10050
  • tomcsa4
    Tegnap elértem a játék végére bronz nehézségen. Váratlanul ért, nem számítottam rá. Silveren folytatom.

Mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
  • DORSANAX
    Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
  • laikuss
    Szintúgy #5407
  • laikuss
    A banner alatt SPAM/OFF/WAREZ
    Ott visszaolvasol.
    van e crack a 2.34 patch-ez
  • ancarian
    kösziiiii:D de tényleg,főleg az ördögi kacajod:D
  • ancarian
    na szval vki, nemtudja hogyan lehet kiiktatni a másolásvédelmet??
  • TGWH
    Hát nem úgy csináltad. Csak el kellett volna olvasni hogy mit mond aki odaküldött, világosan leírta hogy ott a barlang előtt v.hol a tag, aki megmutatja merre van a bejárat.
    ancarian, NEM! Muhahahahahahah (ördögi kacaj)
  • laikuss
    Az alagút tuti.
  • McFrost
    A kapu előtt jobbra lefele visz az út, barlangon át kell menni.
  • GPoWeR
    Újra egy kérdésem lenne :)

Azt kaptam küldetésnek, hogy át kell jutnom a fal túloldalára. Namármost mindent úgy csináltam, ahogy kellett, de amikor odamegyek a kapuhoz, akkor azt mondja, hogy nem engedhet át és nem is enged :)

Próbáltam alagúton is átjutni,de ott se ment.

Valaki tud segíteni?
  • ancarian
    a másolásvédelmet nem lehet vhogy kiiktatni?
  • McFrost
  • McFrost
    Mi lesz az ünnepi menü?
    Sárkánycomb:D
  • Dante73
    Bocsi, ha megbántottalak a "negatív" hozzáállásommal, sem Téged, sem Őt nem volt szándékomban megbántani.
    De mivel, az utolsó szó az, hogy "crackelni", így fel sem merült bennem, hogy hivatalos UK verzióval rendelkezne. Mea culpa, Mea maxima culpa...
  • TGWH
    Nononononono... ne tessék leszólni, nekem kb. 3 éves gépem van :) igaz hogy a vga egy-két éves, meg a ramokat is bővetítettem, szal inkább 2 éves a gép :D de lehet három.
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • AssAssyn
    Ezer hála! Köszönöm szépen a segítségedet! (:
    Boldog, békés Karácsonyt kívánok nektek!
  • Lobsterman
    Az első rész 2004-ben jelent meg. Ez 2008-ban. Ennyi a követelmények közti különbség.
    Egy 3 éves laptoppal semmire nem mész ezzel a játékkal. Egy 3 éves asztali géppel sem. Egy laptopban akármi is lehet az alapból nem ér fel egy hasonló asztali gépes konfighoz játékok terén.
  • Lyah
    Sziasztok!

Nem, nem referenciának szántam, hanem infonak, nem volt időm megnézni, hogy az előző részek követelménye mennyiben más, mint a mostanié, mint mondtam, ennyire nem konyítok a dologhoz.
    A "laptop" egy három éves siemens gép, a játék eredeti, és össze fogom hasonlítani a követelményeket, mindösszesen a hibaüzenetet nem tudtam értelmezni.

Ha lesz majd valakinek magyarra fordítása a hibaüzenethez,megköszönném, ha nem, akkor Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Üdv,
    L
  • vidu01
    Én is boldog karácsonyt kívánok minden Sacred fannak!

• vidu01
    Nagyon negatív vagy így karácsonykor, mi van ha hivatalos UK verzióját akarja magyarítani?

