4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#3811 Csatlakoznék. Tegnap a bányában voltam két 30 farkassal nykamba zsenvedek amikor jön egy ijjász és a negyedik lővésre sikerült leterítenie. Azt is csak azért mert előszőr azt hittem nekem segít (Gondolom hasonló szinten lehetett mint én) Pedig rendesen bent voltunk a darázsfészekben. -
#3810 Jah ok bocsánat. -
#3809 Hamár a PK -ról volt szó. Képzeljétek tegnap olyan 22:00 körül mintha egy szempillantás alatt ellepték volna szervert a k. A bányától kezdve Tullan összes kapuján át mindenhol beteg kis hulyegyerekek azt várták mikor jon alacsonyabb karakter, hogy le PKzák.
Nem tudtam kimenni a városból! Ez gyakran előfordul? vagy csak nekem volt ilyen szerencsém.. -
#3808 Én knighttal még alacsony szinten sem tudok fejlődni, mivel az összes szintembeli pk-s íjász/varázsló kaszt 2 lövésből/varázslattal lekap. Archereknek 3 olyan skilljük van amivel lelassítanak, mageknek szerencsére csak 5. Benyomom sprintet, utána a w betűt és hátrafelé futok, de fő a balansz. A védelmem meg tökéletesen hárítja a sorcerer varázslatait (mintha tudná). PvE-re is tökéletes a knight, rengeteg italom elfogy, na persze ha leütnek akkor egy csomó pénzt megspórolnak nekem. Az ijjászok meg vesznek egy szárnyat, quickness prayer stone a csukába, kifejlesztik a dash-t és semelyik mob nem éri őket utol. -
#3807 Inventoryban sell gomb, utána okzod, a felugró ablakba belehúzod a tárgyat és begépeled az árát. -
#3806 Ja még egy dolog ebben "Misel" v. Hűtlen is meg tud erősíteni magas szinten nagyon nehéz fejlődni az archerral és PvP ben is gyenge mert pillanatok alatt elfogy a manája. -
#3805 Hát most nagyon vitatkoznék veled.
A knight szinte leüthetetlen , magas szinten pláne
Archer marha jó egész addig amig nem jönnek a combo skillek és akkor a mana hiány miatt annyi. De addig sokkal jobb a Ranger.
Az EP3 igazi nyertese a sorcerer. "Rémálom" olyan kemény, nem véletlenül öket aprítják előszőr a siegen.
Persze ez csak egy vélemény.
Ui. Amire rájöttem,a PvP ben legjobban az armor, fegyver , cc-zetség és skillezettség számít.
-
AngelStar91 #3804 Hali!
Azt szeretném megkérdezni hogy, hogy lehet az Auction House-ba berakni tárgyakat? -
#3803 Ahhoz képest, hogy mindenhol azt írták a knight szinte leüthetetlen, meghogy kezdő karakternek ezt ajánlják, eddig úgy látom egy kalap sz*rt sem ér ijjász/varázsló kasztok ellen. Én kretén, hogy pont ezzel kezdtem... -
harder85 #3802 na meg egy kérdés az ArchLord ep.3 ugyan ezeket a szervereket hasznalja vagy az teljesen mas? -
harder85 #3801 ha ez most egy újabb búg akar lenni. vagy előtte valami küldetést is fel kell vállalni? -
harder85 #3800 a barlangokba hogy lehet be menni? ?) mert én legalábbis sehogy sem tudok. rá kitintok elő jon valami 0 gold al és arra klick
és nem történik semmi -
#3799 Vagyis az a neve return orb, nem reverse orb. -
#3798 Csak 1×, utána márcsak reverse orbbal lehet őket törölni, amit chantra shopban vehetsz. -
#3797 Egy mage-nek adott segítséget, nem knightnak. -
harder85 #3796 resetelni a skill eket csak egyszer lehet ? -
#3795 Utána néztem ennek Skillnek de nem találom az adatbázisban...
Archlord Database -
#3794 Viszont meg van a magyarázat az Invertory kiterjesztési problémádra! PvP server nem a fejlődésedet szolgálja! Tehát sztem ha tényleg játszani akarsz a kkor átmész egy másik serverre!! Mert se fejlődés se se invertory és csak a kedved megy el tőle ha "itt" folytatod a játékot. -
harder85 #3793 Hat igen. ha csak az a baj hogy akkor előröl kell kezdeni :) -
#3792 Ez melyik serveren? ugyanazon a Cyripuson? De az elvileg CSAK PvP server. Nem? TreDoR tudja jobban tudja, de szerintem biztos. Szerintem egy normál serveren kellene hogy játszál... -
#3791 akkor ez skillpoint pofára megy vagy mi? -
harder85 #3790 Amúgy meg én nem akarok pvp zni de fojtón támadnak sajnos sokszor olyankor amikor magamra hívok valamilyen lényeket és ilyenkor pld. az lv 31 - 35 Playerek lesből jönnek -
harder85 #3789 én elejétől kezdve csak annyit kapok -
#3788 Én lvl 18 óta 1 skill pontot kapok szintentként... -
#3787 Lvl 71-től márcsak 1 skill pontot kapnak a playerek szintenként? -
#3786 Nem tud kimenni Tullanból, mert mindig levágják. -
#3785 Ez olyan fura, hogy Knight létünkre 62 felett staffot használunk -
#3784 Ebben igazad van... csak azt nem értem miért pazarolja a fejlődési idejét PvP-re amíg ilyen alacsony szintű. lvl 80 felett ugyse lesz nagyon más szórakozása ha csak nem kezd bele egy altkariba. -
#3783 Sztem tök mindegy milyen skilljei vannak, lvl 70-esek ellen esélye sincs... -
#3782 a PvP szerveren droppolhatsz tárgyakat magadról és az inventoridból is tudtommal, ha legyőznek. -
konen #3781 62 felett mindenképp staffal menj, mert akkor kapod meg a Superior Evocation nevű combo skillt, ami pontosságot és támadó erőt ad, de csak akkor működik ha staffod van -
harder85 #3780 nos egy aki legyőz el tudja venni a páncélom? mert sajnos úgy tűnik legutóbb valaki meg támadott és azóta nincs meg a páncélom:( -
#3779 Tullantól nem messze van egy bánya. Az jó kis hely. Ott gyorsan lehet fejlődni. (szerintem)
U.i: az előző Hardernek szólt (bocs) -
#3778 Tullanban vagyok én is, szépen egyenletesen fejlődök. és általában csak a saját hülyeségemnek köszönhetem ha halok... vagy túl sokat akarsz 1x-re vagy pedig vmi nics rendben a skilljeiddel.
Van egy nagy könnyítés ebben jatékba (a többihez képest) ha elértél egy szintet az alá nem eshet XP-ed. Tehát szintet nem süllyedhetsz. (Rappelzbe volt srác a klánunkba aki elkezdte behúzni a kicsiket. lvl 10 lenyirtuk a srácot (32 volt) aztán visszadattunk vele mindenkinek mindent) -
#3777 A városi teleport? -
harder85 #3776 ahogy látom itt aki eléri a Lv30 - a az elég nehezen megy ki Tulanbol -
harder85 #3775 hat oly annyira hogy pvp hogy a Lv 70 es is örömmel le csap egy Lv 30 as ra :) -
#3774 Cyripus a pvp szerver, szóval... -
harder85 #3773 3 - 4 el magasabb mobokat de itt a playerek ölnek meg :( szinte ki sem tudok menni tulan-bol -
#3772 nálad mennyivel magasabb mobokat írtasz?