Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fayme
talán még az elején a patchernél lehet beállitani.

képek: picasaweb.google.com/educika

Fayme
oké nemtudtaam😄D csak kérdeztem😄
egyébként meg frissitséé, küldtem emgint bedolgozandó anyagot a finomitásról😛

Bucser
Újabb kérdésem van: Nem lehetne valahogy 60 hz-es képfrissítést kiküszöbölni? (azaz frissítési frekit állítani játékon belül?)

Ugyanis kiég a szemem😊 A felbontás mindegy mindég 60 herzen tolja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Minek az??? Én moderátor vagyok (egy ideje itt is), szal. mondod, hogy mi kéne, én meg megcsinálom! Mit gondolsz, mitõl lett banner, meg linkek, meg miegymás... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fayme
kicsodaaa?😄

köszi de közben már egy segitökesz ember elmondta ingame😛PP😄

Fayme
szárny és palást: chantra shop. de szerintem drágák, giccsesek és tök fölöslegesek😄
csillogás: jo mgasra volt +olva az armorja. nekemis olyan😛

Fayme
jóreggelt ^^
/egyébként van már házigazdája a topicnak?/

huh:p szoval egykét szamomra ismeretlen dologgal talalkoztam, egy 23as karinak voltak vmi szarnyai, palast volt rajta, és "csillogott" az armor rajta, pedig ua az armor v olt mint ami rajtam van, h lehet iylen dolgokra szert tenni?😊

amugymeg joreggelt mindenkinek:p

nekem a freemailemre még a mai napig nem jött emg pedig 2 napja regeltem😄 igy volt ez anno GWnel is 😄 3 napot vartam rá.,..😄

Fayme
skillenként és ütésenként 1db fogy el.

Devil_Gy
ez a lens stone mennyi ideig mûxik-?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Fayme
A Ben X nevû Archlordos mozifilm 3 díjat is elnyert a Montreáli fezstiválon. Hírek itt.
Ben X trailer itt

Fayme
a lucky charm tök felesleges. párom kipróbálta de alig egy kevéssel eltt jobb a dropja. ennyiért nem éri meg. a ki be kapcoslható egy napos talismánt 500kba meg lehet venni.

Bucser
ok mert 1 órája regeltem😄 (hogy rúgná szájba a Freemail)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Devil_Gy
pikk pakk
mire megnézed ott kell lennie kivéve ha freemailes mert ott kicsit várni kell de max 5 perc

Bucser
õõõ regisztrálás után mennyi idõvel küldik ki az aktiválós mailt?

Devil_Gy
alucky charm os és az xp növelõs cumó mennyit érhet??

Fayme
joinoljon a rankingnál, vagy asszem van rá vmi paranch /gin Név asszem.

Hogyan lehet valakit guildbe hivni, ha nem tudom kijelolni? nincs partiban, es friendlistben sem?
Devil_Gy
kukingolásra gondoltam.

Sir Quno Jedi
Meg KI az a hülye, aki trader-nek ad el spéci fõzött potit?!?!??!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Viszont a potik kúva hasznos dolgok és jó áron el is lehet akár õket passzolni. Az alapanyag meg nagyrészt ingyenben van, csak gather-elni kell.

Devil_Gy
Ez a fõzés dolog igen érdekes:S megszerzed hozzá a cuccokat és még venni kell nem kis pénzért más alapanyagot is. és persze a trader sokkal olcsobban veszi meg mint az elõállítási költség :S de legalább valamira lehet használni õket 😊

Sir Quno Jedi
Újabb frissítés a site-on.

az miért van h maxra van huzva szinte minden, mégis pl csak 50 méterig látom mobokat karikat etc....?

Sir Quno Jedi
Nanáhogy.

Fayme
nah leforditottam az embereket is, elküldtem😊

Fayme
mennyi magyar klán lesz már😊

Devil_Gy
ty

shaba23
jah bocs😊 klánhoz😄
de ha odamész egy klánregiszteres NPChez, megmond mindent
Devil_Gy
ahhoz hogy az oldalon ki legyen írva anevünk mint magyarok?<#idiota>

vagy a klánhoz?

shaba23
alapfeltétel a lvl20 😄
Devil_Gy
Felteszel az oldaladra minket is? Mint magyar karakter?

