10050
  • rizsa1669
    :DDD úgy értettem hogy ha csak a főküldetéseket vinném és a mellék küldiket hagynám = a főküldetést nézve hány % ?? :D
    Am nekem most a túlélési bónuszom 77%. ez mennyire jó??
    Egyre több a this has to be a very special item, 5 perc alatt kettő is esett:P
    Amúgy nektek már volt olyan hogy elment a hang?? Csak a vaddisznók visítása maradt meg amikor megöltem őket :S Kard hangja is ritkán jött elő :S
  • gyuri12
    Üdv!
    Amikor elindítom a játékot ezt írja: "Az eljárás belépési pontja(alSource3i) nem található a DLL-ben (OpenAL32.dll)."
    Ezután felugrik még egy ablak,jóval több dologgal,de azt nem fogom leírni.:)
    Megoldás? Nem megy el a gépemen?:(

("kölcsönkért" verzió,még nem vettem meg)

Előre is kösz!
  • johnnie_walker
    Fene essen ebbe a gyökér fórumba. Én betettem a képet.
  • johnnie_walker
    Az alku lényege abban rejlik szvsz, hogy pont olyan cuccokat vásárolsz ami tetszik, feltéve ha van rá elég pénzed. ;) És ahogy én láttam magasabb szintű karaktereknél, a +X to all skills pontokat az egekbe lehet vele tornászni. Itt az én closed netes hc-szeráfom 44. szinten, ezüst befejezésekor.

+32 pont minden képességre a jelenlegi felszerelésből (alku 105, ha átöltözök).
  • menpe
    A 4. kérdésre Hiro Nakamura tud válaszolni, mint tér-idő ura :)
  • johnnie_walker
    1. nincs (de vannak százalékos TP/kill-növelő tárgyak)
    2. nem
    3. igen (saját attribútumaid, ellenfelek nehézségi szintje, mf talán)
    4. időben, térben, vagy ellenfelek számáman? :D
  • johnnie_walker
    Nem tudom milyen lehetett az alku az előző patch előtt, akkor még nem használtam, de szerintem most is úgy van értelme, ha kezdettől fogva fejleszted és a karakter szintje felett tartod minél magasabban. Nekem most lvl 43-on 104 az alkum a shoppingolós gúnyámban. :D Ha most veszed fel, nehéz lesz feltornászni. ;)

"Találni" nem fogsz tudni jobb cuccokat, az alku a boltok kínálatát javítja fel a számodra, de iszonyatos pénzeket kell elkölteni a jobb felszerelésért.
  • rizsa1669
    na most felhalmozódott bennem pár kérdés:D
    1. van-e olyan tárgy hogy a sebzést átalakítja TP pontokká??
    2. lehet-e vásárolni mentor potionokat??
    3. a túlélési bónusz hatással van-e valamire??
    4. ha elvégeztem a gar colossus küldesést akkor kb hány százaléknál járok??
  • rizsa1669
    még 1x sem haltam meg :D ( lvl 44es vagyok ) am lehet nem is kéne az alku mert így is jönnek a "this has to be a very special item"-ek xD

amúgy drága mulatság ez a játék :D
  • Scylexan
    Sziasztok,tetszik a játék,és annyi érdekelne hogy hogy van ez a netes játék mód?Hányan lehet egyszerre játszani rajta
  • vidu01
    Nem érdemes, próbálj meg nem meghalni és akkor folyamatosan javul a drop. Alku jó volt előző patch alatt de akkor is csak ha hoztad a kari szintjével (és pluszok szóval 1.5xös szorzóval). lvl60as karinál már nehezen élsz meg belőle mostan.
  • TGWH
    Esetleg temp mappe ürítése?
  • TGWH
    Akkor passz, nekem megjavult.
  • jnc
    Hát, hidd el, volt újraindítás is, de nem jelenik meg, csak bronzon, ezüstön nem. Sőt f12-re nem is akar az utolsó monolithoz teleportálni... Érdekes
  • rizsa1669
    érdemes felvenni az alku képességet??
    jobb cuccokat fogok tőle találni?? mert most 42es szintű vagyok, és 50es és 65ös szintre kéne még valami.. 50-es szintre gondoltam az alkut, de nem tudom hogy megéri-e.. szóval??
  • DORSANAX
    Egyébként játék közben is tudsz mentést "elrakni",ha Ctrl+Alt+Del-el leteszed a játékot és elmented a Sacred 2 mappát a Document And Settings-ből.
  • DORSANAX
    Én mindég backup-ot csinálok a mentésmeről.Lépjél vissza bronzra,csinálj egy mentést.Egyébként minden játék kezdésnél csinálok mentést,ha netán meghalnék és nem sikerülne Alt+F4-el időben kilépni.A túlélési bónuszom miatt szoktam csinálni,ez még belefér a "csalásba",ha már amúgy sem tuti az F9-es mentés a játékban.
  • derboy
    igen az ujjal nincsen gond ezüstön.csak ha a régit folytatom
    .valami másolgatos modszer nincsen?
  • DORSANAX
    Úgy tudom,hogy az elvégzett küldetések elvesznek viszont a térkép felfedezése marad.Én már váltottam bronzról ezüstre régen,de csak akkor érdemes,ha alacsony szintű karaktered van.Szerintem inkább érdemes újat indítani,de ez magánvélemény.
    Ha új karaktert indítasz ezüstön,akkor nincsen felfedezett térképrész,vagy nem így indítottad?
  • Ginos
    hali vki játszik hamachin???
  • derboy
    Én most játszotam végig a 2.34.0 patch-el.High elfel.Nehéz volt még bronzon is mert a jeges tüskék sebzése a patch elött 1k volt utánna
    meg 250 lett csak.Egy kérdésem nekem is lenne.Ujrakeztem silveren .
    lehet ugy folytatni hogy az ujrakezdésnél a térkép ne legyen felfedezve?mert igy nagyon zavaró ahol jártam már.
  • DORSANAX
    Csak arra gondoltam,hogy a főküldetések végigvihetők e,vagy sem a 2.34.0-val...
  • McFrost
    Nem értem, miért ne lenne végig játszható?
  • DORSANAX
    Az lenne a kérésem,hogy amennyiben van valaki aki 2.34.0-val és az ezzel indított karakterrel végig tudta vinni a játékot,az jelezzen vissza,mert most ahogy visszaolvasgattam ez nem egyértelmű.Tényleg jó lenne tudni,hogy végigjátszható a game,nagy sem.Most az nem is annyira fontos,hogy bizonyos küldetések bugosak,csak magam részéről nem szeretnék szívni azzal,hogy fejlesztgetek,feccolom bele az energiát,és esetleg bukovári lesz,mert nem végigjátszható.
    Előre is köszönöm az esetleges választ,lehetséges,hogy vissza kell térni valamelyik előző patchhez?
  • rizsa1669
    annyit szeretnék kérdezni hogy a szintkorlát hanyas szintnél van??

