10050
  • RaveAir
    Ha minden igaz, akkor a hónap végén vagy a következő elején lesz egy újabb patch, amiben majd igyekszünk javítani ezt a mellényúlást.
  • TGWH
    Több? Ott pont hogy 20. szint után lettél milliomos... per pill nekem is 1 milla valahányszázezrem van, de semmi jót nem találok a kereskedőknél, sőt a Hatékonyabb észleléssel jönnek ilyen semmiresemjó vackok:

• Gabesz026
    Ja tényleg neki nincs is alku képesség :D
    De akkor mire lehet elkölteni ennyi pénzt?
    Remélem majd erre kitalálnak valamit a fejlesztők mert így teljesen megölik a játékot. Én úgy emlékszem az első részben sokkal több értelmes cucc volt mondjuk azzal már régen játszottam. A diablo 2-ben pont ez motiválta az embert hogy megtalálja ritkábbnál ritkább cuccokat.
  • McFrost
    Sosem fagytam....
  • TGWH
    Szerintem is elég gyengécske boss. A pajzsát hamar leszedtem, egészen addig nem volt gond, amíg kétharmadára nem csökkent az életereje... máskor dobált sziklákat, most nem, azért ez is számított.
    Még egy érdekes dolgot észrevettem. Néha ha kifagy, akkor átállítja az órát, mindig pontosan 0 óra 46 percre... Ez miért lehet?
  • McFrost
    Sztem nem, engem alig talált el és könnyen nyelte az ütést. Voltak számomra durvább szituk.
  • elitehun
    Sztem a kolosszus a legnehezebb boss volt. Főleg a pajzsa miatt.
  • TGWH
    jnc, néha nem mindig a legújabb driver a legjobb. Pl. ha régebbi vga-d van, akkor lehet hogy az újabb driver a rosszabb.
    Gabesz026, azt megnézném hogy veszed fel az Alku képességet :D
    vidu01, sztem nem fontos, így is alig kapok be mágikus sebzést.
    Megfigyeltem, alapból kevés találatot kap be a kari, és ezt a keveset is néha visszatükrözöm. Ha sokan vannak, akkor már többet sebződnék.
    Megfigyeltem v.mit (vagy csak véletlen volt?). 3 set részt kaptam eddig, és mindhármat nem sokkal az után, hogy beléptem a játékba. Kettőt egymás után, a harmadikat meg másnap. Ha altf4-gyel léptem ki (fagyott) akkor nem kaptam setrészt, csak ha szabályosan léptem ki. Persze lehet véletlen. :)
    A kolosszusnál kicsit meglepődtem, kb. 6-8 ital fogyott el, nem hittem volna hogy ennyi kell. Néha-néha azért kell a piros ital, asszem most jobban rágyúrok az erősítésre.
  • McFrost
    Egyel kevesebb, mocsári pikkelyes is fűbe harapott és semmit nem adott...
  • Gabesz026
    Az enyém így néz ki annyi pénzem van már azt se tudom mire költsem. Lehet hogy fel kellet volna vennem az alku képességet hogy legyen mire költenem az árusnál.

• vidu01
    Árnyharcolok én is lvl36nál tartok vele:

Érdemes lenne felvenned a koncentrációt 2. erősítésnek nagyon kell az örjöngő lendület, szerintem még hasznosabb is mint a tükröző akármi.:)
  • jnc
    A driver a legfrissebb, hivatalos nvidia, azzal nem hiszem, hogy gond lenne. Élsimítást nem szoktam rárakni, mert az nagyon lassít, és én nem szoktam látni nagy változást. Ha másképpen nem, hát játszom így :)
    Persze köszi a programot :D
  • elitehun
    Be kéne rakni a banner alá ezt az oldalt.
  • McFrost
  • TGWH
    Amúgy itt állok:

• TGWH
    Ment a program, remélem segít. Bár ha újratetted az egészet, akkor nem hinném hogy segít. Esetleg inkább egy-két más grafikai beállítást vegyél vissza a felbontás helyett, így nem lesz randa, és a képernyő is megfelelő méretű lesz. Két tippem van:
    1, rossz vga driver-t használsz
    2, aa vagy a másik élsimítás csinálja a csíkokat, esetleg ha a windows felülírja a grafikai beállításokat, lehet ott van a gond

