4171
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom, lehet, tök hülyék, nem tudják pontosan megmondani. Csak azt szajkózzák, hogy third party proggyt használtam és kész. Már végigjártam a COG supportot, a játék supportját és most a GM-eket is...
  • Sir Quno Jedi
    Ehhh... Újra az Infinity-ben. Most próbáljuk összehozni az uniót a HUNok és az Infinity között (bár ezt csak az egész unio döntheti el sajna).
  • Sir Quno Jedi
    köszi jóak volt
  • Sir Quno Jedi
    naná
  • Fayme
    üdv újra itt Jedi :D
    irjak a chantra shopról és a siege-ről?
  • Devil_Gy
    Ty. De bizti hogy emiatt bannoltak?
  • Solid Snake
    Jó étvágyat
  • Solid Snake
    HEHE nem vagy függö kicsit se, lehet velem is ez lessz
    Makró powa
  • Sir Quno Jedi
    Csinálom az oldalt, aztán meg eszem majd! De megyek...

Jah az oldal frissítve!!!
  • shaba23 #1042
    megy a szerver te meg sehol!:)
  • Sir Quno Jedi
    Ja csak most szerver restart van és így inkább csinálom az oldalt, mert ki kellett lépnem... De utána megyek vissza, szal. lehet velem jönni forgotten grave-be, legalsó szintre! :DDD
  • shaba23 #1040
  • Sir Quno Jedi
    Makrokról (hamár kérték):

- Letöltjük pl. a makromaker programot, ami ingyenes, vagy veszünk egy G15-ös logitech keyboardot stb.

- Összerakunk egy olyan makrót, ami szép sorban megnyomja a buffjaink-hoz tartozó gombokat (100ms várakozás gombnyomás és felengedés és újralenyomás között). Majd csinálunk egy ciklust, amiben TAB-ot nyom (ez kijelöli az ellenfeleket) és végignyomja a támadás skilljeink gombjait. Elég 3-4 futási ciklus neki. Azután csinálunk egy egér mozgást ble, mondjuk elforgatjuk balgombbal a nézőpontot 30%-kal (ehhez kísérletezni kell) és mehet az egész makró elölről. A várakozások azért kellenek, mert különben egyből kibukik, hogy nem ember csinálja, valamint így tervezhetőbb a makró futási ideje.

- Mikor teszteljük, akkor csak egy-két futást engedélyezzünk, ha sok kísérletezés után beválik, mehet az éles soktízezres futási számmal.

- Lehet bele tenni még space nyomogatást, hogy felszedje a tárgyakat, de akkor azt minden más gombnyomás után meg kell tenni (mert nagyon gagyi, skill közben nyilván nem szed fel semmit).

- Menjünk partiba (autoloot miatt). Keressünk egy olyan részt ahol kis területen szintben hozzán mérhető (vagy jóval gyengébb), gyorsan respawn-oló 4-5 mob van (vagy amennyivel bírunk), beállítjuk az autopotit jól, F11-gyel eltávolítjuk a képet és jó felülnézetre állítjuk, hogy a karink ne kószáljon el messzir a TAB miatt (az csak arra ugrik, ami látóterében van) és aktiváljuk a makrót (pl. a scroll lock gombra tesszük, azt úgysenem használjuk másra)

- Az inventory-t nézzük közben és dobáljuk el a kukába a nem szükésges loot-ot (pl. manualok). Ha kevés a poti, vagy a hely, állítsuk le a makrót és vissza a városba.

Így lassan folyik az exp és jön a pénz/tárgyinvázió. Ellenben könnyen banolhatnak minket...

