10050
  • Cortinaar
    Sajnos nekem nincs semmi a földön, csak két tekercs (amit nem lehet felvenni) és csomó égett fa. Lehet bug, kár, mert így nem tudok továbbmenni. Átnéztem már centiről-centire a talajt, több kameraállásból is, de nekem nincs ott semmi. :(
  • vidu01
    Vissza kell teleportálni hozzá ott a templom mellett van egy teleport nem messze. De hogy utána mit hogyan azt már nem tudom. Ott kívül a földön kell lennie annak a holminak az biztos.
  • Cortinaar
    Igen, a templom mellé mutat a kör, de ott nincs semmi, ami felvehető.
    Mi van, ha hibás? Le tudnád írni, hogy Giles könyvtárost hol találom? Elmegyek hozzá, hátha...
    Köszönöm
  • vidu01
    Nem a templomban kell felvenni, hanem kívül van az oldalsó fala mellett.
  • TGWH
    A templom mögött/ mellett is volt v.mi. Vagy törd szét a kelyhet, hátha bent van. Mentesz, kilépsz majd vissza, akkor talán jó lesz.
  • Cortinaar
    Azért írtam le újra, mert pontosítottam.
    Igen, természetesen körbejártam mindent, összes kameraállásból megnéztem.
    Igazából, amikor felvettem a küldetést, utána kifagyott, de beléptem újra, s odarohantam a templomhoz, ahová a kör mutat, de ott semmi nincs, amit felvehetnék.
  • TGWH
    Attól hogy többször beírod, még nem fognak előbb válaszolni. Nem rég csináltam azt a küldetést, és nekem semmi gondom sem volt. Esetleg ahova a kör mutat, próbáltál már körülnézni mire lehet kattintani és mire nem?
  • Cortinaar
    Szeráfok Birodalma küldetésben meg kell szerezni a NAGY GÉPEZET SZOBRÁT, s elvinni Giles könyvtárosnak, de a templomban nincs semmilyen ereklye, amit fel tudnék venni. A templom hátsó részében van középen egy állvány, amin egy fénylő kehely szerű dolog van egy világító gömbbel, de az nem mozdítható.
    Nem tudok továbbjutni. :(
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mégpedig az ügyben, hogy szeráf szigeten lévő fő küldetést nem tudom teljesíteni, mert ereklyéket kell összegyűjteni, de mikor odamegyek a térkép jobb oldalán lévő templomhoz, ahova a narancssárga kör mutat, nem találok semmit. Végigkutattam az egészet, elöltem mindenkit, de nem történik semmi. Tudna nekem valaki segíteni?
    Köszönöm
  • TGWH
    Most nekem is nagyon dobja a set részeket a játék, eddig van 5 db, 3 különböző setrészből. 26-os szint körül járhatok.
    Találkoztam a fehér griffel, na az szopatós egy teremtény... 24% esélyem volt hogy eltalálom, neki meg 81%. Mindig leszedte az erősítéseimet.
  • McFrost
    Már napok óta hanyagolom a fő küldetés szálait és eddig be nem járt területeken kóborlom. Eléggé szórja a set item-et a gamma.
    Ma az emberek földjén barangoltam, a vérfarkas vezér nyomában. Meg is találtam és ilyet dobott:

Érdekes, mert Armantin hagyatéka set-re gyúrok, már csak 3 db hiányzik, de ez elég durva.
  • Lobsterman
    Az lenne :D
  • rizsa1669
    én most csak az imádott technológiát fejlesztem, mert ott van a baznagyfegyver, amiért kezdtem a szeráfot.. mert kaszabolásra ottvan az árnyharcosom :D
    őő annyi kérdésem lenne h mi az a "faji mount"?? ( az egyedi hátas lenne?? :D )
  • Lobsterman
    Pár tanácsom lenne az új karakterhez:
    -Ne fejleszd össze-vissza a karaktert. Az árnyharcosodnál láttam felvettél és fejlesztettél mindenféle CA-t. Azt javaslom találj ki valami koncepciót a karakterednek és az alapján fejleszd a CA-kat és skilleket. 3-4 Használt CA és 1-2 buffra bőven elég tenni.
