4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Hydroceph #1411 ha még valaki nem tudná:P
"Following the massive increase in Archlord’s popularity we have decided to move forward and commit to opening of our 3rd world Evengarda - full details and timelines on this will follow later this week."
hivatalos forum -
#1410 Jah, csak 26-os ele vagy... Akkó nem szóltam :D Sőt, akkor egész jó az armorod. -
Hydroceph #1409 hát nemtom, mit a fenét scinaljak még?:) 26os ele vagyok, armor +8 pizsomanadrag meg 7es, elég értelmes kavicsokkal sztem, bár nemtudom, h hogy tudnek osszehozni oylan baromidurvat, amikor nemigazan van ra anyagi kereet:) -
#1408 Igen ilyesmit én is gondolok, de semmi biztosat nem tudok. -
#1407 Szal. neked akkor sajnos összarmorod csak 98... nekem 163 is akár és gagyi rare level 26-os páncélban így 43-mon (bár a többi az unique, de azok is totál alacsony szintűek). -
#1406 jo.. szoval ezt keresőbe akartam irni, de mindegy, akkor már megkérdem :D szoval nektek is laggol iszonyatosan mozgásnál? vagy csak én szoktam hozzá a jo kis wowos folyamatos mozgáshoz? -.- -
#1405 lagol -
DagadtNinja #1404 Nem, az ugy jon ki, hogy ha leveszed a ruhat, akkor van egy alap vedettseged, es ahoz adodik a ruhad armor erteke. A +59 az osszes ruhad erteke, melyet hozzaad az alap armorhoz. -
Hydroceph #1403 és az, h pl az armorom 98 (+59) akkor vegulis 157 az armorom? -
#1402 A defence gondolom az attack ellenpárja.
Az attack adja meg, hogy mennyire lehet sikeres a támadás, ha alacsony, akkor sok a "miss, defended" csapás.
A defence ugyanez csak a védelemnél. Magas szinten a monszták nem fognak annyi sikeres taslit bevinni a karakterünknek.
Persze a mob-ok att. És def. pontjai a szintjükkel együtt növekszenek.
(gondolom ) -
#1401 armor - a páncélzatod (ez kell jó magas legyen)
defence - gőzöm sincs pontosan hogyan és mibe számít, de védelem
Def. Pow. - ez a százalékos fizikai védelmed, ha van ilyened és jó sok, az ajó, mert ennyi nem jön be fizikai sebzésből -
DagadtNinja #1400 jo otlet, meglesem.
Szerinted melyik vedoerteket erdemes figyelni? Ha modjuk hasonlitgatni akarunk, akkor mit nezzunk? -
#1399 Egyépként e1xűen ki lehet próbálni. Ha veszel egy-két erősebb power-növelő gyűrűt az AH-ba (alacsonyabb szintűek fillérekért vannak), beteszed és megnézed, hohy vele és nélküle (azaz ringel nélkül) mekkora az attackod. Én is így néztem utána, mert ez a bizti.
És szerintem lószart sem számít a power varázshasználóknál (ami ésszerű). -
DagadtNinja #1398 Nemigazan latom meg at a skillek-statok kozti osszefuggeseket. Valahogy L2ben ez egyszerubben volt megoldva. Meg azt sem tudom eldonteni, hogy ha a fizikai vedekezokepessegemet akarom nezni, akkor mire figyeljek. Az Armor, vagy a Defense statra, vagy mindkettore, vagy mijapocs:D -
DagadtNinja #1397 Okkay, koszonom szepen. akkor endurance tanul, power surge felejt -
#1396 Endurance növeli az str-t, így a HP-dat, szóval must have minden kari osztálynak, ha nem akarsz gyorsan feküdni. -
#1395 Háugye, mivel a te attck-od intelligenciából jön (attól nő), így a power elvileg szart senem ér neked (nem is értem miért van ilyen skill). -
DagadtNinja #1394 Vagy a masik skill, az endurance er mage-nek valamit? -
DagadtNinja #1393 Kiegeszitenem:
Sorci + Mage POWA :D
Mage-nek a power surge er valamit? Ettol fogok nagyobbat sebezni?
