10050
  • RaveAir
    A következő patch-ben javítva lesz medve - vaddisznó dolog, több kobold - goblin dolog, a pár támadási - varázslási sebesség dolog, a kétkezes harc - párbajismeret, stb... Sajnos az angolok sem találták mindig a helyes kifejezéseket miközben németből fordították.

Ha az előzőnél a sebzett játékosok sebzése helytállóbb, mint a felbőszített, úgy az is cserélve lesz.
  • RaveAir
    Németül: Wutschaden bei Verwundungen
    Angolul: Damage of enraged players

Az angol alapján készült a magyar fordítás.
  • Rettenthető
    Holott a rúdfegyver az valójában a szálfegyver, de ott van még a medvehús, amit gyűjtesz a szeretetszolgálatnak; a medvebőr, ami szintén vaddisznóból hullik; a kétkezes harc, ami párbajismeret... stb., de semmi gond.
  • XeeN
    Én két meteort és két tűzlabdát lőttem bele és kimúlt. (ezüstön):)
  • McFrost
    Én végig viszem bronzon a fény oldalt, majd silveren a sötétet. Elvileg ezért vettem meg, hogy több kitoljam.
  • rage
    Én mindenképp végigviszem a főszálat bronzon, utána átnézek silverre, s a kimaradt kis küldetéseket megpróbálom ott megcsinálni.

De pl itt volt ez a polip, mint második főellenség, nekem ez bronzon is kicsit erős volt....
  • rage
    Leginkább az eredeti angol elnevezésére lennék kíváncsi.
    Lehet, az alapján egyértelmű lenne.

Tetszik pl a pole arm fordítása : Rúdfegyver :)

Mondjuk a szeráfom, amikor lengén öltözik fel, akkor illik hozzá egy ilyen izé...rúdfegyver :-)
  • shaba23 #3323
    Mi a fene az a felbőszített játékos sebzése? (a sebzést értem, csak a bőszítést nem:) Sebesültnek kell lennem?
  • McFrost
    Szereti az Árnyharcosom a démonkéz varázslatot, de minél több rúnát tolok rá, annál több lesz a vissza töltési ideje. Mivel lehetne csökkenteni?
  • kovecses
    Értem, köszi,akkor mindjárt megnézem!
  • shaba23 #3320
    jó bazzeg...azt hittem olyan mint a diabloban, hogy csak akkor lesz ezüst, ha vége a bronznak...szóval hülye voltam na...:) de már lassan vége a bronz sivatagnak és jöhet ezüst
  • DORSANAX
    Tényleg igaz,benne van,nem minden szintnél kapjuk a képesség lépéseket.
  • DORSANAX
    Most váltottam,mielőtt átállítottam az opciókban backup-ot csináltam a mentésemről.
    Újra előlről kezdte,de itt már két fokozattal erősebb ellenfelek jöttek és sokkal jobban haladok.Sajnos más lehetőségem nem volt,de maradtam 17-es...
  • rage
    A kézikönyvben benne van, hogy mely szinteknél kapsz új képességet.
  • kovecses
    Elméletileg úgy tudom hogy 10 képességem lehetne! MIért van akkor az hogy csak 7 képességem van és szintlépéseknél miért nem ajánlja fel az új képességet?
  • árnyharcos
    amikor átviszed, mutatni fog 1 kis videót, és kezdheted elölről mondjuk aranyon :)
  • TGWH
    Amikor játszani akarsz, átrakod bronzról ezüstre gondolom én, majd játék indítása. De ha végigvittem a játékot, akkor a karakterrel mi lesz? Kezdhetem előröl arany fokozaton vagy mi?
  • árnyharcos
    én anno diablo 1-el is nyomtam, szal diablo 2 sem maradhatott ki, sacred gold és titan quest gold meg is van steamen, és mégis voltam olyan balf*sz és bronzon kezdtem el :D
  • lipovics
    Hogy működik ez az átváltás?
  • DORSANAX
    Ezt inkább nekem kellett volna címezned,nem ő volt a béna,hanem én...
  • vidu01
    Akinek van egy kis Titan Questes múltja az ne bohóckodjon már bronzon nyugodtan kezdje ezüstön! :D
  • DORSANAX
    Kösz,megpróbálom,mert kicsit gyengus ez így,jövő karácsonyra leszek 70-es,ha maradok bronzon.
  • TGWH
    kepfeltolto.hu, oda feltöltöd, ide meg a kép beszúrása gombbal belinkeled a kepfeltolto-n kapott direkt linket.
  • shaba23 #3307
    mindig, elölről...

