10050
  • menpe
    Hogy vannak a tárgyak színeinek sorrendje?

szürke-->fehér-->kék-->sárga-->arany-->narancs?
    Meg a setek zöldek.

A narancs után van még?
  • tugyiti
    Elvtársak,valaki lenne olyan kedves és megmondaná hogyan jutok oda a kis szigetre?
  • árnyharcos
    első kérdésed szerintem kasztfüggő
    én most lvl 68 árnyharcos vagyok aranyon,és a fő harcművészeteim 30 felett vannak és az újratöltési idő sem vészes, 1 buffal+hátassal picit több mint 5 mp.
    Az is igaz, hogy én teljesen arra gyúrtam, hogy minél nagyobb sebzésem legyen fegyverrel minél gyorsabban :) (3000 felett és 148% gyorsasággal)
    skilleket csak nagyon nagy kupacoknál és bossok ellen használok.
  • TGWH
    Én pl. úgy vagyok, hogy hiába varázsolnék sokat, a BG-s mikrofonnal sokszor nagyobbat sebzek, így 8 sec-enként varázsolok, közben meg ütlegelem az ellent. Nekem bejön. Nem mindegy hogy egyszerre leütsz v.kit, vagy adsz neki egy esélyt, mert még kétszer rá kell varázsolnod. Két varázslást nem tudsz egymás után elsütni fél percen belül, mert idő kell neki, amíg szépen villámlik meg ilyenek, legalábbis nálam így van. + ahhoz is idő kell, hogy 8-10 ember loholjon utánam, mind azzal a céllal, hogy kinyírjanak. Ekkor én jó magyar szokás szerint megfordulok, és egy akkora 12es szintű mágiát akasztok a nyakukba, hogy mindenki megpusztul, kivéve a bajnokokat, azokat meg leütöm. Ezt nem tudnám eljátszani, mivel egy 1es szintű varázslat nem ölne meg 8-10 embert, így többször kéne használnom, tehát a játékidő is megnőne, mert nem mindegy hogy fél percig varázslatokat ontasz egy-egy (vagy 8-10) ellenre, vagy futsz a célod felé, aki utánad lohol, azokat meg közös tömegsírba küldöd. Mindkét esetben 8-10 embert ölsz meg, de sztem az rövidebb ideig tart, ha futsz a cél felé, majd 8 másodpercenként megfordulsz, és kiirtasz egy-egy goblincsordát...
    "Varázslat" és "harcművészet" szavak ugyanazt jelentik a játékben?"
    NEM!!! A varázslat az varázslat, a harcművészet meg lehet egy fizikai támadás is, ami nem varázslat, viszont ugyan úgy jobbklikkel sütöd el. Viszont előfordulhat, hogy a játéknak a kettő ugyan az, nem tudom hogy fordították le. Ilyenkor természetesen IGEN. De nem tudom hogy a játék hogy használja ezeket a kifejezéseket.
  • Caine
    Igen, ez lenne értelmes, de nekem a sziget kellős közepére mutat a kék kör. Na mindegy, majd eljutok oda, ha eljutok.
    Egy hülye orkot kaptam, aki ráadásul halhatatlan is. Magától nem fog lekopni ... :)
  • Caine
    A legtöbb harcművészetet nem éri meg túl magasra tenni.
    Nekem a Pelting Strike-om (Serphin, lev 55) második(!) szinten van mág mindíg. 1800-at sebzek és a visszatöltődési ideje buffal, 1.1mp. Buff nélkül 0.8. Egyes falvakba, csak úgy ismernek, mint a Daráló .
    Vettem fel Armor Lore-t, Exalted Warrior Focust meg concentrationt is. így egészen szépn lementek a töltődési idők :)
    Persze van olyan is, amire érdemes többet rakni, majd kitapasztalod, de amit sűrűn hazsnálsz, az ne nagyon legyen 2 mp felett ...

""Varázslat" és "harcművészet" szavak ugyanazt jelentik a játékben?"
    Igen.

Ez érdekes, valami megy valamivel, valami nem.
    Nekem van egy Pelting Strike+Soul hammer egy kombóban és ha még él az illető a Pelting Strike végén (3.000-6.000 HP sebzés) akkor még kap egy Soul Hammert is.
    Nagyon jól működik a Radiant Pillar+Flaring Nova is, ezek nem is egy csoportban vannak.
  • Zoltan895
    Sziasztok, lenne pár kérdésem:
    Ha fejlesztem egy harcművészetemet, akkor nő az újratöltődési ideje. Megéri? Nem jobb két közepeset ütni mint egy picivel erősebbet ugyanazon idő alatt?
    Illetve:
    "Varázslat" és "harcművészet" szavak ugyanazt jelentik a játékben?
    Továbbá:
    Ha csinálok egy kombót, pl.: beleteszek egy kivégzést meg egy könyörtelen csonkolást, akkor mindkettő végrehajtódik? Mert nekem úgy tűnik, hogy csak az első. Gondolom azért mert egy képességcsoportban vannak és ha ellövöm az egyiket, akkor a másik is nekiáll újra-töltődni.
    Köszi!
  • DORSANAX
    Részemről nincs mit,a "Nort"-ért pedig én kérek elnézést.
    North American/US...

