10050
  • grebber
    Nem tudom miért így van (így jobban néz ki ) és azt vettem észre ez nem védelem mivel ha beizzítom akkor elég erőteljesen sebződnek a körülöttem lévő ellenfelek!

Most már kovácsolni kéne dolgokat mert az egész invertorim csak gyűrűkkel meg kavicsokkal van tele!

Tényleg ha veszek lovat vagy tigrist amin utazhatok azok ha meghalnak akkor végleg meghalnak?Érdemes egyáltalán venni ilyen jószágot?
  • McFrost
    Legalsó képen, bal alul miért 3 különböző kő van egy helyen? Ott 3 egyformának kell lennie, szerintem. Ezzel véded magad a különböző hatások(méreg,varázslat) ellen, szerintem.
  • szaba75
    Szia a főküldetéssel kapcsolatban elmész a város mellé és ott a város előtt lesz egy kis ösvény nah arra az ösvényre lemész és akkor meglesz
    Lesz egy emberke a fejefölödt lesz egy kérdőjel és egy felkiáltójel ?!
    arra rámész és kinyílik egy kapu az bevisz egy barlangba ott megölöd a patkányokat és kimész és kész van a küldetésed ennyi

SOK SZERNCSÉT!
  • ezrael
    Na újrakezdtem egy másik árnyharcossal, 18. szintű vagyok és elakadtam a főküldinél...amikor a fal túloldalára kell eljutni és meg kell találnom egy titkos átjárót. Ez így nem lenne nehéz, de ahol a térkép jelöli nekem, oda nem tudok eljutni semmiképpenn sem, mert erdő és szikla veszi körül mindenhol...kb. a teleport és az újraélesztő monolit mellett jelzi.

Van megoldás?
  • grebber
    Most lettem 35-ös szintű.

Most voltam egy szellem városba és adtak küldetést derítsem ki mitől haltak meg.És volt egy szellem aki nagyon komolyan nyomta a gitározást!!
    Isteni a game minden fillérét megérte.Néha humoros küldetések is frankók!

• vexdecore
    Lehet hamarabb is boss-okkal talizni,akit érdekel: sacred2.hu
  • grebber
    Ahogy nézem főküldetésben lesznek inkább akkor még nagyon odébb vannak.
    2010 közepére csak a game végére érek! Ahogy haladhatok vele ez a reális!
  • envoka
    Bossok
    Amúgy tök mindegy mikor mész oda, ha esetleg még nem vetted volna észre, az ellenfelek, így a bossok szintje is a te szintedhez igazodik (legalábbis ezüstön, és magasabb fokozatokon).

• grebber
    Miért ezek mikor jönnek? Főküldiben lesznek vagy hogy?
  • Prince23
    kb. 20 óra múlva már talizol is az elsővel, ha jól emlékszem...
  • grebber
    Nem félek még közelükbe nem vagyok még addig van bő 100 óra vagy több.
  • Prince23
    ne féljél, lesz sokkal erősebb Boss is. Pl. a nagybánya területén.
  • grebber
    Tudom azért írtam hogy nekem is így van.
    Olvastam itt BOSS-okról. Azok a főküldetésben lesznek majd??
    Találkoztam egy Sikitószelemmel nos ha ennél erősebbek a BOSS-ok akkor olyan 60-as szint körül lesz majd csak talán esélyem ellenük.
  • TGWH
    Igen, lásd előző hsz-om utolsó előtti sora.
  • grebber
    Én most vagyok 32-es szintű és van olyan képességem ami 34-es!
  • TGWH
    Ha 28-as szintű vagy, akkor minden képességed max 28-as szintű lehet. Bár én csináltam olyat, hogy nagyon gyorsan kattintottam a képességre, így eggyel magasabb szintű lett alapból... köv. szinten nem tudtam rá rakni.
    Ha kék a képesség szintje, akkor az azt jelenti, hogy pl. az egyik páncélban van olyan tulajdonság, hogy x képesség +2 pont.
    Viszont ha tört játékod van, akkor egy idő után semmire sem tudsz pontot tenni. Ez teljesen normális.
  • Pityesz
    Az én esetemben VI résznél tartok, 28. szint után nem tudom a pontjaimat szétosztani.Most 30. szintnél járok van 2 tulajdonság pontom, és 8 képesség pontom. Hiába villog a " + " jel a karakterem mellett, bármire klikkelek nem történik semmi.Ha nem program hiba , akkor meddig kell fejlődni , míg visszamenőleg szétoszthatom a pontokat?
    Előre is köszi!
  • grebber
    Hogyan lehet ez engem is érdekelne?És akkor a rá adott pontok visszajönnek?
  • tomcsa4
    Minden szinten van egy elméleti maximum. Vegyél fel több tulajdonságot. 28-as szinten már tudsz.
  • Pityesz
    Sziasztok,
    a játék közepe felé tartok, és 28. szintnél nem tudok tovább fejlődni!
    Hiába próbálom szétszórni megszerzett pontjaimat, nem engedi.
    Újra telepítettem a játékot meg minden , de ua.
    Előre is köszi!

