Grand Theft Auto: Vice City Stories

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam first
1.Nem kérlek õ arról beszélt hogy márciús 5 fog megjelenni értelmezd a mondatokat.(de tudatlan még a saját hülyeségét sem tudta bizonyítani).
2.Ok várok 1 hetet nekem megéri a kézi könyves változat.
3.Ha csoró én arról nem tehetek.

DJ RUSH99
<#eljen><#worship><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

E30 4ever

DJ RUSH99
14 éves a jó édes kurva anyád az.. amúgy meg nekem egy olyan ,,ember,, ne pofázzon már a felnövésrõl aki nem tudja leírni normálisan azt,hogy március!!!! EZ A SZÁNALOM BASSZKI!

azt meg ki nem szarja le,hogy ki mit tud venni? arról nem beszélve,hogy mondta valaki,hogy nem TUDOM megvenni? mint írtam nem AKAROM megvenni... amúgy a rockstar games az ilyen gyökereken gazdagszik meg mint te,akik képesek 10k-t kiadni egy game-re ami már 1x kijött,csak most újra itt van apróbb változásokkal:)) Dehát ennek én csak örülök,mert legalább fasza gameket fog kiadni a rockstar továbbra is,mert lesz mibõl<#eljen>

E30 4ever

Prince of Máté
1.Nem mindenkinek van több ezre pénze 1 játékra, mikor az ingyen is meglehet, és sajnos sokkal több ember warezol mint megveszik.
2.Õ nem arról beszélt hogy mikor jelenik meg hanem hogy már játszik vele, és erre te lehurrogod hogy még meg sem jelent.
na ez az überszánalom.
Látom nem vagy jártas a warezban, ott már min. 1 héttel a megjelenés elõtt le tudod tölteni.
De várj még 1 hetet és akkor meglesz neked is xD

adam first
Ez az ultra szánalom barátom.:)))Az emberi butaság felsõ foka,tudod én nem alacsonyodom le odaáig hogy warezoljak nekem van pénzem az eredeti verzióra nem 14 vagyok mint te.:)))A másik pedig nõj fel,sok sikert hozzá.<#bdead>

DJ RUSH99
mekkora faszkalap vagy,te jó ég...

elõször is: nem azt mondtam,hogy NEM IGAZ,HOGY 9-ÉN JÖN KI A GAME,hanem,hogy én olvastam olyat is,hogy 5-én fog kijönni..erre kérted az 576 linkjét ( tudnám,ha olyan kurva nagy rendelõ vagy mért kellett kérned),nem tudtam minek kéred,de megadtam ( ugyanis én az újságra céloztam,nem az oldalra).. aztán rinyáltál,hogy nem konkrét meg mittomén..

de tudod mit?

SZAROK RÁ,HOGY MIKOR JÖN KI,SÕT INKÁBB MEGYEK IS JÁTSZANI A GAME-EL MINTHOGY EGY ILYEN FASZPÖRGENTYÛVEL ITT VITATKOZZAK MINT TE!

PÁ<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

E30 4ever

adam first
És úgy mégis mirõl is volt szó elõször arról te balfék hogy 576-ban kapható már holnaptól a GTA:VCS.Erre mondtam hogy én úgy tudom hogy márciús9,nem az nem úgy van.Megnéztem 576 sehol sincs kiirva tehát nekem volt igazam,javíts ki ha tévednék.Erre mondtam akkor adj egy pontos linket ha olyan nagy a szád(és ha neked van igazad akkkor bizonyítsd be)erre te meg csak arcoskodtál száni-fáni majom vagy(hogy kattintsak jobbra balra, már ne is haragudjál de kb.4 éve rendelek rendszeren 576 hidd el eltalálok az oldalukon).Természetesen Papesz is megerõsített abba a tényben amiben biztos voltam holnaptól még nem kapható a VCS,de hát te okosabb vagy.<#idiota>

DJ RUSH99
Hát akkor büszke lehetsz magadra,tedd is azt:)) Bizonyára sokra fogod vinni az életben ilyen helyesírással,legyél is rá büszke<#eljen>

amúgy meg ki mondta,hogy nincs igazam? esetleg te gondoltad azt.. nem toltam a picsád alá egy pontos linket,kattintanod kellett még kettõt és belehaltál..ennyit rólad:)