• jnc
    Ment és köszi. Amúgy megy nagy felbontásban is, csak nagyobb csatákban, vagy a túlzottan efektezett barlangokban belassul a dolog. Lejjebb vettem a grafikai beállításokat, de olyan csúnya lett :) Gondoltam vegyük lejjebb a felbontást, hát, nem jött össze. Átvált, és egy fekete képernyő előtt a kurzor meg egy totál fekete képernyő között váltogat. Amúgy nektek is szemetel a grafika? Néha apró csíkok maradnak, ha megnyitok egy ablakot, de ha frissül a kép, akkor eltűnik. (Remélem nem a grafikus kártyám készül feldobni a talpát, az sokban lenne)
  • TGWH
    Kérnék szépen egy e-mail címet, és küldöm, kb. 36 kb. Már nem is emlékszem honnan találtam linket.
  • jnc
    Már újratelepítettem a teljes rendszert, és az után is ezt csinálja. Amúgy lapos monitorom van, de minden más játékban (sőt az Asztalon is)lejjebb tudom venni. Amúgy jöhet a program, vagy annak az elérhetősége :)
  • Lobsterman
    Ne tedd be páncélba. Fölösleges. Váltsd be olyanra ami kell és tanuld meg.
  • SovereignX
    ÁÁÁ! Jól van! Eddig mindig elhasználtam őket a másik két karakteremmel. aztán jobban megnéztem és rájöttem be lehet tenni ezt is fegyverbe páncélba. Ezért mondom most inkább gyűjtögetem őket. Jól van! Ez volt a hiba :S
  • Lobsterman
    Pont azt mondom hogy váltsd be az elhullott rúnákat olyanra ami kell, és azt tanuld meg.
  • SovereignX
    A karakter képernyőn gondolom. Vagyis a Combat Artson. Nem az elhullott rúnákra gondoltam. Van már 3 hely is ahova húzhatnám a Combat Artoskat de semmi. Csak az az egy darab van.
    Az nem hinném, hogy zavarná, hogy szintlépésnél tettem olyanra is pontot ami még nem volt meg. Így folyamatosan ott villog, hogy még van pontom - 1db - de nem tudom elosztani meg nincs még unlockalva a Combat Arts kategória. A középső a 3ból.
  • Lobsterman
    Viszonylag random jönnek a CA-k. Ha nem olyan esik ami kell, váltsd be őket.
  • SovereignX
    Egy kérdés. A Temple Guadrian-nak mikor ad be értelmesebb Combat Arts-ot?
    10es szintű vagyok és még mindig csak az a DNS ikonos T-Energia mutációs sugárizém van. Semmi egyebet nem adott be. A többi karakternél amit próbáltam - Inkvizítor meg Varázslós néni - ilyen szinten már több mint a fele megvolt.
    Bugos vagy csak nehezen kapja meg a cuccait?
  • TGWH
    Van egy program, amit az Ascaron készített, nem hivatalos, tehát nem vállalnak garanciát érte, de ha érdekel, elküldöm e-mail-ban. Ki lehet törölni a beállításokat, a temp (vagy más) mappában lévő szemetet, mentéseket és a készített képeket. Ha visszaáll az alapra, talán kisebbre tudod venni a felbontást.
    Esetleg még a monitor fajtája befolyásolhatja a felbontást, nem? Nekem csak crt-m van, de úgy hallottam hogy az újabbak már fix felbontásra vannak tervezve, vagy v.mi ilyesmi.
  • jnc
    Találkozott már olyannal valaki, hogy a játék egyszerűen nem tud átváltani, a desktop felbontásánál kisebbre? Gondoltam lejjebb veszem a felbontást 1440x900-ról, hátha akkor jobban fut, de csak villódzik, és a reset gomb segít :(
  • Lobsterman
    Imádom a villámlást. Baromi hangulatos effekt. Talán a legjobb a játékban :)
  • elitehun
    Jaaa. villámra nem is gondoltam
  • McFrost
    Igen, villámlik és akkor így kivirul minden, ütközetben további nehézséget adva, a pillanatnyi vakság.
  • TGWH
    Ha villámlik akkor igen, de az csak egy villanás. Bár én nem tudom, mivel elég gyenge gépen játszok, de az Ascaron videói alapján normálisnak tűnik a kép.
  • elitehun
    Az első kép az így kell kinézzen?
  • McFrost
    A mocsárban állandóan esik:

és régi ismerősökkel is összefutni :D
  • elitehun
    Inkvizitor karival valakinek megvan már egy teljes set?
  • GPoWeR
    Az itt jelen lévők közül kinek van a legmabasabb szintű karaktere és milyen fajta?
  • McFrost
    59 Árnyharcos
  • elitehun
    Mért hányas szintű vagy?
  • McFrost
    Mondtam már, annyi xp-t ad, amennyi itt már szart sem ér:)
    Ráadásul, ha mást verek le ezidő alatt, ugyan ott vagyok.
  • GPoWeR
    Mivelhogy meguntam egy kicsit az árnyharcos karimat, úgy gondoltam, hogy kezdek egy BFG-es szeráfot :) Főleg a darálásra megyek rá, de a hatékony észlelést is szeretném nyomatni. Majd rakok képeket :)
  • elitehun
    Lehet valami bug. Legalább több XP-d lesz :D