    -Ehhez kapcsolódik hogy válassz egy CA osztályt, és azon belül fejleszd, esetleg egy másodlagosat is választhatsz, de ha mind3ból veszel fel CA-kat, akkor sok mindenhez fog érteni ugyan a karakter, de gyenge lesz mindben.
    -Szintén nagyon limitált a skillek száma is, úgyhogy érdemes azt is meggondolni ott miket veszel fel. Ezt is árnyharcosodnál láttam hogy felvetted a pajzsismeretet is meg a kétkezes harcot amik ugye kizárják egymást.
    -A faji mounton már lehet használni buffokat, szóval érdemes minél előbb beszerezni ha unod a gyaloglást, és mountról akarsz harcolni.
  • TGWH
    ne használj lovat, ilyen egyszerű.
    bepe, az pech :D lehetett a házban is áramingadozás, meg ezer egy ok, sztem nem a játék miatt volt. Majd ha 5 adapterből 4 Sacred 2 közben hal meg, na akkor már lehet gyanakodni :D
  • rizsa1669
    áh.. 2 ütés elég nekik az egyik CA-ból, mert az nagyot sebez és a visszatöltődési ideje 1 mp :D
    amúgy most kezdtem egy szeráfot, 12-es szinten vagyok, csak annyi a baj h kevés az esélyem hogy eltaláljam az ellenfeleket + lovon ugye nem lehet használni az erősítéseket így a bazi nagy fegyver ugrik, a pazsj ugrik, így nyíllal kell mennem, amit mondanom se kell h sz@r .
    am most úgy akarom h nem fedezem fel a térképet mint az árnyharcossal tettem hanem megyek a hátasért és majd utánna lesz térképezés mert egyenlőre nyíllal esélyem egyenlő a nullával..
  • bepe79
    Nem voltam par napig, mert meghalt a laptopomnak az AC Adaptere, amivel az aramot veszi fel, igy az akksi-ido erejeig tudtam naponta par percet hasznalni. ): Most megjott a megrendelt uj adapterem, ugyhogy visszaterek, a Dryad-om kepeivel egyutt majd. :) Erdekes momentum, hogy a Sacred 2-ozes kozben halalozott el az adapter, a 2. sarkany (a tuzes) utan. Elkepzelheto, hogy a game miatt akkora teljesitmenyt vett fel eppen a laptop, hogy lehalt az adapter? Egyebkent az ujjal megy minden ugyanugy tokeletesen, ugyhogy happy vagyok. :)
  • TGWH
    Szerintem nem baj ha gyenge a védelmed, sok italt kell meginnod? Igazából a védelem csak akkor kell, hogy ha nem tudsz kinyírni 5-6 ellenfelet egy-egy csapással, hisz ha nincs esélyük megütni, vagy csak minden 4. ütésre találnak el, az nem gond, hisz az ötödik csapás, ami találna, azt már elvileg nem élhetik meg...
  • TGWH
    Kovácsolást nagyon lebutították az új patchel.
    Jelentem a szellemkatonák szétszedték a kobold törzsfőnököt :D persze én is besegítettem, csak akkor engem üt. Nem egyszerű rávenni hogy négy ellenfél közül ne az árnyharcost üsse. Egy idézett katona sem halt meg eddig egyszer sem. Egyetlen életregeneráló ital kellett a nagy koboldnál. Ez eddig a legerősebb karakter akit láttam. Sem a driád, sem az elf nem jutott el odáig, hogy egyetlen italra legyen csak szüksége. Persze itt nem engem ütött, de nem is nyírta ki a katonákat. Meg tükrözték is az ütéseit :D
  • Lobsterman
    Kovácsolással mondjuk tudnád növelni azt hogy mennyi attack bonust adnak a páncéljaid, ez egy gyors megoldás lenne. Aztán fejleszd a kard ismeretet, mert látom azon elég kevés pont van.
