4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#1091 cooldown hack: amikor oylan cheetet használ valaki, hogy a skilleknek nincs visszatöltési idejük. vagyis folyamatosan nyomogathatja. csak manával kell birni :D -
zsunyik #1090 Hali!
Nekem is mindig ezt írta ki "cannot acces the login server". és rájöttem mia gond.Ennek így kell kinéznie hogy betudj lépni.
https://cogaccounts.codemasters.com/account-homepage.php
Remélem sikerült valamit segítenem. -
#1089 AZA! Tunnám mi az, kérném a nobeldíjat érte-e!!! -
#1088 YOU ARE A COOLDOWN HACKER!!!! -
#1087 Hosszas levelezgetésemnek a COG supporttal, majd a GM-ekkel ez lett a vége:
"Greetings,
You have been caught using 3rd party software in Archlord, most specifically, the Archlord cooldown hack.
We have re-reviewed your case as per the request you sent us. We do not provide the tools or methods used to deem someone as an offender so as not to give away our techniques to track and monitor offending activity in game. We reserve the right to withhold details we feel are critical in locating such activity as wrong-doings, cheats and exploits.
We apologize that recent events have resulted in the suspension of your account however the decision here is final. Codemasters cannot condone nor permit any type of activity that breaks our EULA or COC at any time, or by any one. We aim to provide the best, safest and fairest game experience for all our players and conduct of this nature is not tolerated in any form.
At this time we must also respectfully inform you that any further questions regarding the account suspension may not be responded to, as we feel that this matter has been attended to and addressed appropriately to fully inform you of the situation.
Regards,
The Archlord Game Masters"
Ugyan figom sincs mi az a cooldown hack és hogyan idéztem vala elő, de mosmá pontosan tudhatom, hogy ezé banoltak és már hiába is nyaggatom őket ezügyben... :D -
Hydroceph #1086 amugy lehet nővelni a casting speedet? -
Hydroceph #1085 ezt rontottam el en is:D hozza kell adni az acchoz az archlordot vagy mixar:D -
#1084 hoppsza, lenni level 34! :D -
#1083 Sziasztok! Nem rég kezdtem a játékot, és mivel tetszett beajánlottam osztálytársamnak, aki le is szedte, regelt, megvolt minden. Eddig jó minden, de amikor rákattint a connectra azt irja ki neki hogy: "cannot acces the login server". Próbáltunk már mindent, azt is hogy én lépek be a regjével, nekem működött. Én arra gyanakszok hogy portot kéne a játéknak nyitni, mivel routerja van (ez azért érdekes mert nekem is routerem van és gond nélkül megy). Ehez szolna a kérdésem, is. Tehát szerintetek is ez a baj, mert akkor valaki elmondhatná hogy melyik portot használja a játék. Ha esetleg van valakinek más ötlete örömmel fogadjuk. Válaszokat előre is köszi! -
#1082 nekem leállt a számlálás mikor kiléptem :S -
DagadtNinja #1081 Bakker, tegnap kaptam egy Talisman of awakeninget chantra shopbol, olyat amit ki be lehet kapcsolni 24 orara jo. En allat, meg bekapcsolva hagytam mikor kileptem, es nem kapcsolja ki automatikusan. Kis genyok, hogy trukkoznek mindennel. Igy buktam 2 orat:D:D:D:D -
#1080 vegyél magadnak belőle valamit:) -
#1079 van még egy free milád -
#1078 hébe-hóba:) -
#1077 Még játszol brada?! -
#1076 sajna a kártyám jelenleg -ban van szóval ez kilőve :( -
#1075 az venni lehet playertől, vagy a játék weboldalán valódi pénzért veszel chantrát és abból tudsz venni a chantra shop-ban -
#1074 Golden keyt hol lehet találni vagy venni ha lehet ilyent mert esett 1 doboz amihez kéne a kulcs?? -
#1073 Köszi a tippet -
#1072 Van egy szépséges Magyar site ottan a fejlécben, de amúgy Gaiahon. -
#1071 Sziasztok, szegény kezdőnek mit ajánlatok ,meik szerveren menjen, hogy veletek találkozhasson. :P -
#1070 közben megtaláltam^^ -
#1069 Hi, egyszer valaki írta hogy lehet a képfrissítést 60 Hz-ől feljebb venni de nem találom a leírást. Tudna ismét segíteni ebben valaki? Thx. -
#1068 33 kekekekeee -
DagadtNinja #1067 Hubakker, remelem nem toroltek meg NF en az accomat. Holnap be is lepek, es elajandekozom a cuccaimat:DDD -
Hydroceph #1066 marmint L2 NF szerveres? -
Hydroceph #1065 Te a Les cul1 vagy? -
#1064 jaja én is azok közé a rabszolgák közé tartozom de ma szabadnapos a baba :) -
#1063 Emberizink, arról már gondolom hallottál, hogy vannak olyan halandók, akik dolgoznak munkaidőben (is)?!! :DDD -
#1062 van most Hun chat? tudom hogy pont most nincs mert karbantarti. nincs valakinek kedve 1 jó partyhoz? 31 Knight vok és 1edűl most kicsit uncsi.
Persze majd ha megy a server:) -
#1061 Tán HUNok. -
#1060 Mi lett a Hunok klánnal:S nem találom őket a rankingba:S:S
-
#1059 én meg egy accal be tok logolni, egyel meg nem. elég érdekes. -
csul1 #1058 Ahh mit pöcsölnek még midnig a szerverekkel ha még be si tudok loginolni akkor is azt írja hogy a Gaiahon -on nincs karakterem :S -
DagadtNinja #1057 Szívás, remélem kitalálnak valamit. -
#1056 ez azért van, mert töröltem a karakterem! :) -
#1055 me too
-
#1054 Nálam is ez a helyzet, sőt még azt is kihozta a játék, hogy éppen a másik szerveren játszok. :) -
Jacky #1053 Mi van a jatekkal? Le vannak halva a szerverek, nem lehet belepni mar jopar oraja. Nyugtassatok meg, hogy nem csak nalam van ez! -
#1052 Őőőőőőőőőő lev 32! :D