4171
  • Fayme
    cooldown hack: amikor oylan cheetet használ valaki, hogy a skilleknek nincs visszatöltési idejük. vagyis folyamatosan nyomogathatja. csak manával kell birni :D
  • zsunyik
    Hali!
    Nekem is mindig ezt írta ki "cannot acces the login server". és rájöttem mia gond.Ennek így kell kinéznie hogy betudj lépni.

https://cogaccounts.codemasters.com/account-homepage.php
    Remélem sikerült valamit segítenem.
  • Sir Quno Jedi
    AZA! Tunnám mi az, kérném a nobeldíjat érte-e!!!
  • shaba23 #1088
    YOU ARE A COOLDOWN HACKER!!!!
  • Sir Quno Jedi
    Hosszas levelezgetésemnek a COG supporttal, majd a GM-ekkel ez lett a vége:

"Greetings,

You have been caught using 3rd party software in Archlord, most specifically, the Archlord cooldown hack.

We have re-reviewed your case as per the request you sent us. We do not provide the tools or methods used to deem someone as an offender so as not to give away our techniques to track and monitor offending activity in game. We reserve the right to withhold details we feel are critical in locating such activity as wrong-doings, cheats and exploits.

We apologize that recent events have resulted in the suspension of your account however the decision here is final. Codemasters cannot condone nor permit any type of activity that breaks our EULA or COC at any time, or by any one. We aim to provide the best, safest and fairest game experience for all our players and conduct of this nature is not tolerated in any form.

At this time we must also respectfully inform you that any further questions regarding the account suspension may not be responded to, as we feel that this matter has been attended to and addressed appropriately to fully inform you of the situation.

Regards,
    The Archlord Game Masters"

Ugyan figom sincs mi az a cooldown hack és hogyan idéztem vala elő, de mosmá pontosan tudhatom, hogy ezé banoltak és már hiába is nyaggatom őket ezügyben... :D
  • Hydroceph
    amugy lehet nővelni a casting speedet?
  • Hydroceph
    ezt rontottam el en is:D hozza kell adni az acchoz az archlordot vagy mixar:D
  • Sir Quno Jedi
    hoppsza, lenni level 34! :D
  • Atti12
    Sziasztok! Nem rég kezdtem a játékot, és mivel tetszett beajánlottam osztálytársamnak, aki le is szedte, regelt, megvolt minden. Eddig jó minden, de amikor rákattint a connectra azt irja ki neki hogy: "cannot acces the login server". Próbáltunk már mindent, azt is hogy én lépek be a regjével, nekem működött. Én arra gyanakszok hogy portot kéne a játéknak nyitni, mivel routerja van (ez azért érdekes mert nekem is routerem van és gond nélkül megy). Ehez szolna a kérdésem, is. Tehát szerintetek is ez a baj, mert akkor valaki elmondhatná hogy melyik portot használja a játék. Ha esetleg van valakinek más ötlete örömmel fogadjuk. Válaszokat előre is köszi!
  • Fayme
    nekem leállt a számlálás mikor kiléptem :S
  • DagadtNinja
    Bakker, tegnap kaptam egy Talisman of awakeninget chantra shopbol, olyat amit ki be lehet kapcsolni 24 orara jo. En allat, meg bekapcsolva hagytam mikor kileptem, es nem kapcsolja ki automatikusan. Kis genyok, hogy trukkoznek mindennel. Igy buktam 2 orat:D:D:D:D
  • shaba23 #1080
    vegyél magadnak belőle valamit:)
  • Sir Quno Jedi
    van még egy free milád
  • shaba23 #1078
    hébe-hóba:)
  • Sir Quno Jedi
    Még játszol brada?!
  • Borg87
    sajna a kártyám jelenleg -ban van szóval ez kilőve :(
  • shaba23 #1075
    az venni lehet playertől, vagy a játék weboldalán valódi pénzért veszel chantrát és abból tudsz venni a chantra shop-ban
  • Borg87
    Golden keyt hol lehet találni vagy venni ha lehet ilyent mert esett 1 doboz amihez kéne a kulcs??
  • Borg87
    Köszi a tippet
  • Sir Quno Jedi
    Van egy szépséges Magyar site ottan a fejlécben, de amúgy Gaiahon.
  • Borg87
    Sziasztok, szegény kezdőnek mit ajánlatok ,meik szerveren menjen, hogy veletek találkozhasson. :P
  • Gubberx
    közben megtaláltam^^
  • Gubberx
    Hi, egyszer valaki írta hogy lehet a képfrissítést 60 Hz-ől feljebb venni de nem találom a leírást. Tudna ismét segíteni ebben valaki? Thx.
  • Sir Quno Jedi
    33 kekekekeee
  • DagadtNinja
    Hubakker, remelem nem toroltek meg NF en az accomat. Holnap be is lepek, es elajandekozom a cuccaimat:DDD
  • Hydroceph
    marmint L2 NF szerveres?
  • Hydroceph
    Te a Les cul1 vagy?
  • Devil_Gy
    jaja én is azok közé a rabszolgák közé tartozom de ma szabadnapos a baba :)
  • Sir Quno Jedi
    Emberizink, arról már gondolom hallottál, hogy vannak olyan halandók, akik dolgoznak munkaidőben (is)?!! :DDD
  • Devil_Gy
    van most Hun chat? tudom hogy pont most nincs mert karbantarti. nincs valakinek kedve 1 jó partyhoz? 31 Knight vok és 1edűl most kicsit uncsi.
    Persze majd ha megy a server:)
  • Sir Quno Jedi
    Tán HUNok.
  • Devil_Gy
    Mi lett a Hunok klánnal:S nem találom őket a rankingba:S:S
  • Fayme
    én meg egy accal be tok logolni, egyel meg nem. elég érdekes.
  • csul1
    Ahh mit pöcsölnek még midnig a szerverekkel ha még be si tudok loginolni akkor is azt írja hogy a Gaiahon -on nincs karakterem :S
  • DagadtNinja
    Szívás, remélem kitalálnak valamit.
  • shaba23 #1056
    ez azért van, mert töröltem a karakterem! :)
  • Devil_Gy
    me too
  • 0Fritz0
    Nálam is ez a helyzet, sőt még azt is kihozta a játék, hogy éppen a másik szerveren játszok. :)
  • Jacky
    Mi van a jatekkal? Le vannak halva a szerverek, nem lehet belepni mar jopar oraja. Nyugtassatok meg, hogy nem csak nalam van ez!
  • Sir Quno Jedi
    Őőőőőőőőőő lev 32! :D