4171
  • Hydroceph
    ha még valaki nem tudná:P

"Following the massive increase in Archlord’s popularity we have decided to move forward and commit to opening of our 3rd world Evengarda - full details and timelines on this will follow later this week."
    hivatalos forum
  • Sir Quno Jedi
    Jah, csak 26-os ele vagy... Akkó nem szóltam :D Sőt, akkor egész jó az armorod.
  • Hydroceph
    hát nemtom, mit a fenét scinaljak még?:) 26os ele vagyok, armor +8 pizsomanadrag meg 7es, elég értelmes kavicsokkal sztem, bár nemtudom, h hogy tudnek osszehozni oylan baromidurvat, amikor nemigazan van ra anyagi kereet:)
  • Sir Quno Jedi
    Igen ilyesmit én is gondolok, de semmi biztosat nem tudok.
  • Sir Quno Jedi
    Szal. neked akkor sajnos összarmorod csak 98... nekem 163 is akár és gagyi rare level 26-os páncélban így 43-mon (bár a többi az unique, de azok is totál alacsony szintűek).
  • Garf
    jo.. szoval ezt keresőbe akartam irni, de mindegy, akkor már megkérdem :D szoval nektek is laggol iszonyatosan mozgásnál? vagy csak én szoktam hozzá a jo kis wowos folyamatos mozgáshoz? -.-
  • Garf
    lagol
  • DagadtNinja
    Nem, az ugy jon ki, hogy ha leveszed a ruhat, akkor van egy alap vedettseged, es ahoz adodik a ruhad armor erteke. A +59 az osszes ruhad erteke, melyet hozzaad az alap armorhoz.
  • Hydroceph
    és az, h pl az armorom 98 (+59) akkor vegulis 157 az armorom?
  • 0Fritz0
    A defence gondolom az attack ellenpárja.
    Az attack adja meg, hogy mennyire lehet sikeres a támadás, ha alacsony, akkor sok a "miss, defended" csapás.
    A defence ugyanez csak a védelemnél. Magas szinten a monszták nem fognak annyi sikeres taslit bevinni a karakterünknek.
    Persze a mob-ok att. És def. pontjai a szintjükkel együtt növekszenek.

(gondolom )
  • Sir Quno Jedi
    armor - a páncélzatod (ez kell jó magas legyen)
    defence - gőzöm sincs pontosan hogyan és mibe számít, de védelem
    Def. Pow. - ez a százalékos fizikai védelmed, ha van ilyened és jó sok, az ajó, mert ennyi nem jön be fizikai sebzésből
  • DagadtNinja
    jo otlet, meglesem.
    Szerinted melyik vedoerteket erdemes figyelni? Ha modjuk hasonlitgatni akarunk, akkor mit nezzunk?
  • Sir Quno Jedi
    Egyépként e1xűen ki lehet próbálni. Ha veszel egy-két erősebb power-növelő gyűrűt az AH-ba (alacsonyabb szintűek fillérekért vannak), beteszed és megnézed, hohy vele és nélküle (azaz ringel nélkül) mekkora az attackod. Én is így néztem utána, mert ez a bizti.
    És szerintem lószart sem számít a power varázshasználóknál (ami ésszerű).
  • DagadtNinja
    Nemigazan latom meg at a skillek-statok kozti osszefuggeseket. Valahogy L2ben ez egyszerubben volt megoldva. Meg azt sem tudom eldonteni, hogy ha a fizikai vedekezokepessegemet akarom nezni, akkor mire figyeljek. Az Armor, vagy a Defense statra, vagy mindkettore, vagy mijapocs:D
  • DagadtNinja
    Okkay, koszonom szepen. akkor endurance tanul, power surge felejt
  • Sir Quno Jedi
    Endurance növeli az str-t, így a HP-dat, szóval must have minden kari osztálynak, ha nem akarsz gyorsan feküdni.
  • Sir Quno Jedi
    Háugye, mivel a te attck-od intelligenciából jön (attól nő), így a power elvileg szart senem ér neked (nem is értem miért van ilyen skill).
  • DagadtNinja
    Vagy a masik skill, az endurance er mage-nek valamit?
  • DagadtNinja
    Kiegeszitenem:
    Sorci + Mage POWA :D
    Mage-nek a power surge er valamit? Ettol fogok nagyobbat sebezni?
    Increases Power:
    Rank 1 Rank 2 Rank 3 Rank 4 Rank 5
    Level Needed 6 9 12 15 18
    Upgrade Cost 160g 800g 1920g 3520g 6000g
    STR 3 6 9 12 15
  • Hydroceph
    köszi!
  • Sir Quno Jedi
    He?

