365
Windows Media Player 11
-
szaharin #84 Nem Jogtiszta?:O ITT a Link a magyarhoz..
-
hytok
eltudnátok vhogy küldeni nekem a telepitőt magyarban ?:)
mert nekem nem jogtiszta a windows:( :P [email protected] az msn cimem előre is thx -
szaharin #82 Mar nallam is jo:) -
Gyuszko #81 Akkor nálad lehet vmi gáz, mert nekem rendesen feltelepült és működik is probléma nélkül. -
szaharin #80 DE en nemtudom feltenni, mert:Telepitesi Hiba: "Nem sikerult a katalogusfajlok telepitese" -
szaharin #79 Mar magyar nyelven is elerheto a beta itt. -
Meg tudod mondani h pontosan mi az a másik 2, és mi a sorrend?
-
Ha valakinek még nem menne nálam az a megoldás is bevállt, hogy a setup fájlt kitömöritettem egy mappába és azon belül van 3 exe az egyiknek olyan ikonja van mint a mediaplayer azt nem szabad elinditani, mert akkor kéri a sorszámot meg az egyéb dolgokat.A másik kettöt viszont futattni kell ujrainditás közbeiktatásával.
-
amugy ahhoz képest hogy BETA,sokkal jobb mint a 10-es -
nem mintha gond lenne ,csak kérdeztem -
FLeK0 #74 a play a lejatszas, a stop a megallitas. meg vmi? -
ez még csak angolul van? -
corran9 #72 Nahh végül megtanulom használni a válasz gombot is :)... szal rájöttem...
Település közben volt egy olyan futó folymat h update.exe, kilőttem és láss csodát.. egyből felment. Nem véletlenül béta a béta (lehet h azért volt mert az auto update ki van lőve a winemben) Ha vkinek hasonló gondja lenne ezt meg lehet próbálni, hátha segít. -
corran9 #71 Nem, de most h linkelded megnéztem ezzel is, és ezzel sem megy, uaz.
Currantly installing... windows media format runtime 16% és kész a system...
Jahh és olyan, amikor települ és eléri kb 2 mp alatt ezt a szintet, mint mikor egy aktív ablak mögé kattintasz, és az adott ablak kontúrja halványabbá válik (itt a telepítő ablaké) .. (nem tudom h érthető-e ez? :)) Válaszodat előre is köszi! -
FLeK0 #70 Innen toltotted le? -
corran9 #69 Sziasztok! Jogtiszta sp2-es winem van és egyszerűen nem megy rá fel ezen gyöngyszem... egyszerűen 16%-nál gyak megáll, települget de nem történik még 30 perc után se semmi, érdekes... vki vmi ötlet? (3200+-os athlon64-es proci ergo nem hiszem h a gép lassúsága lenne az oka) -
FLeK0 #68 Nem, ujabb build toltheto le az ms oldalarol (4827). -
nekem se jogtiszta a Winem ennek ellenére semmiféle erederiség ellenőrzést nem csinált telepítéskor.... amugy a ma hivatalosan kiadott beta ugyanaz mint ami pár napja kiszivárgott ugye? -
Amit írnak. Vásárolj jogtiszta windost. -
chatgyerek #65 Na tehát mit csinálja ok a windows oldalán? -
viszont a key amit használsz le van tiltva MS-nál. másik kell. -
Ugyanaz mint a többieknél,elirányít a nem eredeti wondows oldalra.Nem eredeti a winem,de kulcs aktiválva van-t ír ki. -
hogyan nem akarja feltenni? mit csinál? -
chatgyerek #61 help!! megvan ez a bt-fájl de a gépem nem ismeri fel,letöltöttem a media playert most mit csináljak hogy menjen? -
Hali!
Xp proft tettem fel,gyárilag sp1-gyel utánna tettem rá az sp2-t.Az 58-sa hsz-ben lévő cuccot a futtatásban elindítottam és azt írja aktivált xp,de nem akarja feltenni a Mp11-et.Mi lehet a megoldás? -
Köszönöm! -
David Coulthard #58 Link -
Hogy tudom átírni a kódot? -
köszönöm -
szaharin #55 View-->Enhacements-->Color Chooser -
Oké és a szint hol lehet változtatni ? -
szaharin #53 Innen, meg itt van hozza leiras is... -
Nekem nem eredeti a windows on akkor honan tölcsem le ? -
Hol tudod átirni? -
Nekem át kellett írni a serialt hogy eredeti :) legyen. -
Mámrint gyorsan is indul, nem úgy mint a DivX. Az is jó lejátszó csak keveset játszik le, és 1 óra mire eldinul ^^ -
Winamp a legjobb :D csak hát vannak dolgok amiket netről media -val nyit meg. Na meg a nagyobb videoknál a winamp akadozik. Van mikor már .avi -knál is. Akkor Media Player lenne jó, mert gyors mivel a windows lejátszója (illetve jó is). -
amúgy nemtom mi van, akármilyen winpl-t telepitek (9,10,11), amikor el akarom indítani, mindig azt írja, hogy
"Belső hiba lépett fel az alkalmazásban" és kiakad.
ezelőtt sem szerettem a mplayert, ezután sem fogom... winamp kisebb, átláthatóbb, nincsenek benne felesleges cuccok, kevés gépet használ, lejátszik mindent, stb, stb -
őszintén szólva az abszolút kalóz winemre azt mondta, hogy rendben van, eredeti winfos... -
minek az neked?:)