10050
  • Prince23
    Nekem sem működnek, még egyszer sem sikerült vkivel gémeljek. De látoma lobby szobában őket.
  • elitehun
    Hogy érted? Nem működnek?
  • Titan
    Nem tudjátok véletlen, hogy mi van a multi szerverekkel?
  • Titan
    Ez működik! Próbáltam...

Ezt találtam még, de nem próbáltam:

"Edit:
    Seraphim short hair: 544
    Seraphim long hair: 73

High elf long hair: 3968
    High elf short hair: 5735

Dryad long hair: 4302
    Dryad short hair: 5734" - Original posted
  • Lobsterman
    Amúgy néha sikerül úgy csinálni karaktert hogy a játék defaultban zöld hajat ad a szeráfnak, vagy rózsaszínt a high elfnek. Ez viszont állandó. Elő lehet hozni állítólag ha ctr+shift-et nyomvatartod miközben rákattintasz valamilyen portréra(gondolom karakterkészítésnél), de nem próbáltam.
  • Lobsterman
    Konzolba be kell írni hogy: sys haircolor és egy hatjegyű hexadecimális számot. A szám jelenti h milyen szín. Első 2 karakter a pirosat jelenti, második 2 zöldet, utolsó a kéket. Szóval sys haircolor FF0000 az egy teljesen vörös hajat jelent például.
    Egy kis baj van ezzel a módszerrel, ha kilépsz a játékból és betöltöd újra a karaktert, a játék reseteli a színt.
    Elvileg van egy olyan kapcsoló is hogy sys hairstyle és szintén hexa kód, de kéne hozzá egy lista lehetséges hajmodellekkel amik benne maradtak a játékban, mert én próbálkoztam ugyan ezzel a paranccsal, de a legtöbb amit sikerült összehoznom hogy egy szikla nőtt a szeráfom fejére :)
  • Titan
    Pedig van rá valami okosság, mert van 3 hajszínű szeráfom! Zöld, szőke és barna...biztos van valahol hexában megadva valamelyik fájlban..
  • elitehun
    Ez nem GTA
  • Titan
    Nem tudjátok véletlen hogyan lehet a karakter hajszínét megváltoztatni?
  • Titan
    Nem mennek a multi szerverek...:(
  • RaveAir
    Ancaria egész földje a világ kezdete óta dúskált a T-energiában. Ez a hatalmas energiaforrás minden élőlényben, mágiaforrásban és még a gondolatokban is megtalálható volt.

Sok-sok év telt el, mióta szeráfok elkezdték figyelni a világ sorsának alakulását. Eközben a fajok civilizációkat hoztak létre. Végtelen bölcsességükben a szeráfok úgy gondolták, hogy megosztják másokkal is tudásukat. Ennek következtében a T-energiával kapcsolatos mágikus titkokba bevezették kedvenc fajukat, az elfeket is.

Az így adott hatalom félelmet, dühöt és féltékenységet váltott ki más lényekben. A veszélyes energia lett minden civódás tárgya. Végül hatalmas háború tört ki egész Ancaria területén, és felborította a korábbi világrendet.

Ezt követően az elfek egy igen fejlett civilizációt hoztak létre a háború okozta romokból, sőt a T-energiát sikerült úgy kiaknázniuk, hogy tovább tudták vele erősíteni hatalmukat.

Mégis, a háború keserű örökséget adományozott egész Ancaria földjének. A csodálatos városok és a fajok tömkelege is rettegett a T-energiától, ezért teljesen száműzték életükből. A háború másik mellékterméke, hogy jelenleg szörnyű, mutáns lények járják a kontinenseket, és igyekeznek mindent elpusztítani, ami csak az útjukba kerül.

Ancariának erőre és kitartásra lenne szüksége, hogy irányítani tudja saját sorsának alakulását.

Te vajon azon fogsz majd munkálkodni, hogy kihúzzad Ancariát a káosz markából, vagy pedig le akarod majd rántani a poklok legvadabb tüzébe?
  • Dante73
    Csillanásra kell figyelni. Mikor közel érsz, felcsillan egy pillanatra a talaj. Átsétálsz rajta, és felugrik a cucc. Sok mindent lehet így találni.
  • TGWH
    Igen, vannak ilyen titkos rejtekhelyek már az első rész óta.
    Videó felirata megvan, csak nem tették be a készítők.
  • Titan

Tudtátok, hogy bizonyos helyeket fegyverek ugranak ki a földből?
  • GPoWeR
    Hát mostmár manuálisan is mentve van :)

