4171
  • Hydroceph
    mondj már adddig vmi igényes mmot, sro és az alább felsoroltakon kivul:D ja ne l2, gw, wow, etct:D szal vmi kevésbé ismert f2p t ha lehet pls:D
  • Hydroceph
    :DD
  • persil
    Igen, ez a tipikus F2P game válasz, amikor épp szar a szerver...:DDD
    Már jól ismerjük ezeket a szavakat a silkroadból, kalból, ferentusból, dofusból blahblah.... sorolhatnám reggelig.

De lefordítom:
    "Sajnos a login szerverünk beszart, nagyon sajnáljuk, majd jó lesz, nem tudjuk mikor. Előreláthatólag sok ilyen lesz még. Köszönjük."
    :D
  • persil
    loál
  • Hydroceph
    http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=218776
  • Jacky
    Engem se enged be. Es ezt az accot meg nem bannoltak ...
    Persil, megmondom en mi a baja ennek a jateknak, de az kurvanagy: a szar support! Olyanert kibannolnak amit nem is kovettel el! Ma kiderult, hogy nemcsak engem hanem meg egy magyart is bannoltak, Halmocskat. Szegeny asse tudja mi az a 3rd party program, de azert jol kibannoltak.
  • persil
    Nekem sem fasza :/
  • Hydroceph
    most mia makkom van már, másnak is szar még vagy cask nekem?
    francba már lenen idom jatszani, talisman is be van lőve..erre itt szopok es cannot acess...
  • persil
    Nah kicsit félreértessz, vagyis én nem mondtam ezek szerint..:)
    Szóval eleve minden fórumon azt mondták, hogy kurva szar játék, én meg eredetileg képek alapján stb, jóra számítottam, és most ezért kerestem direkt, hogy mégis mi olyan szar:D
    Ehhez képest kellemesen csalódtam, mert annyira tényleg nem rossz, de én személy szerint, kicsit többet vártam a játéktól:)
  • Hydroceph
    pedig serok elvielg mennek, akk mipösc van?:S
  • Hydroceph
    amugy nekems em lép be, waiting for response, de vagy 5 perce..:)
  • 0Fritz0
    Team ban. :D
  • Atti12
    nem hiszem mert osztálytársamat se engedi be :D
  • Hydroceph
    banned:)
  • Atti12
    szintúgy
  • ColdFire
    Nem lép be >.<
  • Hydroceph
    AHban piscafax pénzér lehet venni, amugy boklássz AHban, van h vmit betesznek 3k-ér, a merchant meg ad érte 13kt pl :D
  • Hydroceph
    jo, WASD tleg kaka:D Orc vagyok, humannal még nemigen találkoztam, elvétve egyelegyel, de nem volt vele gondom:D nem ugy esek neki egy gammának h azt nézem mi a szar benne:D, sztem ezek anynira 20adrendu dolgok...
  • shaba23 #1193
    erdőkerülő=erdész népies nevén
  • shaba23 #1192
    Lineage2 elba*szott mozgásához képest ez über:) ott az volt a lényeg, hogy futás közben a karakter 90 fokban előre dőljön és kivillanjon a bugyi a miniszoknyából, hogy az idióta japánoknak legyen mire verni...
  • persil
    Jut eszembe, hogy lehet a kezdeti szinteken kicsit több pénzt szerezni?
    Skillek is, meg az első értelmesebb fegyverek/páncélok elég sokba kerülnek.
  • persil
    És a ranger nem erdőkerülő, hanem pont, hogy erdőjáró:D
    De be is fejezem a mai napi kötözködést:D
  • persil
    Azért azt még megjegyezném, hogy az ijász szót, egy darab pontos J-vel írjuk a magyarban. Akire vonatkozik, az csöndben konstatálja, akinek meg nem inge, az tudja, hogy mit nem kell vele csinálni.
  • persil
    Remélem mozgással kapcsolatban egyre gondolunk.
    Nézd meg az ember lovagot, amikor csata után áll. Egy próbababa is életszerűbb. Meg a futás... az egy lol:D Persze, aki szereti a játékot, az mind lehurrog most, de el kell ismerni szar a mozgás, gagyi, és kész:) WASD irányítás se semmi mondjuk :DD
  • persil
    Beleolvastam jedi oldalába.
    "Emberek átlag 175 centi kétségkívül a legmagasabb faj..."
    "orkok átlag 2 méter magasak..."
    :DDDD
    Amúgy is bebaszna, ha egy ember magasabb lenne bármely világban mint egy ork:D
  • Hydroceph
    hát nemtudom, mozgással nem volt kulonosebb gondom, nagyonsok mmohoz képest fasza, sztem pl silkroad, na az ottani szornyek mekkora faják voltak:) nekem nem jott be undorito volt az egész, h vagy fullstr v fullint szinte, mindneki ugynazokkal a skillekkel, de midnegy, ez csak egy pelda, kinek mi:)
    cset valoban fos, de sztem egyaltalan nem kezelhetetlen..
  • persil
    De silkeztem, meg játszottam az összes többi létező mmo-val is:D
    Ezt csak megnéztem mert kíváncsi voltam.

