10050
  • bepe79
    lvl 21 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver-en. Tul vagyok az elso boss-on, sot, a Warrior-okon is az arenaban. Meg mindig 0 death, de a 2. boss-tol tartok egy kicsit magussal. Itt a karim:

Ami nagyon jol lecsokkentene a CA-regen idomet, az az aktiv buff-omba rakott runa lenne, ha talalnek egyetlen darab runat is, DE... nem. Ugyhogy egyelore marad igy, ahogy van. Az Ancestral Fireball-om per pill 3.4 sec alatt toltodik (tudom, sok, de ennek toredeke lesz a runazassal), de legalabb jo nagyot besebez az ellenfelen.
  • repvez
    tudnál egy kis támpontot addni, hogy mikre pakoljak pontokat és képességeket?Nekem is árnyharcosom van lvl18-on van most és elég gyengécske.Azt nem értem, hogy semmi komoly cucc nincs sehol nálam ,se a kovácsnál se a boltosnál.Kb az 5-ös szinttöl ugyan azt a kardot használom mert nem esett olyan ami nagyobb sebzésü lenne.Már megoltem 2 bosst a golemet és a polipot,de ok se nagyon eresztették magukbol a jo cuccokat.Dio2-be azért a bossoknál mindig volt valami jo ami ha nem is a saját karira de eladásra mindenképpen jol fizetett.
  • Sheol
    Én szeráffal játszok és a "chance to find valuables"-t toltam fel +65% körülire.
    Nagyon sok citromsárga cucc esik, és kb. fél óránként egy "this has to be a veeeery special item" is, azaz unique.
    Set tárgyat is találtam már vagy 15 db-ot mire 60-as szintet elértem, szóval fene tudja, hogy megér-e 1 skill-t az a bargain.
  • Lobsterman
    Amúgy nagyon ki van találva a játék rendszere. Már az előző részben is jó volt, de itt még inkább. Rengeteg úton lehet terelgetni 1-1 karaktert. Szeráfból is lehet gyilkológépet, pajzsos-egykezes lovagot, energiapáncélos harcost, celestial magices varázslót, BFG-s mindenkitagyonpörkölök space marine-t meg még kitudja hányféle karit.
    Nálam(meg gondolom az emberek 90%ánál) az etalon a Diablo 2, de fele ennyi különféle karit nem lehet csinálni szerintem az ottani karikkal.
  • árnyharcos
    én is elkezdtem a következő karimat, egy HC inkvizítort lett ezüstön, és neki is első sorban benne van az alku :)
    de azért a jó öreg árnyharcosomat sem pihentetem, pont ma délelőtt lett 78
  • vidu01
    10. skillnek lehet én is felveszem, más ötletem már úgy sincsen hogy mi legyen az utolsó.:)
  • DORSANAX
    Speciel én most azért,hogy a nőm ne csak jól harcoljon,hanem jól is nézzen ki...
  • dante3
    Hogy jó cuccokat találjunk az árusoknál!
  • Slewy
    Miért nyomjátok ilyen magasra az alkut?
  • DORSANAX
    Nekem még mindég bejött,másoknak is mondanám,aki még nem ismeri.Amikor elkezdek játszani azonnal F9-el mentek,majd ha véletlenül megpurcanok rögtön Alt+F4.
    Azonkívül minden játék végén elteszem a mentésemet,ha esetleg probléma adódna.Így lehet survival bonust emelni...
  • dante3
    alt+F4 nagyon jó csel!
  • DORSANAX
    Látom Te sem haltál még meg,vagy időben használod az Alt+F4-et...
    Nem rossz a csajszi,látom 25-ös az "Alku" szinted,Intelligencia is jó.
  • DORSANAX
    Hasonló az izlésünk,egyébként Inkvizítort elindítottam már én is,de ott áll még és az 1-es szinten várakozik szerencsétlen:D
    Először végigviszem kis kedvencemet...
  • dante3
    Elf karim:

