4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#3851 Minde CC-s itemet lehet tradelni tudtommal, amíg nem haszáltad. Értem ez alatt, hogy van mellettük egy lakat ikon. Ha nyitva (kivéve az On/Off itemek) lehet tradelni. Arra figyelni kell, hogy bár a CC tárgyak nem az inventoriba vannak, ha nincs legalább annyi hely hely az inv-ben, mint amennyit elfoglalnak a tradben, nem megy a trade.
Az On/Off tárgyak Lucky és az XP növelő ToA csak akkor tradelhetőek, ha még egyszer sem kacsoltad be őket. Ezekél ugyi a lakat nem azt jelzi, mint atöbbinél. -
#3850 Return Orbot lehet tradelni? -
#3849 A felső eleve ad +2 rankot, az már akkor (ha minden ruha adna a sacrificere) +7. Luke nyaki +1 shuta vagy blode gyűrű +1 darabonkánt. Vagyis elviléeg (de persze csak elvileg) +15 a max egy skillre, ha arra minden ruci ad sárgát és két ranko gyűrű meg rankos láncod van. -
#3848 Jah, hogy csak max. +5 lehet, akkor nem is olyan jó XDDD -
#3847 Szóval az a legjobb infinity armor set egy knightnak, amelyik +17-et ad a sacrifice-hoz (+125% hp). XD -
#3846 Félreértések elkerülésére:
Egy infinity ruci egy skillhez egy pontot ad, és maximum három skillhez adhat egy ruhat. Azonban öt ruhadarabod van, és nem kizárt, hogy az ötből több is adjon egyre +1-et darabonként. -
#3845 Visszatérve a duplázáshoz, azt valóban nem tudtam, hogy az infinity armorok sárga statja adhat +1-nél többet is 1 skillhez. Viszont, ha valóban algoritmussal oldották meg a skillek szintjeit, az az ő hülyeségük, tudják, hogy egy csomóan dupláznak és megsém cserélték le egy patchben a skillek szintenkénti scriptelésére. Kicsit röhejes, hogy a cheatereket (najó csak buggereket) az összes játékszabály védi, aki meg nem csal, azt kibannolják XDDDDDD -
#3844 GZ :D -
#3843 Nah, az volt a válaszuk, hogy bannoltak mert több accountot hoztam létre. XD Én meg megírtam nekik, hogy account regeléskor nem jelezték sehol, hogy nem csinálhatok 1-nél több accot, másszóval nem tudtam róla. Úgyhogy levették a bannt XDDD -
#3842 A gameba és a cogaccounts.codemasters.com-ra nem tudok belépni, viszont a cogsupport.codemasters.com-ra igen. Most ez, hogy a f*szomba van? Na m1, küldök nekik egy ticketet, azzal, hogy bannoltátok azt az accountot amiről most levelet küldök... -
#3841 Jah, dupláztam az 50 blode-omat -
#3840 biztos rosszfát tettél a tűzre :D -
#3839 Hát, mostmeg bannoltak, besz*rok XD -
#3838 Ez alatt azt érted, hogy a +11 feletti szinteket nem is kellett volna leírni a programban? És az infinity ruhák sárga statjai? El sem lehet képzelni, hogy valaki egy skillre több sárgát is kap?
Sőt mást mondok. Nem feltétlen kellett a +11 feletti szinteket leírni, hiszen elég egy olyan algoritmustmegadni, hogy mennyi a szintek közötti növekedés. -
#3837 Sztem az egész game egy k*rva nagy csalás. Pl. ezt a duplázást sem értem. Az nhn-esek "véletlenül" scriptelték a skillek lvl 12, lvl 13, lvl 14. szintjét? Érdekes... -
#3836 Tegnap azt mondta nekem egy klántársam, hogy egy hofitársunk beszélt egy GM-el és az azt állította, hogy lehet az eventen kívülről healelni a versenyzőket.
Ebből nem ez tűnik ki.
Egyébként az egész event a csalók versenye volt. -
#3835 Kattints azÚj Magyar Archlord Oldal feliratra és olvass ott. -
netmester #3834 helo
regeléssel vannak gondjaim, tud valaki segíteni,vagy van valahol valami leírás? -
#3833 Meg kell tanulnod a ransacking ( kifosztás) ismeretet. Miután meg ölted a mob-ot ransackingolnod kell. Ransackingoláshoz kést kell használnod amit az Adventurer-nél tudod megvenni és ott is tanulhatod meg ezt a képességet. -
#3832 helotok
kéne egy kis segitség. az a feladatom hogy szerezzek 5 broken tollat path of glorybol. na most én már vagy 2 orája ölöm itt a small broken-eket de még egy tollat nem szereztem és ez gyanus. mit csináljak?
légyszi vki adjon tippet. köszi -
Jumeogi #3831 Egész jó ez az Archlord.:)
Gahaion szerveren vagyok: Jumeogi néven Ork Berserker kaszt. -
#3830 Nah, egy időre befejezem a gamet, talán majd valamikor folytatom bb. -
Jumeogi #3829 Nevetséges.(371kb..XD)
Ez az, amit a kliensnek automatikusan frissítenie kellene.
RF Online magától frissített...^^
Köszönöm szépen a segítséget. -
#3828 Olyan patch-ről nem tudsz, ami a "server connection ended" féle hibát javítja? XD Rengeteg xpt megspórolna nekem. -
#3827 Ha jobban tudod, minek kérsz segítséget?
Egyébként van egy külön patch ami javítja a letöltés hibát. Van egy másik, ami pedig egy logi szerver problémát javít.
login patch
fontos frissítés -
Jumeogi #3826 Kikapcsoltam a tűzfalat is, de mondom itt nem nálam van probléma... -
#3825 Tűzfal? -
Jumeogi #3824 Tévedsz.
Magától kéne frissítenie a kliensnek, de nem csinál semmit...
Na mindegy, keresek más ingyenes MMO-t.XD -
kyle007 #3823 van egy hír a kliensen ami az új patch-et írja azt is le kell szedned, de még a hivatalos oldalon is le van írva. -
Jumeogi #3822 Letöltöttem a kilenst, de indításnál hibát ír ki, méghozzá ezt:
Client was not abble to the Patch server
1.Patch server is curretly being checked
2.Inter connection
3.Please make sure Archlord has access trough you Firewall.
Archlord is döglődik?XD -
harder85 #3821 A barlang ügyemről annyit hogy att mentem orc földre és ott be tudtam menni a barlangba, na meg mon földön is -
#3820 Ma megfuttattam egy rangert, 3 percen keresztül teleportálgatott utánam mire le tudott szedni, idegességében már beírta: "fight me noob" . Szegénynek meg kellett dolgoznia az xpért, a k*rva anny*t... -
#3819 Semmit, 22:00 környékén csak ritkán játszok, de akkor is inkább az AH-ban nézelődök. -
harder85 #3818 Foriben mine be se tudok be menni -
harder85 #3817 szoval gondolom ha a 28 asok be tudnak menni akkor nekem is be kellene tudnom -
#3816 #3809-esre tudsz valamit mondani Tredor...? -
#3815 Forbidden mine? -
harder85 #3814 egyikbe sem a hüllő embereknell se na meg a van meg egy tulan mellet abba se -
#3813 Milyen bányába? -
harder85 #3812 hat sajnos én meg a banyába se tudok be menni :(((( . van annak valami feltétele h be tudjak menni ?