4171
  • Hydroceph
    +- pk (mit szabad, etika, mit tegyünk ha el akarjuk éppen kerülni, mire vigyázzunk, skillek stb.)
  • Hydroceph
    - build-ek (mondád, hogy tán magaszintűek írnának a kariosztályukról esszét :D, de te is írhatnál, mit, hogyan, miért ele-nél stb.)
    - pénzszerzés (gazdagodási útmutató)
    - fegyó/páncél/cucc építés (mi kell bele, miért, mire jó, mi éri meg, mit gyűjtsünk)
    - party (hogyan, miért, milyen a jó parti, mire figyeljünk, etika)

szerintem a fontosab dolgok annak, aki nem vágja még játékot
    siege egyelore sztem egyetlen kisebb szintut sem erdekel pl, de kussolok:p
  • Sir Quno Jedi
    Azé majd még én is írok hozzá, mint eddig, de be vagyok havazódva és fejlődnöm is kéne. Te meg most úgyis a zegytemen punnyadol és naaagyon ráérel, nemigaz?!?!?! (csak viccelek, nem baszogatlak :D)
  • Fayme
    lesz dolgom :S
  • Sir Quno Jedi
    - battle square (hogyan, honnan, hova, miért, szabályok, kopi gyűjtés, mire jó)
    - klán dolgok (join, kommunikáció, szabályok, kilépés, alapítás, keresés)
    - siege (hogyan folyik, kiknek, mi a jutalom stb.)
    - archlord battle (kik, miért, hogyan, mit ér)
    - build-ek (mondád, hogy tán magaszintűek írnának a kariosztályukról esszét :D, de te is írhatnál, mit, hogyan, miért ele-nél stb.)
    - komolyabb osztály leírások (akár + fordítás hivatalosból)
    - fegyó/páncél/cucc építés (mi kell bele, miért, mire jó, mi éri meg, mit gyűjtsünk)
    - pénzszerzés (gazdagodási útmutató)
    - pk (mit szabad, etika, mit tegyünk ha el akarjuk éppen kerülni, mire vigyázzunk, skillek stb.)
    - questek (hogyan folynak, típusaik, mire jók, jutalmak, útmutatás, segítségkérés, veszélyes/bonyolult quest-ek)
    - tárgyleírások folytatása képekkel (mert még csak fegyókról van)
    - event-ek (típusok, regisztráció, jutalmak, szabályok, gyakorlás)
    - party (hogyan, miért, milyen a jó parti, mire figyeljünk, etika)
  • Fayme
    hát igen igaza is van. mi is ventrit nyomunk ha van vmi. azon könyebb kommunikálni.
  • Fayme
    egy magyar klánról tudtam, de megszünt, és ugy tudom átjöttek gaiahonra.
  • Sir Quno Jedi
    nem tudunk sokat a brumról, de van pár magyar bizti...
  • kalamboo
    naon jko az oldal és annyit akarok kérdezni h a burmhart szervereen mennyi magyar van és van e ott magyar klán??
  • Sir Quno Jedi
    Bővült az oldal! Thx Fayme!
  • DagadtNinja
    Igenigen, elhamarkodtam, valoban 35% ot ad.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy, hogy pl. a Dreadlords miért lépett ki és hasonlók, na azt máig sem tudom, mert banolva valék anno.
  • Sir Quno Jedi
    Gloei most nagyon nyomatja a teamspeaket, megmondta kerek perec, hogy nem vezet több ostromot, vagy komolyabb klánhánorút amíg nem lesznek fent elegen ts-en. Nem lehet sokáig túlélni enékül és ő sem tudja irányítani a klánt harc közben, ha gépelgetnie kell.

