10050
  • árnyharcos
    fogd meg a második buffot és húzd oda az első mellé :)
    ha megvan a koncentráció akkor engedni fogja és utána mindkettőt magadra teheted
  • wedge31
    Pedig kéne neki egyböl ad egy slotot amint felveszed lv75 után meg a harmadikat.
    Ide töltöm a képeket a gallériámba.
  • dante3
    Tudom, hogy nem nekem írtál, de én ezt az oldalt használom!
    LINK
  • TopGun
    Kiprobaltam, de ugy emlekszem, hogy nem engedte berakni a masodik erositest, pedig mar allandora kimaxoltam! :( Te hova toltod fel a kepeid, hogy engedi kinagyitani?
  • wedge31
    Szerintem a topicot kerüld ha csak fikázni tudsz.
  • dante3
    Sztem, neked ezt a fórumtémát is kerülni kellene! Napok óta a nyavajgásoddal szemeteled tele a topikot, elsőre is megértettük, hogy neked nem tetszik! Viszlát
  • Nyugis
    vannak emberek, akik képtelenek, a kultúrát eszmecserére, hanem elkezdenek személyeskedni. mivel nem tudnak érdemeben hozzászólnia témához. aztán ha helyreteszik őket, még nekik áll feljebb.
    Elnézést mindenkitől Az Off-ért. a jövőben igyekszem kerülni!
  • DORSANAX
    Idáig azért nem kellene elfajulnia a vitának.Tegnap kultúráltan tudtunk beszélgetni a témáról.Érdekes módon nem vitatta senki a játék pozitívuait,maga a game szerintem is nagyon jó és élvezettel játszom magam is.Nem értem,miért kell egymást gyalázni.Merem remélni,hogy ehhez a durva szóváltáshoz az én hozzászólásom nem járult hozzá.
  • wedge31
    Ezzel most nagyon lejáratad magad remélem érzed
  • Nyugis
    nos, hozod a formádat! :D
    mit is várjon az ember egy buta parasztól? ;)
    ezzel én befejeztem, nem reagálok a kis stílű bunkó, primko megjegyzéseidre.
    bár remélem, (sőt tudom), hogy azért még teszel az ügy érdekében, hogy megmutasd primitívséged mélységeit! ;)
    Hajrá! :D
  • tomcsa4
    Igen elég gáz, hogy peccselni kell, hogy érdemben játszhass. Én is ezért halasztottam a megvételét, de nem bírtam sokáig :). Mindegy, a javítások itt vannak, játszható a gamma. Legalább a fejlesztők foglalkoznak vele és nem olyan a történet, mint a Gothic 3 esetében (hogy leszarták az egészet, mondván jobb dolguk is van - folytatás elkészítése). G3-nál a rajongók javították ki a súlyos hibákat. Na ez már szánalmas. Sajnos ilyen kort élünk meg, játékkiadás és utána ezerrel pecselés.

De legalább a másolásvédelme jó Sacred 2-nek. Nekem szimpatikus.
  • wedge31
    Nevetséges vagy és unalmasan ismételgeted magad ez is egy vélemény az enyém.
  • tomcsa4
    Nézd, én inkább játszom egy várt játékkal, még ha bugos is, mint egy olyannal, ami nem érdekel. Érdekes módon a kiadott hack & slashek közül a Diablo 1-2 nem jött be, szerintem szánalmsan szar. Semmi nincs benne, csak a hent. Azért ez már túlzás, ami abban van. Loki is ezerszer jobb számmora, mondom számomra. Ráadásul igen faszán elbánt a Blizz a kieg kiadásakor. Az összes általam ismert RPGvel és hackkel játszottam és egyedül a diablo nem jött be eddig (még az orosz kiadású játékok is jobbak). Ez meg az én véleményem, de egyszer elég leírni.