• Hegyirabló #3562
    Neki is köszönöm!
  • DORSANAX
    Várjál,mert TWGH-nak igaza van,de attól még szerintem mindenképpen menni fog,csak valóban a patchelés a verziótól függ...
  • Hegyirabló #3560
    Mármint Neked!
  • Hegyirabló #3559
    Mekkora ötlet, köszönöm a tippet!
  • DORSANAX
    Igaz,2 CD,Nort-american/US-ról beszéltem...
  • TGWH
    A Sacred első részét lehet patchelni, elvileg bugtalan lesz tőle a játék, viszont 3 féle kiadás van, így nem mindegy milyen verziót mivel patchelsz...
  • DORSANAX
    Bocsánat,még 1 OFF!
    Létezik egy 130 MB-os SACRED_ENG_1_8_2_6_FULL.exe/Patch/,ezt használtam és nem a "RETAIL"-t,mert ez nem vált be,ehhez használtam az alább leírt .exe-t...
  • McFrost
    Nekem eddig az a küldi tetszett, amikor a csókának nem nőtt a termése a földjén, kiderült. hogy egy régi temetőn lakik és fel kellett szentelni a földet.
    Viszont az Ork Ösvény nevű faluba 2x is lecumiztattak, először egy vállalkozó, hogy kirabolta a gonosz társa, verjem le, erre kiderült, hogy a megbízó volt a gonosz és jól kiröhögött. A másik meg a gyerekek a vízzel, simán benyeltem, mert tudtam hogy van itt gólem:DDDDDDd
  • DORSANAX
    Nem válaszoltam egy kérdésedre:igen,az egész mappát átraktam t.képpen...
  • DORSANAX
    Telepítettem XP-n 1.8.26-ig patcheltem és az egész állományt kiírtam DVD-re,majd felmásoltam Pista vonyójára.Parancsikont csináltam a Sacred.exe-ből /TC-ben 20 824 064 az érték/és azóta az illető már végigjátszotta állítólag.Azért tudom,hogy ezzel az .exe-vel csináltam,mert jelenleg is nálam van egy másolat a DVD-ből...
    Ja,és magyarítva is volt,mert azt is feltettem.
  • TGWH
    Xp-ről xp-re így biztos hogy működik a játék. Gondolom akkor vistan is megy így.
    Rabló, így jártál, túl könnyedén vetted a játékot :D nekem tetszik hogy jóval nehezebb 0 feltámadást csinálni az első részhez képest.
  • Hegyirabló #3551
    Tehát jól értem, feltetted XP-re, majd minden állományt az Ascaron könyvtárból felvettél egy DVD-re, és csak simán átmásoltad (nem telepítetted) a Pistára. S működött is!?! Érdekes megoldás!
  • RaveAir
    Nem lehet, hogy a tűzfalad csinálja?
    Milyen tűzfalad van?
  • DORSANAX
    Azt én úgy oldottam meg,hogy telepítettem és patcheltem XP-n,majd kiírtam DVD-re,ezután egyszerűen felmásoltam a Pistára.Sajna nem ment másként.Nem nekem kellett,mert én XP-t használok,de így jó lett...
  • Hegyirabló #3548
    Pistára nem lehet telepíteni az 1-es játékot?
  • fruhwirth
    Sziasztok!