    Ami viszont szemet szúrt hogy a védelmed az borzasztóan gyenge. Szerintem növeld valahogy a páncélzatod meg a védelmi értéked, mert ez így elég haloványnak tűnik a bossokhoz :P
  • Lobsterman
    A játék nem ad külön kasztot hogy milyen fejlesztéssel mi leszel, ezeket csak mi találjuk ki build-névnek :)
  • Lobsterman
    Én is toltam tegnap este a csontikkal. Elég érdekes. Nem halad olyan gyorsan mint mondjuk egy BFG szeráf, de élvezetes vele játszani. Mondjuk ahogy látom te közelharcot is tolod rendesen, én azt erősen mellőzöm, illetve csapkodok én is, de nem szándékozom rakni semmilyen harci skillbe. Úgy nem lenne igazi nekró :D

Minden CAn lesz 1-1 pont tesztelési szempontok miatt. Szeráfommal is így csináltam. Amiket használok/használni fogok azokon már most is van 2 v több pont. A többi csak kíváncsiság :)
  • rizsa1669
    a másik kérdésem meg az lenne hogy a védelmi értékem azt befolyásolja hogy hány % esélye van az ellenségnek hogy eltaláljon??
    Mert most kaptam egy cuccot ami növeli a támadóértéket és csökkenti a védelmit.. és az esélyem hogy eltaláljam az ellenfelem 95%-ról 96%-ra nőtt, az hogy hány % esélye van az ellenfélnek hogy eltaláljon meg 35%-ról 40%-ra .. Nekem az a plusz 1% nem éri meg ha nekik meg plusz 5% hogy eltaláljanak engem..
    Meg látom itt képeken hogy nektek ilyen 123% h eltaláljátok.. mikre raktok pontot h ilyen nagy %-ban tudjátok eltalálni??
    am itt egy kép, hátha tudtok segíteni :D
  • rizsa1669
    Látom a mostani kommentekben hogy egy kaszton belül, több féle "emberkét" is lehet csinálni. Gondolok itt pl az árnyharcosra aki lehet Astral Lord vagy nekromanta. Van ilyen táblázat h milyen képességekkel ki lehetek?? ha nincs akkor valaki lécci elmagyarázza nekeem?? :D
  • TGWH
    Nagyon gyilkos a kis csontvázcsapat :D 3 csontvázat idézhet az árnyharcosom, és 2 szinttel magasabbat, mint ő maga. Mind ezt 3. szintű erősítéssel. A Tükröződő kisugárzás is csak 3. szintű, de megkapták mindhárom módosítóját a csontik is :D Azt hiszem maradok ennél a verziónál, majd meglátjuk mennyire lesz gyenge később. Csak az életerőre kell figyelni. Köv. képesség asszem a Páncélismeret lesz, majd Taktika ismeret. Íme egy kép:
  • TGWH
    No igen, ezt én is láttam... nálam mind a három állt mint lóf#sz a lakodalomban...
    Egy óra játék után eljutottam a 7. szintre. És megpusztultam... a védelmem elég gyenge volt, és mivel nehéz fokozatban indítottam, még az alt f4 sem segített... bezzeg a space megint használhatatlan volt... mindegy.
    Nagyon gyilkolnak a szellemkatonák, lehet hogy az egyik Csillagúr fókuszt fel sem kell vennem, de ezt még megnézem, kíváncsi vagyok növeli-e az erejüket.
  • vidu01
    Nem oda címeztem, ezt csak úgy. :)
  • vidu01
    Árnyharcosnál a szellemkatonákkal kapcsolatban nálam előjött egy olyan bug hogy ha teleportálok vagy barlangba lemegyek utána használhatatlanná válik a 3 közül az egyik csonti, nem harcol és nem is jön már utánam.
  • wedge31
    -találati esélyt
    -ne halj meg
  • rizsa1669
    1. a támadási érték mit befolyásol??
    2. a túlélési bónuszt mivel lehet növelni??
