4171
  • Hydroceph
    zsiiiiiir:D
    akk ma még osszehozom 30at, aztan hetvegen emglesz 40:p
    3 napos kari btw, nemrosz remélem:D
    am vki emgmondana h a CCnek mi az ára? 1k cc-t menynibe vesztegetnek ingame kb? ugyertem h ha levasaroltatom sraccal, na ertitek na:D
  • Atti12
    nagyon helyes :)
  • Sir Quno Jedi
    Holnap szerver restart-tól (reggel 9 gmt+1) dupla exp hétvége hétfő kora délutánig (12-13óráig). Szal. minden kill dupla exp-et ér! Fejlődjetek feleim!!!!!
  • SamuraiJack
    oké tanácsodat megfogadom , köszönöm :):P
  • zsunyik
    Kössz ezt megtaláltam!
  • Belton
    nem erdemes raktarozni a skillpontokat csak jol vegig kell gondolni mire adol, amik nagyon fontosak az elejen hogy a Buffok mindig legyenek eloterbe azokat erdemes inkabb az elejen fejleszteni igy jelentosen meg konyiti az ember a dolgat meg az elejen ha meg vannak a buffok akkor johet nek a skillek, altalaban Aoe ra kell ra gyurni a fejlodes miatt,minimalisan kell osztani pontot mas jelegu skillekre ezek kesobb lesznek jok inkabb pvp be mivel nem hiszem hogy egyesevel olned/olnetek a mobokat mert ugy lasu unalmas és nicns benne kihivas.
    Szóval az Aoe (teruleti sebzesu skilleket ) fejleszd ki elsosorban.
  • Bucser
    Banner alatt van pár link...
    ha Rájuk klikkelsz nem hinném, hogy leesnek:)

egyébként itt
  • zsunyik
    Kössz!Hol van ez a Jedi mester oldal!Pontos cím?
  • DagadtNinja
    Zsunyik: Csak arra figyelj, hogy ne tanulj meg minden skillt amit lehet. Peldaul olyan skill teljesen felesleges, amivel csokkented a skillek manaigenyet, mert manapoti bosegesen rendelkezesre all. Es igy tovabb.

• DagadtNinja
    Dzsekk, akkor olvasgass vissza, mert ezeket a kerdeseket mar ezerszer megvalaszoltak. Vagy latogass el Jedi mester oldalara, ahol szinte minden tudnivalot megtalalsz ami egy kezdonek kellhet.
    Gaiahon serveren vagyunk tobben, oda gyere. Egyebkent ha ramhallgatsz azt csinalsz amit akarsz... :D
  • zsunyik
    A skill pontokat hogyan osszuk el?Mert olvastam egy oldalon,hogy érdemes gyűjtögetni őket.
  • 0Fritz0
    Ímhol
  • SamuraiJack
    sziaztok. most kezdenék játszani és az lenneva kérdésem hogy ha vannak szerverek melyiken érdemes kezdeni , melyiken van a legtöbb magyar ?
  • Belton
    Ha segithetek meg valamiben akkor csak nyugodtan kerdezetek.
  • Belton
    Nem voltam gep elott azert nem tudtam valaszolni,
    nah visszaterve a knight dologra igen kis szinten tápos nagyon is föleg ha jol van fel oltoztettve (csak egy tipp kis lvl en ojan 29-38 ig erdemes ketkezes kardal jacani az Aoe miatt) de késöbb sztem jobb at terni bluntra vagy sima kardra sokat szamit az a kis defense amit a pajzs ad,
    ojan 44 körul mar valtozik kicsit a helyzet ott mar erezheto az hogy megse a legnagyobb a sebzes :P és kb ojan 52 re jon ki az amikor mar a moboknak joval tobb hp ja van es az atack nem nagyon novekszik anyira jelentosen,szoval csak az jacon knightal magas lvl en aki igen kitarto mert maskarakterekkel szemben 2-3xor lasabban lehet vele fejlodni.
    Ez csak a sajat meglatasom attolfüggetlenul imadom a karimat és nagyon jo, jelenleg azert az a 3000hp meg 192es armor nem rosz foleg pvp be.
    Mostanaba ami gondot jelent az az hogy az extra large hp poti nem er semmit se a 30%- 40% os erne valamit de ugye az droppbol jon es hamar el fogy.
  • zsunyik
    Bocs nem skillek hanem a questekre gondoltam.
  • Hydroceph
    a trainderednél:) pl archer trainer, magic trainer stb.. ugy, h rakattintassz jofiu modjara balgombbal, utanna kicsit lehuzod az egeret, ott van olyan gh learn, vagy upgrade, nah arra kell kattintani egyszer:)
  • Hydroceph
    "kell"?, semmi sem kotelezo:)
    am lvl4en kapod elso combat skill, stb, nem értem mi a pontos kérdés, :) a resetre figyelj, egyszer lehet csak...
  • zsunyik
    az aukció sikerült megoldva.Azért kössz!
  • zsunyik
    Ja és a skilleket mikor kell elkezdeni hol és hogyan?
  • zsunyik
    Hát semmi!Closed gomb van még.De a listán nincs a cuccom.Akkor mi lehet a gond?
  • shaba23 #1110
    pénzt csak akkor kapsz, ha megvették, és te kiveszed a pénzt (a cancel gomb átvált asszem purchase-ra)

