4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#1291 egyébként nekem is olyan Jedi, hogy mások irják laggolnak emg szar, és nekem emg semmi problémám sincs. nemtudom, lehet attól is függ, hogy mennyire vagy messze a központtól. ország nyugati felében rettentő jol jön a jel. de itt pesten, meg miskjolcon röhejesen játszhatatlan néha.
de ez is csak azóta van amióta jött a sok kis ingyenélő :DDDD -
#1290 4 óra mulva lesz archlord battle. vagyis a várakat birtokló klánok megküzdenek az Archlord váráért (Renspher-ért), és amelyik megszerzi, annak vezére lesz az Archlord. kövi csata huszonX nap múlva van csak. -
#1289 féérfiak.... XD -
#1288 Level 15 az alig több mint 2 óra, ha nulláról kezded akkor is. Majd behozod valamikor. Emiatt ne aggódj, elején gyorsan megy! :D -
#1287 Én úgy vettem észre, hogy a magyar szolgáltatók szarakodnak, vagy rajtuk túl valami, mert soxor tudok játszani és lagmentesen, mikor másoknak lagol, vagy nem is látják a szervert. Fura. A hivatalos oldal pedig mindig ment nekem. -
kalamboo #1286 lol és most a hivatalos oldal sem jo
-
kalamboo #1285 nekem is én elszerettem volna érni a lvl15-öt me én hétköznap nem tok játszani -
Hydroceph #1284 Elvonasi tuneteim vannak!!4 -
Hydroceph #1283 nekem kb du 2ig volt jo, azota baxhatom....kezdek idegbeteg lenni -
#1282 Sajnos nem, reggel is be tudtam lépni annak ellenére. -
kalamboo #1281 jo de egész nap a hivatalos oldalon piros volt mindkét szero ez nem azt jelenti h egyik sem megy?? -
#1280 Gyerekek! Nyugalom, nem kell egymásnak esni!
Amúgy tegnap kora délutánig volt szerver mert játszottam reggeltől és előtte is volt éjszaka és ma is volt reggeltől mostanáig. Csak a login szerver szaraxik, így belépni nehéz és lassú, ha nem éppen lehetetlen.
Simán megléptem a 42-t, most meg nyomulok majd holnaptól a 43+-ra :DDD -
Hydroceph #1279 azért ez már baromi idegesito, rajtam van wing, talisman, ezért? h baszhassam egészet?
kapja be egész faszt veszek én még1x cct -
kalamboo #1278 ok thx de nem tok nan angolul:P -
Hydroceph #1277 amguymeg tessék olvasgatni:
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?p=3108789#3108789
:D -
Hydroceph #1276 ezt találtam forumon; Wh0000000t my acc has been logged on from another lcation??
és ezt irja nekem is :D -
kalamboo #1275 time left till next archlord battle 4:00 és számol vissza ez mit akar jelenteni??
-
kalamboo #1274 én full azt hitten h tök faja lesz meg minden me eredeti meg ingyen van de ezek a szero leállások:S de attol még isszonyat jo a játék
-
kalamboo #1273 jah és amugy a gyors bill az item felvételhez a space -
#1272 hát az elmúlt 1 hét tapasztalatai alapján: ráhu.. vicceltem, szarnak ránk nagyívből XD -
Hydroceph #1271 ammeg kivancsi leszek h ezek miatt a dolgok miatt mikor ér véget a doublexp...mert ugye 12 ora már lazán elment az "eventből"...kivancsi leszek h rahuzzak e vagy szarnak ra
hogy szokott lenni? tapasztalat?^^ -
#1270 amugy komolyan, nem kell kirötyögni -
Hydroceph #1269 és még forumon se irnak semmit, én legalabbis nem találoks emmit... -
Hydroceph #1268 :DD jolvan. -
kalamboo #1267 nálam egész nap azt mutatta az a szaros csik h nem megy egyik szero se:S -
#1266 space :D -
kalamboo #1265 csak nálam nem jo vagy másnál se jo?? -
Hydroceph #1264 pedig sztem nagyon fasza, eszmeletlen gyorsan lehet fejlodni archerrel, szerintem..
amugy van pic upra vmi gyorsbill?^^ -
#1263 nekem is megvan már, csak feleslegesnek tartottam és nem tanultam meg :/. (nemtudtam hogy aoe) következő lvl up nál arra rakok :D -
Hydroceph #1262 amugy lvl10en, mint ha joltudom elén kivul minden kaszt lvl10en kap aoe skillt, bár talán ele is, nemtom... -
Hydroceph #1261 nevetséges -
#1260 napközbe volt, estére megint elszaródott -
Hydroceph #1259 van, Piercing Shot. -
kalamboo #1258 mi a fenét csinálnak má tegnap ota nincs szero -
#1257 archernak van aoe skillje? ha van mikor kapja meg? :/ -
Hydroceph #1256 jo, oké, baratnom is oda volt teljesen amikor elso aoe skillt emgkapta és rámehetett 7-8 mobra:D
nők...:D:p -
#1255 ki igy ki ugy. -
Hydroceph #1254 hát én nem érzem ezt kihivásnak:) -
#1253 tény, kell grindelni, de nem egyesével kell ölni a moboka...akkor már régnem játszanék vele. igy legalább van benne kihivás, ha 30 mob üt egyszerre. -
kalamboo #1252 mi a f****ért nem megy a szerver??