365
Windows Media Player 11
-
#124 Magyar verzió is van? Mert amit a magyar MS oldalon találtam, az számomra (még) nem tűnik a beta 2 változatnak.
MS -
cooldoc #123 Ez játssza az AVi-t is, a trükkösebb fajtából. (Igaz, van K Lite codec Pack-em). Eddig hozzá se tudott szólni... -
#122 Pl. a Library kezelése valamivel jobb lett - bár még így is elék kaotikus állapotokat tud alkotni az internetről letöltött média adatok alapján. -
#121 Ez most mivel jobb mint az eddig megjelent magyar változat?Nekem az is "tökéletesnek" tűnik, mindent lejátszik szó nélkül. -
cooldoc #120 Litván oldal?:) -
#119 Megjelent a Public Beta 2 változat:
Microsoft Windows Media Player 11.0.5705.5043 Public Beta 2
1. Extract (unrar, unzip) wmp11-windowsxp-x86-enu.exe to the new folder
2. RUN wmfdist11.exe
3. RESTART your COMPUTER
4. RUN wmp11.exe
5. RESTART your COMPUTER
6. Start Windows Media Player 11 !
enjoy:) -
doorah #118 hali! nekem se jogtiszta a windowsom, és már itt is visszaolvasgattam, kipróbáltam azokat amiket mondtatok de egyikkel se sikerül! :(
ha telepíteni próbálom ezt írja ki ha meg megnyitni a playert akkor ez a kis ablak h menni akarok e a windows oldalára...:S
-
#117 Sorry lehet h láma kérdés, de már megjelent a full WMP 11? -
nksiker #116 hát mindig tanul az ember... tanulni meg nem szégyen... -
#115 Igen, így van, annyi kiegészítéssel, hogy az ablakban be kell pipálni a "frissítések megjelenítése" opciót. Akkor látszódik csak a WMP. -
#114 "Talán próbálj meg egy rendszer visszaállítást. Én úgy tudtam anno leszedni a WMP11-et, mert nem tetszett."
Jobb helyeken a Vezérlőpult - Programok telepítése és törlését szokták használni.
-
nksiker #113 Talán próbálj meg egy rendszer visszaállítást. Én úgy tudtam anno leszedni a WMP11-et, mert nem tetszett.
heló, valaki tudna segíteni? volt egy áramszünetem miközbe épp dvd-t írtam és azóta nemindul a gép ha a dvd író rávan kötve a gépre, és ilyen winamp uninstalálás is szükségessé vált mer nemjátszott zenét na de mind1, a lényeg az hogy azóta a wmplayer nem jó. nem jön be, azt írja hogy "nincs helyesen telepítve, újra kell instalálni. Telepítem-e most a michrosoft weboldaláról?" Ha letöltöm nem tudja se uninstalálni se újratelepíteni a programot. Próbáltam CCleanert is de semmi. Tud valaki megoldást? -
#112 Nem annyira vagyok otthon a fileformátumok és a codecek világában.
Feltettem a wmp 11-et, mindent gond nélkül lejátszott, avi file-okat is.
Egy ideig.
Pár napja azonban nem tud bizonyos avi file-okat lejátszani a melyek a gépemen vannak, pedig előtte többször is néztem már az wmp-rel ugyanezen file-okat.
Leszedtem hozzá a hiányzó codecet, így megy, de akkor sem értem, előtte miért nem hiányolta azt a bizonyos codecet.
Járt már v.ki így?
-
#111 heló, valaki tudna segíteni? volt egy áramszünetem miközbe épp dvd-t írtam és azóta nemindul a gép ha a dvd író rávan kötve a gépre, és ilyen winamp uninstalálás is szükségessé vált mer nemjátszott zenét na de mind1, a lényeg az hogy azóta a wmplayer nem jó. nem jön be, azt írja hogy "nincs helyesen telepítve, újra kell instalálni. Telepítem-e most a michrosoft weboldaláról?" Ha letöltöm nem tudja se uninstalálni se újratelepíteni a programot. Próbáltam CCleanert is de semmi. Tud valaki megoldást? -
Dash #110 a 84. hozzászólásban -
norbi17 #109 Hali.
A magyar verziót honnan tudnám letölteni?
