4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Hydroceph #1331 és ha igy jarok Vele mint most? nem kapscolom ki? amugy nemtom, szombat reggel nyomtam be, elv holnap reggelig jo a 3 napos, tegnap, tegnapelott tuti buktam ossz 10 orat gyoker login miatt, mind1, nem erdekel, veszek masikat , csak idegesito h az iylen dolgok nincsenek megoldva, amugy mi az ami eltunik? -
#1330 Elvileg nem szabad hogy menjen mivel a server is all es azon keresztul mukodik a talizman is :) sztem nem megy de miert nem hasznalsz talisman plust controlledet az 24 H es ki be kapcsolhato 250 CC aszem en mindig azal jacok anyit megy le amenyit grindelsz -
Hydroceph #1329 nah, ugye h lesz ma is 6 ora:D mennyire elveszi az ember kedvét, peidg marhajo kis game sztem, de ezeka fosok, emg ah irjatok h picasfaxér kivágnak, kockulok 3-4 honapot, osszehozok egy pl 50-60 karit, és kivágnak indokolatlanul, el is sirnám magam:D
ezek a elallasok meg komolyan mondom....Persilnek igaza volt..:D egy l2j jobb mint ez:p van 1-2-3 naponta egy resi azt cs, lehet nyomni:p na mindeg,y ugye enmtunk mást csak várni:p
Belton, iylenkor az aktivalt talismant is bukom? -
#1328 Az eredetin mukodott de most kavarodas van amugy mindig jo szokott lenni a mutato -
#1327 van olyan oldal ami rendesen mutatja a server statust? -
#1326 Heheh vészlealitas megint :) el tuntek a chantra pontok :) remelem marad meg a dupla xp bár nem hiszem -
#1325 Én nemsoká 43, de sajna sok a meló, így hét közben alig. Meg most hétvégén is sokat kihagytam. Mások már 45-46-osak. Igaz sokuk talizmánnal tolta dupla exp mellett és ugye ez összeadódik!! :D -
DagadtNinja #1324 A dupla XP event bekavart rendesen, szerintem mindenki ezerrel tolta, hogy fejlodjon:D
Jedi te nemtudom mennyit nyomod, de en meg mindeg csak 36 vagyok:D
De legalabb mar van hatasom, igy mar kellemesebb csavarogni orkfoldre, es tundefoldre. -
#1323 Na most ezt nem ertem most voltam bent es meg mindig dupla xp van ? pedig ijenkor a deli karbantartasnal szoktak levenni az xp xorzot legalabbis igy volt eddig :O
Meg hoszabitottak volna ? -
Hydroceph #1322 szombaton este, nem 1, nem 2 orat,...tegnap delutan 1-2 korul leptem ki, e slogin srv anynira fostaliscka volt, h este 10 korul siekrult ujra, 8-10 kozott nem probaltam...de elotte kb 30 percenkent probaltam, volt h serokig eljutottam, onnan vagot vissza...szal akkora tulzas szetm nem, és msot hétvégén miert volt ez? jovohetvegen is guyanugy lehet, amig ekkora fos serok vannak sztem... -
#1321 idöközben utánaolvastam a hiv. forumon 12-14 ig van hétfönként karbantartás és napi 15 perc restart -
#1320 A weboldalt ne nezetek mert a server online/offline kijelzo nem mukodik,
az elobb voltam bent es megy a server -
#1319 azért ez enyhe túlzás :D. Sztem csak most hétvégén volt szar, akkor is este, valszeg azért mert az event miatt nagyon sokan játszottak ésbehalt a szeró. -
#1318 akkor én is jókor kezdek neki a játék kipróbálásának :P lehet tudni hogy miért áll napi 6 órát vagy azt nem kötik az orrunkra -
Hydroceph #1317 :), minden nap van restart, ami altalaban par perc, reggelente 9 korul, de utobbi 3 napban napi 6 orat alig/egyaltalan lehet/nem lehet feljutni szerokra -
#1316 minden nap van? lol és mikor szokott kezdödni a karbantartás? -
Hydroceph #1315 szokásos napi 6 orás... -
#1314 karbantartás miatt nem mennek a szerverek? -
Hydroceph #1313 amugy most mi a fene van megint serokkal? -
#1312 lehet igy próbálják csökkenteni a server népességet :) -
#1311 Simán permanensre banolnak figyelmeztetés nélkül, ez a tény. Ráadásul akár hetekkel a szerintük történt "csalás" után, amikor már semmi sem bizonyítható és te sem emléxel mi volt. -
DagadtNinja #1310 :DDD
Egyebkent nem ugy van, hogy akit botozason kapnak eloszor (legalabbis akire ok hiszik), az 6 napos bant kap? Ezt olvasta egyik haver a hivatalos forumon, avgy hol a fenebe. -
#1309 Hiába csinálsz akármit, meg bizonyító erejű faszságokat. Leszarják mit csinálsz és szóba sem állnak veled. Ez a lényeg, ők a modik. Így megy ez (mondom ezt én a modi). -
DagadtNinja #1308 Jo lenne, ha kezdenenek valamit a serverekkel. Felkeszulhettek volna, hogy lerohanja sokezer uj ember a servereket miutan ingyenesse teszik. A login server kulonosen gaz.