és akkor még a "gólem" (gar colossus vagy mi :D ) közelében nem vagyok :D
  • TGWH
    Nekem is eltűnt, de egy kilépés majd visszalépés segített a gondomon. Esetleg egy újraindítás.
  • balee4
    nekem is Inkvizítorom van és nem jött elő ez a bug az új patch-el
  • balee4
    a karácsonyi szigeten, nekem is elment a 60% feletti túlélési bónuszom, a sárkány a végén megölt, és az Altf4 kombó sem segített, elég durva egyébként az a küldetés sorozat
  • jnc
    Üdv! Valaki találkozott már olyannal, hogy a felpöcsölés után a karaktere nem látszik. Én sajnos így jártam. Van egy 28-as szintű sötét inkvizítorom, csak éppen nem látom. Üt vág, kap xp-t, csak vizuálisan nem jelenik meg a monitoron. Ráadásul csak ezüstön, bronzon vígan látszik, de ott játék az élet. Vállalom, hogy a karakter fejlesztését nem éppen legális példányon követtem el x.12-es verzióban, de most már megvan eredetiben, és végre legálisan fejlődhetnék, de így nem olyan jó :( Van erre megoldás, vagy buktam az ürgét, ami fájna, mert eddig minden mellékküldeldetést és térképzugot felfedeztem, amihez nem lenne igazán kedvem. Előre is köszi mindenkinek!
  • Dante73
    Valahogy védeni akarják a játékot, érthető dolog, bár tény hogy lassú, (Azért csak 12G felett van a játék) és emiatt idegesítő is. Viszont, azt hiszem, elbuktam a Szeráfom. Eddig darált, mint a vöcsök, új patch óta pedig harmatgyenge. (A lentebb említett bug is közrejátszik a dologban azért) Az is kissé idegesítő, hogy már a második karim válik használhatatlanná, patchelés után. Minek ennyit kavarni a tulajdonságokkal, erősítésekkel, egyebekkel.... Kis türelmem lesz, (most kissé idegel a játék, Mert a "Karácsonyi" szigeten állandóan meghal a szeráfom, mert a páncélja, és erősítései semmit nem érnek, holott eddig egy főellen is alig sebzett) újat kezdek, de ha azt is átvariálják menet közben, morcos leszek!
  • wedge31
    Koncentráció.
  • GPoWeR
    Melyik az a tulajdonság vagy képesség, ami engedi, hogy több erősítésem is legyen egyszerre?
  • balee4
    mondjuk ez az eredetiségvizsgálat marha idegesítő lassú volt, sőt a patchelés előtt és után is elvégzi... hogy minek 2x...
  • Lobsterman
    Kellenek a plusz fokozatok ilyen szintkorlátnál :)
  • wedge31
    Mindkettö igaz.
  • rizsa1669
    arany szint csak akkor engedélyezett ha végigtoltam ezüstön??
    am most láttam hogy az aranyon túl még van 2 nehézségi szint :O ez igaz??
  • rizsa1669
    Nállam nem a "kérdőjelekre" a játék :D
    Én kb minden 5. kérdőjeleset csinálok meg :DD
    Én most arra hajtok ( najóóó nem csak arra :D ) hogy felfedezzek minél több területet meg hasonlók. területek felfedezése = ellenségek = töpp TP :P
    8 óra játék alatt még csak a térkép 8%-át fedeztem fel... szóval még van tennivalóm ^^
  • Gabesz026
    Ez van akkor amikor az ember megcsinál minden mellékküldit én is még csak a sivatagban vagyok és már lvl. 63- on vagyok egyszerűen nem tudok csak úgy elmenni a kérdőjeles emberkék mellet :)
  • rizsa1669
    én meg még a gólem ( vagy mi akarna lenni :DD ) előtt se járok és már lvl 30... :D majd linkelek képet ha leütöttem a gólemet hogy hol járok.. remélem addig megleszek lvl 35 :DD
  • Lobsterman
    Szerintem egyértelműen CA regen. Az ellenfelek ha jól fejlesztesz más dolgokat úgysem fog tudni kitérni a lövedékeid elől.