4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
VadKacsa #1451 Nah semmi gond nincs!
Másik E-mail-al engette hülye voltam! elöfordul !
-
VadKacsa #1450 Hallo! Vallaki segitcen pls hogyan kell regisztrálni mert vallamiért nagyon nem jön össze...
It appears you already have a COG account. ezt irja... ez most mi ? :\
Allata van a jelszó emlékeztetös cuc....
azt annyi HELP pls -
Hydroceph #1449 köszi:Dmajd megnézem:D -
#1448 quest lvl-t nem tudom, tullanba valami Nobliman vagy valami ilyesmi nevü emberkénél :D. max 45 perc volt. BÁr az uccsó questet segítséggel csináltam, mivel 1 bosst kell kinyirni ami 1 ütéssel lecsap XD. ott volt egy lvl 36 os, megkértem hogy ölje le nekem partiba és kész. -
Hydroceph #1447 questlvl? neve? hol veszem fel? meddig csináltad?:D -
#1446 én kvesztelek :) -
#1445 nem árt pedig néhány questet megcsinálni :). én most csináltam meg egyet, 190k XP-t adott és 3 reinforcement potit :D. Ennek a questnek az első része 50k xp-t adott, 2. 90k, aztán 55k, és az uccsó 190k. ha összeadjuk 385k XP. :D -
Hydroceph #1444 ennyit talaltam amugy:
http://mmodata.org/archlord/db/?s=quests -
Hydroceph #1443 minek kvesztezel? amugy sztem itt az emberek 90%a nem vagja, mindenki grindel... -
kalamboo #1442 lvl 10 hol van vmi jo kveszt archroville környékén ami sok xp-t dobál?? -
Hydroceph #1441 de ez minden 2. HSZben ebnnevan:P -
#1440 gaihon -
Roteiro #1439 Sziasztok pár haverommal elkezdtünk mi is Archlordozni.
Az lenne a kérdésem h melyik serveren van a legtöbb magyar? -
#1438 ről :)* -
#1437 nah küldtem irást pvp-ról és partyrendzser. -
#1436 hu de sokat tudotk irni egy nap :P
hogy laggol manapság a szerver?:)
hétvégén megyek haza és megcsinálom lv 60at jeee:D
Jedi, irok majd vmit a pk-ról.
a karakterek akiket meginterjuvoltam, még nem nagyon válaszoltak, lehet saját klánomból keresek embereket, emrt már nálunk van 6 70+os :D -
#1435 Lylyan -
Hydroceph #1434 ingame neved? -
#1433 ha ráhuzod fegyóra/ruhára akkor ad rá pluszt. -
#1432 nah elkezdtem, nagyon tetszik ez a játék.
gaiahonon vagyok, lvl 6 moonelf ranger :P
az elemental stonekkal, és a prayer stoneval mit lehet kezdeni? -
#1431 oh, értem :D. -
#1430 Jah. AZ hosszú történet. Még St-től kaptam a Rendszer védelmében tett áldozatos munkásságom elismeréseképpen. Tudod, az SG elnyomó rendszere. Egy ideig én voltam a Rendszer Hangja, azaz most is az vagyok, csak már kevesebbet kell hangoskodni. :DDD -
#1429 oks, megfogadom :D. Kezd az a 3% minusz sok lenni :/ Egyébként multkor nem válaszoltál, hogy mi az a csillag a neved mellett? :) -
#1428 Mikor éppen lag van, akkor egyesével jó helyen kell írtani, aztán mehetsz aoe-zni, mikor éppen nyugi van és így tovább.
Nekem csak párszor halt meg a lovagom eddig össz-vissz az egész eddigi pályafutása alatt, mivel óvatos vagyok vele. Általában akkor hal meg, ha a szerver leszakad. De most már azt is túl szoktam élni. -
#1427 tegnap 2x halltam lagg miatt a dungiba, +1x lepkzott 1 high lvl csak ugy :D -
#1426 Kicsit lagzott tegnap, de amúgy 3 órát nyomtam halál nélkül, nyugiban. Ám kicsit lassúnak tűnik így dupla exp event után :D AZ ember merészebb, vakmerőbb lesz és túl erős dungeon moboknak megy neki, hogy a régi exp-eső szintjének illúzióját kapja és beüt a krach... :D -
#1425 pedig aktiválni kell. -
#1424 miért nem enged be a szerverre?
azt irja hogy rossz a jelszo meg hogy hasznaljam a COG os accountomat és hogy ellenőrizzem, de nem kaptam levelet hogy aktiváljam vagy valami... -
#1423 384 van xD
nah asszem minimumon bepróbálom. még mázli hogy most ingyenes...
de remélem nem k*rják szét mire leszedem a játékot :( -
Hydroceph #1422 de sztem nem árt az 1+ giga ram -
Hydroceph #1421 For what platforms has Archlord been released?
Archlord is avaible on the PC.
How is Archlord rated? Teen? Mature?
ArchLord is rated T for teen
What are the system requirements?
System Requirements
Minimum system specs:
800Mhz Processor
256MB Ram
Geforce 3 equivalent or above.
Directx 9.0
4Gb of hard drive space
Recommended Specs:
1.4Ghz Processor
512MB Ram
Geforce 5700, Radeon 9600 or above.
Directx 9.0
4Gb of hard drive space -
#1420 mielőtt szétvet az ideg, elmondanád a minimum gépigényét? :)
látom nem lesz hosszúéletü játszásom itt sem ha lagzik -
Hydroceph #1419 fos szar hanyadek, menekulj.. -
Hydroceph #1418 remélem megint osszehoz valamit a gyoker aztan cuma -
#1417 Hellmaster elemében van, havazik. :) -
#1416 Most léptem fel, nyuxik. (nálam) -
#1415 sziacső :D -
#1414 Kicsit laggos a login szerver :D -
Hydroceph #1413 na én most fejeztem be archlordot, szevasztok.. -
Hydroceph #1412 ahhh megint nem enged fel, idegbajt kapok.(