AssAssyn itt találod a magyarosítást: http://sacred2.hu/magyaritashoz.html
    Értelemszerűen az töltöd le amelyik patchet épp használod, ha új verzió jön ki vagy váltasz akkor a magyarítást is újra kell tenni! Ja és ha bemásoltad a fileokat utána restart szükséges.
  • Dante73
    Benézted a fórumot, kispajtás. Banner alatt a link, miszerint off, spam, warez...
    Egyébként Boldog, Békés karácsonyt Neked, és minden fórumozónak!
  • AssAssyn
    Sziasztok!
    Magyarítást tudtok hozzá esetleg?
    (úgy mint pl a FC2-nél, hogy Magyarul jelent meg, de külön le-lehetett szedni pár fájlt, azt beilleszteni és Magyar lett....)
    Vagy mindegy ,hogy ,hogy csak legyen hozzá... (:
    Még valami... ha valaki nem a C-re tette fel, az ,hogy tudja petchelni illetve crackelni ?
  • McFrost
    Ne nekem írd, én tudom :D
  • TGWH
    Szálfegyverek (azért az, mert nekem az van) növeli a találati esélyt, és csökkenti az ellen találati esélyét. Az Erő növeli a találati esélyt, asszem így van.
    Egyszerűen lenyitod a képességek/tulajdonságok ablakot ha szintet léptél, majd meglesed az utolsó ellenfél elleni %-okat, majd raksz egy-egy pontot ezekre amiket írtam, meg még az Ügyesség-re lehet asszem, és látod hogy változni fog a %. Ez alapján elég könnyen ki lehet találni hogy mi mit csinál.
  • shyning
    Igen, közben megtaláltam az angol nyelvű fórumon, a város déli kapujához kell őket kísérni. De jó, hogy sehol sincs leírva a játékban. :))
  • rage
    Ez benne a másolásvédelem. Meg majd azt is látod, hogy 13. szint után mindig csak 1 XP-t kapsz.
  • ancarian
    kösziii....
  • wedge31
    Vedd meg ,megéri.
  • ancarian
    sziasztok!
    tetszik a game, csak van egy kis probléma...
    az elf fővárosban jött elő 13as szinten, fél perc után kilép a főmenübe. de csak a 13as karival, a kisebb szintűvel semmi. nem tudjátok miért lehet?
  • rage
    Azt hiszem, ki kell őket vinni a faluból.
  • shyning
    Úristen, ennyire hülyének nézek ki? Na, mindegy, újra leírom, nincs se kis kör, se nagy, semmilyen, akkor nem kérdeztem volna. Az ilyen nevű küldetés ki van pipálva, ennek ellenére a két piskóta jön velem, mint a jógyerekek. Bár az ilyen nevű küldetés meg nem aról szól, hogy valahova is kísérni kellene őket. Na, körülnézek az angol fórumon, hátha...
  • McFrost
    Gyorsaság ismeret, taktikai ismeret ezek mindenben segítenek, vagy amilyen fegyvert akarsz használni(kard-nyeles-rúd) arra tegyél.
  • GPoWeR
    Már elolvastam, de konkrétan nem jött le, hogy mit kéne pontosan nyomni, hogy nagyobb legyen a találati arányom...

Gondolom, hogy dexteritytt kéne, ami magyarul az ügyességfélét jelent, de a leírásnál, nem az van, hogy a találati arányt növeli, hanem a sebzést :)
  • McFrost
    A pont kiosztásnál olvasd el, melyik mit növel, pontosít vagy éppen csökkent.
    De van számtalan leírás, keress rájuk, mert mindenki másképp fejleszt.
  • GPoWeR
    Köszi a válaszokat, árnyharcost kezdtem. Viszont azt nem értem, hogy neéhány lénynél max 60%-os a találati arány. Ezt lehet valahogy növelni vagy én rontottam el valamit?

Jah és bocs a sok kérdésért :)
  • envoka
    Nyisd meg a naplód, válaszd ki a küldetést, ekkor az lesz az aktív küldetés, és a kör is megjelenik a térképen. Ha nem tudod melyik az a küldetés, vidd rá az egeret az illetőre akit kísérni kell, és akkor a neve helyén kiírja a küldetés nevét.
  • McFrost
    Megnyomod az L betűt, bejön a küldetések menü, ott baloldalt oda kattolsz, amelyik fejezetben tartasz és kikeresed a küldetések közül, melyik nincs befejezve.
  • shyning
    Az #5348-ra senki nem tudja a választ? :(
  • Lobsterman
    Nem a két kivétel hanem A kivétel :D
    Először a temple guardiant is odaírtam de meggondoltam magam :)