10050
  • shaba23 #3450
    nemtom, mikor az én gyikm megpusztult, a lovam megmaradt...nem is tudom lerázni:)
  • Maksi
    És a ló vajon miért tűnt el vele együtt?
  • shaba23 #3448
    Q
  • shaba23 #3447
    a spec mount akkor hal meg ha a te életerőd rajta ülve annyira elfogy, hogy csak a lovaglásból származó bónusz marad meg (vagy kevesebb lesz).

Az orkos részen beállt mellém 2 ogre (tök jól néznek ki, 3x akkorák mint én) és mivel nem csinltam meg még a questjüket,akár hányszor megyek be barlangba, vagy jövök ki,a 2 ogre mindig megjelenik. Aztán persze leverik őket, mivel mennek neki mindennek ami mozog...
  • rumkola
    Üdv!
    Melyik gyorsgombal lehet az összes földön lévő tárgyat egyszerre felszedni?
    Köszi!
  • Maksi
    Amúgy meg simán el lehet menekülni előle.
    De így a szép ott hagyni... Ebből majd tanul!

• Maksi
    A Harctudomány képesség elsajátítása hatással van a VARÁZSLATOK regenerációs idejére is, vagy csak a fizikális támadásokra vonatkozik?

Ezt kell megtanulni ahhoz, hogy kombókat rakjon össze az ember?
  • zhata
    Na ez eszembe se jutott :-(((
  • Maksi
    Ölted volna meg Te is, mint én. Bár akkor meg a ló pusztult ki alólam, az meg 500earany volt újonnan. Még a gyári fényezés sem kopott le róla. :D
  • zhata
    Az előbb véletlenül megidéztem Sakkarát. Jó megkergetett, hogy ne öljön meg kiléptem a játékból. Mikor visszaléptem, a legjobb fegyverem (egy életlopó kard) eltűnt. Tapasztaltatok már ilyet? Rohadt dühös vagyok.
  • Harbonah
    Mount tapasztalatok seraphimmal:
    Soul Hammer reg-time talpon állva:5,5s pacigolva:6,2s hátason:7,8s
    Radiant Pillar reg-time talpon 10,0s paci: 11,2s hátas (Celestial Magic): 9,5s

látható, hogy lovon ülve a CA-k reg idejéhez kb 12% ad hozzá ha lovon ülsz, de ezt lényegében észre sem veszed mivel lovon ülve amúgysem használhatod a CA-kat. Ha speckó hátasra ülsz akkor már cirka 41% al növekednek meg a reg timeok, ha olyan hátast veszel amelyik csökkenti az egyik aspect reg timeját akkor a -33% ot ezután vonja le. Hogy a riding skill mennyire befolyásolja a speckó hátasokat azt nem tudom nem volt szabad osztható skilpontom mikor teszteltem. Alapesetben elvileg csak a mount CA-k reg timeját csökkenti az meg csak lóval van. Lehet jobban megéri ezek fényében talpon harcolni annak aki több aspect CA-ját használja.
  • Maksi
    Azoknak, akik csatlakoznak hozzám lehet fegyvert adni a kezébe, mint az első Sacredben? Vagy gyógyitalt adni neki? Van erre mód?
  • TGWH
    Nekem a ló mindig megvolt. Egyszer tűnt el, de kilépés az asztalra, majd belépés után megint megvolt. Ez a kibelépés sokszor a bugos küldiket is megoldja. Nekem nem ragadt be sehova a ló, és eladni is tudtam.
    A hátast megölhetik, mivel nem téged üt v.ki, hanem a hátast, ennyire egyszerű. Hogy hol van az állat hp-ja azt nem tudom, meg azt sem hogy hat-e rá a gyógyital.
  • Maksi
    Bevettem a láthatatlanná tévő csodapirulát. Más is talált már ilyet?

• Maksi
    Lényegesen gyorsabb a varázslatok egyik ágának regenerációja, több az életerőm is.

• zhata
    Teljesen egyet"érzek" Veled. A játék sajnos akkor sem áll le, ha Esc-et nyomsz. A lókezelésen is van mit javítani. Pl. egy küldetés során átcsónakáztam az Elf főváros melletti szigetre, a lovam velem jött. A küldi után már ragaszkodott a szigethez, gyalogolhattam. Aztán beragadt a monolitba, stb.
    Kérdeznék valamit: a pók hátas mennyivel tett erősebbé a lóhoz képest?
  • Rettenthető
    Naivan vásároltam egy lovat egykor, eladni meg nem tudom.
    Gondoltam, meg lesz a tigris, majd akkor el lehet adni... persze nem.
  • Maksi
    Csak az az érdekes, hogy másodjára a hátas pusztult el, nem én. Ráadásul úgy, hogy rajta ültem...

Azóta vettem egy olcsó lovat, de nem kaptam vele együtt vissza a pókot. Tehát fordítva nem működik. Aztán meg jön a szokásos hülyeség... Teleport valahova, és hiába füttyögök, se a ló, se a pók nem jön. Gyalogolhatok megint.
    Remélem, ezt a bénaságot gyorsan fogják javítani!
  • rage
    A ló megmarad akkor is ha meghalsz ( visszatöltés után ott lesz) a hátas viszont elpusztul, vehetsz másikat. Legalább is én eddig ezt tapasztaltam.
  • Maksi
    Én most még annak is örülnék, ha nem kellene kutyagolnom.
  • Nabunaid
    Balu!

Nem értem miért növeli nálad az Izzó bőr a tűzvarázslatok visszatöltését. Nálam éppenhogy nagyon durván /most olyan 30-as szintű és kb. -60%-ot ad/ csökkenti.

Én is együtt használom a Ragyogó erőnléttel és szépen megférnek egymás mellett.