Sacred 2 evvel az 1 giga peccsel tökéletesen élvezhető.
  • Nyugis
    hogy ki mennyire nevetséges, abba ne menjünk Bele.
    Én sem személyeskedtem, hanem elmondtam a véleményemet, hisz ezért van a Fórum.
  • wedge31
    Itt egyre inkább te vagy nevetséges.
    Csak azt nem értem ezeken a luzereken ha annyira nem jön be egy játék miért tolják 80-100 órákat ? ez valami sado-mazo szakkör ahol esténként szöges korbácsal veritek magatokat vagy mi fene.

Nekem ha ennyire nem tetszik egy játék vágom ki a kukába és nem fosom itt feleslegesen szót.
  • árnyharcos
    bírom amikor mindenki elfelejti a dio2-ről hogy 1.07-es patchig az is játszhatatlan volt...
    és még utána is csomó jött ki

sacred 2-nél most járunk a .32-nél és szerintem már nem sok hiba maradt benne
  • Nyugis
    a sacred 1, és a dio 2 na azok történelmet írtak. még a mai napig is kapható és legtöbbször hiánycikk a dio2!! Azt gondolom, ez elmond valamit a játékról. ez a fos nem fog történelmet irni. legalábbis ebben a formájában. játszhatatlan. Tehát össze sem lehet hasonlítani a dio2-töt ezzel a förtelemmel amit a AE-kiadott. és az egészben az a legfájóbb, hogy spec én már nagyon vártam! Az alap koncepció jó lett volna de a játszhatósága.. minőségen aluli. Az egész olyan mint egy kibaszott béta teszt. nevetséges.
  • tomcsa4
    Teljesen jó. Én az első részét is szeretem.

Múltkor azt mondtam, hogy kétkezes jobb, mint a 2x 1 kezes...hát kurva nagyot tévedtem. Sokkal jobb a 2x 1 kezes.
  • árnyharcos
    árnyharcos ugye ?
    a kovácsnak a kohójára próbálj kattintani :D
  • menpe
    "ölni buta mobok 10 ezreit 2-3 skillel, mindenféle értelem nélkül 100+ órán át!"

tehát hack'n'slash? Vannak benne RPG elemek, meg fantasy környezet, nem is akar több lenni.
  • EmThor
    január végén kijön konzolra is, marha kíváncsi leszek

szerk.: mer a diabló az mi? háború és béke szintű sztori?
  • wedge31
    Szerintem hagyd a fenébe ha ennyire nem jön be ne kinozd magad.
    Én szerencsére pont forditva látom a játékot.
  • Folze
    Sziasztok!
    80-100 óra játék után csak annyit mondanék, hogy ez a játék kb. jövő ilyenkor lesz "kész termék". Sokan csak azért játszanak vele, mert ez a legújabb és kategóriájában nincs vetélytársa. Az egész egy nagy bug-halmaz (nem mondtam újat).
    - a terület ugyan szép nagy, de egyhangú, és unalmas (havas táj nincs is)
    - a küldik nagy része teljesen felesleges (ha csinálod őket, lassabban fejlődsz, mintha csak hentelnél)
    - 2 skill bőven elég: 1 aoe a sok idétlen, rád támadó mobok ellen, meg 1 pvp a béna (említésre sem méltó) főszörnyek ellen, szal nagy taktikát nem igényel a játék (ezüstön játszottam végig "tüzes" elffel)
    - T-mutánsok??? ez valami vicc??? tűzzel ugyanúgy sebeztem őket, mint bármely más idiótát

Teljesen motiválatlan játék. Az egész csak arról szól, hogy ki mennyire nemnormális (beleértve magamat is), hogy ilyen hülyeségekkel játszunk: ölni buta mobok 10 ezreit 2-3 skillel, mindenféle értelem nélkül 100+ órán át!
    Olyan ez, mint valami ránk kényszerített tananyagot kényszerből bemagolni...