Melyik azaz oldal, ahová küldeni kell a képeket? esett egy zöld^^
  • shaba23 #3306
    Ezüstön kezdték, ott kb azonos szinten vannak mindíg a mobok, vagy nagyobbak:) Sajna a bronz mintha kicsit elcseszett mód lenne:(
    Vagy vélts át ezüstre (és kezd előlről lvl17esen) vagy szaladj előre a fő questben
  • DORSANAX
    Én meg ezt a játékot nem értem igazán,biztosan béna vagyok,de Ti hogyan értek el ilyen gyorsan 70-es szinteket?
    nekem 17-es Szeráfom egy rohadt röfi leölésére 4-et ad,meg pl. egy kisebb vérengzésért 200-300-at.Kit kell legyilkolásznom egy hasonló szinten ahhoz,hogy haladjak a játékban?
    Nem tudtok adni valami linket az értékekről,vagy vegyem elő a kézikönyvemet,mert azt még meg sem néztem...
  • DORSANAX
    Bár,ha jobban belegondolok,marhaságot írtam,mert lehet,hogy visszagyalogolsz a megbízóhoz és csak ott derül ki,hogy buktad...
  • TGWH
    Kikapcsolod. Vagy átállítod. Nekem pl. a jobb oldali gombokra vannak állítva a funkciók.
  • DORSANAX
    Igen,én átkonfigoltam,egyébként szedd össze a cuccost az ördög tekercsénél,de csinálj előtte egy mentést.Ha piros lesz a karika,vagyis bukovári van,akkor visszatöltöd.oszt jónapot...
  • shaba23 #3301
    az, hogy azzal ment a játék és a Fraps azzal vesz fel videót:) már ha nincs kikapcsolva
  • DORSANAX
    Miért,mi a probléma az F9-el?
    Sárga holmi:nekem keveset Szeráfommal,de az árusoktól nem veszek jobb dolgokat,csak nagyon ritkán...
  • shaba23 #3299
    Jah, megoldottam, miután csináltam 19 giga videót :D
  • LeonSilver
    Rakjad a frapsban a shotot mondjuk a Scroll Lock-ra.Azt szinte semmi más nemhasználja.
  • shaba23 #3297
    mosmá én is frapsolok...jól megis szopattam magam az F9-es mentésgombbal:)

Egy SPOILERes kérdés!!!
    A sivatagban, amikor a barlangból kell megszerezni az ördög tekercsét, megígértették velem, hogy nem nyúlok más kincshez. Ha hozzányúlok lesz valami?:)

Még1 kveszcsön: Árusok nektek mennyire sűrűn árulnak sárga holmikat?
  • Reggaester
    Hol lehet megnézni azokat a "goal"-okat, amiket elért a karakter?
  • DORSANAX
    Azokat valóban felülírja,én csak a kérdésre válaszoltam,de én is Fraps-ot használok...
  • árnyharcos
    tessék még otthon gyorsan csináltam 1 képet én h állok jelenleg
    plusz infó:
    élet: 10k felett de pontosan nem tudom
    atcspeed: 148%
    én inkább sima ütéssel ölök, skilleket csak hatalmas kupacoknál, championok és bossok ellen használok.
    de azért figyeltem a regen időre is :)

• árnyharcos
    fraps benne hagy mindent, eddig az összes ide beszúrt képemet azzal csináltam :)
  • TGWH
    Igen, ugyan olyan mint ha paintbe beillesztenéd, és úgy mentenéd el, egyetlen különbséggel. Megadhatod hogy hova mentsen, és oda ment a kiválasztott gombbal, és nem írja felül a régebbi képeket.
    Taurus vagy kinek vége, a visszaúton találkoztam egypár csontvázzal... háát nem jött össze a légió teles összeomlása :D most berakott egy rakat hárpiát, ezek még rosszabbak, mint a csontvázak...
  • Maksi
    És a Fraps is lekapja a feliratokat, ikonokat, egyebeket? Mert a játékban lévő PrintScreen így csinálja. Már amit az emlegetett mappába ment, azoknál a képeknél. Amit cops-paste-el az ember, természetesen megvannak azok is.