Angolul elég jól tudok, a videók feliratozásában lehet valami segíteni?
  • TGWH
    De mondjuk az sem ártana, ha lenne felirat, mert pl. aki nem tud jól angolul, nem tudja miről van szó. Erről jut eszembe, még én sem tudom miről szól az intro, mindig a részleteket néztem :D
  • McFrost
    + a koncert, de azt nem kell feliratozni:D
  • sakal6
    akkor ok, kösz.
  • elitehun
    Elárulom nincs benne 3-nál több videó :P Legalábbis tudtommal. (bevezetés, jó befejezés, rossz befejezés)
  • sakal6
    most kezdtem el csak honnan tudjam hogy hány video van, de akkor is jobb ha írja magyarul.
  • elitehun
    Milyen videók alatt? Az egész játékban ha 2 videó van!
  • Sheol
    Nagy áldás egy ilyen unokatestvér.
    Amúgy meg érdemes manuálisan is eltárolni a mentéseidet egy külön helyen.
  • GPoWeR
    Új karaktert is létrehozott, gondolom így módosította azt a helyet, ahol a mentéseket mentette, így vége...

Visszaállítási pontokat nem szoktam létrehozni, de mostmár tudom, hogy kellene...

Hát akkor azt hiszem, tényleg jön a BFG-s szeráf :)
  • sakal6
    hello. a feliratott hogy lehet beállítani hogy írja, mert a videok meg alatt nem írja?
  • McFrost
    Esetleg a gép vissza állítása tegnapra?
  • rage
    A törlés az ugye abból áll, hogy letörli a játékmentéseket.
    Ezeket a fileokat kellene visszahozni, pl getdataback vagy hasonló programmal.
  • GPoWeR
    Uncsitesóm kitörölte a 45-ös árnyharcosomat :S
    Van valami lehetőség visszahozni?
  • McFrost
    Nekem a köddel semmi bajom, igazából nem is érzékeltem semmit a térből, mert állandóan benne álltam és csak vágtam ezerrel.
  • elitehun
    Ezaz! Te bírod csak a karaktered nem :D
  • McFrost
    Én bírom is :D
  • TGWH
    Nálam a köd akasztja ki a jó öreg gef6600-ast :D ráadásul kétszer vagy háromszor kell megölni, mindannyiszor kb. 15-20 perc, mert 8 fps fölé nem megy ilyenkor...
    Nem is tudom mikor vettem, de van már vagy 3-4 éves az a kártya minimum.
  • Sheol
    Pedig a neved alapján bírnod kéne a hideget.
  • McFrost
    Nálam akkor szaggat, ha benyelek valami fagyos varázslatot (fagykör?).
    Minden, hogy hanyan vannak, milyen a terep, ha fagy akkor szaggat.
    Amúgy meg semmi gond.
  • jnc
    2007 nyarán vettem, az akkori 60e-s ára nem volt olyan rossz. :) Nem várom én, hogy úgy muzsikáljon, mint egy mai darab, de eddig minden rendben volt vele. Na, jó, a TR-ben a párás dolgokra nagyon beszaggat - olyan, mintha csak bizonyos effektusokat nem bírna.
    Itt is szépen fut, csak néhány barlangban beszaggat. A fura, hogy amikor az inkvizítorral nyomtam, a még nem hivatalos verziómon 2.12.es folttal, akkor ilyen nem volt, legalábbis nem rémlik. Igaz, akkor nem is nagyon kellett mozgatnom a kamerát. Az elf varázslónőm irányítása a távoli varázslatok miatt megköveteli :)
  • Lobsterman
    Bezzeg a 7900GS-em még mindig keményen tolja :D
  • vidu01
    Van platinum utána niob, azután nemtom.:)
  • vidu01
    Jól mondja TGWH 8800as sorozat (GT is nem csak GTS) memory overleakes, most nem kezdek el itt papolni hogy hiba volt megvenni bizonyára már te is tájékozódtál azóta. Helyzetedet súlyosbítja hogy csak 320 MB RAMja van, bár az sem segítene sokat ha 512 Mb lenne. Ez van, így ezzel a hibájával együtt a most megjelenő játékokhoz már kevés.
    van-e az arany utan meg valamilyen neheseg?
  • TGWH
    Valakinek már volt gondja ilyen kártyával. V.mi olyasmit írt, hogy szerinte a kártya ramjával van baja a játéknak, mint ha ,,túlcsordulna''.
  • jnc
    8800 GTS (320MB) a kártya, szóval nem rossz az az új driver. De korábban próbáltam régebbivel is, na amiatt kellett újratelepítenem mindent. Eléggé elromlott a dolog, de ebben mondjuk én voltam a hibás, nem megfelelően csináltam a dolgokat.
    Na, de a tapasztalatom. A Sacred-nek beficcen a desktop felbontása, és ragaszkodik hozzá. Ha lejjebb veszed a desktop felbontását a játék indítása előtt, akkor átválthatsz erre a felbontásra a játékon belül. Ha ezt követően a desktopot visszaállítod a nagyobb felbontásba, a játék a régebbi piciben indul. Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy ekkor a játék nem lett gyorsabb, viszont a karakterek mosottabbak lettek. (Nem véletlen, hiszen nem saját, hanem rendszerfontokat használ)