10050
  • XeeN

Ezenfelül még találkoztam egy Toth János nevű illetővel is. :)
  • neonx
    Wedge31 THx
  • Rettenthető
    Lehet csak nekem újdonság, de a világtérképet (M) nézegetve megnyomtam az egér középső gombját (tévedésből) és voilá... a tab-bal előhívható térkép jön elő.
  • XeeN
    Örülj neki! Nálam 2x kékhalál/reset 3x sima kilépés. :)
  • wedge31
    Cooldown, cooldown és megint csak cooldown ez a sacred játékok sarokköve egypárszor már leírtam a lényeg hogy 2-3 sec alatt / de az se baj ha gyorsabban / visszatöltödjenek a harcmüvészeteid meg a komboid.
    Az a jó ha gyakorlatilag csak a jobb gombot használod a runákat nem szabad ész nélkül használni nálam a buffokat leszámitva 5-6 szinten van mindegyik ebböl következik hogy a visszatöltödést segitö képeségeket ,koncentráció / ez azért jó mert ez mindegyiket lehuzza / hátborzongató inkvizició / a csonkolás meg a kivégzés miatt / és a ravasz hatalom / tömör örvény, villám és hasonmás miatt /. A tömör örvényt meg a csonkolást és villámot beraktam egy komboba feltöltési idö 3,5 sec egész réteket kiirtok vele plusz ha nagy a baj ott a hasonmás.
    A buffokal csinján bánj mert baromira felviszik a cooldawnt ,/ pl ami a képeiden látszik lélekrabló buff nekem totál nem jött be én inkább a megtisztitó fájdalmat használom mert annak az a értelme minnél kevesebb az életeröd annál nagyobbat sebzel ,ja és ravasz hatalmi pokot használok asszem 25%-kal leviszi az adott csoport töltési idejét.
    Én igy csinálom persze biztos van más modszer is.

ui : képeket én itt a saját gallériámba töltöm fel.
  • neonx
    Mai napon 4X dll hibával, 2X kép remegéssel, és 3x csak úgy kilépett.
    Tökéletes játék, tökéletes patch, semmi hiba! Nagy gratula Ascaron.

• TGWH
    Jah még v.mi, feljebb tettem a felbontást is, szal ne merje senki mondani hogy bugos a játék és a patch, meghogy elrontja a játékot! :D :)
    Az a dárda szerű, de ennél nagyobb felbontást már nem tudok használni, mert kiég 60 hz-en a szemem... majd egy hosszabb benchmarkot kaptok estére, kb. 5 perceset, vagy még többet.
    Elsőre amikor elindítottam a játékot, nem talált szervert, másodszorra sikerült csak neki, de rég néztem a multit.
  • envoka
    ...A végére még egy kép, szintén envoka-nak. Ne haragudj, de 4 ember közé nem regelek a fórumodba, majd ha többen lesznek, megyek én is...

Ha mindenki így gondolkodik, akkor nem is lesz több ember.
    Ok. Az írásod kiteszem, a képet meg kimentem innen.

• McFrost
    A ló viszont idegesít, nem tudom még kihasználni és folyton követ:D
    Nem tudom lerázni:D
  • McFrost
    Nekem 160 kiló aranyam van, már fel sem veszek semmi szart, csak nagyobb dolgokat:D
  • neonx
    Mondtam sorry elnéztem.
  • XeeN
    Újabb kedvenc rendszerüzenet: Poerty #3 : There was an admin named Chuck
  • TGWH
    A legfrissebb hotfixet feltettem, jelentem a tapasztalataimat:
    Az fps szám jelentősen nőtt, nem csökken annyira, harcok közben is max 13 fps-ig csökken le, nem 8-9-re. Van amikor nagyon lecsökkent, de csak azért, mert a nod fogta magát, és frissített.
    A küldiket néha azért nem jelzi ki, mert nem öltél meg pl. elég ellent, vagy megvan pl. az 5 megölt teknős, de a környéken frissen megjelent 2-t is le kell gyakni, mert azokat is jelöli a küldi!
    V.hol nyílt terepen, ahol volt fű is, stabil 50 fps-t hozott a game! Volt egy darabig 60 is!!! A korábbi max 30 helyett!
    Tökéletes játék, tökéletes patch, semmi hiba! Nagy gratula Ascaron.
    neonx, tényleg kössz hogy megmutatod mi van a játékban, az ilyeneket ne tegyétek ki.
    envoka, a hosszú írásomat kiteheted az oldalra, hogy tudjunk rá hivatkozni, ha v.ki nem ért v.mit.
    A végére még egy kép, szintén envoka-nak. Ne haragudj, de 4 ember közé nem regelek a fórumodba, majd ha többen lesznek, megyek én is.
    Jelentem miller vagyok, már kb. 120 000 aranyam van, csak nem tudom mire költeni :D
  • neonx
    bocs
  • XeeN
    Kösz a spoiler-t..........
  • neonx
    [IMG] [/IMG]
  • neonx
    5x fagy ki. Ez nem igaz
  • balee4
    Ilyen az én 34-es inkvizítor karim :)
  • neonx
    Ez egyszerüen nem igaz a fő küldetés szálban az 1 nagy sárkánynál a mai napon 4X lép ki dll hibával és nem tudom befejezni. Nem értem, hogy miért nem javítják már ki. A francba bele.
  • McFrost
    Értem és megértem:)
  • XeeN
    Köszönöm, de mindezzel tisztában vagyok/voltam. Amiért hiányolom. Nem vagyok hajlandó minden egyes küldit felvenni csak azért, hogy teljen a napló. Azokat a "?"-eket akartam bejelölni, amelyeket nem látogattam meg, hogy később visszamehessek hozzájuk. Illetve szép helyek, vagy XP farmok. :)

