10050
  • bepe79
    Vegeztem a 2. boss-al is. Ugyan nem halt meg a karim, es megoltem elsore, de erzem, hogy valami nem az igazi ennel a High Elf-nel, mert nem lett annyira gyilkologep, mint amilyennek en elterveztem. :( Ugyhogy parhuzamosan megint inditok szerintem egy masik karit, azt most mar lvl 1-tol az uj 2.31.0-as patch-el.

Itt van a High Elf-em a 2. boss utan, ezt most hanyagolom egy kicsit:

• dante3
    Neked is láthatatlan lett a kesztyűd, vagy csak nincs felrakva karira?
  • bepe79
    lvl 27 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton, most mar a 2.31.0-as legujabb patch-el nyomom. Nalam nagyon sokat javitott, segitett dolgokon a patch, a varosokban most mar nincs olyan nagy FPS zuhanas, folyekonyabban megy, es a winyot sem tekeri annyit. Jo pont, hogy Options menu most mar van ugy is, ha nem lepek ki a fomenuig. A game-ben is van egy csomo valtozas, az ellenfelek sokkal konnyebben szet tudnak pufolni most mar (pedig semmi nem valtozott tegnap ota, csak az uj patch-et raktam fel), es a karim bemondja idokoznkent, mint a Sacred 1-ben is, hogy My armor against physical attack is too low, tehat mindig mondja, hogy min kell meg javitanom, mi ellen nincs bevedve. Mondjuk ez magusnal ertelemszeruen eleg gyakran van igy, tehat ezzel nem nagyon tudok mit csinalni, tovabbra is fejlesztem az Armor Lore-t es a Shield Lore-t, plusz most kapott egy pontot a Dexterity-re is, hogy nagyobb legyen a defense a 2. boss-nal. Igy nez ki most:

A Grand Invogiration buff bekapcsolasa utan viszont most mar jol kalkulalja a progi, hogy a runaval huzom lefele az Arnant Pyromancer skill-eket, es igy most mar valoban gyorsabban toltodik az Ancestral Fireball es a Blazing Tempest. + a quest ado kariknal a rajuk zoom-olasnal sem akad most mar be annyira, es remelem hogy a bugos terkepet is javitottak, mintha az is gyorsabban jonne elo.
  • dante3
    Az meglehet, amúgy ezek lennének:

• McFrost
    Silveren ha elhullok, akkor új állja a helyét?
  • Lobsterman
    Elvileg csak 3 van minden fajnak. Bár aztán lehet hogy az új peccsel jöttek új szettek is :P
  • dante3
    Elfeknek mennyi settjük van? Mert találtam 5 féle összetevőt, de egyik sem passzol a másikhoz!

Sacred2.hu-n csak 3-ról írnak!
  • bepe79
    En is Hardcore / Silver-en viszem, de a sarkanyoknal a relic-eket atallithattad volna 3 fire resist-re, es akkor az nagyon sokat szamit neked. Mondjuk az en karim amugyis Pyromancer, tehat meg nagyobb resistjei vannak a tuzzel szemben. Ettol fuggetlenul lehet, hogy az enyem is el fog halalozni a sarkanynal.
  • T4sY
    És ezt irta a küldi v mi? :D
  • T4sY
    Köv elf lesz, de tuti nem hc
  • vidu01
    Akkor ott valamit nagyon elrontottál, bal alsó sarokban a piros gülümbülümöket kellett volna használni.:)
  • T4sY
    37es szinten 4500hpt a sárkány egy fújásra leszedte... :(( hc rlz :( Valahogy nem lehet vissza szerezni a halott karit? :P
  • McFrost
    Na sikerült a kétkezes harc, ugyanis az új peccsben fordítási korrekciók is vannak és simán átírták kétkezes harcra:D
    Hát kereshetem én a párbaj ismeretet:D
  • dante3
    Kicsit feltüzeltem!

