365
Windows Media Player 11
  • szaharin
    Nem Jogtiszta?:OITT a Link a magyarhoz..
  • Zadeus
    hytok
    eltudnátok vhogy küldeni nekem a telepitőt magyarban ?:)
    mert nekem nem jogtiszta a windows:( :P [email protected] az msn cimem előre is thx
  • szaharin
    Mar nallam is jo:)
  • Gyuszko
    Akkor nálad lehet vmi gáz, mert nekem rendesen feltelepült és működik is probléma nélkül.
  • szaharin
    DE en nemtudom feltenni, mert:Telepitesi Hiba: "Nem sikerult a katalogusfajlok telepitese"
  • szaharin
    Mar magyar nyelven is elerheto a beta itt.
  • panther112
    Meg tudod mondani h pontosan mi az a másik 2, és mi a sorrend?
  • repvez
    Ha valakinek még nem menne nálam az a megoldás is bevállt, hogy a setup fájlt kitömöritettem egy mappába és azon belül van 3 exe az egyiknek olyan ikonja van mint a mediaplayer azt nem szabad elinditani, mert akkor kéri a sorszámot meg az egyéb dolgokat.A másik kettöt viszont futattni kell ujrainditás közbeiktatásával.
  • urbijoe
    amugy ahhoz képest hogy BETA,sokkal jobb mint a 10-es
  • urbijoe
    nem mintha gond lenne ,csak kérdeztem
  • FLeK0
    a play a lejatszas, a stop a megallitas. meg vmi?
  • urbijoe
    ez még csak angolul van?
  • corran9
    Nahh végül megtanulom használni a válasz gombot is :)... szal rájöttem...
    Település közben volt egy olyan futó folymat h update.exe, kilőttem és láss csodát.. egyből felment. Nem véletlenül béta a béta (lehet h azért volt mert az auto update ki van lőve a winemben) Ha vkinek hasonló gondja lenne ezt meg lehet próbálni, hátha segít.
  • corran9
    Nem, de most h linkelded megnéztem ezzel is, és ezzel sem megy, uaz.
    Currantly installing... windows media format runtime 16% és kész a system...
    Jahh és olyan, amikor települ és eléri kb 2 mp alatt ezt a szintet, mint mikor egy aktív ablak mögé kattintasz, és az adott ablak kontúrja halványabbá válik (itt a telepítő ablaké) .. (nem tudom h érthető-e ez? :)) Válaszodat előre is köszi!
  • FLeK0
    Innen toltotted le?
  • corran9
    Sziasztok! Jogtiszta sp2-es winem van és egyszerűen nem megy rá fel ezen gyöngyszem... egyszerűen 16%-nál gyak megáll, települget de nem történik még 30 perc után se semmi, érdekes... vki vmi ötlet? (3200+-os athlon64-es proci ergo nem hiszem h a gép lassúsága lenne az oka)
  • FLeK0
    Nem, ujabb build toltheto le az ms oldalarol (4827).
  • DjDano
    nekem se jogtiszta a Winem ennek ellenére semmiféle erederiség ellenőrzést nem csinált telepítéskor.... amugy a ma hivatalosan kiadott beta ugyanaz mint ami pár napja kiszivárgott ugye?
  • pedestrian
    Amit írnak. Vásárolj jogtiszta windost.
  • chatgyerek
    Na tehát mit csinálja ok a windows oldalán?
  • pedestrian
    viszont a key amit használsz le van tiltva MS-nál. másik kell.
  • zolo
    Ugyanaz mint a többieknél,elirányít a nem eredeti wondows oldalra.Nem eredeti a winem,de kulcs aktiválva van-t ír ki.
  • pedestrian
    hogyan nem akarja feltenni? mit csinál?
  • chatgyerek
    help!! megvan ez a bt-fájl de a gépem nem ismeri fel,letöltöttem a media playert most mit csináljak hogy menjen?
  • zolo
    Hali!
    Xp proft tettem fel,gyárilag sp1-gyel utánna tettem rá az sp2-t.Az 58-sa hsz-ben lévő cuccot a futtatásban elindítottam és azt írja aktivált xp,de nem akarja feltenni a Mp11-et.Mi lehet a megoldás?
  • Duddits
    Köszönöm!
  • David Coulthard
    Link
  • Duddits
    Hogy tudom átírni a kódot?
  • geri777
    köszönöm
  • szaharin
    View-->Enhacements-->Color Chooser
  • geri777
    Oké és a szint hol lehet változtatni ?
  • szaharin
    Innen, meg itt van hozza leiras is...
  • geri777
    Nekem nem eredeti a windows on akkor honan tölcsem le ?
  • Duddits
    Hol tudod átirni?
  • pedestrian
    Nekem át kellett írni a serialt hogy eredeti :) legyen.
  • Balumann
    Mámrint gyorsan is indul, nem úgy mint a DivX. Az is jó lejátszó csak keveset játszik le, és 1 óra mire eldinul ^^
  • Balumann
    Winamp a legjobb :D csak hát vannak dolgok amiket netről media -val nyit meg. Na meg a nagyobb videoknál a winamp akadozik. Van mikor már .avi -knál is. Akkor Media Player lenne jó, mert gyors mivel a windows lejátszója (illetve jó is).
  • Saddalim #47
    amúgy nemtom mi van, akármilyen winpl-t telepitek (9,10,11), amikor el akarom indítani, mindig azt írja, hogy
    "Belső hiba lépett fel az alkalmazásban" és kiakad.
    ezelőtt sem szerettem a mplayert, ezután sem fogom... winamp kisebb, átláthatóbb, nincsenek benne felesleges cuccok, kevés gépet használ, lejátszik mindent, stb, stb
  • Saddalim #46
    őszintén szólva az abszolút kalóz winemre azt mondta, hogy rendben van, eredeti winfos...
  • mila69en
    minek az neked?:)