10050
  • Prince23
    Mindegy, én nem vittem el őket. addig is velem vannak :D
  • kovecses
    Valami Boss sárkányt megöltem aztán csináltak nekem sárkánypikkely amulett és valami másik sárkány ellen küldtek harcolni, de kilépett a játék ...:(
  • kovecses
    Rohadt földalatti labirintus! Tud segiteni valaki? Valami ürgét kéne megtalálnom a földalatti labirintusban de nem találom az odavezető utat! Szeráfoknál indult a küldi.
  • kovecses
    Basszus ez a patch sem segitett sokat. Most meg a mentés és kilépés opcióra akd ki a játékom. EZt a rohad szeráfos küldit nem tudom miatta megcsinálni. Órákat bóklásztam és most megint kilépett, rohadjon meg. Olcsó húsnak híg a leve avagy mennyi patchet kel még feltennünk hogy végre játszható legyen a játék??
  • McFrost
    A túszokat a kikötőben kell hagyni, a móló elején, a varázslót el kell vinni egy rom templomhoz, ott szellemmé változik, a közlegényt valahová a tenger partra kell elvinni.
  • Prince23
    Most már 6 társam van mellettem, 4 Túsz (akit kiszabadítottam a kikitőből) + a 2 társ (egy mágus és egy közlegény)
    ŐK mindvégig velem lesznek?
    Gondolom a 4 túsz halálukig...
  • Gabosh
    háát már léptem 3 szintet 27től kezdődött ez a probléma 29 legvégén csinaltam egy biztonsági mentést még szint elött pont 108 xp kell hogy 30ra szintet lépjek de akarmennyiszer loadolnám be nemadja engedi az ilyeneket hogy concentration... meg lorékat meg focusokat ... ezeket nemtom fejleszteni ja meg hát a statokat intet strenght.stb... énis azt reméltem hogy egykét szint mulva majd engedni fogja de 30as szinten már van 13 skill meg 4 attributes ..
  • McFrost
    Akkor told azokra, utána majd engedi megint.
  • Gabosh
    Azokat engedi hogy fejlesszem de csak baloldalt nemtok semmit se fejleszteni se a Statot se a Skilleket de a varázslatokat tudom fejleszteni....hiába kattintok rá semmi a hangját hallom hogy rákattint de nemfogja fel vagy foggalmam nincs mért csinálja
  • McFrost
    Varázslatokra sem engedi?
  • Gabosh
    Sziasztok!
    tudna nekem valaki segíteni? már 29es szintű High-elf vagyok az az egyetlen gondom hogy 27 esen szintet léptem és kitudtam nyomni 2 skillt mire a 3ikat nyomtam volna kilépett magától meg az statot se tudtam így nyomni namármost beléptem utana aztan nemtudtam nyomni gondoltam szintet lépek és elmegy ez a bug de akkor se ... aztán mégegyszer megprobaltam szintet is léptem és mar 7skill mardt benn + Stat nemtudna vki segíteni hogy lehetne ezt megoldani ?:p thx előlre is
    volt aki írta hogy probaljam kimenteni a save elött és hát megvan sikerült hiaba lodolombe akármennyiszer akkor se engedi egyből lup után benyomni megkésöbb se tud vki segiteni ebbe?
  • kovecses
    Felraktam, remélem ez a patch orvosolja akilépegetős hibát!
  • kovecses
    Itt: http://www.sacred2.com/en.html még azt irják hogy a 2.11.2 a legújabb, de érdekes mert az update oldalon már tényleg ott van a 2.12 !
  • kovecses
    Végre! Ez akkor most nem a 2.11.2 hanem a 2.12?
  • kovecses
    Szeráfoknál amikor a föld alatt az alagutakban szaladgálsz hogyan lehet eljutni a célodhoz? (kén és sárkánypikkely)
  • Kimi23
    Bocs a sok hozzászólásért, 2.12 patch.
  • Dante73
    ŐŐő..... Mivan?
    Levágom, hogy az én gondomról van benne szó, de mintha kissé kínai volna (nekem). Magyarítaná valaki?
  • Kimi23
    Érdekes hozzászólás, egy próbát megér esetleg.

"I've noticed that MANY people seem to have crashes or entirely pc locks up or then there's just big lag when playing S2. I don't know how many of these are running Vista, but those that do, consider this:

TURN OFF THE ##=)(%"#/( SIDE BAR!

Seriously, do it. That thing caused me more problems that I care to think about before I turned it off. I have Vista x64, 4Gb RAM, SB X-Fi and I have had no crashes, there's really been almost no lag and it has never locked up. (well, at least when playing. after some patch and/or the settings-clearing program I can't change any graphics settings anymore).

