365
Windows Media Player 11
  • me and a monkey
    Magyar verzió is van? Mert amit a magyar MS oldalon találtam, az számomra (még) nem tűnik a beta 2 változatnak.
    MS
  • cooldoc
    Ez játssza az AVi-t is, a trükkösebb fajtából. (Igaz, van K Lite codec Pack-em). Eddig hozzá se tudott szólni...
  • lck
    Pl. a Library kezelése valamivel jobb lett - bár még így is elék kaotikus állapotokat tud alkotni az internetről letöltött média adatok alapján.
  • zolo
    Ez most mivel jobb mint az eddig megjelent magyar változat?Nekem az is "tökéletesnek" tűnik, mindent lejátszik szó nélkül.
  • cooldoc
    Litván oldal?:)
  • DjDano
    Megjelent a Public Beta 2 változat:

Microsoft Windows Media Player 11.0.5705.5043 Public Beta 2

1. Extract (unrar, unzip) wmp11-windowsxp-x86-enu.exe to the new folder
    2. RUN wmfdist11.exe
    3. RESTART your COMPUTER
    4. RUN wmp11.exe
    5. RESTART your COMPUTER
    6. Start Windows Media Player 11 !

enjoy:)
  • doorah
    hali! nekem se jogtiszta a windowsom, és már itt is visszaolvasgattam, kipróbáltam azokat amiket mondtatok de egyikkel se sikerül! :(

ha telepíteni próbálom ezt írja ki ha meg megnyitni a playert akkor ez a kis ablak h menni akarok e a windows oldalára...:S

• gamerboy91
    Sorry lehet h láma kérdés, de már megjelent a full WMP 11?
  • nksiker
    hát mindig tanul az ember... tanulni meg nem szégyen...
  • me and a monkey
    Igen, így van, annyi kiegészítéssel, hogy az ablakban be kell pipálni a "frissítések megjelenítése" opciót. Akkor látszódik csak a WMP.
  • dester
    "Talán próbálj meg egy rendszer visszaállítást. Én úgy tudtam anno leszedni a WMP11-et, mert nem tetszett."

Jobb helyeken a Vezérlőpult - Programok telepítése és törlését szokták használni.

• nksiker
    Talán próbálj meg egy rendszer visszaállítást. Én úgy tudtam anno leszedni a WMP11-et, mert nem tetszett.