Mind1, még úgyis nagyon kicsi vagyok az új karimmal, még csak 43 vagyok (fél 44), nőnöm kell, elegem volt a hirtelen halálból :D!
  • Sir Quno Jedi
    Mingyá összeírom! :DDD
  • Fayme
    Ja, és miről irjak még? ötlet? éjszakánként van időm és tudok géphez ülni fordidgatni :DDD
  • Fayme
    Jedi, a klánunk klánvezércserére vár, és meglesz az allynk. Már ebszéltek Gloei-vel.
  • Fayme
    mindkettőt felveheted, de szerintem cooking nagyon hasznos, és drága is kezdőknek.
  • Fayme
    egyébként meg nekem azis eszembe jutott, hogy msot hogy ingyenes lett, sok olyan unatkozo hülyegyerek megtalálta a játékot, akik szeretnek feltörögetni stb. lehet erre nem voltak fekészülve. mert ahogy hallom, nem csak archlord szarakszik, hanem RF online is.

bannolásról meg csak annyit, hogy régebben foylton a power lvlinget figyelték. egyszer dungeonba partyztam egy nálam magasabbal, és megjelent egy pici tündér: Takame, és elkezdett kérdezgetni minket, aztán látta nem bot és nem plvl, odébbállt.
  • Fayme
    a talismán el van irva. ha benyomod és aoldalt a buffoknál rámész, már 35%ot ir ki. és ha összehasonlitod egy 20%ossal érezni fogod:)

Beltoncica, nekem van chantrám logolj be velem és evgyél tölem lestonet. semeddig sem tart.
  • Jeffjohnson
    Mit érdemes felvenni cooking alchemy stb. közül?
  • Atti12
    tényleg egy kis off.
    Mit jelent a csillag a neved mellett? :) Egyik modinál se láttam még ilyet.
  • Sir Quno Jedi
    Mármint arra gondolsz, hogy szeretnél segíteni az oldalunkban??!? Mert akkor az oldalon a kapcsolatokban megatlálod az emilcímemet és ha küldesz valami jó anyagot, megköszönjük, feltesszük és alá írjuk a nevedet. :D A dicsőség az dicsőség, kéremszépen! :D

Amúgy nem használok MSN-t, lehet Fayme igen.

Meg itt is megtalálsz minden nap szinte, mert itt modi vagyok.
  • szunyika
    a magyar archlord oldal szerkesztőihez hogyan lehet csatlakozni ? MSN címet tud valaki adni ?
  • Belton
    A szerver megy és tovambra is dupla xp dropp van.
  • Belton
    Nah jo boven le irtak mi a baj http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=219365
  • Belton
    Nem mukodik csak 1 et lehet hasznalni
  • Hydroceph
    amugy lehet rajtam egyszerre 1napos, 1oras, es 3 napos talisman pl? osszeadodik v fel sem tehetem? h muxik ez?
  • Belton
    Sztem meg nem :) szamold csak at ujra de ki probalom meg nezem majd mind2vel van beloluk meg sima meg controlled is :)
  • DagadtNinja
    Az on/off talismannal csak annyi a gaz, hogy "csak" 20% XP tobbletet ad, es 10% aranyat. Bar amikor bekapcsolod, es kiteszi a kis ikont, ott 35%ot ir, de ha magat az itemet nezed, ott 20% van. Es gyakorlatban is 20% ha jol szamoltam:D
  • Jeffjohnson
    Ahozképest ,hogy mennyi ideig állnak a serverek hiv. forumon nem nagyon anyáznak az emberek wowban ilyenkor már gyüjtötték volna a rözsét a mágjához és menne a flame 1000el:P
  • Belton
    hehe
  • Hydroceph
    ALban midnig buffoltál:P
  • Belton
    Már nem l2 zok nagyon regen :) De jo hogy vannak akik emlexenek ram
  • Belton
    :)
  • Hydroceph
    Fishbuffereeeeeeeee:pp
  • Hydroceph
    ingame szoktam venni, egész pontosan h is muxik ez a lenstone?
  • Belton
    Nem nicns ijen opcio
  • finaltrekker
    Partin kivűl autoloot-ot be lehet kapcsolni? Mert ha magától venné fel a goldot meg a többi cuccot, az nagy megkönnyebbülés lenne.
  • Belton
    Van chantrad ? mert erdekelne engem is 5000 lenstone most fogyott el veszek toled 650k ba vagy tudol valakit aki ad el ?
  • Belton
    amugy meg sugom a kibe kapcsolhato talizmanal jobban jarsz :) Minta tobbnaposal pont az ijen esetek miatt a tobbnapos talizmant nem lehet ki be kapcsolni, de ha all a srver a talizman ideje se megy !