Kellemes önszivatást!
  • Sir Quno Jedi
    Vazeg, mivel minden barátom és rokonom is ezzel tolja (meg hívogatnak éjszak mobilon ezé), így viszaraktam tegnap éjszaka a klienst, reaktiváltam a törölt accountomat és Kinizsi újra visszatért a bizniszbe!!! Lehet rettegni... :DDD [addikció mesterfok]

Persze még csak 30...
  • Sir Quno Jedi
    Semmi, majd megszokod őket... :D
  • Fayme
    és? támadnak a törökök avgy mi? ezt msot nem értem... :_D
  • Sir Quno Jedi
    Mostmég, de már közel vannak a 45-höz a free-k közül sokan. Anno már én is fejlődtem olyanokkal, akik akkor már 42+ felett voltak free-k. Azután itt vannak már a törökök és még sorolhatnám...
  • Fayme
    nézegetem egész nap, de midnig kiirta, hogy nincs iylen szoba. (egyáltalán meglehet valahol nézni miylen chatszobák vannak? :))
  • Fayme
    csak a vérpistikék nem jutnak el sokáig, és 45+on az élet ugyanaz, mint mikor még fizetős volt.
  • 0Fritz0
    Ez csak tőlünk függ. :)
    Amennyiben rá lehetne venni a HUNok-klánt, hogy használják (+ 70 fő), akkor egy valóban pörgős cset lenne.
  • csul1
    Be kerültem a HUn-ok Guildba haladok a gammel xD
  • Devil_Gy
    sajnálom:S voltam már ezzel így párszor én is:S:S
    de úgy vagyok vele mostmár hogy xarok a fejükre. nem hagyom hogy a "meleglevegő pumpálásuk" miatt elrontsák a játékomat.

Csak nem veszik már észre hiszen olyan mintha én nyomkodnám a gombokat. ilyen billem van, és ha már kifizettem érte sok manyt akkor hagy használjam ki az előnyeit:P
  • Sir Quno Jedi
    Meg ami free lesz, annak annyi. Jönnek a vérpistikék. Ami meg fizetős, azzal meg én nem játszok.
  • Sir Quno Jedi
    Lokit meg mán végigtoltam, mármint a demóját. Annyira nem jött be, mer baromira uncsi. De végülis a Titan Quest-et is végigszenvedtem.
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, örülök, hogy megin leszoktam egy időre. Nem jó addiktnak lenni. :DDD
  • shaba23 #1026
    Próbáld ki a Loki-t, én most azzal tolom, + 1 kis Cabal online (az is free lett) + Gods and Heroes beta
  • Sir Quno Jedi
    Semmi. Pont olyan lett(lesz), mint a Silkroad, hála a sok elmebeteg 12 éven aluli free játékosnak. Meguntam, engem ez így már nem érdekel.
  • Devil_Gy
    Na mi történt? :S

Igen jó lenne ha le tudnád írni. Ty
  • Sir Quno Jedi
    Jah, amúgy ne keressetek többet az Archlord-ban, egyik account-omat banolták ugye, a másikat most töröltem le végleg. Meg a játékot is és a telepítőt is. Részemről ennyi.

Nektek további jó játékot!

(oldalt viszem még, ha valaki szeretné átvenni, szóljon)
  • Sir Quno Jedi
    Valszeg sosenem lesz senem....
  • Sir Quno Jedi
    Há már nem, mert töröltem a programot és vele mentek a makrók is. De ha gondolod, majd leírom hogyan érdemes összerakni. Max. téged is banolnak... :D
  • Devil_Gy
    Jedi. Mik voltak neked a macrok? El tudnád küldeni? Átraknám G-15 be. Persze csak ha nem gond! Ty
  • shaba23 #1019
    ...van már magyarítás a játékhoz?
    ...miért nincs?
  • Sir Quno Jedi
    Addiktoknak!
  • Dartanyan
    Ja meg valami. Igaz nem ide illo tema.

De ha tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehetne szedni a Dativus nevu prg-t az linkelje be nekem pls.

koszi . sziasztok
  • Dartanyan
    Hello Fayme . Az jo lenne :) Egy fasza magyar fordittas.
    Es koszi szepen.

Üdv. Darti
  • Gubberx
    xD xD
  • shaba23 #1014
    én 29+57% asszem:) haltam vagy 4% dungeonban:)
  • Sir Quno Jedi
    Há azér este már 29+20%-on álltam :DDD
  • Fayme
    Charisma sajnos bugos :S de mr. Ktat igért patchetr rá.. szal jelenleg nem lehet növelni sajnos. újjonnan csinált karik kpanak 10-et...
    hát lefordithatom akkor a várostromot magyarra, aztán majd jedi felteszi honlapra ha ráér:)