heló, valaki tudna segíteni? volt egy áramszünetem miközbe épp dvd-t írtam és azóta nemindul a gép ha a dvd író rávan kötve a gépre, és ilyen winamp uninstalálás is szükségessé vált mer nemjátszott zenét na de mind1, a lényeg az hogy azóta a wmplayer nem jó. nem jön be, azt írja hogy "nincs helyesen telepítve, újra kell instalálni. Telepítem-e most a michrosoft weboldaláról?" Ha letöltöm nem tudja se uninstalálni se újratelepíteni a programot. Próbáltam CCleanert is de semmi. Tud valaki megoldást?
  • me and a monkey
    Nem annyira vagyok otthon a fileformátumok és a codecek világában.
    Feltettem a wmp 11-et, mindent gond nélkül lejátszott, avi file-okat is.
    Egy ideig.
    Pár napja azonban nem tud bizonyos avi file-okat lejátszani a melyek a gépemen vannak, pedig előtte többször is néztem már az wmp-rel ugyanezen file-okat.
    Leszedtem hozzá a hiányzó codecet, így megy, de akkor sem értem, előtte miért nem hiányolta azt a bizonyos codecet.
    Járt már v.ki így?
  • nesto
    heló, valaki tudna segíteni? volt egy áramszünetem miközbe épp dvd-t írtam és azóta nemindul a gép ha a dvd író rávan kötve a gépre, és ilyen winamp uninstalálás is szükségessé vált mer nemjátszott zenét na de mind1, a lényeg az hogy azóta a wmplayer nem jó. nem jön be, azt írja hogy "nincs helyesen telepítve, újra kell instalálni. Telepítem-e most a michrosoft weboldaláról?" Ha letöltöm nem tudja se uninstalálni se újratelepíteni a programot. Próbáltam CCleanert is de semmi. Tud valaki megoldást?
  • Dash
    a 84. hozzászólásban
  • norbi17
    Hali.
    A magyar verziót honnan tudnám letölteni?
    Előre is kösz
  • FLeK0
    http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_media_player
  • jbal
    Hali vki elmondaná h mikor jelent meg a Media Player 7.1 9.0 10.0?
    köszi
  • Dzsini
    jelenleg nem igazán, jól megcsinálták a DRM-et.
  • JeLo
    Üdv! Én olyat szeretnék, hogy vannak ilyen licences filmek, amiket le lehet tölteni, de megnézni csak mondjuk egy sms-reggel lehet és satöbbi. Hogy lehet ezt a hülyeséget átlépni benne, vagy kiszedni belőle? Vagy eseteg átalakitani, vagy olyan lejátszó van e ami erre nem figyel?
  • Dzsini
    Now Playing gomb alsó nyilacskája - Show List Pane (a második, ha magyar nyelvű MP-d van, és azt nem rendezték át...)
  • macleod2005
    Kéne egy kis segítség, a wm 11 ben elrejtettem a most játszotton belül a médiafileok listáját, és itt nincsen gomb amivel vissza tudom hozni, esetleg tudjátok hogy milyen bill. kombinációval, esetleg melyik menü alatt található ennek a visszahozása?
  • cooldoc
    Köszönöm szépen, megoldottam közben...De nem voltz egy egszerű játszma. Miért van ez egy pár alkalmazásnál, hogy egyszerűen odapofátlankodnak, és felülírják a beállításaidat?! Qrva bosszantó. Egyébként még nehány letöltésvezérlő csinálja...
  • baajos
    Nem tudom segitek -e vele, a Winamp Beállitások/Fájltipusok -nál vedd ki az összes pipát mindenhonnan azon a lapon +nyomd meg a "semmi" gombot is. Hátha így nem tolakszik annyira...
  • cooldoc
    Sziasztok!
    Miután több kísérletet tettem egy makacs jelenség orvoslására, sikertelenül, ezért Hozzátok fordulok.
    A problémám veleje a következő.
    Feltelepítettem a Windows MPlayer(hu) 11-et. Nincs is Vele gondom, szépen működik, még Realtek AC97 Driver frissítése után is. Streaming videokat néztem vele, mégpedig a mindentudas.hu oldaláról különféle előadásokat. Remekül működik. Telepítettem a Winamp 5.24-est, mert néhány netrádió ill. különleges formátumú video (.nsv) ezt kívánja. Miután telepítettem, elszipkázza a mindentudas.hu-n lévő streaming videokat (kép: Windows Media Video V9, 259kbps; hang: Windows Media Audio V9), bárhogyan is allokálom az egyes file-típusokhoz az egyes lejátszóprogikat. Én ezt szeretném WMPlayerrel nézni, mert tökéletes úgy- Winamp meg se nyitja, csak "odatolakszik".
    Próbáltam állítani Eszközök\Mappa Beállításai\Fájltípusokban, de nem érdekli, hogy a Windows Media Player a default, csak a Winamp erőlködik (pedig telepítésnél nem is ikszeltem be a videoformátumokat). Miután uninstallálom a Winampot, ismét klasszul visszaáll a rend. Hol lehet ezt szabályozni? Firefox-ban is próbáltam állítani a Eszközök, Beállítások, Letöltési műveleteknél, de oda se ránt neki.
    OS: Windows XP Pro, legújabb updatekkel, ASUS 2500 laptop 2,66 Mhz, 1024 Mbyte DDR RAM, 40 Giga Winchester.
    Hangkártyát írtam. Sis M650_651_650_740 a vidokari drivere (jól működik).
    ha lekerül a Winamp - minden Ok, ha rajta van, interveniál.
    Hol kellene állítanom? Köszönöm előre is segítségeteket!
    Nem találtam megfelelő topikot, ezért írtam ide - hátha
  • TeggLAsh
    x64-es windowsra sikerult vkinek feltennie a dolgot? Mert nekem azt irja, h nme tamogatott op rendszer. Es ezt eleg viccesnek talalom
  • SgtChris
    Úgy próbáltad, hogy az installer exe-jét kicsomagolod egy mappába, és onnét a wmfdist11 nevű fájlt vagy a wmp11 nevűt futtatod? Csak ne a setup_wm-et!!! Én így tettem fel és semmi gond... Kopp-kopp.. :-)
  • szaharin
    Odairtad a vegere zarojelbe, miertnem sikerul:D Hat azert mert masolt...;)
  • kopa1
    Hogy lehet feltelepíteni a magyar wmp11-et? amikor telepteni akarom, ezt írja ki: Nem sikerült a katalógusfájlok Segítsetek! (másolt xp-m van)
  • urbijoe
    köszi ,igy már sikerült
  • moonman
    Frissítések megjelenítése be van jelölve az ablak felső részén?
  • urbijoe
    le, de csak a windows összetevök telepitésénél tudtam leszedni az egész media player-t
    mert a programoknál nincs
  • moonman
    Az angolt leszedted előtte?
  • urbijoe
    az angol simán felmegy
  • urbijoe
    nekem a magyar verziora mindig ezt irja
  • takraj
    Nekem eddig az összes mediaplayer ezt csinálta...
  • szaharin
    En ezt meg nem tapasztaltam.
  • Dodo55
    Amikor ki akarok lépni, akkor több másodpercig játsza tovább a lejátszésban lévő dolgot, és csak másodpercek elteltével lép ki. Ez csak első indításoknál van, ha már el volt indítva egyszer a jelenlegi windows session alatt, akkor következő kilépésnél hamar kilép. Másnak volt ilyen?
  • Zadeus
    kösz szépen :)
  • Gyuszko
    Előfordul az ilyesmi.