Increases Power:
Rank 1 Rank 2 Rank 3 Rank 4 Rank 5
Level Needed 6 9 12 15 18
Upgrade Cost 160g 800g 1920g 3520g 6000g
STR 3 6 9 12 15 -
Hydroceph #1392 köszi! -
#1391 He?
- gate (ha lesz/van) 1
- két summon (venom+magic azán erpsebbek) de csak 1
- csak a 3 AoE, ami belefér 1-5
- int+ passzív 5
- def+ passzív 5
- str+ passzív 5
- fine staff buff 1-5
- soul barrier 5
- ice armor 5
- fairy bless 1
AZtán AoE-t erősíteni az égig, meg a fine staffot.
Ja és csakis air köveket a botba és all elemental +4 attackos botot venni unique-ot 7-8 slotost +7-8-ast!
-
Hydroceph #1390 nem...:D nemigen foglalkoztam klándolgokkal egyelore..
mivel multheten scinaltam sorcit, nem rég ota vagyok HUNokban sem:) elotte nem votl klánom, azert is volt baromiunalmas a jatek szamomra, mindegy, legalabb kiprobalgattam karikat h mi is az ami bejon:) Sorci powa:P -
Hydroceph #1389 hát gondolhatod h nekem mennyi sok pénzem volt amikor 35on elment a +8as unique cuccokra:D -
#1388 Nem is tudtad, hogy van már testvér-kiképző klánotok (asszem HunokII)?! -
Hydroceph #1387 Tleg Jedi, emgtennéd h leirod h hogy érdemes mondjuk 29en a skilelket huzni?
http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&class=ME
:* :D -
#1386 De én dupla exp nélkül értem vón el a 40-et egyrészt, másrészt nem másodkari, nincs pénzem, tárgyam, a semmiből kell megélnem... -
Hydroceph #1385 ja h ezért lépet tki?:) láttam h lépett, de senki semmit nem mondott:) nemtom minnya rákérdezek tS/Ventrire elvileg tda tuti log vmelyiken:D -
Hydroceph #1384 multhet csutortokon csinaltam egy sorcit, 35os:D tegnap este unalmamban gondoltam kiprobalom elét+igy tok baratnommel játszani, 26os volt amikor lefekudtem ejjel:D
most kiscit belassult igaz:D nincs dupla xp :( majd talismanozok:D -
#1383 Mer Senki kivált és csinált másik klánt az unio-hoz. De attól még ő is HUN-os. -
Hydroceph #1382 hát ez huylesék:)
Ezustvihar 46
Szilaj 40
1shot0die 40
Icepende43
és ninsc is több 40+os.. -
#1381 Amúgy mint példámból látható könnyedén megléphető két hét alatt a 40. szint, több nap kihagyással, csak esténként meló után és hétvégén ha lehet. Szal. aki panszkodik 40-ig az lámi... -
#1380 bárkitudja... -
#1379 Te figyu, hétvégén találkoztam Senkivel és Ezusttel és akkó voltak 45-46 TE! :D CSak má nem veszítettek leveletet... -
#1378 Én nem tartok vissza semmi infót, az nem az én stílusom. Aki jobb, az jobb akkor is, ha minden kártyáját kiteregeti. Meg amúgy sem szóló verseny ez. -
Hydroceph #1377 :D sztem nagyot tévedsz, de bemeek emgném -
#1376 Há Ezustvihar, Senkiherceg és Szilaj tutkó 46+. Mer némelyikük már hétvégén is bőven az volt. Nagyon tolják.
Amúgy én is becsábítottam már egy fanatikus bolgár (vagykitudja) lovagot az Infinity-be. Pedig nem is hívtam... :D -
Hydroceph #1375 ehhhe, szoval iylen a magyar közösség:D mint GWben...:D
tartsatok már össze velem' :D
kérek minden legális csitet:D -
#1374 Ámbár figyelmeztettek engem, hogy minden trükköt, okosságot, spéci dolgot amire rájöttünk, azt NE adjuk ki azé! :D (nem is értem...) -
Hydroceph #1373 Hunokban vok, talán 4 aktiv ember van 40 felett ha jol láttam^^ -
#1372 kussolol??!! :D
Amúgy sokan már 40-45+osak (HUNok-ból, meg a nemrég alakult kiképző klánjukból is) és azokat bizony érdekli.