10050
  • Harbonah
    ahol a térképen a szakadás van ott van egy keskeny ösvény a hegyoldalban, csak nehéz észrevenni, mert alig tér el a környezettől
  • dante3
    Aha, végigjártam azon a területen mindent de semmi járat, se barlang, se semmi mást nem találtam, majd megnézem pár külföldi fórumon, hátha!
  • TGWH
    Mágusbot helyett íjakra gyúrsz, csak annyi. Mágusbot csak azért jó, mert mágiával kapcsolatos bónuszokat ad, +40% mágikus sebzés meg ilyenek. Amikor egy íjat találtam a fényárban úszó (fix tartalmú ládák, a kezdő kariknak vannak benne alap cuccok) ládában, akkor kipróbáltam, elvégre a tűzlabda elég sokáig töltődött vissza. És nagyon bejött, sokkal többet ér, mint egy kard. Az elején... kevés ellenfél ellen. Több ellenfél ellen már kérdéses...
  • wedge31
    Ha már egy tucatszor nem kérdeztem én is akkor egyszerse ,ugytünik senki se tudja vagy nem is létezik.
  • Lobsterman
    Már megtaláltam a tovább utat. Alig 4* jártam körbe az egész barlangrendszert :S Már lenyomtam az első sárkányomat is, de baromira utálom már ezt a részt. 8 km gyaloglás ellenfelekkel teli sötét labirintusban, össze-vissza. Blech.
  • dante3
    Pedig a föld alatt tudsz csak menni!
  • Lobsterman
    Hi. Kicsit elakadtam és segítségre lenne szükségem.
    A szeráfszigeten vagyok, lementem a sárkányhoz, beszéltem a rabszolgákkal és azt mondják h beszéljek valami arccal, de ő 2 szigettel odébb van. A kérdésem az lenne hogy a felszínen át tudok menni a szigetre, vagy a barlangon keresztül kellene mennem? Körbecaplattam az egészet, de nem találok utat a másik szigetre, viszont vannak ilyen hidak néhány alagút fölött oda viszont nem találom a felutat, és nem tudom mit csináljak :S
  • bepe79
    Nem toroltem, csak kivancsi voltam egy magus karira es parhuzamosan inditottam egy ujat. (:
  • dante3
    Nem tudja valaki, hogy ezt a sárkány boss-t a mocsárnál hogyan lehet megközelíteni, mert nem találom!?

Jah és van egy ilyenem, ha kell esetleg valakinek!

• Yarrick
    A shadow warrioroddal mi lett?vagy meguntad és kezdtél újat?
  • bepe79
    Az ijra ugye nem a High Elf karival gyursz? Mert az erdekes lenne. En eddig mindent ugy lottem be, hogy egyetlen egy felesleges skill-t es dolgot se pazaroljak el: High Elf, tehat ertelemszeruen a magiara megyek ra. Ebbol kovetkezoen a fegyver sem kard meg balta meg ij lesz, hanem magic staff. A High Elf-em Pyromancer, ezert ertelemszeruen a fire skill-eket fejlesztem fokent, bar a +HP regent ado buff-ot hasznalom egy masik CA-osztalybol. A Staminaval es a focus skill-ekkel pedig probalom leszoritani a CA regen idot, hogy mindig hasznalhato legyen es ne hagyjon cserben.
  • Nenrandil
    Ott a pont...én is azt hittem így van, aztán éppen megnyílt egy slot, és találtam egy pajzsot. A pajzs pedig a bot melletti slotba kötött ki. Tehát az egykezesek mellé lehet használni. Más kérdés, hogy találtam egy remek íjat, és most erre gyúrok majd... de egykezes lőfegyverek is vannak
  • TGWH
    Vannak egykezes mágusbotok.
  • bepe79
    Az teny, hogy van shield lore, csak ha magic staff lore-t valasztottam es az is van a kezeben, akkor mellette nem tud pajzsot kezbe venni, ennek kovetkezmenyekeppen nincs ertelme a shield lore-t fejleszteni mert nem fog erni semmit.
  • Nenrandil
    Nekem úgy tűnt van shield lore... tsak először gyúrni kell ötöt a védelmire, és csak utána lesz választható...
  • bepe79
    Utjara inditottam a High Elf / Pyromancer-emet (Hardcore Mode / Silver Level), most lvl 8-as.
    Magic Staff-re fejlesztem, es az Ancestral Fireball-t tolom neki, az attrib-ok kozul pedig a Combat Art (CA) regen csokkento skill-eket (is)