Meg ezek a bannolasok. Idiotak. Kibannolnak, persze mindenkit ugyanazzal az indokkal. Bot hasznalata miatt. Klantarsat is bannoltak, es rola elkepzelni sem tudom, hogy botozott volna. Nem tudom, hogy mit vesznek eszre, hogy botozasnak velik. Lehet a monoton farmolast? Ha igen, en biztosan sokat fogok kozben beszelgetni masokkal, mert arra ugye egyik bot sem kepes. Marmint irogatni tud, de ketiranyu beszelgetesre keptelen. Es az egy bizonyito ereju dolog lehet, hogy marpedig en beszelgetek, tehat nem botozok.
Es az meg kulonosen nagy gaz, hogy ok eldontik, hogy menned kell, es eselyt sem adnak arra, hogy bizonyitsd az ellenkezojet. -
#1307 nah serverleállás elött még megvolt a szint! -
#1306 Én is megnyúvadtam így tegnap. 1,2 és halál. :D -
Hydroceph #1305 hát, Velem tegnap nemtom mi tortent, 1eket sebeztek rám a mobok, ha megalltam volna, lett vna 50mp, mire leverik 0ra HPm, de guye a poti meg jo 70%ra volt allitva, mégis, belaggoltam kb 2secre, 3.ban már halott voltam... -
#1304 csak nálam nem müködik a hivatalos oldal vagy másnál se megy. Regkey-t akartam szerezni mert kiproxálnám a játékot de így elég nehéz lesz :( -
#1303 Ez azért hülyeség, mert lagban bárki meg tud halni, legyen az bármilyen tápos. -
#1302 hát igen, ha az archlordot bárhol bárki vagy bármi megöli, akkor szevasz korona :DDD
klánvezérem anno kihivta párbajra, de nem mert kiállni ellene:DDD -
#1301 Na, azért lagol a szerencsétlen meg pusztulgat rendesen, de azért lehet játszani, csak ésszel. -
#1300 Köszi! -
DagadtNinja #1299 Nem mondod:D Azt mondta valaki, hogy egy szorny leolte, de azt nem tudtam, hogy ilyenkor oda az Archlordsag is:DDDDDDDDDDDD
Lama:D -
#1298 Jedi: küldtem leirást chantra shopról. -
#1297 nem felejtette el, csak kinyirta egy mob 5 nap után és elvesztete koronáját a béna :D -
DagadtNinja #1296 Mar kezdtem hianyolni a havazast esozest:D
Mikor Archlord lett eloszor, naponta tobbszor csinalt ilyeneket, de utana elfelejtette:D -
#1295 Klántársam alkotása -
#1294 -
#1293 lol megin aza noob Hellmaster lett az archlord :D
Jedi, tennük kell valamit, hamarosan allyban lesznek klánjaink:)
Infy, rebirth + olymbous -
#1292 Szavazzatok a képemre:)