4171
  • Fayme
    egyébként nekem is olyan Jedi, hogy mások irják laggolnak emg szar, és nekem emg semmi problémám sincs. nemtudom, lehet attól is függ, hogy mennyire vagy messze a központtól. ország nyugati felében rettentő jol jön a jel. de itt pesten, meg miskjolcon röhejesen játszhatatlan néha.

de ez is csak azóta van amióta jött a sok kis ingyenélő :DDDD
  • Fayme
    4 óra mulva lesz archlord battle. vagyis a várakat birtokló klánok megküzdenek az Archlord váráért (Renspher-ért), és amelyik megszerzi, annak vezére lesz az Archlord. kövi csata huszonX nap múlva van csak.
  • Fayme
    féérfiak.... XD
  • Sir Quno Jedi
    Level 15 az alig több mint 2 óra, ha nulláról kezded akkor is. Majd behozod valamikor. Emiatt ne aggódj, elején gyorsan megy! :D
  • Sir Quno Jedi
    Én úgy vettem észre, hogy a magyar szolgáltatók szarakodnak, vagy rajtuk túl valami, mert soxor tudok játszani és lagmentesen, mikor másoknak lagol, vagy nem is látják a szervert. Fura. A hivatalos oldal pedig mindig ment nekem.
  • kalamboo
    lol és most a hivatalos oldal sem jo
  • kalamboo
    nekem is én elszerettem volna érni a lvl15-öt me én hétköznap nem tok játszani
  • Hydroceph
    Elvonasi tuneteim vannak!!4
  • Hydroceph
    nekem kb du 2ig volt jo, azota baxhatom....kezdek idegbeteg lenni
  • Sir Quno Jedi
    Sajnos nem, reggel is be tudtam lépni annak ellenére.
  • kalamboo
    jo de egész nap a hivatalos oldalon piros volt mindkét szero ez nem azt jelenti h egyik sem megy??
  • Sir Quno Jedi
    Gyerekek! Nyugalom, nem kell egymásnak esni!

Amúgy tegnap kora délutánig volt szerver mert játszottam reggeltől és előtte is volt éjszaka és ma is volt reggeltől mostanáig. Csak a login szerver szaraxik, így belépni nehéz és lassú, ha nem éppen lehetetlen.

Simán megléptem a 42-t, most meg nyomulok majd holnaptól a 43+-ra :DDD
  • Hydroceph
    azért ez már baromi idegesito, rajtam van wing, talisman, ezért? h baszhassam egészet?
    kapja be egész faszt veszek én még1x cct
  • kalamboo
    ok thx de nem tok nan angolul:P
  • Hydroceph
    amguymeg tessék olvasgatni:
    http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?p=3108789#3108789
    :D
  • Hydroceph
    ezt találtam forumon; Wh0000000t my acc has been logged on from another lcation??

és ezt irja nekem is :D
  • kalamboo
    time left till next archlord battle 4:00 és számol vissza ez mit akar jelenteni??
  • kalamboo
    én full azt hitten h tök faja lesz meg minden me eredeti meg ingyen van de ezek a szero leállások:S de attol még isszonyat jo a játék
  • kalamboo
    jah és amugy a gyors bill az item felvételhez a space
  • Atti12
    hát az elmúlt 1 hét tapasztalatai alapján: ráhu.. vicceltem, szarnak ránk nagyívből XD
  • Hydroceph
    ammeg kivancsi leszek h ezek miatt a dolgok miatt mikor ér véget a doublexp...mert ugye 12 ora már lazán elment az "eventből"...kivancsi leszek h rahuzzak e vagy szarnak ra
    hogy szokott lenni? tapasztalat?^^
  • ColdFire
    amugy komolyan, nem kell kirötyögni
  • Hydroceph
    és még forumon se irnak semmit, én legalabbis nem találoks emmit...
  • Hydroceph
    :DD jolvan.
  • kalamboo
    nálam egész nap azt mutatta az a szaros csik h nem megy egyik szero se:S
  • ColdFire
    space :D
  • kalamboo
    csak nálam nem jo vagy másnál se jo??
  • Hydroceph
    pedig sztem nagyon fasza, eszmeletlen gyorsan lehet fejlodni archerrel, szerintem..
    amugy van pic upra vmi gyorsbill?^^
  • Atti12
    nekem is megvan már, csak feleslegesnek tartottam és nem tanultam meg :/. (nemtudtam hogy aoe) következő lvl up nál arra rakok :D
  • Hydroceph
    amugy lvl10en, mint ha joltudom elén kivul minden kaszt lvl10en kap aoe skillt, bár talán ele is, nemtom...
  • Hydroceph
    nevetséges
  • Atti12
    napközbe volt, estére megint elszaródott
  • Hydroceph
    van, Piercing Shot.
  • kalamboo
    mi a fenét csinálnak má tegnap ota nincs szero
  • Atti12
    archernak van aoe skillje? ha van mikor kapja meg? :/
  • Hydroceph
    jo, oké, baratnom is oda volt teljesen amikor elso aoe skillt emgkapta és rámehetett 7-8 mobra:D
    nők...:D:p
  • Fayme
    ki igy ki ugy.
  • Hydroceph
    hát én nem érzem ezt kihivásnak:)
  • Fayme
    tény, kell grindelni, de nem egyesével kell ölni a moboka...akkor már régnem játszanék vele. igy legalább van benne kihivás, ha 30 mob üt egyszerre.
  • kalamboo
    mi a f****ért nem megy a szerver??