Az Ancestral Fireball regen ideje jelenleg 4.5 sec, a kari bevedettseget nem tudom, hogy hogy fogom megoldani: nincs shield ami vedelmet adna, ebbol kifolyolag a shiled lore skill is kiesett, az attriboknal nem a dexterity-t nyomom, ami novelne a defense-t, szoval szerintem nagy gondok lesznek ugy lvl22 korul, hacsak nem talalok valami megoldast. Az Armor Lore-t tolom termeszetesen, de az edeskeves lesz.
  • árnyharcos
    meglett a 75,
    ahhoz, hogy a képesség szakértelemmé váljon, lvl 75 kell és a skillnek is 75-ön kell lenni alapból, cuccok által kapott plusz pontok nem számítanak bele
    elsőre a taktikát fejlesztettem szakértelemmé, következő a dualos skill lesz a dupla csapás miatt, és ahogy észrevettem 150% a max attackspeed ha duallal vagyok.
  • doncsabi
    helo
    a remete küldetést miért nem lehet megcsinálni?
    pedig kulcsot is oda adta és ajtot nem lehet ki nyitni
  • arni17
    nah csakaz volt a gond hogy a textura alapértelmezetten volt és most minimalisan szépen megy:) csináltam egy szeráfot és a haja zöld lett csináltam mégegyett akkor szöke ezt hogy lehet változtatni? pl feketére?:D:D
  • arni17
    nah de most komolyan meg hátha nem szagatna még lowon is XD:D mert ha nem lenne fü akkor sztem nem akadna be:S
  • Prince23
    Szeret a természet :D
  • arni17
    nem tudjátok nem lehet olyan hogy egyáltalán ne legyen fü?:D:D csak annyira idegesítö XD hogy ott elöttem nö ki jobb lenne ha fü se lenne XD
  • DORSANAX
    Érdemes volt a koncert küldit megcsinálni,piszok jó hangja van a gitárnak,amikor fejbesomok vele valakit.
    A mélynyomó is dolgozik keményen...
  • dante3
    Annak én is örülök, meg a 8 új portálnak is!
  • wedge31
    Kiegésziteném mert folyamatosan frissül a patch várható tartalma :

Fixed several possible causes for crashes

Added a new ingame-options menu

Added several new bosses to reward exploration

Added 8 new portals for more convenient traveling in Ancaria

Better path navigation in some areas

Improved targeting with combos

Several minor fixes for Combat Arts

Fixed some cases where FPS would suddenly randomly drop

Corrected cases where PvP attacks were incorrectly allowed in some cities

End boss uses more special abilities

Increased the difficulty of creatures in Dungeon areas

Mainquest related holograms in the jungle area are now working correctly

The Questlog does not need to be activated after exit/load anymore

Fixed cases where the Inquisitor’s armor and clothes were detached from body with certain graphic settings

New engine “level-of-detail” graphical system for better general performance

Corrected situation where buffs could not be activated when there was nothing (individual art or combo) placed in the combat art slots

Improved quality of some drops when perception skill mastery level attained

Increased drop rate of Set-items

Az utolsonak különösen örülök mert baromi ritka a set-item drop.
  • wedge31
    Forditva ,csökenti a cooldownt.
  • doncsabi
    koncetration az szar növeli reg idöt
  • Rusy
    köszönöm xp sp3, nem vista, frissítettem nemtudom mi lehet a baj, próbálkozok
  • arni17
    am csak annyival szeretném hogy jobban menyenek a játékok hogy ne laggoljanak low grafon mert az uj játékok nagyon akadnak:Dszval nem kell it fullon menyen csak lowon és akadás nélkül:D am köszönöm a helpet:D
  • arni17
    hát jah régi a vas am most van benne egy geforce 7300gt+1gb ram ezt elfelejtettem leirni XD:D.az a baj hogy agp az alaplap azt nincs pénzem most full gépet venni=(nem tudjátok agp alaplapba milyen procit érdemes venni ami olcso:DD XD
  • johnnie_walker
    Ha Vistád van, akkor jobklikk a parancsikonján, majd "futtatás rendszergazdaként" (run as administrator). 2.12.0 patch óta nem kell így indítani. Ha nem Vista, vagy már frissítetted a játékot, akkor passz.
  • árnyharcos
    jobban menne de lehet nem annyival amennyivel szeretnéd
    a proci amit írtál nagyon gyenge :(
  • DeDy
    Üdv.
    Az Árnyharcosnál mely "saját" képességeket érdemes fejleszteni?
    pl: erős csapás, sorozatos csapás, stb van 1-2 felesleges képessége az biztos pl a rohamra raktam egyet semmit nem ér csak fut előre.
    Mely segítőket érdemes fejleszteni mert abból meg láttam van pár?
  • wedge31
    Egész biztosan jobban menne.
  • arni17
    jó játék.most van a gépbe egy sempron 3000+ proci és ha vennék a gépbe 2gb ramot +ati hd3650et akkor szerintetek jobban menne a sacred 2 meg a többi játék is?:S elöre is köszi
  • doncsabi
    sw alkat kel e?
  • wedge31
    Én csak a nagy lánc küldiket ill a három vagy több csillagosokat csinálom azok nem unalmasak.
  • Rusy
    hello tudja valaki miért nem indul el a játék, a zöld képernyőn az elején kiírja hogy connecting to local server és onnan nem megy tovább, eredeti
    üdv
  • peter01
    Érdekelne hogy csak én tartom annyira 1formának a melléküldetéseket hogy valami eszméleten unalmasak? És nem csinálom meg őket?
  • doncsabi
    sziasztok
    grammbrain kardja hol van valaki tudja?
    mert ahová mutat a nyil ot csak korvan és kard sehol