• doncsabi
    hali
    miért nem tudom felrakni a patchet ami 2.02 röl 2.12 patcheli ?
    netet is ki huztam és sehogyse teszi fel pedig eredeti
  • dante3
    khmm :)

• Lobsterman
    Nem raktam fel a patchet, mert csúnya verzióm van :)
    Még nem volt pénzem a játékra. Majd talán karácsony... :P
  • DORSANAX
    Azért előtte tedd el a mentést,bocs hogy beledumálok...
  • DORSANAX
    No igen,"csak"69,az is rengeteg...
  • bepe79
    Nekem a 2.12.0 UK patch van fent, de most leert a legujabb 2.31-es UK patch. Par perc, telepitem, es nyomom a game-t a legujabbal. Kivancsi vagyok, mik valtoztak a High Elf-emnel.
  • Lobsterman
    Tudom h nem érvényesül. Nekem még 1.12 van fent, de így sem láttam még szet cuccot senkinél. :S
    Mondjuk azt írják nem árt hozzá szintnél 2* nagyobb bargaining, nekem meg 43as szintre "csak" 69 bargaining van :P
  • DORSANAX
    Köszi,majd később valamikor én is visszateszem az új patchet,előbb ezt a Szeráfomat benyomom a célba...
  • McFrost
    24es Árnyas, most is az , csak 26os.
  • DORSANAX
    Neked előtte milyen karid volt és mennyire volt fejlesztve?
    Azért kérdem,mert lehet,hogy egyes karakterek jól fejleszthetők az új patchel,nemtom...
  • vidu01
    Az előtte lévő oszlopból vmelyikre 5 pontot kell tenni de szerintem a játék is írja.
  • McFrost
    Az oké, de szürke a mező, nem tudom rátolni a pontokat, ezért kérdezem, hogy kell-e hozzá fejleszteni valamit?
  • McFrost
    1 óra játék után sem lettem gyengébb, sőt dobott egy set itemet és vagy 10 unique cuccot
  • vidu01
    dual wield / párbajismeret :)
  • vidu01
    A patchet feltéve próbáltad már? Azért érdekelne mert én is BFGs szeráffal vagyok és ha ezt is elb@szták a patchel akkor nem updatelek még egy darabig.:S
  • DORSANAX
    Játszik egyáltalán valaki az új javítással?
    Azonkívül,hogy láthatatlan kesztyűt tud csinálni és legyengít,mi a tapasztalat?
    Lobsterman!Bargaining nem igazán érvényesül az új patchel,én újratelepítettem a játékot és az utolsó patchet nem tettem fel...
  • McFrost
    Mit kell fejlesztenem ahhoz,hogy a kétkezes harcmodort elsajátítsam?
  • dante3
    bazi nagy fegyó
  • T4sY
    BFG?
  • krisztajo
    TGWH! Valóban, de az új gép vétel már tervbe volt véle ettől függetlenül is! És amikor láttam, hogy aktiválni kell, úgy döntöttem addig nem is kezdem el.Majd most!
    Árnyharcos! Köszi, most már kezdem kapizsgálni! Ezek szerint nem is gondoltam olyan rosszul. Egyébként szerintetek nem kéne az utolsó foltot felrakni??? A javítások listáját elnézve talán nem ártana?!
  • Lobsterman
    Én BFG-zek szóval engem nem nagyon érint a regen idő. Csak azért tolom a regen csökkentő skillt, mert az szabályozza hogy hányas varázslatszinttől kapok büntit rá. Így is túl van fejlesztve elég keményen, mert kb +10et kapok bónuszokban a CA-okra :)
    Amúgy elég kemény a BFG-s szeráf. 43-as vagyok, nemrég értem el a 2.5k-s damage-et, szóval semmi nem áll az utamban. 47es dögök jönnek simán egy lövés mind, bossok is jócskán 1 percen belül fekszenek, szóval nem nagyon van para. Megnéztem hogy a közelharcos szeráfom mennyit ver CA nélkül. 37. szintű, és 4-500 körül, szóval nem kicsit szarabb :)
  • T4sY
    Bőven megvagyok a max. 4es szintű támadásokkal ;) Sztm aránytalanul sok regen időt ad egy szint a támadásokhoz a sebzés plusszhoz képest azért vannak kis szinten. Az a buff meg ad +200 akaraterőt és vagy 1300 hpt. :)
  • Lobsterman
    Amúgy bocs de magyarul nem vágom mik ezek, angolul játszom :P
  • Lobsterman
    Revered Technology Lore, Concentration, Armor Lore skillek mind csökkentik a regen időt(illetve utóbbi a páncélból származó negatív regent csökkenti). Attól is jobb lesz a regen ha kilövöd a használt buffokat, mert azok is növelik a regenerációs időt. Plusz ha felfejleszted a spellt, lehet ott is van ilyesmi fejlesztés. MEg még gondolkodhatsz azon hogy a páncélod nem e ad túl sok +regen időt, mert ha igen, érdemes azt is leváltani ha fontos a gyors regen, jobban mint a védettség.
  • T4sY
    Új pajzs +400 páncél
  • T4sY
    Húzd ki a netet, nekem bejött :)