A Nótorius gyújtogató fókusz skill szintjétől függ az, hogy a Nótorius gyújtogató harcművészeti ágba tartozó varázslatok legfeljebb hányas szintűek lehetnek. Előfordulhat, hogy többet tanultál meg a megengedettnél, bár ilyenkor max nincs hatása, de hogy negatív hatása lenne? Bár ki tudja. Ha a harcművészeti lapon /alapból E gomb/ az Izzóbőr körül zöld csík van, akkor fölé mentél a megengedett szintnek.

De ez csak tipp.
  • McFrost
    Sajnos alólam még nem ölték ki a lovat, pedig rohattul idegesít.
  • Maksi
    Érdekes jelenségre lettem figyelmes.

Jöttek hozzám, így ESC-et nyomva itt hagytam egy percre a játékot. Mire visszaértem, leöltek. Kiléptem.
    Másnap belépek, s nyoma sincs se a lovamnak, se a lepelpóknak. A karakterlapon sem. Ideges leszek. Oké, biztos leölték. Elmegyek a szigetre, veszek egy másik pókot 500e aranyért. F9 mentés, kilépés, visszatöltés. /Biztos, ami biztos!/ Erre megjelenik a lepelpók mellett az eltűnt lovam is. ???

Játszok tovább. Idézek véletlenül egy démont az istenemtől. Gondoltam, leölöm, ha már ott van. Egy kis idő múlva, csata közben lehullok a pókról. Harcolok tovább, nem érdekes. Megölöm a démont. Ló megint sehol, lepelpók szintén eltűnt. Karakterlapon sincs. Fasza, most megint vehetek egyet. De vajon hogy ölik meg a pókot alólam, ha rajta ülök, és nem halok meg?

Próbálkoztam megint F9, mentés, visszatöltés kombóval, de nem segít. Sem a teleport. Sem az, ha csak úgy simán meghalok. :(
    De ha megint veszek egy pókot, és visszajön a ló is, akkor tökön bököm magamat. Vagy lehet, hogy inkább lovat kellene vennem, és akkor a pókot kapnám vissza grátisz?
  • Maksi
  • Maksi
    " - Az ilyen kis nőcskéket gyakran vonzza a pénz, és a hatalom. Nekem mindkettőből kijutott, és Te ezt tudod!"

http://kepfeltolto.hu/i/?274892&t=img
  • balu840202
    Sziasztok!
    valaki tudna segiteni?
    az a problemam h elf varazsloval nyomom a dolgot de meg kis szinten.
    van az izzó bőr nevezeztű erősítésem ami az elejen elég jól hangzott, és szépen csökkentette a reg. idejét a tűzvihar varázslatnak. viszont eszrevettem amikor 5ről 6.szintre leptem, h növeli a regidőt... ez most mi? mert ha növeli akkor nem sok ertelme van, hiszem a tüzellenállás amit ad az szinte elenyésző(20%körül van, es nagyon lassan nö) a közeli ellensegek sebbzése mg felesleges, hiszen ha mar annyira közeljönnek regen rossz:)
    Szal valaki le tudna irni a mehanikajat a dolognak? en izzo bör es ragyogo eronletet hasznalok....
    előre is köszi
  • LeonSilver
    Erről nekem az S1-ben lévő vámpír jut eszembe.Milyen jó kis kari volt...
  • Maksi
  • Maksi
    Nagyjából a szerepjátékokban ismeretes "Harc dühből"-t kell érteni ez alatt. Általában +támadóérték, -védőérték a módosítók.
  • TGWH
    Újabb vicces küldetés:
  • lipovics
    Ez volt már?
  • RaveAir
    Németül: Wutschaden bei Verwundungen
    Angolul: Damage of enraged players

Az angol alapján készült a magyar fordítás.
    Hogy másoljam magam...
  • shaba23 #3418
    ha megsebesültél, akkor annyival többet sebzel
  • McKenny
    Mi az a felbőszitett játékosok sebzése?
  • Harbonah
    ha vannak set itemeid itt kiírja a bónuszt amit adnak, csak rossz lett a magyar fordítás, legalábbis amikor még magyarral játszottam akkor azt írta , hogy pancél beállítás, és így nem egyértelmű. Sajnos elég sok az ilyen félreérthető fordítás, én át is tértem angolra
  • szripio
    Nem, nem a páncélra gondoltam és nem is a csíkra. hanem van az inventoryban 4 kis jel. Az egyik ebből nemtom mi (:D), a másik egy kis zsákokcska, ahol áron alul el lehet adni a cuccokat, a másik a szumma jel, ami az összes bónsuzt listázza, ha ráviszed a kurzort, és alatta van egy páncél sisak (?). arra ráviszem a kurzort, semmi. rákattintok, semmi. mire jó az, vagy mikortól lehet azt használni, vagy egyáltalán, van annak értelme ott?
  • szripio
    Hát szerintem is, elég nagy böszmeségnek találom ezt így. mindegy, nem tudunk mit csinálni :)
  • shaba23 #3413
    nemtom mi lesz az uccsó 2 képességem:)
    lehet a sebzés ismeret, meg esetleg gyorsaság? kár, hogy az nem növeli a "tűzgyorsaságot"
  • Maksi
    Köszi, megtaláltam a segítségeddel. Mi több, kiesett az első zölt tárgy. Mondjuk nem olyan jó, mint amit viselek, de szetben biztos ad valami pluszt majd, ha esetleg lesz több belőle.
  • vidu01
    Ezt egy kicsit eltolták a játék készítői, úgy kellett volna csinálni a buffokat hogy csak az adott képességcsoport visszatöltődési idejét növeljék, persze lehettek volna erősebbek is ami az összesét. De reálisabb lenne ha csak a sajátját növelné.