<#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

E30 4ever

adam first
Na most hogy nincs igazad helyesírási hibákat keresgélsz???Fórumkon mindig is így írtam ilyen kispöcsök általában pécések szoktak beírkálni hogy figyelj már vettél-e nyelvórákat és képzeld leszarom mit írnak ahogy téged is.<#kocsog>

DJ RUSH99
mi az?<#nevetes1>

E30 4ever

Prince of Máté
áááááááááááá<#falbav><#falbav>

DJ RUSH99
*árulni nem árúlni

E30 4ever

DJ RUSH99
te meg felfoghatnád már,hogy a március nem márciús,a várhatok nem várhatók,az árulni meg nem árulni.. inkább nyelvtan órára járnál sg helyett faszláma<#idiota>

E30 4ever

adam first
Ezt mondtam én is csak ez a balfék nem fogta fel és bizonygatni akarta nekem hogy márciús 5.

DJ RUSH99
mi az,hogy nem csak az 576 létezik? akkor mi a fasznak tõlem kérded,ha olyan kurva okos vagy?

E30 4ever

A Grand Theft Auto Vice City Stories PS2-es verziója március kilencedikén jelenik meg Európában.

Papesz

adam first
Mondtam pontos link,nincs az elõrendelhetõ cuccok között se Ps2 termékek között.Legalább néznézd meg mint linklesz be és utána arcoskodnál.És nem csak az 576 létezik ám.<#banplz><#banplz>

DJ RUSH99
mért basszki nem a telekúrt 576 oldalát hozza be??? aztán a 3 szééép naaagy szíínes ikon közül ki kell választanod amelyik érdekel,csak ahhoz már túl láma vagy<#banplz><#lama><#lama><#lama>

E30 4ever

adam first
Na ha én vagyok a balf... akkor bizonyitsd kérlek mondtam link,de te még azt sem tudsz beszúrni.:I

DJ RUSH99
nah jobb,ha nem mondok semmit a balfaszságról...

E30 4ever

adam first
576 sehol sincs kiirva te mit néztél külföldi oldalakat ott valóban márciús 5.Akkor meg ne írj hülyeségeket ha balf... vagy.Ha valamihez nem értesz,inkább maradj csöndben.:P

DJ RUSH99
vazzeg talán magadtól is megtalálod,ne kelljen már a szádba adnom<#mf1>akkor csak t&s írt 5-ödikét nemtom már... de leszarom mer én már tegnap óta nyomom:DDdddd

E30 4ever

adam first
B+ ez neked pontos link.576 no comment nincs sehol se kiirva,mondtam én hogy March 9.<#bdead>

DJ RUSH99
nem @ hanem &:P

E30 4ever

DJ RUSH99
neje:D a tuning@stereo-t meg vedd meg tacskóba:DD

E30 4ever

adam first
Linket légyszí,fontos lenne.

DJ RUSH99
az 576 meg a tuning@stereo 5-ödikét írt<#idiota>

E30 4ever

adam first
Engem aztán nem érdekel ha vice cityrõl van szó,ha csak egy plusz küldetést kapnék akkor is megvenném a játékot.Gondolom 10e Ft fogják adni úgyahogy az LCS-t,tehát nem teljes árú játékként fogják árúlni.Én úgy tudom hogy Marciús 5 Amerika,Márciús 9 Európa de neked legyen igazad.<#eljen>

DJ RUSH99
Hát mondjuk 10k-t nem adnék érte:S Bár én semelyikért nem adok:D Mondjuk egy gta3,gta vice city pack-ot lehet vennék.. de külön a vc stories sztem nem éri meg ezt a pénzt,mert ez nem egy full új játék.. csak egy frissített vice city,olyasmi mint amikor kiadják az új sims kiegészítõt.. mellesleg már holnaptól lesz a boltokban,szal nem kell 1 hetet várnod:P

E30 4ever

adam first
Én bezzeg még várhatók 1 hetet.<#hehe>
Na mindegy,de egy ilyen játék megérdemli hogy eredetiben vegyem meg 10-en akár hány ezer forintért.