Visszaolvastam egy darabig, de sajnos nem volt ilyen jellegű probléma senkinél. Az a gond, h van egy pont, ahol belépek a karakteremmel és egy 10-15 mp múlva automatikusan kidob a főmenübe kérdés nélkül. Megpróbáltam multi LAN serveren is, de ott is ugyanezt csinálja. Tudja vki a megoldást erre? Előre is köszi!
  • Hegyirabló #3546
    Az a bajom, hogy bementem a sárkány barlangjába, nem is túl alacsony szinten (43), s rögtön megevett reggelire, kiklopfolt rántotthúsnak. Persze másodjára röhögve legyőztem az alvilági szövetséges erősítés segítségével, de közben ugye elment a túlélési bónuszom, stb.
  • zhata
    Hasonlót a space gombbal én is tapasztaltam, de a space-t kicsit hosszabban kell lenyomni, akkor (nálam) mindig működött.
  • TGWH
    Na igen, de 3szor patkoltam el amiatt, hogy a space lenyomására nem ivott meg a kari egy életerő helyreállító itókát... set item semmi, 43 szinten óta volt 3 sisakom, a csizmám meg kb. a 2...
  • RaveAir
    A Diablo 3-ban sem fognak - vélhetően - semmi újat kitalálni. Ott is menj/öld meg/szerezd meg/stb. küldetések lesznek. Az idő haladtávál és a fejlődéseddel egyenesen arányban erősödnek az ellenfelek, és ennek függvényben jönnek majd a tárgyak is... véletlenszerűen.
    Itt a készítők inkább igyekeztek vicces irányba elvinni a küldetéseket, míg a Diablo 3-án - várhatóan - a komorságon lesz a hangsúly. Vicces, hogy sokan már előre sírnak, hogy "nem lesz elég darkos"...
  • DORSANAX
    Nem is ezekkel a dolgokkal van itt a probléma szerintem,én is játszom,hangulatos,azt teszem,amit jónak látok a játékon belül.Azonban jó lenne már "rendbehozni" a gammát végre,mert bosszantó hibák vannak még benne.Én is szívesen játszom és élvezem a lehetőségeket,de amikor nem tudok maradéktalanul élni ezekkel a lehetőségeimmel,akkor elgondolkodom,hogy mennyi javítást kell még kiadni az Ascaronnak ahhoz,hogy ne fussak bele bosszantó hibákba...
  • TGWH
    De a küldetés közben jönnek ám a szörnyek ;) ha hozzávesszük hogy egy városon belül felveszed az összes küldit, majd kitervelsz egy útvonalat, persze a legrövidebbet, akkor már egy úttal szörnyeket is gyilkolsz, és küldetéseket oldasz meg, így a lehető legrövidebb út alatt a lehető legtöbb tapasztalati pontot szerzed meg.
  • Maksi
    Ezzel egyet kell értenem. Küldetések rewardjai nevetségesen gyengék. Mind XP, mind pénz, mind tárgyak tekintetében. Marhára nem éri meg fejlődés végett küldetéseket vállalni, s futkározni miattuk keresztül kasul a világban. /mondom ezt én, aki minden egyes küldetést mgcsinál, amit csak fel tudok venni... még akkor is, ha már napokkal azelőtt kaptam./
    Szerintem a küldetések történetileg változatosak. Szeretm olvasgatni, hogy kivel, mi történt, mit hagyott el, milyen nyűge van, hogy segíthetnék. Enélkül tényleg csak egy agyatlan hack&slash lenne. De legalább nagyon tetszetős a grafikája./
  • Sir Quno Jedi
    Izé, ami azt jelenti, hogy 10 szörny egy küldit ér. A szörnyeket meg ezrével lehet ölni, ha magadra húzod őket (és respawnolnak is). Az első részben is az ember végiglovagolt oda-vissza egy rövidebb úton és meg is volt egy szintlépés, ha útközben minden ellenséget magadra szedtél és vérengzés beindult xp növelő potival (kombó űber alles)! A küldik ott is nevetséges dolgokat adtak. Többnyire használhatatlan és béna tárgyakat, minimális aranyat (vicc) és NÉHA rúnákat. Kb. a rúnák miatt volt érdemes egyedül megcsinálni őket egy idő után.
  • TGWH
    Rabló, én csak egyet kérdeznék; hány éve létezik a d&d, és eközben mi mindent találtak ki? Egyszerűen nem lehet újat kitalálni, mint a hozd ide vidd oda ezt/azt/őt, ölj meg ennyi ezt meg azt/őt. Így ezt nem tartom hibának. A hangulat sztem megvan, tényleg muszáj tovább menni, mert érdekel hogy mi lesz a vége, a sok küldi meg azért kell, mert ha megfigyelted 7000 xp-ket kapsz ha teljesíted, míg egy szörnyért 700at. Nem vagy Te közellenség, de a normális mentést lehet pótolni, így megint nem értem azzal mi bajod.
  • McKenny
    Nagyon köszi de nem segített.
    Marad az reinstal
  • rage at work
    A küldetés jelzi, hová kell menni - először is a kormányoshoz, aki még a szárazföldön van, közvetlen a sziget alatt.

Majd ő átvisz hajón oda.
  • Caine
    Hogyan lehet eljutni a Seraphin szigetre?
    Ott fent középen, a nagy szürke böhöm.

Kaptam egy küldit, ami oda mutat (Seraphin kasztküldi) és nem tudom hogyan lehetene oda jutni.
    Teleportal, hajóval próbálkoztam, de semmi.
    Nem lenne sürgős (majd odajutok egyszer) de már megint rámakszkodott egy idióta NPC és nem fogom tudni lerázni a küldi végéig ...
  • XeeN
    Tessék! Egy pontot raktam az Alkatra.
  • XeeN
    Mire mennyit akarsz pakolni? Szívesen megcsinálom. (Nálam működik.)
  • McKenny
    Vmiért nem működik a képbeszúrás:
    KÉP
  • McKenny
    Van egy baszott nagy bug ebbe a szarba......bocsánat a csúnya beszédért de ez nem semmi....

Van egy 30. szintes inkvizítorom és már egy darabja nem feljesztgetem a képességeit csak kaptam kaptam őket de hagytam gyűlni és most összegyűlt 24. képesség pont...stb itt egy screen:

és most nem tudom őket felhasználni faxa

Feltettem az emberem mentését ide: ITT
    kéremszépen vki rakja be magához(addig nevezze át a saját mappáját)
    és használjon fel egy pontot hátha akkor megjavul(és tegye föl vhova a megjavított accomat vagy msn en is átküldheti)
    amúgy nem tudom milyen új képességet használjak fel én az Alkatra akartam tenni...

Köszönöm előrre is ha vki segítene...