is pl.
  • bepe79
    Minden karakternek / kasztnak más a jó gyűrű / amulet, meg kaszton belül is függ a fejlesztés irányától is, hogy mi lehet a legjobb neki.
  • grebber
    Az a gáz annyi kövem meg gyűrűm van nem tudom mi a jó amit fegyverbe lehetne kovácsolni.
    Majd leprintcreenelem az összeset leirással és berakom ide azt majd megmondhatjátok mi a jó.Mert van olyan amit fel sem tudok dolgozni mit is csinál :(
  • wedge31
    Ha szeráfal igazán ütös távolsági karit akarsz akkor csak Bfg-vel lehetsz ,abba meg nem kell semmit kovácsolni.
  • grebber
    Lehet az enyémet is lehet fejleszteni majd megnézem jobban legalább elfogy a sok szar kő az invertorymból :D
  • TGWH
    Ugyan ilyen gyűrűket is lehet venni Alkuval.
  • Fantusz
    Energiafegyverbe is lehet kovácsoltatni runákat, többször találtam Testa rombolója nevű energiafegyvert, két arany, és egy ezüst foglalattal, előbb-utóbb lesz kovácsolható energiafegyvered, páncélokba érdemes pl a seráf runáit kovácsoltatni, amelyek a támadás előli kitérés esélyét növelik.
  • grebber
    Fegyverbe még nem rakattam vele cuccokat mert energiafegyverrel tolom abba meg ha jól láttam nem lehet rakni.
  • Fantusz
    Alku nélkül nem is nagyon lehet kereskedőknél igazán jó cuccokat találni.
    Nem sok pénz a milla, ha kováccsal is dolgoztatsz.
  • grebber
    Van valami kereskedő akinél értelmes cuccokat lehet venni?Mert van már 1 millám de eddig nem találtam nagyon ilyet.
  • huhuhorgasz
    én a múltkor találtam nyuszifület. Egyszerre kettőt dobtak az orkok. Zárt neten toltam egy sráccal. Az egyiket nekiadtam. De ez valami speckós nyuszifül lehetett, mert sárga volt a neve. De mondanom sem kell hogy használhatatlan szerkó, mert nincsenek különös tulajdonságai. Pont olyan mint az én egyik gyűrűm amit találtam. Majd rakok képet róla. Fasza barna a neve, azt tulajdonság meg ennyi: 20 szint. Kész egy ilyet nem igazán tudom, hogy minek kell a játékba rakni. Vagy a játék generálta rosszul és fehér nevet kellett volna neki adnia? Viszont az eladási ára az elég jó.
  • derboy
    2 Kérdés?

A hátasokon lehet kantárt vagy valamit használni.
    Mert az invertoriban ott van a helye de semmit nem találtam,sem vásárolni se tudtam.

2.40 patch megcsinálata már valaki a nyuszis küldit?
    Mi a vége?A nyuszi a speckos állat?
  • grebber
    Már megvan tárgytalan!
  • grebber
    A játék hogy teszi azokat a képeket amelyeket print screen-el (alap képmentési gomb) csinálunk?
  • McFrost
    A T-Engergia szivárgását kell leállítani.
  • bepe79
    Az SW-vel azért nem jó az összehasolítás, mert annak szinte csak a strength-et nyomod (valószínűsíthetően), és ezért sokkal jobban megy neki a támadás, a sebzés, stb. Én a Dryad-nak meg többnyire inkább a dexterity-t, ami kevesebbet ad a támadásra, de cserébe erősíti a védelmet is, de ebből kifolyólag eleve helyzeti hátrányból indul a Shadow Warrior-al szemben. Arról már ne is beszéljünk, hogy az SW-nél lehet dual wield-ezni is. Egyébként ami viszont tetszik, hogy amíg az én karimnak 100% esélye van betalálni, addig az ellenfeleknek általában csak 10-20%, ami azért eléggé megkönnyíti a helyzetemet.
  • bepe79
    Abszolút nem felvágás (miért akarnék felvágni egy pc játék karakterrel??? ), egyszerűen életben szeretném tartani a játék topikját, meg szinten tartani az újak érdeklődését. No meg várom a tanácsokat, hogy mit szúrtam el a fejlesztés során, ezért is írtam le az imént, hogy mi nem jó, és mi nem stimmel a karimnál.
  • grebber
    Az a baj hogy annyi gyűrűm van hogy elfoglalja a fél részét a tárgyak helyének.Lehet most már ládába kéne őket pakolni.
    elkezdtem a "fő" küldetéseket.