There's huuuuge memoryleaks in that thing. After 2-3 days without shutting down, the sidebar takes about 2Gb RAM - WITHOUT ANYTHING ON IT.

Just turn the thing off, at least try it. I have had it off since the first month after my Vista install and my memory never fills up anymore like before.

Like I said, I really don't know if it is this, but I seriously doubt that the sidebar is a big performance/stability hit in itself.

just my 0.01 (wasn't worth that much, eh? )
  • Kimi23
    Köszi szépen
  • foxxi
    Uhh, ilyen hibába sem ütköztem még. De ha nemis lehet már vele mit kezdeni ezekután érdemes minden szintlépés előtt F9-el menteni majd a mentést kimásolni valahova ha megint nem jönne össze..
  • Gabosh
    azért írtam hogy + 3 int mivel arra szoktam nyomni :D
  • Gabosh
    Sziasztok!
    tudna nekem valaki segíteni? már 29es szintű High-elf vagyok az az egyetlen gondom hogy 27 esen szintet léptem és kitudtam nyomni 2 skillt mire a 3ikat nyomtam volna kilépett magától meg az intet se tudtam így nyomni namármost beléptem utana aztan nemtudtam nyomni gondoltam szintet lépek és elmegy ez a bug de akkor se ... aztán mégegyszer megprobaltam szintet is léptem és mar 7skill mardt benn +3 int nemtudna vki segíteni hogy lehetne ezt megoldani ?:p thx előlre is
  • kovecses
    Nekem semmilyen tescos páncélom van. Soha nem dob semmi szineset. Bóvli szürke helyenként kék vagy mi. amit a boltosnál meg a kovácsnél lehet venni...
  • RaveAir
    Hová tűnt a rajongói oldal? Valamint annak a linkjét nem kellene berakni a banner alá?
  • árnyharcos
    ha bug is lenne én még nem találkoztam vele, nem is hallottam róla,
    nálam amint megöltem az egyik csoportját utána nemsokára idézte a következő adagot :)
    5-6 kupac leölésével a "testében" már elég közel lesz a halálhoz.
  • Norec79
    csak az a gond hogy nem idéz meg semmit ot van azt kész lehet hogy bug???
  • McFrost
    18-as szintű vagyok és bőven jó azok a dolgok amiket az ellen elhullajt. Most Terus kardjával abálok, 1 max. 2 ütés mindenki:D
    Páncéljaim csak sárgák, igaz egyszer már meg is haltam :D
  • árnyharcos
    hmm, azért ez így nem teljesen igaz :)
    2. boss a diblóban az a kukac volt, ami ha emlékeim nem csalnak még hellen sem dobált túl sűrűn értékes cuccokat.
    de amúgy az egész szerencse kérdése, én diablóban a legjobb cuccomat 1 senkiházi helles denevérből vertem ki egy csatornában :)

itt sacred 2-ben meg volt hogy 1 melléküldi jutalma 1 zöld cucc volt.
    nem kell feladni még.
  • árnyharcos
    csalogasd bele a ködbe a megidézett hullákat és ott öld le őket, a boss is sérülni fog.
  • árnyharcos
    Blind Guardianos melléküldi végén kapod meg őket.
  • Norec79
    tudna valaki segiteni a gyikembereknél az utolso köd szörnyet nem tudom kinyirni én nem tudom megtámadni aki meg velem van gyikember hiába uti meg se rezzen????
  • kovecses
    Basszus megöltem a 2. Boss-omat is, de ez sem dobott semmi értékeset. Nem értem ennek a játéknak a logikáját. A Diablo-ban a Boss-ok mindig dobtak valami használhatót is!
  • kovecses
    Mik ezek a hangszerek és hol szerezhetőek be? :D
  • árnyharcos
    egy Mobiculum nevű egykerekű járgánya lesz.
  • vidu01
    Tudja vki hogy a templomőrnek milyen hátasállata lesz? Gondolom robotló, vagy ilyesmi? :)
  • XeeN
    44. es szintig a kb 20.a-s dobverővel és a "cintányérral" nyomultam, annyira jók. Elfnek legalábbis. :)
  • Rettenthető
    Ez van olyan, mint az én sárkányölő gyűrűm - amitől maximum halálra röhögi magát a sárkány...:

• rage
    Az pont az.
  • Morfi
    Ezt én is észrevettem hogy ahol sok minden van hamarabb kifagy. Valahogy még nem az igazi a patch :)
  • TGWH
    Megvan az első set, kár hogy az elfnek való... lev30-on járok, és fejlesztenem kéne a védelmemet... most kifagyott, de megyek vissza játszani. Nem szereti a fővárost, azóta lépked ki, mióta ott jártam. Lapozófájlból kb. 1,4 gb-ot eszik. Ez magyarán a virtuális memória, vagy független tőle?