nézd meg, nincs-e a gördítősáv eltolva és azért nem látszik
  • zsunyik
    Kössz a hozzászólást,de sajna nem lettem okosabb.Srry.
    Még 1 kérdés a sok közül.Felraktam az aukcióba két cuccot,az egyik fent van még,de a másik már nincs a listán.Hova tünt?Mert pénzt sem kaptam érte.Egyáltalán hogyan müködik ez az egész?Lehet ,hogy én nem tudom?
  • shaba23 #1108
    Szólj hozzá, az én knightom csak 16os :D (de akkor is tápos a knight :)
  • Belton
    Khmmm :) Ehez lenne egyket hozaszolasom :)
  • shaba23 #1106
    /vote Knight:)

Kezdőnek a knight mindenképpen egyszerűbb, gyorsan fejlődik, tudod ölni a 6 szinttel nagyobb mobokat
  • zsunyik
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni a játékban mivel nagyon kezdő vagyok és sok mindent nem tudok.Pl.:melyik a legjobb kari a human king vagy a moonelf ranger vagy esetleg más?E kettő közt filózom.Egyenlőre mindkettöt csináltam.Aki esetleg ugy gondolja ,hogy segítene és lenne türelme hozzám az lécci adoljon.
    A Gaiahon szerveren vagyok.
    Nevem:Hunzsonka (moonelf ranger)
    Hundzsonka (human knight)
    Előre is kössz!
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, az jó leszen. A HUNok meg szentem nem fog összejönni az unióba, mert még kicsik, meg nem jók angolból sem túlzottan (legalábbis a leader). De azé dolgozom rajta.
  • Fayme
    Screenshot competition
    érdemes emgnézni mik a nyeremények:)
  • Fayme
    Olymbous fan topic :)))
  • Fayme
    Jedi te az Infinity-ben vagy? lehet allyk leszünk :D
    vezirek már tárgyalnak :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem én mondtam! :D

Amúgy 2-3-as def, att, p.res, block, s.block köveket NEM szabad eladni, azt az erősebb klánok gyűjtik, kell a guild storage-be!
  • DagadtNinja
    Akkor gyakorlatilag adjam el amit nem hasznalunk, mert ugysem tudom finomitani. :D
  • Sir Quno Jedi
    Csak chantra shop-os tárggyal együtt, szal. ki van ez találva.

Inkább venni/találni kell.
  • DagadtNinja
    Prayer stonekat lehet finomitani? Van egy csomo ugyanabbol a fajtabol, de nem talalom hol lehet beloluk nagyobb szintut csinalni.
  • Sir Quno Jedi
    Mind1, én már megin olyan tápmák vagyok, hogy egyenlő az armorom az attackommal (pontra)!!! :DDD Ja és jó napomon 30%fizikai rezkóm van chantra cumók nélkül!
  • Fayme
    vicces lehet. mindenesetre ingéjm bugot newhezebben szürnek ki, mint a játék alatt, ahhoz kapcsolódo más programot.
  • Sir Quno Jedi
    Mittomén, több infót nem tudtam kihúzni azokból akik csinálják, csak lestem ott. Többen nyomják. Egy kardvágás nélkül fejlődnek. :D
  • Fayme
    ez miylen bug eza lovas?
  • Sir Quno Jedi
    Háde én nem használtam olyat, asse tudom hogy hogyan lehetne olyat csinálni és most sem csinálom?!??!?

Áhhh. Na jó, ha ezt az accomat is banolják, akkor végleg feladom, amíg nem, addig meg játszom. (mostmár úgyse állnak szóba velem)

Jelzem sokan azt a bugot használják (tegnapelőtt is), hogy ülnek egy lovon és ott rohangásznak fegyó nélkül a Heavy Thorg-ok között a Hunting Ground-on, azok meg csak szép lassan elhullanak. A szabályzat szerint az ilyen bug kihasználása is banolást von maga után. Jelenteni kell és NEM szabad élni vele addig sem, míg kijavítják. Mind1... Nem tetszettem nekik, megértem. :D