DJ RUSH99
Hupsz erre nem gondoltam sry.. na mind1<#buck>

E30 4ever

Srácok, vajon honnan van annyi eszetek, hogy nyilvános fórumon beírjátok magyar oldalak nevét? Holnap már nem akartok onnan tölteni?

Papesz

DJ RUSH99
Nah elsõ benyomások a játékról,kb háromnegyed óra után

- a grafika kicsit megváltozott,az autók is jobban néznek ki,ennek örülök,sokat dob a játékon
- sokkal jobb a verekedés ( hangok,mozgások) pl ki tudod húzni a fejedet az ütés elõl:)

- a város ugye már régen is hangulatos volt,de most mégjobb! Nagyon bejön! Mikor szinte narancssárga az ég,az vmi beszarás:P Meg este a neonok az épületeken! zsíros

a missziókról még nem sokat tudok írni,de már a másodikban kellett lövöldözni:D
Meg ugye azt írták,hogy nagyobb lesz a pálya,de egyenlõre csak a sima régi térképet látom,semmi új.. majd meglátjuk így marad-e

E30 4ever

DJ RUSH99
innen.. remélem a torrent nem ismeretlen fogalom számotokra:P

E30 4ever

Van már ps2-re a játék?
Honnan lehet letölteni?
please valaki írja le nekem!
Nagyon kell már a game!
Hali !

Honnan lehet letölteni a játékot ?
Lécci segítsetek...
És hogy lehet rátölteni a játékot a PSP-re ?

DJ RUSH99
jaja,pretorians-ról szedem ott jó gyors:P

E30 4ever

Prince of Máté
pretorians, majomparade

GTA Vice City Stories játékteszt a PSP verzió alapján.

Papesz

DJ RUSH99
Nah már megtaláltam

E30 4ever

DJ RUSH99
Konkrétan mondj már egy oldalt pls.. mert pl endlessen nincs

E30 4ever

DoNorBi
GTA.Vice.City.Stories.PAL.Multi5.PS2DVD-NextLevel
én ezzel a töréssel nyomulok.1,14GB szal hamar megvan;)
yo szórakozást!!!!

Haverok, Buli, Fight Club!

Prince of Máté
KIJÖTT!!!

Torrent oldalakon már kint van PS2-re!!!!!!!!!!!!

DoNorBi
na kiprobáltam,kellemesen csalódtam;).LCS minõségre számítottam de nyugodtan mondhatom hogy ezzel biztos többet dolgoztak a srácok:)
az fain hogy a bully-ból részben átvették a bunyózást,viszont grafikailag San andreastól messze van de a LCSnél sokkal szebb az tutkó.
PSP-n megnézném a jószágot hogy muzsikálna,mert azon még LCS is tetszett pedig az nagytévén elég béna volt...

Haverok, Buli, Fight Club!

adam first
Igen PSP-re,de nem Ps2-re.<#idiota><#banplz>

lamase
már jó ideje megjelent :/

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

adam first
Már csak 1 hét,el se tudom hinni.Ennyi várakozás után végre újra Vice cityben a San Andreas képeségeivel.Újra 80-as évek.<#vigyor1>
Tényleg nem tudjátok hol lehet elõrendelni Mo-n a játékot???Vagy majd a megjelenés napján lehet kapni úgyahogy az LCS-t???

már van ps2 trailer
lamase
király az oldalad, eladó?

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Prince of Máté
Tele van helyesírási hibával,minden cucc a GTA palaceról van, ami meg nem azt szépen eéírták.
Pl kitbox az szerintem kick box.
San andreas étkezésnél:
A játékban lehet enni vagyis kell enni mivel ha nem eszünk akkor lemegy az izmunk amit nehezen felszedtünk. Ezért érdemes egy kis hályat felszedni. Ha le akarsz fogyni akkor sokat kell úszni vagy futni.
LOL hát ezen nagyon nagyot röhögtem xD