Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
Ezeket a sárga békékat hol féynképezed? moonelfeknél én még 1et sem láttam 😄
Fayme
Elégh a békákból... szal itt a kép...

képek: picasaweb.google.com/educika

Fayme
nekem ez volt eddig a kedvencem. Asylumot letarolta valami tornádó 😄

Fayme
igazából a tuugára monjduk, meg késõbb a mercuryra. bár én nem tettem rájuk anno 1nél többet, merthát ugyis leadtam õket teljesen. késõbb már csak a két legerõsebbre, cygnusra és silverre lesz szükséged.

Bucser
Ne igyatok sokat a kikotoben mert úgy jártok mint én😊 a móló mellett ébredtek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Devil_Gy
Elementalistánál hogy érdemes a pontokat elosztani az elején?
melyik petre érdemes gyúrni?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

OK ertem, koszonom szepen.
az fasza

Aki átbasz, az basszon bét is!

Fayme
teljesen ingyenes, leszedni is játszani is.

KapuBen
ja

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Ez a gamma h értve ingyenes? Nincs havidíjja vagy pedig még "fájlokért" se kell fizetni (tehát ingyen le lehet szedni vhonnan?

Aki átbasz, az basszon bét is!

Fayme
az atck prayer stone nem str-es kö. az támadásra ad. a bot alaptámadó erejéhez ad hozzá, ami pedig a karakter támadásához, ami meg a skillek %os sebzésében számit.
az pedig, hogy a varik passvivjai közt megtalálhatóak ilyen str-es passivok is, hát opcionális, de én nem tennék rá😊
egyébként pedig a varázslóknak a támadását az INT stat határozza meg.

Egy varazslo sebzeset hogyan befolyasolja a fizikai ero? Minek peldaul az olyan skill neki, hogy increase strenght? Ez nekem valahogy nem vilagos.
Fayme kepei kozt is lattam, hogy olyan staffot csinalt, amin STR es ko van vagy 6 darab.
Fayme
szárnyakt igen chantra shop, donation, teleport van, de nem közvetlenül városkban maxy közeli helyekre. fel kell deriteni a térképet, vagy pedig shoutban megkérdezed merre van.

Fayme
az a legjobb ami legjobban tezsik neked😊

Csákány lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
per pill lvl 21 vagyok, és nagyon tetszik a jaték, csak néhány dolog még nem tiszta. Láttam több emberen is ilyen szárnyakat nekem tetszik, hallottam hogy ezt chantra shopban lehet venni, gondolom itt csak "igazi" pénzel lehet vásárolni cuccokat igaz? A városok között nincsen valami teleport mert elég unalmas egyikbõl a másikba menni ha questel az ember.Ha elvállalok egy questet akkor a térképen sehol se látok semmit hogy mégis merre kéne mennem, jól van ez így?? Mert pl az ok hogy írja hogy forgotten tomb...de amire megtalálom lemegy a nap... na ugy kb ennyi lenne a kérdésem. Amúgy az oldal is szuper sokat segített...és végre egy ingyenes mmo ami azért elég jó ahhoz hogy megérje vele játszani 😊
KapuBen
miért?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

archer

KapuBen
melyik kari a legjobb?elementalist?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Fayme
gyalog😊

Valaki megmondaná h anchorvillebol h jutok el legegyszerubben norinebe?😊
mondjuk ugy lvl1en 😄

Gubberx
^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

na de ezesetben wts archlord account+email😄 regeltem emailt is ujat...😄

bazze téynleg ezt elfelejtettem😄 koszi 😊

Gubberx
hozzáadtad az accounthoz az archlordot?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

lenne egy kérdésem, megkértek h regeljek még1 accot, emgtettem, cogra belépek vele, ingame azt irja h nem jo a password, megprobalok vmi mást beirni passwordnek, akk azt irja h cannot acess to login srv asszem, regeltem még1et. teljesen ugyanez, mi lehet a gond?😊
mit rontottam el iylenfokon?😊
cogra am mind2 muxik, megvaltoztatom jelszot vmi másra, akk is ugyanez...
valaki legyen oylan kedves😊

Fayme
nah leforditottam..meg irtam az alkimiáról is...freemailre elküldve...😊

😄DDDDDDD

Gubberx
thx thx: jómunkásembervagy

Fayme
ma megcsinálom igérem😊

reggelt

Gubberx
Az orkokat akaroommm 😄 Csak az orkok miatt kezdtem el a gamét😊

Fayme
ez csak reggeli restart, nem tart sokáig nyugi 😊

Bucser
Na rájöttem a refresh probléma megoldására.

DXDiag elindít

Ott a More help fület kell keresni (jobb legszélsõ)

És ott a 'Click this button to override DirectDraw's refresh rate' (itt rá kell kattintani az Override feliratú gombra)

Viola mûködik a desktop refresh rate játékon belül. Nagy különbség😊

Szerintem mehet is FAQ_ba.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Devil_Gy
remek:S karbantartás kezdõdött most:S
meddíg szok az ilyen tartani?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Meg is van ra minden oka😄DDDDDDDD
😄 elegedett vagy magaddal?😄

Fayme
nagyon szuper már az oldal😊
mi kell még? (az orkokon kivül? 😊

mi a zene cime ami a trailer alatt szol?😊

Sir Quno Jedi
Hírek közt bent van már a BenX is, thx Fayme!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Bõvült az oldal az emberek fajleírásával és a termelés rovat a finomítással. Thx Fayme!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igen, mi elegge low level vagyunk, jelenleg 7 tagunk van😄
Sajat ventriloval😄
Ha gondolod szivessen latunk.
Karim a jatekban Baybee. Most melozok, majd holnap ha vegzek a festessel felmegyek.
Fayme
HUNok. biztos bevesznek

am van valami low lvl magyar guild ahova akad felvétel is? elég unalmas "egyedul" nyomni, "cél nélkül"...

😄azaz😄

Fayme
lovag olyan, kis dmg nagy def.
ijászt nemtom ,sokan szeretik.
miaza stikk?😄 vmi beütés?😄

Fayme, nagyon elvetted kedvemet a knighttol😊
muszaj volt egy ijaszt csinalni, tetszene nagyon, de ah olvastam high lvlen tankol es ksiebb dmg, amolyan paladin/da feeling?😊

hát nemtom elég furcsa ember😄 mintha lenne vmi "stikkje"😄 de ettol eltekintve rendes nagyon 😊

Nem tudom milyen videokarid van, de ha Nvidia, akkor van egy olyan lehetoseg, hogy frissitesi frekvenciak felulbiralasa vagy mi a fene. Ott rogzitheted egy adott felbontashoz a kepfrissitest. De gondolom van ugyanilyen az AMD-ATI kariknal is.
Sir Quno Jedi
A znemolyan 1xû így cégtõl, hogy rohadna meg. 😄