  • GPoWeR
    Bocsánat, bénázok :)
  • GPoWeR
    Melyik skillt kell tolnom, ha olyat szeretnék, hogy a bal alsó sarokban vannak azok a gömbök. Nekem csak 3at enged, de neked 12 van.

Hogy csináltad? :)
  • vidu01
    Hányszor megkérdezték már ezt itt a topikba!
    Egy sidequest adja, többi infót megtalálod itt.
  • TGWH
    Na igen, első gond: Koncentráció a két erősítés miatt mindenképpen bent kell hogy legyen az első 6 képességben.
    Kicsit már lehiggadtam, ugyan is mutatok egy képet. A Harctudományt próbának vettem fel, simán életképes a karakter, és a másik két ca csoport v.melyikére akartam rágyúrni. Csak hát elfelejtettem, meg közben egy óra után le is fagyott, pedig pont az utolsó képesség felvétele előtt mentettem... azaz ha kiveszünk még egy képességet, a Sebzés ismeretet, amire még nem is pakoltam pontokat, akkor pont jó lesz kezdésnek. Taktikai ismeretet is kiveszem, és akkor már a lehető legalacsonyabb szinten lesz két erősítésem. Persze ennek az lesz az ára, hogy nem 1-2 csapás lesz egy ellenfél, hanem 4-5... Ez már a 2-3. árnyharcosom :) most jön a negyedik kb. :D
  • McFrost
    Ha felveszeda aküldetést és végig csinálod.
  • Zaraki Kenpachi
    Elkezdtem tolni egy árnyharcossal szép nagy baltával .
    Nagyon jó game! A questek nem rosszak jó kis tp/idő tőltés.
    Eddig a pálmát a Blind Guradian koncert viszi. Baromi jó számot csináltak.
    Most tartok az Act1 a "falon túl" fő küldetésnél.

Kérdés saját kaszti hátast mikortól kapom meg?
  • Lobsterman
    Elvben simán klappol minden, az egy dolog, de a gyakorlat más tészta. De érdekes kísérlet lesz az biztos. Majd az dönti el a dolgot hogy az szeráfok után levő sárkányt is meg tudom e ölni. Ha igen akkor életképes a build :)
    Amúgy is szeretem az ilyen szokatlan karaktereket. Diablo2-t is toltam 1-másfél évig neten, és csak egyetlen olyan buildem volt amit nem saját ötlet alapján csináltam hanem más buildje alapján(MF sorci természetesen) pedig mekkora sláger volt a Hammerdin :D
  • Lobsterman
    Kesztyűim vannak amik konvertálnak fizikaiból. Minden sebzésfajtára 1-1. Az után rendszeresítettem miután a karácsonyi szigeten az első ellenfeleket hiába lőttem 1 dekát nem sebződtek a sima BFG lövéstől :)
  • TGWH
    Na meglestem, bőven működni fog a dolog.
    Csillagúr ismeret, Csillagúr fókusz, Ellenséges bajnok fókusz, Taktika ismeret, Kétkezes fegyver használat, Páncélismeret, esetleg még Alkat.
    Esetleg a Taktika ismeretet ki is hagyhatod, úgysem Te fogod aprítani az ellent, hanem a megidézett szellemkatonák.
    6-7 képesség, azaz 18as szintig lesz megfelelő védelmed, fegyveres támadásod, és a 3 ca erősítőt sem kell az elején magas szintre fejlesztened. Koncentráció szerintem ráér később is, de úgyis meglátod. 2 képesség marad, ami akár a Lovaglás és Hatékonyabb észlelés páros is lehet, még akkor sem lesz gyenge a karakter.
    Elméletileg piszok erős karaktert kéne összeraknod :D Lehet megnézem én is, pusztán kíváncsiságból. Régebben írták a fórumon, hogy nagyon aprítanak a megidézett szellemkatonák.
  • vidu01
    Azt hogy csináltad hogy mágikus sebzésed van? BFGbe nem lehet kovácsolni, van olyan páncél amibe lehet tenni ilyen sebzésátalakító cumót is?