10050
  • Thalesz1987
    Nem csak a túlélési bónusz számít.
    Van olyan tulajdonsága néhány gyűrűnek, hogy "esély érték megtalálására", és ha ez 100% meg a túlélési bónusz is 90% körül van, akkor jobb cuccokat kap az ember általában.
  • Rettenthető
    Én annyi rúnát kapok a 90,1% túlélési bónuszommal, hogy 3 inventori-nyi rúnát adtam el a múltkor a kereskedőnél, mert semmi értelme átváltani, már csak a regen idő miatt sem...
  • Morfi
    Akkor hülyeség ha kapsz elég rúnát, mivel nekem nem szórja agyba-főbe ezért folyamodtam ehhez a megoldáshoz.
  • TGWH
    Mindig f9-cel mentek.
  • DORSANAX
    Egyébként én rögtön azzal kezdem a játékot,hogy a betöltés után azonnal F9-el újra mentek.Csak ezután kezdek kavarni...
  • DORSANAX
    Előtte F9-el mentettél?Mert,ha utána meghalsz és Alt+F4-el lépsz ki,akkor szerintem visszatölti rendesen az előző állást,de nem sokat próbálgatom.:D
  • TGWH
    Nekem pl. nem sikerült időben kilépnem...
  • DORSANAX
    Igaz,most szerencsém volt,hogy vissza tudtam tölteni veszteség nélkül,de tanúltam belőle.Remélem...
  • TGWH
    Na ez totális hülyeség. Én annyi rúnát kaptam, hogy ha 4et cserélek 1ért, akkor is 40 szint után maradt vagy 40 maradék rúna...
    Én néha még kereskedőknél is költök pénzt, meg egyszer eddig lepelpókra ruháztam be. Az a jó, hogy itt már tényleg mindegy egyes aranyat muszáj felvenned, ha azt akarod hogy mindig legyen elég pénzed.
  • johnnie_walker
    khm. fauna
  • johnnie_walker
    Hát azzal tényleg jobb ha vigyázol, inkább csak olyan ellenfeleknél hagyd lemenni, akik kicsiket sebeznek és nem critelnek halálra véletlenül (pl. patkányok, farkasok... szóval a fuana). ;)
  • dante3
    Ebbe a szárnyba kovácsoltattam két gyűrűt 195k-ért! :)
  • Morfi
    Igen.

Pénzt nem csak kovácsnál lehet elkölteni, én inkább a rúnamesternél költöm el. 1 rúna 125000 pénz :D
  • dante3
    A zöld tárgyak minden esetben szett összetevők?
    Ezt kaptam most egy főellenféltől:

• lipovics
    Én mindig belerakok mindent a cuccaimba és teljesen jól működik. Kicsit drága, de mindig össze lehet kapni rá a pénzt!
  • DORSANAX
    "üttettem",affene...
  • DORSANAX
    Arra viszont jól ráfáztam,hogy ütettem magam villanásig a bónusz miatt,mert megpurnyadtam,de szerencsére Alt+F4-el kivédtem a dolgot...
  • wedge31
    Nem vágom hogy merre vagy
  • Morfi
    Én meg a mocsárban próbálkozok még és eddig egy templomőrt sem láttam.
  • DORSANAX
    Én is segítenék,de még messze vagyok onnan...
  • TGWH
    Én most megyek az orkokhoz...
  • Hegyirabló #3629
    Senki nem segít neked? Mindenki kajál, vagy mi van?
  • pongi10
    ja és fény kampány
  • pongi10
    Hali!ott járok a főküldiben hogy a templomőrőknél megcsináltam vagyis kinyírtam azt a varázslót és visszaküldött az emberek fővárosában a kolosszeumhoz.lemegyek odamegyek a narancssárga körhöz de nem történik semmi!nincs ott senki és semmi.
    valaki tudna segíteni ?előre is köszi
  • tugyiti
    Köszönöm kedves kolléga valóban arról kellett menni :)
  • zhata
    Nem is mondtam hogy hiba. Csak azt akartam mondani, hogy az ancariai kovácsok gazemberek, óvatosan kell velük üzletelni :-)).
  • XeeN
    Ez nem hiba. Nem mindegy milyen színű az adott socket. Ha jól emléxem, a bronzba rakott cuccot csak akkor veheted ki, ha konkrétan azt fogod meg, egyébként eltűnik. A Sacred egyben is így volt, sőt, ott meg a tárgy tulajdonsága is romlott ilyen esetben.
  • zhata
    Óvok mindenkit a kovácsokkal történő üzleteléstől. Qrva drágák, sokszor a berakott kütyüknek is kérdéses a hasznuk. De a legbosszantóbb tegnap éjjel történt, az, hogy amikor az egyik két socketes kardomba berakattam vele valamit (több százezer arany) utána meggondoltam és még ott a helyszínen kivetettem vele - ha jól emlékszem ezért is fizettetett -, és a másik cucc is eltűnt a kardomból. Fel kellene őket jelenteni az arcaniai APEH-nél :-).
    A Titan Questben csak akkor vesztettél pénzt, ha már elhagytad a kereskedőt, ott helyben ingyenesen ki lehetett próbálni. Itt sokszor lutri.
  • balu840202
    Valaki tudna segiteni?
    A főküldiben ahhoz a reszhez ertem amikor valami skorpiófelet kellene kinyirnom... Meg is adta helyet, lent delen a dzsungel mellett egy fennsikon. Mentem arra es egy barlangbejaratra mutattott. Amikor odaerttem a kor eltunt es közvetlen a fennsik szelere mutatott. Bementem a barlangba, de az zsakutca. Kint meg nem talam az oda vezető ut1at. elöre is koszi.