Jól alakul az Alku + a túlélési %

• torma1
    Hello! Én most 42-es szintű Elf vagyok! A Űz sebzésem az ősi labdámnál 1800 körül! A tűzhullám kb 400-at sebez de kb egyszerre 20-30 emberkét tudok megölni!! Szerintem nincs nála jobb karakter! Nem nagyon van ellenfelem!! Nem tudom miért írják hogy nehezen játszható karakter! Ja és kb 48%-kal több xp kapok a gyilokért! :)
  • Lobsterman
    Nekem az első részben a Wood Elf volt a kedvencem, de itt nem tetszik a Driád kinézetileg, viszont olyan karakterrel meg nem akarok játszani ami nem szimpatikus, a második kedvencem a démon nincs benne, úgyhogy maradt a szeráf mint 3. kedvenc :D
    Majd egy inkvizítort vagy templomőrt lehet bepróbálok még. Azok szimpatikusak még számomra :)
  • DORSANAX
    Majd egy Elf karit én is indítok,de éppen elég nekem most a Szeráf nyanyámra koncentrálni,még béna vagyok a játékhoz...
  • dante3
    Csak azért kezdtem el egy Elf karit, hogy az alkut nyomjam, amennyire tudom! Elég jól haladok sztem, és nagyon frankó cuccok vannak az árusoknál! Csak igen a +alkus ékszerek, nehezen jönnek, pedig az elfek hordhatnak hat ékszert!
  • DORSANAX
    Ezért nem mentem én eleinte az alkura,de jó cuccok kellenek,így talán tényleg érdemes, +még a survival bonusra is persze...
  • Lobsterman
    Lényegében Quake is. a 2-3 ban volt BFG 10K :)
  • johnnie_walker
    Nem Quake, hanem Doom (csak a történelmi hűség kedvéért). ;)
  • dante3
    aktiváció hátha segít!
  • Slewy
    Hi!
    Nah, király, hogy van eredetim, xp-t már kapok normálisan, viszont neten még mindig nemtook játszani. Csináltam fiókot, be is enged lépni, de amikor választok nyílt hálozatnál meg egyjátékos coop-ba azt írja, hogy a port nem található, zárt szerveren meg amikor megcsinálom a karaktert és lépnék tovább Error No.71-es hibaüzenetet kapok, ha van valakinek tippje, vagy ötlete a megoldásra, megoszthatná velem
    Köszi
  • dante3
    Jaja, szeráfom lvl.50-es, de van nála 7 milla+ csomót költöttem kovácsolásra! :)
  • DORSANAX
    Kösz a tanácsot,indítok egy újat a mostanit elteszem...
  • Lobsterman
    Az alku szerintem jobb, mert az árusok sokkal jobb cuccokat kínálnak, sokan vannak, és nem teljesen véletlenszerűen kapod a cuccot hanem választhatsz ami épp kell. Igaz ki kell adnod jó pénzeket a cuccokért, de lóvé az úgyis van/lesz rengeteg.
  • dante3
    Elfnél elsőre lehet, ha jól emlékszem!
  • Lobsterman
    Van amelyik karakternél fel lehet venni elsőre. A szeráfnál második oszlopos, szóval kell 5 pont lovagláson, perception-ön, vagy divine favor-ön.
  • dante3
    Legtöbbet szerintem a fagy/méreg/tűzgömb stb ad az alkuhoz, legalábbis ez a személyes tapasztalatom! Csak sokszor nem tudom eldönteni, hogy azt válasszam ami alkut ad, vagy az értékek megtalálásának esélyét növeljem!
  • TGWH
    De a tulajdonság ha jól tudom nem lehet magasabb a karakter szintjénél! Azaz ha 10-es szintű vagyok, akkor nem tudom az Alku tulajdonságomat 20-asra úgy feltornászni, hogy mindig több pontot teszek rá. Csak felszerelésben lévő Alku + x tulajdonság növelheti az Alku tulajdonság nagyságát.
    Nem értem hogy lehet annyi cuccot találni, hogy mindegyikben +2 Alku legyen...
    Alkut amúgy elsőre is fel lehet venni, nem kell hozzá másik tulajdonság.
    BeeEffGee -> big fucking gun, a Quake tiszteletére nevezték el így, anno még az első részben.
  • Lobsterman
    Ha már van skilled, akkor ne kezdd újra ezért :)
    Egyébként ha a legalsó csoportban levő skillek közül nincs még felvéve egy sem, akkor 35.(?) szinten fogod tudni felvenni csak a bargaininget, mert kell hozzá 5 szint egy másik, elsődlegesből. Igazából azt mondanám, hogy ha elégedett vagy a karaktereddel, ne kezdd újra.
  • DORSANAX
    A BeeEffGee pedig a "bazi nagy fegyver",ha valaki magyarul játszik...
  • DORSANAX
    Köszi,én is mielőtt kérdezek szótárazhattam volna,bocsi...
    Azért még egy kérdés:jelenleg 20-as vagyok,érdemes emiatt új karaktert indítani,vagy csak egyszerűen emeljem az alku szintemet?
  • tomcsa4
    Üdv! Egy cimborámnak kell help. Mikor jön az első boss? Mert furcsálja, hogy 14 órányi játék után még nem találkozott boss-szal.
  • Lobsterman
    dani: A fegyót a BeeEffGee CA csinálja.
    szripio: a fent említett CA nagyon sokkal megdobja a ranged skillt, plusz 2-3 cuccom ad "+2 all skills"-t
    dorsanax: igen, az az alku lesz magyarban valszeg :)
  • bepe79
    Gondolom ugy csinalta, hogy a ranged weapon skill-re gyur, mert tavolsagi fegyvert hasnzal:) Tehat ijat, vagy pisztolyt, vagy dobocsillagot, vagy akarmit. Es ugyebar szintenkent kesobb mar nem csak egy skill pontot oszthatsz el, hanem 2-ot, meg 3-at, majd 4-et es igy tovabb, igy ha valamelyik skill-re mindig tobbet pakolsz, akkor kijohet ilyen arany.
  • DORSANAX
    Tárgytalan a kérdésem,megtaláltam...
    LOBSTER UGYE HOL TALALTAL OLYAN FEGYFERT NEKEM IS ELL KELLENE EGY OLYAN
  • DORSANAX
    Ez az alku képesség emelését jelenti?
  • szripio
    Nem bírom nem megkérdezni, de hogy a francba csináltad, hogy 20-as szintű vagy, és a Ranged skilled 47-es????