Sagris Lv19 Knight (én)
Nitym Lv18 Hunter (én)
Boszorka Lv16 Mage

Hogy kell klánt csinálni? És mik a feltételek?

Keresek klánt magamnak.Eddig két emberrel beszéltem mindkettõ azt mondta hogy még van hely ezért megkérek valakit,hogy PM-ben pár szóban mondjon valamit a klánjáról.Elõre is thx.
Sir Quno Jedi
Bõven vanank ott 8-10k-s exp monszták és 2-3 ele már nagy területen, csoportban írtja õket (bár állati rizikós), ami már osztott exp-el is megéri. Jó muri.

shaba23
nah akkor majd egyszer!😊
Fayme
tök igazad van😊
de késõbb már mikor dungeonba tudsz voantozni durva lesz.
én 35ösön mentem le dungeonba, valami zebrákat huztam.
35-40 elõbb meglett, mint 0-35 😊
ha az embernek éppen nicns szüksége pénzre, akkor jo lemenni dungeonba ökörködni.
mondjuk én a párommal szoktam lemenni lv sharebe, és ugy még meg is éri 😊

shaba23
3 AoE már egész jó a 4 szinttel nagyobb mobok AoEzésére 😊
nem értem, hogy mások miért mennek egyedül dungeonba fejlõdni... ott kapnak 2-3k xp-t 1-1 mobért, de sokkal tovább tart megölni õket, és jóval több poti fogy közben. Kint pedig 5+ mobot feleannyi idõ alatt megölhetünk, ami 5+ x ~1000xp +5x annyi pénz/poti/drop
(javítsatok ki,ha én vagyok a béna és ti dungeonban is 5-6 mobot aoe-ztek.D
Fayme
én igazából nemtom eldönteni mikor hogy világit. ha van benne egy másik kõ is akkor már fehér, vagy ha üres slotja maradt.

jaja azért érdemes elõbb +olni, mert betörhet😄

En elobb tettem bele a koveket, ha jol emlexem most akkor lvl2-es magic kovet. Es eleg gyengusz feher fenye van.
Sir Quno Jedi
Asszondják, hogy elõbb érdemes felplusszolni és utána kövezni. Egyféle követ raksz bele, mondjuk jó erõs tûzköveket és máris világítani fog, mint az istennyila!

Belton
Ha az összes slotjaba egy fajta kovel (elemental kovet teszel) akkor ojan szinel vilagit majd )
a pluszolasal nem valtozik a szine .
Ha csak prayer koveket raksz bele akkor feketen vilagit majd.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Mitol fugg, hogy egy fegyo hogyan vilagit? 😄DD En szeretem a szep szines effekteket, nekem fontos, hogy szep legyen egy jatek. Szoval, ha plusszolom a fegyomat, akkor tokmindegy milyen kovet teszek ra, akkor is csak feheren vilagit a plusszolas miatt? Vagy hogyan mukodik?
Devil_Gy
okok 😄 pedig azt csak poénból mondtam(on/off)😄 Ty mindent

Belton
ha meg nem volt hasznalva akkor tudod tradelni beszelsz haverodal es at adja neked (igen van kapcsolo rajta on/off gomb

Devil_Gy
nem mertem még megvenni csak az a baj hogy rossz accra toltam a pízt:S gondolom akkor ha on/off os akkor lesz 1 "kapcsolója" is nem? szal arra kell vigyázni.

Belton
Csak akkor ha nem kezdted el hasznalni ott van egy kis lakat asszem, de pl lens stone vagy talismant ha elkezdted mondjuk 2mp t hasznaltal belole akkor az mar nem tradelhetõ.

Devil_Gy
Ty. És át tudom adni másnak?saját accon vagy éppen másik accra?