4171
  • Pukkka
    Hja értem. Tegnap haverral nekünk lvl20 volt 2 óra max. Silkroadba anno, a skillfarm miatt ez jócskán több volt. Arról nem is beszélve,hogy utána mennyire belassult.
  • Bucser
    Gondolom kiszámolta, hogy szintlépéshez annyi mob XP-je szükséges a következő szinthez.
  • Pukkka
    30-on van valami quest amit meg kell csinálni? Vagy miért kell 500 mobot leolni?
  • Bucser
    nahh ja Silkroadban 29-es szinten 150 monstert kell megölni egy 10 százalékos questhez....és a 10% a quest jutalom és maga a mobok amiket kinyírtam a quest végéig. szóval legalább 1500 mobot kell kinyírni 29-ről 30-ra. ez persze függ partytól és attól, hogy hanyas skillfarmban van az ember.
  • savior
    azert grindelni jocskan kell itt is. mar a 30as szinthez 500 darab monstert kell megolnom
  • Hydroceph
    offmod fasza szokott lenni, de akkrosem f2p game..
  • Bucser
    LOL... L2J jó? jahh max 400 500 fős szervereken... az offmod meg néha közelébe sincs az officialnak...
  • Bucser
    lineage mióta is F2P?

Egyébként ha a kal szerinted jobb az összevissz 3 kasztjával (igaz legalább a statokkal lehet variéálni de nem olyan sokat), a Silkoad a rohadtul unalmas baromi hosszadalmas Grindeléssel ami szintén a Kal sajátja is.

Szóval a f2P piacon erősen kiemelkedő szerintem. P2P piacon elvérzett volna ahogy el is vérzett.

BTW: Nem tetszik? Akkor minek osztod itt az észt már lassan 2-3 napja?
  • Atti12
    ahoz képest hogy ennyire nem tetszik a játék, már másfél napja itt vagy a forumon és osztod. Ha nem tetszik, ne játsz vele, ennyi. Félre ne érts, nem az zavar hogy itt vagy, hanem az hogy folyamatosan osztod a játékot..
  • Fayme
    szerintem meg azért, mert minden forumon lehuzták, itt mi nem fogjuk. ugyhogy ha nem tetszik, ne játsz vele és ne olvad. nem vagyunk rá kiváncsiak, hogy neked miért nem tetszik.
    ha meg az oldallal van bajod, tessék, csinálj jobbat.
  • persil
    l2j nem rossz egyáltalán, jó szerveren kell nyomni.
  • Hydroceph
    na mind1, meek elérem még ma 40et:p
  • Hydroceph
    "ido volt mig megértettem"
    --
    "a kurva anyját már, akkor is lehúzom a másik játékot, hiába, hogy ez tényleg szarabb, de nekem legyen már igazam".
    furi h pont Te mondod ezt..nekem sokkal jobban tetszik ez, mint pl a fostalicska geciunalmas sro, cabal, dofus/ferentusrol nem mondanek ingame velemenyt, mert nem probaltam, boven elég volt belole a video, kal is egy szar számomra már video alapjan, anarchy, uristen, azt még játszák?, mut nem ismerem, nem is érdekel, szamomra al most legokébb, L2 meg mindent odabasz, csak ugye nem f2p...l2j meg, játszál már vele:)
    még offmodon is vannak bugok..
  • persil
    Kamerával egyáltalán semmi baj nincs, free camera van, mint az összes többi létező mmorpg-ben. Egydül a dungeon-ökben szar, de ott is csak annyi a változás, hogy egy bizonyos szögnél mélyebbre nem enged a kamera.
    Etc etc, mi van más nem jutott eszedbe?:DD
    100x jobb mint ez. Az egész játék mindenben. De kal is, silkroad is, ferentus is, dofus is, anarchy is,lineage is, mu is(a teljesség igénye nélkül) mind-mind sokkal, de sokkal jobb, mint ez.
    Ha meg nem érted a skillrendszert akkor tetrisezz inkább:D

De nem is folytatom, mert ez tipikus "a kurva anyját már, akkor is lehúzom a másik játékot, hiába, hogy ez tényleg szarabb, de nekem legyen már igazam".
  • Hydroceph
    igy van, és agyon van bonyolitva sztem a skillrendszer, ido volt mig megértettem:D
    cameranézet is fos, etcetc
  • Atti12
    Cabal nekem azért nem tetszett mert nagyon szarok voltak a mapok :S.
  • persil
    Cabal.