Mielőtt azonban mennék is a Deus Ex-et még egyszer végigjátszani, teszek egy utolsó próbát a játékkal: megnézem, mi az alsó tűréshatára egy karinak, amivel végig lehet vinni leggyorsabban, legrövidebb idő alatt, a lehető legkisebb szinten (ezzel természetesen csakis bronzon teszek próbát).
  • wedge31
    Nézd meg az én dryádomat 7000 felet van a hp-ja abból leüthetnek 5000-et is van idöd potion inni plusz ugye a kéregbör.
    Ha nem veszed fel az alkatot valszeg 4000 körül lesz az uccsó boss harcnál a hp-éd és az kevés lehet persze melette fejlesztheted a kéregbört is ezerel.
  • T4sY
    Gyerekek, egy olyan problémám van, hogy a sivatagba a kék küldetés nyomán a "Holtak ébredése" részben miután megszereztem a rózsát és valahogy meg kéne tisztítanom a pengét (milyen pengét?) és egy kovácshoz mutat, ahol semmit se tok csinálni a szokásos kovácsolós dolgokon kivül.

Bug vagy nem vágok valamit? Esetleg eladtam valamit, amit nem kellett volna?

Kösz
  • TGWH
    Arra már én is gondoltam hogy igaz hogy nem tudják leszedni a hp-mat kis ütésekkel, de mi van ha v.mi tényleg nagyot üt? Mondjuk 850-et... és akkor marad 3 felesleges helyem hogy erősítsem a ca-kat... remek...
    Azon is gondolkodtam, hogy az Alkunál ugye pénz kell elsősorban, mert piszok jó cuccok vannak 16os szinten 9es alkuval, de a Hatékonyabb észlelésnél még pénz sem kell, ott csak pottyan, ráadásul alacsony szinten már alapból 25% esélyem van, ezt meg csak lassan lehet növelni. Nem is muszáj...
  • wedge31
    Az alkatot mindenképp javasom.
  • TGWH

Íme, itt az én driádom, biztos segít a tervezésben. Kb. az összes tulajdonság fontos, de majd úgyis meglátod. Itt értem el odáig, hogy elkezdek gondolkodni azon, mit vegyek fel köv. tulajdonságnak. Eddig még nem volt fontos egyik ca-ra sem rágyúrni.
  • wedge31
    Jó neked ,én majd reggel nyolckor de legalább a fönököm már lelépett.
  • árnyharcos
    szép kis driád :)
    nekem már csak ~20 perc van hátra a melóbol :>
    hazaérek és ha lesz erőm meglépem azt a fél szintet ami még kell a 88-hoz aztán betámadom az ágyat!
  • Dorm
    persze, boven. szerintem szombat elott ugyse futok neki, bar nagyon szimpi, es jol is nez ki :) koszi
  • wedge31
    Sorry ,de melóba vagyok ha holnapig ráér akkor szivesen.
  • Dorm
    jut eszembe,dobnal egy skill kepernyomentest is? :)
    eleg meggyozoek a bonuszok, remeljuk a feny hadjaratnal is elerheto hasonlo.
  • Dorm
    az elffel se voltam/vagyok egy gyilkologep :) mindig is elf-kedvelo voltam, nem szeretem a zuzogepeket. Lassan de biztosan csak lesz valami :)
  • wedge31
    Ez tényleg egyéni kérdés én egyértelmüen a szeszélyes vadászra épitetem fel a karit.

Azt tudni kell hogy shasow warior vagy BFG-és serafin szintü terminátort sose tudsz belöle de ésszel fejlesztve gondod se nagyon lesz.
  • Dorm
    Valaki adna otletet Driad temaban? Az iment egy jatekmegfagyasba belehalt szerencsetlen elfem, igy elso kirohanasbol uj karit kezdek most - egy driadot. Az tuti, hogy feny hadjaratosat akarok, es ijaszt. Na de a Szeszelyes magia vagy a Termeszetes magia spec a jobb/hasznalhatobb?
    Tudom, ez elegge szubjektiv dolog, de azert erdekelnenek velemenyek :) koszi!
  • McFrost
  • dante3
    Hát, hogy nincs meg! beléptem a játékba, és nincs sehol, pedig viselte a karim!
  • McFrost
    Láttam, nájszos!
    Mi az, hogy eltűnt?!?
  • wedge31
    Vedd fel a koncetráciot és egyböl lehet két erösitésed.