Bár fingom nincs hogy mi a történet mert elején amit az öreg mágus ugatott nem értettem és sajnos nem is volt feliratozva.Szóval semmit nem tudom mit kell majd véghez vinnem. De az első pár korrupciós lefizetős küldi nem tudom hogy illik a történetbe de biztos majdcsak kisül belőle valami.
  • Zan
    Arrol nem is beszelve,hogy en attack speedet sokkal fontosabbnak tartom a dmg nagysagatol,persze az is fontos az is,de szerintem ha mondjuk utsz 800-at 1 mp alatt 1X,vagy utsz 500 at de 1mp alatt 2,5X...nem mindegy:)!Nekem most a lvl 36 os SW-mnel olyan 130-140% os ,de mar a lvl 10 ea closed netes SW-mnel is 112%:P!!
  • Zan
    Bepe tenyleg nem bantasbol de minden szintlepeskor nem feltetlenul kell am belinkelni a kari fotojat,mert egy kicsit nekem olyan erzesem van mintha fel akarnal vele vagni...tenyleg nem b@sztatni akarlak;csak ugy szoltam.Szerintem akkor linkeld be,ha valwmi nagy valtozason megy at,vagy ilyesmi.
    Amugy egyertelmu,hogy a sok poison dmg. miatt nem irtasz olyan latvanyosan.Amugy sem tul sok a dmg-ed.Nekem a single SW-m most lvl 36 o,de mar a sima attackje is 1k kb.marcmuveszetben 1.5k.Persze altalaban komboban hasznalom,mert harcismeret is fel lett vevve,igy ha nagy a tomeg,1klikk es halott mind:)!
  • bepe79
    lvl 38 lett a Dryad-om (Multiplayer / Closed Net), már a sivatag közepe felé járok. Az attack-em már majdnem 1000, de valamiért az ellenekbe jó sok nyílvessző kell. Ami azért furcsa, mert van tactics lore-om, ranged weapon-om és még speed lore skill-em is, tehát úgy kéne írtania le mindenkit a terepről, hogy nyomuk se maradjon. Lehet, hogy túl sok az íjban a damage convert to poison, és ezért viszonylag kis fizikai sebzést visz be, úgyhogy lehet, hogy kivetetem majd a kováccsal a poison fang-ot, mert így most több a poison damage, mint a physical. Még mindig 0 death-em van, most így néz ki a kari:

• balee4
    A kieg is tuti vétel, jó lenne, ha nyáron megjelenne. Kíváncsi leszek az új kasztokra.
  • TGWH
    Érdekes módon a GS is lehúzta a játékot, attól kezdve több olyan cikket is találtam, amiről úgy gondoltam, megnőtt a pofájuk... Azt hittem, hogy majd a megjelenés után letörli a játék a képükről a gúnyos mosolyt, de nem, itt vagyunk, válság van, már ide is begyűrözött... és itt állunk talán az egyik legjobb játékkal, ami azért nem a legjobb, mert tiszta bug... Most mit mondjak? Nincs igazság? Lehet hogy mégis tudnak v.mit ezek az újságírók?
    http://www.gamestar.hu/sacred-2-kiegeszito-es-sacred-3-bejelentve.html
  • Fantusz
    Ebben a játékban a magas sebzés önveszélyes csapda is lehet, akiknek magasabb szinten behalt a kari, szinte mindenkinél egy szemvillanás alatt történt, sokszor ártatlannak tűnő helyzetekben.
    Egy kritikusra sikerült csapást visszatükrözve, netalán megnövelve kap a karakter megrendítő ütést.