Bucser, ha szerinted ez a legjobb f2p akkor kurva szar ízlésed van:DDD
    Ha valakinek ez a legjobb az már nagyfokú igénytelenség xD
    Nem flame, de ez minden csak nem a legjobb. Biztos sokaknak tetszik, meg én is azt mondom, hogy annál jobb, mint amennyire mindenhol lehúzták, de ez jóindulattal is csak átlagalatti.
  • Sir Quno Jedi
    Mert szokásos reggeli karbantartás van. Nézheted a hivatalos oldalon balra lent, hogy milyen státuszan vannak a szerverek. Általában gyorsan meg a restart, de most gondolom van mit heggeszteniük. Engem is kivágott, mert a végletekig húztam és pont 2-3 dungeonos mob nyomott engem (2 ele-vel voltam level share-ben), szal. valszeg. ebbe bele is haltam, de azért még reménykedem.
  • 0Fritz0
    Minden reggel 9:30-kor lelövik a szervereket.
    Hamarosan megint mennek.
  • Jacky
    Megint nincsenek szerverek.
  • SamuraiJack
    muhahaha ... jah gyors volt... a wowot majdnem egy év után untam meg :D
  • 0Fritz0
    Másfél nap, új rekord. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1147469847&no=1151](#1151)[/URL]
  • SamuraiJack
    Meguntam a játékot... ha kell valakinek egy 24-es Knight karakter szóljon , és mageadom az accauntját meg a titkos jelszavát is :)
  • Hydroceph
    "szaaar a egész" elveszi csak ekdvemet..
  • Atti12
    hát igen, a szombatot+eventet nem bírta a server :)
  • Hydroceph
    "Servers are back up, just lots of people trying to connect at once. If you are still getting log-in issues, wait about 20-30 minutes and try again."
    by: Okashi
    Events Manager
  • Atti12
    na miaz, jó lett a server hogy ekkora csönd van? :D
  • Atti12
    jaa :) Boonxhun Human Archer lvl 18
  • Hydroceph
    őőő archlordban gondoltam:)
  • Atti12
    a többit privibe ^^
  • Atti12
    Mostanába nem játszok vele, de lehet hogy ujra előkapom :). Aláírásomban láthatók a karaktereim, Ha ujra játszani fogok vele akkor a Shaolint folytatom :)
  • hokibot
    Jó gamma lenne ez....csak amióta játszom nem ez az első eset hogy így behal az egész, ráadásul pont szombaton. Ugy nézett ki hogy egész nap nemsok dolgom lesz,sőt mára senki se tervezett bulit így az este is nyugisnak ígérkezett erre délelőtt nagymuteréknál szórakoztam az esőcsatornával, kitakarítani,lefesteni stb, késő délután tanultam a hétfői zh-ra, gondoltam estefele jöhet egy kis megérdemelet archlord erre besz@rt az egész...szupi.
  • Hydroceph
    ok, milyen karival nyomod AL?:) hanyas vagy?:p ign?:P
  • Atti12
    azért annyira nem rossz, Az kicsit tényleg szar hogy egy "fajon" belül csak 4 "egyenruha" van :D. Így sokan egyformán néznek ki :). Na de ne offoljunk ;)
  • Hydroceph
    aaah kivagyok az iylen jellegu gammáktól, eszmeletlen, h mekkora undoritoan néznek ki azok a ruhák:S muvi szinten is sok volt szamomra abbol a játékból..
  • Atti12
    9dragons.. elég jó csak nagy szinten kicsit uncsi lesz :).
  • andaxxin
    nincsenek a questek valahol lefordítva?
  • savior
    valoszinuleg nem mennek a szerverek
  • SamuraiJack
    sziasztok nem tudom felpatchelni a játékot mert kiírja hogy a tűzfalat kapcsoljam ki pedig kikapcsoltam fullosan :) nektek van ilyen problémátok?
  • Bucser
    Ja de jelenleg a F2P-kből ez az egyik legjobb (kivéve a gyanús bannolgatásokat) (szerintem)