Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
Lenne egy kis gond.
Van 1 klánunk(volt) a górénak feltörték az email-ját és elvették a kariát.
A széfet stb... kiüritették.
Valamilyen mególdás nincs erre?
Nem tud belépni se a játékba se a email címére!
Úgy hogy most kesztheti elõrõl az egészet?
Erre van valami mególdás?

A válszt elõre is nagyon köszi! 😞
narra figyeltem fel hogy egy ido utan az meta... italok elkeszitese recept nelkul is megy. ez normalis?
TreDoR
Írtam egy levelet az archlord.extra.hu oldal adminjának, remélem majd elolvassa.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

hellosztok a cc-s destiny kõ mire jó?

attyspocak
Ennek a fórumnak a moderátora a Magyar Archlord oldal tulajdonosa. Irj neki.

TreDoR
Én mondjuk a leállás elõtt is próbáltam regisztrálni, akkor látszódott az igazolókód, de nem fogadta el soha a reg-et, részletesen körülírta a probléma okát: "sikertelen regisztráció." Szóval sztem teljesen mind1, hogy látszik-e a kód vagy sem...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ILLNeo
Nincs vkinek admin ismerõse a Archlord magyar oldalához? Két napja probálkozom regisztrálni magam. Sima regnél nem látszik az igazolókód. a XUP-nál meg nem fogadja el az generált xml-t.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

hello egy flying ring menyit ér most? van egy a bersimnek csak ráhagyom a bersimet és str+30-as kavics van benne és hát sorcnak az nem igazán jo igy kb menyit ér?

Sziasztok, mi lehet a gond a kliensemmel, nem tudok beírni semmit, se nevet, sem pedig jelszót...?
TreDoR
Destruction stone-t? AH-ból, vagy drop. Szerintem alacsonyabb szintû lények is dobálnak néha, legalábbis én lvl 20 környékén is találtam.

meg egy kerdesem lenne "districton stone"t mijen szinten lenyek vagy hogy lehet hozza jutni?
kosz
TreDoR
Ha Battle Squere-ben vagy Arénában megölsz lvl 30 és lvl 40 közötti playereket, akkor kaphatsz skull of spite-t.

sziasztok. valaki meg tudna nekem mondani hogy mi is az a " skull of spite" es holl lehet szerezni?
ILLNeo
<#integet2>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Köszönöm a segítséget...

TreDoR
Chantra chopban valódi pénzért.

ILLNeo
és az is drop mint a chest? vagy az vehetek vhol?

TreDoR
Egy kulccsal 1 chestet tudsz kinyitni.

ILLNeo
Srácok van egy csomó chest-em.(mindenféle) Mindegyik ezüst kulcs kellene... érdemes veszõdni vele? Pénzbe kerül, vagy veszek egyet és onnan mindig ki tudom nyitni?

TreDoR
1. Vagy veszel chantra shop-ban egy wing chestet (ehhez valódi pénz kell) és abban találsz.
2. Vagy AH-ban (Auction House - Item Trader) egy olyan nyakláncot amiben van (Accessory -> Necklace).
3. Vagy szokták hírdetni pl. Tullanban, hogy van eladó szárnyuk, ha tõlük veszed figyelj, hogy trade elõtt nehogy kicserélje egy ugyanolyan ám üres nyakékre.
4. Vagy beírod pl.: WTB lvl1 eternity wing.
De persze te döntöd el, hogy milyen szintû és tipusú szárnyat akarsz.
5. Ismerõstõl, klántagtól.

Guillotine
Vgay veszel Gold-ért vagy cc-ért.

www.guillotine.atw.hu

Hali!Mostanába kezdtem el játszani és azt szeretném megkérdezni hogy szárnyakat hogy lehet szerezni?
ILLNeo
nem, vagy ha igen akkor csatlakozom. Én sem tudok sem a munkahelyigéprõl sem otthonról reggelni. És semmilyen adminnal nem engedi felvenni a kapcsolatot...

TreDoR
Csak én vagyok a láma, vagy tényleg nem látszik az igazolókód amikor regisztrálni próbálok az archlord.extra.hu-ra? Pedig több böngészõvel is próbálkoztam.

ILLNeo
a subsricption nem aktiváltam.Az volt a baj. De köszönöm.

TreDoR
Tegnap óta engem is állandóan a "Cannot access the login server." üzenet fogad (nem karbantartáskor), azért minden 10. próbálkozásra fel tudok menni.

ILLNeo
Srácok? Még mostanában is elõfordul hogy megvan a COG mégsem enged be?
A siteon beenged, de játékba nem? Én rontok el vmit?

Köszönöm a segítséget elõre is...

attyspocak
Kb. négy hete (sokak örömére) vissza adtam az admin jogomat, mert elegem lett a dologból. Így hát fogalmam sincs a dologról.

Marcinko
Pocak bátyó mi újság lesz extrás archlord oldal még ?

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

TreDoR
Szóval van némi remény, hogy találok ilyet, köszi.

Csak dropolni lehet .
TreDoR
Hi! Unique gyûrûket és nyakláncokat drop-olnak a mobok vagy csak chest-ekbõl lehet õket kiszedni?

Marcinko
már vagy egy hete sajna

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Mi a baj az archlord.extrával? nem jön be
minden esetre 1 et magamnak tudhatok

Na látod ez egy jó kérdés 😄 Errõl nem tok neked mit mondani, mert én csak ep2 idején keztem el vele gémelni 😊
és ezt miért vették ki?

ezt már sehogy, z ugyanis az ep1 ideérõl való. az ien darabok egyre ritkábak de ha beszerzel egyet a karidnak ne add tovább 😄
hello hogy lehett ezt megcsinálni hogy csukába life kö?

KaszaN
Mit kell fejleszteni (és hogyan) hogy a skillek ne 7másodperc alatt töltõdjenek be hanem kevesebb??????????????????????????????????

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Guillotine
Shift+M

www.guillotine.atw.hu

Tatyla
a minimapot melyik gombbal hozom vissza ha véletlen eltüntetem?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
sziasztok magyar közösség melyik szerveren van túlnyomó részt?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

KaszaN
De ez igy nemjó vettem egyet de 7másodperc mire betöltõdik és elhasználja az öszes manám és a következõ skill lvl10-en érhetõ el és az is valami védekezés nekem meg támadás kell. Lehet hogy valamit nemértek?

Rip
Vannak a kezdõ városban is profession-ödnek megfelelõ trainerek, velük kell beszélni, és tõlük tanulhatsz újakat.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

KaszaN
Jó mostmár megoldottam. De mostmár más a gondom. A játékban hogylehet új skilleket szerezni? Má lvl 5 vagyok és még csak normal attackom van valaki tud segíteni?

KaszaN
Szevasztok azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell belépni a játékba? Mert nem enged be azt írja nem jó a jelszó meg a név. Pedig installálásnál lehetett választani egy olyat hogy profil készítése akkor rálépett egy oldalra ahol már a 2. profilt csinálom oké kész megerõsítem az emailt amit küldtek. De még akkorsem lehet belépni. Milehet a gond? HELP

attyspocak
lol

pl dragon kit azé töröltél mert segitséget kért töled ime egy név...
de mit vesztegetem rád az idömet ugyse neked irtam aki meg ugy érzi ide agyja én annak irtam nem fogok egy magad fajtátol már semiit se kérni... és ha itt akarsz vitatkozni akkor rajta ebböl is magadat irod le én a továbikban neked nem irok itt "okos enged szamár szenved" cimszoval

aki meg ugy érzi továbbra is kérem hogy keresen fel és megbeszéljük