• grebber
    Ez deszar Még jó hogy nem azzal vagyok.
  • Fantusz
    Az árnyék hadjáratban választható istenség, Kuan mindenkit elpusztít, ha megidézik.
  • grebber
    Haverjaim mondják hogy asszem inkvizitorral ha vannak akkor előidézve az isteni erőt egy nagy lény harcol az oldalukon majd őket is kinyírja ez mitől van?
  • Fantusz
    Az energiapajzsban én csalódtam, alig ad némi védelmet, ráadásul át is tudják ütni (a pajzs sértetlen marad, de a karakter sérül), a páncélok energiapajzshoz kötött plusz tulajdonsága sem ad különösebb előnyt - szerintem jobb a szívósság.
  • Raziel82
    Sziasztok szerintetek mi a jobb képeeség az energiapajzs vagy a szívósság?
  • Sheol
    OK. write only módban vagyok.
  • wedge31
  • Sheol
    Ehhez mit szóltok?

Csődben az Ascaron
  • McFrost
    :DDDDDDDDDd
  • bepe79
    Megvan, hogy mi okozza a hibát. Újratelepítettem, új profil létrehozás, profilnál semmi gond, továbbmegy az autóválasztásig. Kiléptem, a BMW M5 MOD-al felülírtam a Pontiac GTO modellt, game indít, new game, reptéri videó lemegy, jönne az autókölcsönzés, és az autóválasztás előtt ugyanúgy kivág... Mi a fene lehet ez? Ezek szerint a MOD-tól fagy ki / dob ki az asztalra, azt nem szereti. De miért, mikor úgy csinálom, ahogy a howto-ban van, és el sem lehet rontani?
  • huhuhorgasz
    akkor én ezt meg tudom úgy nézni, hogy leszedek mindent magamról és hogy akkor mennyit ír ki. Majd tuningolom és utána felpakolok vissza mindent magamra.

Az Árnyharcosom 63-as szintű. Már várom a lvl65-öt, hogy kiválasszam az utolsó képességemet. Már most van 40 pontom amit szétoszthatok, úgy gondoltam, hogy megvárom vele a 65. szintet, majd ami addig összegyűlt azt szétosztogatom. Így is gond nélkül tudok hentelni, hát még ha az a plussz rajta lenne a karin. Tegnap este benéztem zárt netre. Nagyon fasza volt, mert csak jöttek az emberek és jöttek a serverre. Én meg alap skorpiókért 3400 körül kaptam. Itókával meg 5100-at. Ha bajnok jött akkor azok itókával 10000-et értek. Volt hogy 1,5 perc alatt lerendeztem vagy 6-7 bajnokot. Utána meg hirtelen a többi kicsit. Enyhén megugrott a zöld csík. De sajna ez után nem gyűltek ennyire össze a bajnokok.
    Volt egy inkvizitor. Mondtam neki hogy van neki cuccom. Odaadtam neki a dolgokat. Erre nygaon megörülhetett, mert hozzámvágot vagy 15 set cuccot. Igaz mind megvolt, csak ezek többsége nagyobb szintű.
  • envoka
    150%-ig írja ki. De ha csak képességekkel nyomod fel 150%-ra, és utána olyan tárgyakat használsz amik még adnak rá, az pluszba hozzáadódik. Akkor is csak 150%-ot ír, de szemmel láthatólag gyorsabb lesz a támadás.
  • grebber
    Kinyírt a sikítószellem 3. halálom volt ez :( Pedig már elég jó volt a túlélési bónuszom.
  • Zan
    Szerintem nincs végső szint,mert próbálkoztam már egy párszor megtalálni(200. szintű mentésekkel,editoros próba-karikkal),asszem olyan 3-400 at nyomtam rá a kétkezes harcra,meg a Tactical Lore-ra is,de nem írt ki semmit...:S!
  • Fantusz
    Szinteddel azonos lehet egy-egy képesség maximális értéke, plusz, amit a tárgyak adnak hozzá.
  • huhuhorgasz
    ja igen és a támadási sebesség az max 150% lehet?
  • huhuhorgasz
    erre én is kíváncsi lennék
  • grebber
    És ezeknél a képességeknél ott mennyi a max?
  • Fantusz
    2-3-5-8-12-18-25-35-50-65 szinteken lehet új képességeket felvenni.
    Dual fegyverhasználat felülírja a kardhasználatot, ha két fegyvert használsz, akkor a dualt fejleszd lehetőleg, a taktika ismeret pedig lehetőleg maxon legyen.
    Max. szintről pontosan nem tudok, az biztos, hogy 200-as szintű karakterek vannak...
  • grebber
    Lehet hogy hülye kérdés de az új tulajdonságok felvételi lehetősége mitől függ hogy melyik szintlépésnél adja a gép?? Mert felvettem amiket akartam és kipróbálnám a dual kardos dolgot és csak nem ad új képességre lehetőséget a rohadék :D

Amúgy van valami szint limit a gameben?