- gate (ha lesz/van) 1
    - két summon (venom+magic azán erpsebbek) de csak 1
    - csak a 3 AoE, ami belefér 1-5
    - int+ passzív 5
    - def+ passzív 5
    - str+ passzív 5
    - fine staff buff 1-5
    - soul barrier 5
    - ice armor 5
    - fairy bless 1

AZtán AoE-t erősíteni az égig, meg a fine staffot.

Ja és csakis air köveket a botba és all elemental +4 attackos botot venni unique-ot 7-8 slotost +7-8-ast!
  • Hydroceph
    nem...:D nemigen foglalkoztam klándolgokkal egyelore..
    mivel multheten scinaltam sorcit, nem rég ota vagyok HUNokban sem:) elotte nem votl klánom, azert is volt baromiunalmas a jatek szamomra, mindegy, legalabb kiprobalgattam karikat h mi is az ami bejon:) Sorci powa:P
  • Hydroceph
    hát gondolhatod h nekem mennyi sok pénzem volt amikor 35on elment a +8as unique cuccokra:D
  • Sir Quno Jedi
    Nem is tudtad, hogy van már testvér-kiképző klánotok (asszem HunokII)?!
  • Hydroceph
    Tleg Jedi, emgtennéd h leirod h hogy érdemes mondjuk 29en a skilelket huzni?
    http://mmodata.org/archlord/db/?s=build&class=ME

:* :D
  • Sir Quno Jedi
    De én dupla exp nélkül értem vón el a 40-et egyrészt, másrészt nem másodkari, nincs pénzem, tárgyam, a semmiből kell megélnem...
  • Hydroceph
    ja h ezért lépet tki?:) láttam h lépett, de senki semmit nem mondott:) nemtom minnya rákérdezek tS/Ventrire elvileg tda tuti log vmelyiken:D
  • Hydroceph
    multhet csutortokon csinaltam egy sorcit, 35os:D tegnap este unalmamban gondoltam kiprobalom elét+igy tok baratnommel játszani, 26os volt amikor lefekudtem ejjel:D
    most kiscit belassult igaz:D nincs dupla xp :( majd talismanozok:D
  • Sir Quno Jedi
    Mer Senki kivált és csinált másik klánt az unio-hoz. De attól még ő is HUN-os.
  • Hydroceph
    hát ez huylesék:)
    Ezustvihar 46
    Szilaj 40
    1shot0die 40
    Icepende43

és ninsc is több 40+os..
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy mint példámból látható könnyedén megléphető két hét alatt a 40. szint, több nap kihagyással, csak esténként meló után és hétvégén ha lehet. Szal. aki panszkodik 40-ig az lámi...
  • Sir Quno Jedi
    bárkitudja...
  • Sir Quno Jedi
    Te figyu, hétvégén találkoztam Senkivel és Ezusttel és akkó voltak 45-46 TE! :D CSak má nem veszítettek leveletet...
  • Sir Quno Jedi
    Én nem tartok vissza semmi infót, az nem az én stílusom. Aki jobb, az jobb akkor is, ha minden kártyáját kiteregeti. Meg amúgy sem szóló verseny ez.
  • Hydroceph
    :D sztem nagyot tévedsz, de bemeek emgném
  • Sir Quno Jedi
    Há Ezustvihar, Senkiherceg és Szilaj tutkó 46+. Mer némelyikük már hétvégén is bőven az volt. Nagyon tolják.

Amúgy én is becsábítottam már egy fanatikus bolgár (vagykitudja) lovagot az Infinity-be. Pedig nem is hívtam... :D
  • Hydroceph
    ehhhe, szoval iylen a magyar közösség:D mint GWben...:D
    tartsatok már össze velem' :D
    kérek minden legális csitet:D
  • Sir Quno Jedi
    Ámbár figyelmeztettek engem, hogy minden trükköt, okosságot, spéci dolgot amire rájöttünk, azt NE adjuk ki azé! :D (nem is értem...)
  • Hydroceph
    Hunokban vok, talán 4 aktiv ember van 40 felett ha jol láttam^^
  • Sir Quno Jedi
    kussolol??!! :D

Amúgy sokan már 40-45+osak (HUNok-ból, meg a nemrég alakult kiképző klánjukból is) és azokat bizony érdekli.