92
Over the Hedge
-
okolade #92 Sziasztok! Légyszi segitsen valaki! a 25-ös pályán akadtam el (Conner House)! Az küldetés utolsó pontjánál amikor dobálom oda annak a sünnek vagy mia a szösznek amit kér! Ő a konyhaszekrényen áll és nem tudja kidobni az ablakon a cuccot mert szétplaccsan az ablaküvegen a kaja!!!!
valaki segitsen! Előre is köszi! -
#91 hajszáritót a forgó ágy mellett mikor felveszem Hamival azt hova kell dobni? -
Timy #90 -
Timy #89 sziasztok! a 30. pályán elakadtam kéne egy kis segítséég :) minden ellenfél kivégezve meg tárgyak szétütve és nem találom a kijáratot... van 1 doboz amit lehet cipelni de semmi nyíl nem mutatja h hova vigyem és mindenhol ugráltam már a tetejéröl de semmi :( akinek kell a 30. pályáig mentés el tom küldeni és ha megoldottátok akkor irjátok le lécci ide: [email protected] vagy msn [email protected] köszi előre is :) -
C7 #88 köszi -
#87 :) grat!
chicken little-ről:
http://pc.ign.com/objects/684/684003.html -
C7 #86 na, én abbahagytam, de azér jó game volt -
C7 #85 na, most csináltam meg minden küldetést de nem kaptam érte semmit, még hiányzik 6 dvd. észrevettem, hogy az optionsban a gamenél át lehet rakni a nehézséget, automatán normalon van, és én meg így toltam végig:D -
C7 #84 ja. az a 4. pálya. hát, az az utolsó, ami a filmről szól, nekem max energyvel sikerült végigmenni, mert az a másodlagos küldetés. amúgy ekég hosszú, 35 pálya.tök jók a minigamek is. én most majd hétfőn megszerzem a Madagascart, is azt fogom nyomni. nem tudod a Chicken Little játék hivatalos oldalát, vagy ki adja ki? -
#83 jah, ami még bejött és csak az utolso harcot nem tudtam lenyomni, az a shrek superslam :)) iszonyat humoros verekedős!!! :) -
#82 29éves vok :))
chicken little jo, nekem bejött - imádom a zöld terepes mászkálosokat :) kár h ált. mind csak ilyen filmfeldolgozás...
képregényjátékokat nem csipem, csak a pokembert, abbol is talán az elsőt, ahol még szabadon lehetett a városban függeszekdni :)
ameddig jutottam: nemtom az melyik pálya, egy ösvényen rohanok, el kell hajolni ágak elöl, átugrani akadályokat, és a medve is benyul néha :D 20x probáltam végigmenni, nem ment. abbahagytam :( -
C7 #81 amúgy hol akadtál el másodjára? Vincentnél? -
C7 #80 te hány éves vagy? nem is tudtam, hogy van Chicken Little. feltétlenül megszerzem. amúgy jó? nekem az ilyenek visszaesésnek számítanak, mert én inkább Marvel + Indiana Jones játékokkal jáccok, a Fantastic Fourban is 6 pálya hiányzott hardon + a három pálya amit azér kaptam volna és 100%. az X-ment 6x toltam végig:D -
#79 sztem akit érdekel végigtolta, végigcsalta vagy megunta :)
nemtom, ezeket elvileg gyerekeknek szánják, de én sem ezt, sem a chicken littlet, sem az ice age2-t nem tudtam végigtolni :D most akkor én gyogyós vagyok? :D nehéz!!! :D pedig már gamepadom is van :)) -
C7 #78 jáccik ezzel még vki egyáltalán? én még kijáccom 100%-ra -
C7 #77 a filmet még augusztus elején láttam -
C7 #76 na, én most vittem végig. nem volt nehéz, sehol nem volt tartósabb gondom -
#75 én spec ujra elakadtam és abbafejeztem :D
megnéztem pár későbbi pályát mentésekkel és ennyi :) hamarosan a filmet is megnézem :)) -
C7 #74 ti már kijáccottátok? amúgy nem értem, hogy ha azt a kajadobálást nem tudtátok, akkor a következő hogy sikerült nektek, mert ott még a szekrényeket is ki kell nyitogatni -
C7 #73 azta, öcsém odadobta a haverjának a kaját, és a gép feldobta helyette!:D -
C7 #72 ti erre rájöttetek?
-
C7 #71 na, rájöttem, a Smash gombbal magasabbra dob, nem egyesével kell a dobozokon dobálni. -
#70 ott a kajadobálásnál az egész topik elakadt :D
csak mentéssel jutottunk át rajta ... -
C7 #69 na rájöttem, hogy kell a kaját adogatni, már csak az idő vel van gondom:D -
C7 #68 ti milyen verziót töltöttetek le? én 2CD-set, és crackelni se kellett -
C7 #67 na, tesóm már ott tart, amikor a sün fenn van a dobozok tetején, és kaját kell neki vinni, de állandóan változtatja, milyen kaja kell, ráadásul felvinni se tudja, eccer az első dobozra feldobta, de amikor újra megfogta, le is esett:D. ha vki tud neki taktikát, lécci szóljon -
#66 én ezzel avattam fel a gamepadom :) -
C7 #65 na végre megvan, már ott vagyok, amikor Verne meg Hammy mennek az erdőben. nagyon tetszik, csak kár, hogy egeret nem lehet használni -
C7 #64 nektek mennyi idő alatt jött le? én 15 órája töltöm, és még 1 nap, de ha a sebesség a mostani marad, akkor 2 is! -
Spike89 #63 Nah. ha, valakit érdekel még h lehet tovább jutni a kajadobálós részen, akkor jah.
Szóval, én úgy jutottam tovább h kipróbáltam easy-n meg bekapcsoltam a vsync-et.Remélem ez segít, nekem működött:) Sok szerencsét... -
#62 nem találok sehol:( -
#61 crackeld -
#60 hello:) telepítés után el akarom indítani, de azt írja ki, hogy tegyem be a korrekt cd/dvd-t. pedig benne van a daemoon tollsba. ??? -
hangyikaka #59 ok
azé kössz -
#58 az a gond, hangyikaka, h ha magadtol nem tudod, hogyan és honnan lehet letölteni játékokat, akkor ezt neked 1-2 sorban itt sem tudjuk elmagyarázni - de ez nem is ezen topik feladata :) -
hangyikaka #57 lécci segitsetek
-
hangyikaka #56 (#50) mit jelent ez?
-
hangyikaka #55 valaki segitsen
-
hangyikaka #54 honan tudom letölteni a teljes játékot?
-
#53 #50