Előre is kösz -
FLeK0 #108 http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_media_player -
#107 Hali vki elmondaná h mikor jelent meg a Media Player 7.1 9.0 10.0?
köszi -
#106 jelenleg nem igazán, jól megcsinálták a DRM-et. -
JeLo #105 Üdv! Én olyat szeretnék, hogy vannak ilyen licences filmek, amiket le lehet tölteni, de megnézni csak mondjuk egy sms-reggel lehet és satöbbi. Hogy lehet ezt a hülyeséget átlépni benne, vagy kiszedni belőle? Vagy eseteg átalakitani, vagy olyan lejátszó van e ami erre nem figyel? -
#104 Now Playing gomb alsó nyilacskája - Show List Pane (a második, ha magyar nyelvű MP-d van, és azt nem rendezték át...) -
#103 Kéne egy kis segítség, a wm 11 ben elrejtettem a most játszotton belül a médiafileok listáját, és itt nincsen gomb amivel vissza tudom hozni, esetleg tudjátok hogy milyen bill. kombinációval, esetleg melyik menü alatt található ennek a visszahozása? -
cooldoc #102 Köszönöm szépen, megoldottam közben...De nem voltz egy egszerű játszma. Miért van ez egy pár alkalmazásnál, hogy egyszerűen odapofátlankodnak, és felülírják a beállításaidat?! Qrva bosszantó. Egyébként még nehány letöltésvezérlő csinálja... -
#101 Nem tudom segitek -e vele, a Winamp Beállitások/Fájltipusok -nál vedd ki az összes pipát mindenhonnan azon a lapon +nyomd meg a "semmi" gombot is. Hátha így nem tolakszik annyira... -
cooldoc #100 Sziasztok!
Miután több kísérletet tettem egy makacs jelenség orvoslására, sikertelenül, ezért Hozzátok fordulok.
A problémám veleje a következő.
Feltelepítettem a Windows MPlayer(hu) 11-et. Nincs is Vele gondom, szépen működik, még Realtek AC97 Driver frissítése után is. Streaming videokat néztem vele, mégpedig a mindentudas.hu oldaláról különféle előadásokat. Remekül működik. Telepítettem a Winamp 5.24-est, mert néhány netrádió ill. különleges formátumú video (.nsv) ezt kívánja. Miután telepítettem, elszipkázza a mindentudas.hu-n lévő streaming videokat (kép: Windows Media Video V9, 259kbps; hang: Windows Media Audio V9), bárhogyan is allokálom az egyes file-típusokhoz az egyes lejátszóprogikat. Én ezt szeretném WMPlayerrel nézni, mert tökéletes úgy- Winamp meg se nyitja, csak "odatolakszik".
Próbáltam állítani Eszközök\Mappa Beállításai\Fájltípusokban, de nem érdekli, hogy a Windows Media Player a default, csak a Winamp erőlködik (pedig telepítésnél nem is ikszeltem be a videoformátumokat). Miután uninstallálom a Winampot, ismét klasszul visszaáll a rend. Hol lehet ezt szabályozni? Firefox-ban is próbáltam állítani a Eszközök, Beállítások, Letöltési műveleteknél, de oda se ránt neki.
OS: Windows XP Pro, legújabb updatekkel, ASUS 2500 laptop 2,66 Mhz, 1024 Mbyte DDR RAM, 40 Giga Winchester.
Hangkártyát írtam. Sis M650_651_650_740 a vidokari drivere (jól működik).
ha lekerül a Winamp - minden Ok, ha rajta van, interveniál.
Hol kellene állítanom? Köszönöm előre is segítségeteket!
Nem találtam megfelelő topikot, ezért írtam ide - hátha -
TeggLAsh #99 x64-es windowsra sikerult vkinek feltennie a dolgot? Mert nekem azt irja, h nme tamogatott op rendszer. Es ezt eleg viccesnek talalom -
#98 Úgy próbáltad, hogy az installer exe-jét kicsomagolod egy mappába, és onnét a wmfdist11 nevű fájlt vagy a wmp11 nevűt futtatod? Csak ne a setup_wm-et!!! Én így tettem fel és semmi gond... Kopp-kopp.. :-) -
szaharin #97 Odairtad a vegere zarojelbe, miertnem sikerul:D Hat azert mert masolt...;) -
#96 Hogy lehet feltelepíteni a magyar wmp11-et? amikor telepteni akarom, ezt írja ki: Nem sikerült a katalógusfájlok Segítsetek! (másolt xp-m van) -
#95 köszi ,igy már sikerült -
moonman #94 Frissítések megjelenítése be van jelölve az ablak felső részén?
-
#93 le, de csak a windows összetevök telepitésénél tudtam leszedni az egész media player-t
mert a programoknál nincs -
moonman #92 Az angolt leszedted előtte? -
#91 az angol simán felmegy -
#90 nekem a magyar verziora mindig ezt irja
-
#89 Nekem eddig az összes mediaplayer ezt csinálta... -
szaharin #88 En ezt meg nem tapasztaltam. -
Dodo55 #87 Amikor ki akarok lépni, akkor több másodpercig játsza tovább a lejátszésban lévő dolgot, és csak másodpercek elteltével lép ki. Ez csak első indításoknál van, ha már el volt indítva egyszer a jelenlegi windows session alatt, akkor következő kilépésnél hamar kilép. Másnak volt ilyen? -
#86 kösz szépen :) -
Gyuszko #85 Előfordul az ilyesmi.