Annó valamelyik szerepjátékban volt ilyen opció, ott ki is használtam.
  • shaba23 #1948
    Remélem jó lesz, mivel hétfőn hozzák nekem is a kártyát:)
  • McFrost
    Semmi.
  • McFrost
    Viszont játék közben lemomod az L billentyűt, megjelenik a questbook és ott ki tudod választani, melyiket nem csináltad még meg. A meg nem oldott feladatra klikkelsz, kiteszi a térképre.
  • TGWH
    Őőőő sztem alapból nincs benne bug.
    Átcsúsznak a textúrák egymáson (de ez érthető, hiszen ha nem csúsznának át egymáson, akkor még a NASA gépein - plussz jobb vga-kat ha tesznek bele, elvégre nem hinném hogy ott a grafika lenne a lényeg :D - is szaggatna a játék...)
    Haláluk után megállnak az ellenfelek, és nem csinálnak semmit. Ez tényleg bug, bár a földbe döngölés tulajdonság is jelenthet v.mit...
    Néha megzavarodik a küldiket jelző köröcske.
    Ez eddig 3, többre nem emlékszem. Mindjárt felteszem és meglesem.
  • neonx
    Bocsi nem tudtam hol tartasz, de nekem is hiányzik amire te gondolsz sőt ha minden gombostűhöz írni is lehetne egy pár mondatot az tuti lenne.
  • DeDy
    Hali.
    Valaki feltette már a legújabb patchet? Mennyi mindent javított, még mindig sok a bug benne, milyen bugok vannak pl küldibugok, tp elszáll, vagy csak grafikai?
  • árnyharcos
    nem tudom h szinthez van-e kötve, de én is elmentem mellette először xD és 38-on ugrottam vissza hozzá :),
    pedig elég sok küldit megcsináltam 160-at és a térképem 30% felett van picivel.
    amúgy a gólem előtti félig rombolt városban kapod meg a küldetést.

ja ha az a pongi vagy akire gondolok és ismersz 1 mrzolee-t L2-ből akkor néha felnézhetnél msnre :)
    ha nem az vagy akire gondolok akkor az előző üzenetet ne vedd figyelembe.
  • pongi10
    Hali!
    Árnyharcos milyen szinten és hol tud pokolkutyát szerezni mert lvl 23 vagyok és sztem már túlhaladtam rajta csak nem vettem fel a questet.
    előre is köszi
  • XeeN
    Igen, a gombostűkre gondoltam. :) Sajna csalódtam. Abban bíztam, hogy több jelet is elhelyezhetek. Azért kellene, mert ami küldit nem veszek fel az távolabbról nem látszik a térképen.

(Kösz neonx, de itt 35. szint környékén már ettől eltekintve egész jól sikerült kiismernem a játékot. :) )
  • neonx
    [IMG] [/IMG]
  • neonx
    [IMG] [/IMG]
  • zedleey
    13 giga?
  • TGWH
    De sztem a gombostűszerű izékre gondolt, az ott van a jobb felső sarokban, v.mi jelölő vagy mi a neve, természetesen csak az m betű megnyomása után látod a nagytérképen (vagy a beállításainál), de én még nem használtam...
  • TGWH
    A teljesített küldit zöld karika jelöli, a nem teljesítettet szürke. Amihez oda szeretnél menni, arra a karikára rákattintasz, és nagyobb lesz, ezután a fegyvereid és a ca-k között lévő iránytűn arra a küldire fog mutatni a nyíl, amelyikre rákattintottál (nagyobb szürke karika, ebből csak egy lehet egyszerre). Ha tabot nyomsz, ott is látni fogod a kijelölt küldetést.
  • neonx
    csak 1-et tudsz letenni.
  • XeeN
    A kézikönyv szerint, jeleket helyezhetek el a térképen, a Ctrl+Bal-klikkel. Ez csak nálam nem működik, vagy másnál sem? Azért szeretném használni, mert nem szeretem, ha egyszerre 20 küldi után kell futkároznom és a még nem teljesítetteket így szeretném megjelölni.
  • TGWH
    Kepfeltoltes.hu-ról nem enged, próbáld kepfeltolto.hu-n. Vagy fordítva...
  • árnyharcos
    nem engedett képet berakni :(
  • árnyharcos
    ez már a bronz után készült, csak gyorsan visszaugrottam h megcsináljam a pokolkutyis questet =)