4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#1051 Nemtom, lehet, tök hülyék, nem tudják pontosan megmondani. Csak azt szajkózzák, hogy third party proggyt használtam és kész. Már végigjártam a COG supportot, a játék supportját és most a GM-eket is... -
#1050 Ehhh... Újra az Infinity-ben. Most próbáljuk összehozni az uniót a HUNok és az Infinity között (bár ezt csak az egész unio döntheti el sajna). -
#1049 köszi jóak volt -
#1048 naná -
#1047 üdv újra itt Jedi :D
irjak a chantra shopról és a siege-ről? -
#1046 Ty. De bizti hogy emiatt bannoltak?
-
#1045 Jó étvágyat -
#1044 HEHE nem vagy függö kicsit se, lehet velem is ez lessz
Makró powa -
#1043 Csinálom az oldalt, aztán meg eszem majd! De megyek...
Jah az oldal frissítve!!! -
#1042 megy a szerver te meg sehol!:) -
#1041 Ja csak most szerver restart van és így inkább csinálom az oldalt, mert ki kellett lépnem... De utána megyek vissza, szal. lehet velem jönni forgotten grave-be, legalsó szintre! :DDD -
#1040 -
#1039 Makrokról (hamár kérték):
- Letöltjük pl. a makromaker programot, ami ingyenes, vagy veszünk egy G15-ös logitech keyboardot stb.
- Összerakunk egy olyan makrót, ami szép sorban megnyomja a buffjaink-hoz tartozó gombokat (100ms várakozás gombnyomás és felengedés és újralenyomás között). Majd csinálunk egy ciklust, amiben TAB-ot nyom (ez kijelöli az ellenfeleket) és végignyomja a támadás skilljeink gombjait. Elég 3-4 futási ciklus neki. Azután csinálunk egy egér mozgást ble, mondjuk elforgatjuk balgombbal a nézőpontot 30%-kal (ehhez kísérletezni kell) és mehet az egész makró elölről. A várakozások azért kellenek, mert különben egyből kibukik, hogy nem ember csinálja, valamint így tervezhetőbb a makró futási ideje.
- Mikor teszteljük, akkor csak egy-két futást engedélyezzünk, ha sok kísérletezés után beválik, mehet az éles soktízezres futási számmal.
- Lehet bele tenni még space nyomogatást, hogy felszedje a tárgyakat, de akkor azt minden más gombnyomás után meg kell tenni (mert nagyon gagyi, skill közben nyilván nem szed fel semmit).
- Menjünk partiba (autoloot miatt). Keressünk egy olyan részt ahol kis területen szintben hozzán mérhető (vagy jóval gyengébb), gyorsan respawn-oló 4-5 mob van (vagy amennyivel bírunk), beállítjuk az autopotit jól, F11-gyel eltávolítjuk a képet és jó felülnézetre állítjuk, hogy a karink ne kószáljon el messzir a TAB miatt (az csak arra ugrik, ami látóterében van) és aktiváljuk a makrót (pl. a scroll lock gombra tesszük, azt úgysenem használjuk másra)
- Az inventory-t nézzük közben és dobáljuk el a kukába a nem szükésges loot-ot (pl. manualok). Ha kevés a poti, vagy a hely, állítsuk le a makrót és vissza a városba.
Így lassan folyik az exp és jön a pénz/tárgyinvázió. Ellenben könnyen banolhatnak minket...
Kellemes önszivatást! -
#1038 Vazeg, mivel minden barátom és rokonom is ezzel tolja (meg hívogatnak éjszak mobilon ezé), így viszaraktam tegnap éjszaka a klienst, reaktiváltam a törölt accountomat és Kinizsi újra visszatért a bizniszbe!!! Lehet rettegni... :DDD [addikció mesterfok]
Persze még csak 30... -
#1037 Semmi, majd megszokod őket... :D -
#1036 és? támadnak a törökök avgy mi? ezt msot nem értem... :_D -
#1035 Mostmég, de már közel vannak a 45-höz a free-k közül sokan. Anno már én is fejlődtem olyanokkal, akik akkor már 42+ felett voltak free-k. Azután itt vannak már a törökök és még sorolhatnám... -
#1034 nézegetem egész nap, de midnig kiirta, hogy nincs iylen szoba. (egyáltalán meglehet valahol nézni miylen chatszobák vannak? :)) -
#1033 csak a vérpistikék nem jutnak el sokáig, és 45+on az élet ugyanaz, mint mikor még fizetős volt. -
#1032 Ez csak tőlünk függ. :)
Amennyiben rá lehetne venni a HUNok-klánt, hogy használják (+ 70 fő), akkor egy valóban pörgős cset lenne.
-
csul1 #1031 Be kerültem a HUn-ok Guildba haladok a gammel xD -
#1030 sajnálom:S voltam már ezzel így párszor én is:S:S
de úgy vagyok vele mostmár hogy xarok a fejükre. nem hagyom hogy a "meleglevegő pumpálásuk" miatt elrontsák a játékomat.
Csak nem veszik már észre hiszen olyan mintha én nyomkodnám a gombokat. ilyen billem van, és ha már kifizettem érte sok manyt akkor hagy használjam ki az előnyeit:P -
#1029 Meg ami free lesz, annak annyi. Jönnek a vérpistikék. Ami meg fizetős, azzal meg én nem játszok. -
#1028 Lokit meg mán végigtoltam, mármint a demóját. Annyira nem jött be, mer baromira uncsi. De végülis a Titan Quest-et is végigszenvedtem. -
#1027 Áhhh, örülök, hogy megin leszoktam egy időre. Nem jó addiktnak lenni. :DDD -
#1026 Próbáld ki a Loki-t, én most azzal tolom, + 1 kis Cabal online (az is free lett) + Gods and Heroes beta -
#1025 Semmi. Pont olyan lett(lesz), mint a Silkroad, hála a sok elmebeteg 12 éven aluli free játékosnak. Meguntam, engem ez így már nem érdekel. -
#1024 Na mi történt? :S
Igen jó lenne ha le tudnád írni. Ty -
#1023 Jah, amúgy ne keressetek többet az Archlord-ban, egyik account-omat banolták ugye, a másikat most töröltem le végleg. Meg a játékot is és a telepítőt is. Részemről ennyi.
Nektek további jó játékot!
(oldalt viszem még, ha valaki szeretné átvenni, szóljon) -
#1022 Valszeg sosenem lesz senem.... -
#1021 Há már nem, mert töröltem a programot és vele mentek a makrók is. De ha gondolod, majd leírom hogyan érdemes összerakni. Max. téged is banolnak... :D -
#1020 Jedi. Mik voltak neked a macrok? El tudnád küldeni? Átraknám G-15 be. Persze csak ha nem gond! Ty -
#1019 ...van már magyarítás a játékhoz?
...miért nincs? -
#1018 Addiktoknak! -
#1017 Ja meg valami. Igaz nem ide illo tema.
De ha tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehetne szedni a Dativus nevu prg-t az linkelje be nekem pls.
koszi . sziasztok
-
#1016 Hello Fayme . Az jo lenne :) Egy fasza magyar fordittas.
Es koszi szepen.
Üdv. Darti -
#1015 xD xD -
#1014 én 29+57% asszem:) haltam vagy 4% dungeonban:) -
#1013 Há azér este már 29+20%-on álltam :DDD -
#1012 Charisma sajnos bugos :S de mr. Ktat igért patchetr rá.. szal jelenleg nem lehet növelni sajnos. újjonnan csinált karik kpanak 10-et...
hát lefordithatom akkor a várostromot magyarra, aztán majd jedi felteszi honlapra ha ráér:)