Amúgy nem lenne rossz, de alapjában véve van elbaszva az egész játék, úgy, ahogy van. (csipőficamos mozgás,gagyi szörnyek,szar chat,az egész kezelhetetlen stb...)

Mondjuk első mmo-soknak, meg aki már unja a többit, annak nyújthat jó szórakozást, de olyan zavaró apróságok vannak benne, amik teljesen elveszik az ember kedvét tőle. De ez csak szubjektív.
    /én is elvagyogatok vele, meg szerintem első tizenegynéhány szintre fel is tolom a karit, érdekel/
  • Fayme
    ha megnyomod a G gombot, ott lesz alul: quit guild gombocska.
    nyomj rá, és egy nap mulva már kint is vagy a klánból.
  • ColdFire
    Szeretném a FeketeSegeg leaderét kérni, hogy rúgjon ki a guildből...

Okok:

-A Guild kihaltsága
    -Másik Guildbe való átlépés

Előre is köszönöm!
  • shaba23 #1182
    a wow-t is azok szidják a legjobban, akik napi 7-8 órát cs-znek.:)
  • shaba23 #1181
    ez így is van:) nézd meg Jedit:) tőle nagyobb addikt nem nagyon van, az meg egy gyermekkori negatív szubsztancia maradványa nála :D
  • Fayme
    a külső szemlélök mind azt látják szeirntem, hogy akik ilyenekkel játszanak, azok lelki sérültek. legalábbis velem folyton tudatják, nem játékosismerősök:)
  • finaltrekker
    Nektek is azt írja, hogy nincs szerver kapcsolat? Engem már 10 perce nem enged belépni, az offical oldalon meg nincs is kiírva semmi karbantartás.
    Egyébként az a díjat nyert Archlordos videó a BenX vagy mi, elég furcsa. Azt sugalja, hogy ezzel a játékkal csak lelki sérültek játszanak:)
  • Fayme
    én ugy tom hogy pk-zni már lv7től lehet, pvp-zni viszont battlesquereben csak 15től. ctrl-t kell és már mehet is.
  • Fayme
    ha intrernacionális klánt kerestek ahol magyarok is vannak: OLYMBOUS :)
    lv 35-40-től van felvétel.
    és ha irtok rám egy pm-et (bár msotanság nem vagyok elérhető ingéjm sajnos), akkor szolok vezérnek, hogy vegyen be.
  • Belton
    Láttam fel vettel friends listbe :)
    igy mostmar tudom ki vagy mert epen grindeltem amikor kuldted az invitet :)
  • Sir Quno Jedi
    Én adtam neki még egy esélyt, hátha én hibáztam, de ha most is banolnak, akkor agyő.

Viszont már 38 vagyok és csak 50%exp a 39 :DDD.
  • Atti12
    amiről te beszélsz az a pk, nekünk pvp kell ^^
  • SamuraiJack
    őszintén nekem nem töltött semmit sem vagy ha ötltött volna valamit isakor az kevesebb volt mint 1 másodperc mert nem vettem észre :D sok sikert hozzá. amugy persil te nem silkroadoztál ?:)
  • persil
    Had kérdezzem már meg, valaki nem tudja véletlen, hogy első frissítésnél mennyit szeretne letölteni a játék?:D Mert már egy ideje csinálja... ráadásul, nem vicc, de kb 0.1megát 2-3másodpercig tölt, ami nem gyengén felháborító.(10mbit net)