Es csak h a temahoz is hozzakapcsolodjam kicsit, en egy elf varazslo vok. Nagyon kicsi elettel, kb 1500-2000 34.szinten. pontosan nem tom. a pancelom megsemmi. maradjunk annyiban hogy inkabb tavolrol probalok irtani. Eddig 11szer haltam meg, tehat van tapasztalatom:
    -Mikor meghalok nő a varazslatok visszatoltesi idelye. ez biztos.(akar 0.5-1mp-el is)
    -Bar nem lepek szintet megis csokkne ahogy no a tulelesi bonusz.(tized mp-kell)
    -voltam 80%on es nem dobott jobb cuccokat
    -viszont eszerevettem h ha viszek 4 zsak potiont es kicsit hagyom magam utni a sokrpiokkanak( ez az jelenti h 3-4mp-kent egy poti)akkor nagyon gyorsan no a tulelesi bonusz, es akkor sokkal jobban dobal runakat... osszahasonlitaskent este kuldiztem masfel órat es nem dobott csak 1-2 runat. igaz nem is oltem csak akit muszaj volt. Ma reggel kimentem kicsit gyakni az ellent, mert fejlodni akartam es magamra huztam egy csomo skorpiot, utotztek en meg vedeltem szal a lenyeg h fel őra alatt kb 6-7-8 runa esett. nem tom h mennyire jatszik szerepet ebben a tulelesi bonusz de meg tesztelem majd.
    ja meg egy: amikor print screent nyomok es kilepek csak egy feher kepet latok a mentett file-ban. tudja valaki h miert?
    bocs ha hosszu voltam:)
  • DORSANAX
    Van egy csomó könyvem már,csak egy primitív barbár vagyok de csak verekszem állandóan és nem olvasok:D
    Van szakácskönyvem is valami rettenetes nagy vendéglátás szervezéséről és a receptekről...
  • DORSANAX
    Nincs mit...
  • lipovics
    Köszi!
  • Morfi
    A könyvek mire valók? Azon kívül hogy érdekességeket írnak le benne. Engem mondjuk a szakácskönyvek érdekelnek :)
  • Morfi
    Ebben van valami mert olyan 85%-os nekem és eléggé nagy az attribútumaim érteke. Eddig nem értettem miért :) Pár a dropokat nézve hogy most sárkányt ölök vagy egy kis goblint...goblin dobott már set itemet. Na meg a goblint könnyebb megölni mint a sárkányt, meg több is van belőlük, meg nem üt akkorát.
  • DORSANAX
    Nemtom,a tulajdonságokat én most nem figyeltem,csak most kezdtem emelni a százalékomat,de egyre magasabb értékű cuccost dob és az arany is több./70%-nál tartok csak,de 62%-os koromtól nézegetem//Majd figyelem a tulajdonságokat is...
  • Nenrandil
    Nos megosztom a tapasztalataimat túlélési bónusz szempontjából...
    Első sárkány leölésekor nagyon óvatos voltam... mentés, majd ha meghaltam kilépés... persze harmadjára meghaltam úgy meghaltam mint a pinty :)
    no akkor törlődött a túlélési bónusz... sacred2.hu fórumán olvastam, hogy az attribútumokat növeli, nosza gyorsan meglestem, és tényleg alacsonyabbak voltak... a jobb cuccokról meg annyit, hogy elhalálozás után kb. 2%-os bónusszal esett egy narancs cucc, majd miután leöltem a sárkányt végre, nem sokkal később egy set item. Szóval nem tom a dropot, hogy befolyásolja, de nem láttam nagy változást... ellenben a tulajdonságok tényleg nőttek, már kis idő után is. szerintetek?
  • DORSANAX
    Kinyitod a hátizsákodat,és odahúzod a kurzort a szintedhez és ott megnyílik az ablak,amiben szerepel...
  • lipovics
    Hol lehet megtekinteni a túlélési bónuszt?
  • DORSANAX
    Jobb cuccokat kapunk,és valóban "öröm és boldogság",meg happy...:D
  • menpe
    Ha magas, akkor öröm és boldogság van. Meg csomó jó cucc.